αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs

Home
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΑ ΦΑΛΤΣΑ...
Με καθαρή ματιά, ευαισθησία και καλή διάθεση.
07 Σεπτεμβρίου 2018, 16:14
Να είναι όλα καλύτερα.


φίλες , φίλοι,

συνηθίζουμε τέτοιες μέρες που αρχίζον τα σχολεία, αλλά και γενικά οι περισσότεροι , περισσότερες, είτε πήγαμε είτε δεν πήγαμε διακοπές, να βγαίνουμε από την καλοκαιρινή ραστώνη και να προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε τον μήνα αυτό, σαν μια νέα αρχή στην ζωή μας. Και η αλήθεια κάπως έτσι είναι.

Έτσι και εγώ θα ευχηθώ στα παιδιά όλης της Ελλάδος να έχουν υγεία και καλή πρόδο . Παράλληλα θα συνιστούσα, επειδή θεωρώ την μουσική ένα πολύ δυνατό μέσο εκπαίδευσης του μυαλού,  αλλά και ότι προσφέρει στον άνθρωπο ηρεμία, γαλήνη και πάρα πολλά άλλα καλά, να γραφτούν σε ένα Ωδείο, σε κάποιο μουσικό όργανο της επιλογής τους. Αποκτούν εκτός των άλλων ακόμα και ένα επάγγελμα, που ναι μεν σήμερα είναι λίγο δύσκολο ένεκα της κακής οικονομικής κατάστασης της χώρας, αλλά πιστεύω οι καλές εποχές θα γυρίσουν πίσω.  Τα μικρά και για ένα άλλο λόγο, να ετοιμαστούν για να δώσουν εξετάσεις για τα μουσικά  Γυμνάσια, όπου και εκεί, αν κάποιος το επιδειώξει, μπορεί να κάνε σπουδές στη Μουσική, που άμα συνδυαστούν και με τις σπουδές σε Ωδείο, δίνουν το καλύτερο αποτέλεσμα.

Ευχές για καλύτερες μέρες, κάνω και για όλους τους Έλληνες και όλες τις Ελληνίδες. Η ελπίδα μας δεν πρέπει να πεθαίνει, πρέπει να μας συντηρεί και να μας βοηθά στην ζωή.

Καλό Χειμώνα φίλες, φίλοι, καλή ζωή, καλά όνειρα, που και αυτά μας βοηθούν να ζούμε καλύτερα, λιγότερα ή και καθόλου δράματα στον Λαό μας, αλλά και σε όλο τον κόσμο. Καλό μυαλό στους κυβερνώντες και σε όποιους τους ακολουθήσουν, γιατί κοντά είναι οι εκλογές.

Γειασας.


- Στείλε Σχόλιο


08 Σεπτεμβρίου 2016, 10:05
ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ!


Φίλες , φίλοι,

είπα σήμερα να μπω να ευχηθώ Καλό χειμώνα, γιατί η Λαϊκή παροιμία λέει " Από Αύγουστο Χειμώνα.... " και ξέρει τι λέει, παρά τις κλιματολογικές αλλαγές. Η ταλαίπωρη γη μας αντιστέκεται ακόμα και προσπαθεί να κρατήσει τις εποχές.

Με παρηγορεί ένα πράγμα, ότι συμβαίνει σήμερα με το κλίμα, δηλαδή αλλαγές και λοιπά, έχουν συμβεί πολλές φορές στην εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια της ύπαρξής της,με διάφορες συνέπειες.

Τις τελευταίες χιλιάδες χρόνια δεν υπήρξαν συγκλονιστικές αλλαγές και έτσι και εγώ ελπίζω πως και τα επόμενα χρόνια δεν θα υπάρξουν και η γή μας θα εξακολουθεί να ζει.

Επανέρχομαι στην ευχή που είναι και ο τίτλος της σημερινής μου δημοσίευσης,

"ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ".

Τον εύχομαι από καρδιάς, αλλά δεν νομίζω πως θα είναι, γιατί ο μικρός Αλέξης, εμμένοντας στην πολιτική της καταστροφής, εναγκαλίστηκε , με πάθος θα έλεγα, τους εταίρους μας και ακολουθεί και εκείνων την εσφαλμένη πολιτική.

Την πολιτική που λέει. Έλληνες πρέπει να δυστυχήσετε, τόσοι και τόσοι άλλοι λαοί δυστυχούν, γιατί εσείς όχι;

Αυτά λένε τα "ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ, αλήθεια είναι; δεν νομίζω".

Μας θέλουν υποταγμένους, να γίνουμε  μια τεράστια αποθήκη ψυχών, αβοήθητοι να προσπαθούμε εκτός από τους εαυτούς μας, να ζήσουμε και τις χιλιάδες των προσφύγων, που θα τους χρησιμοποιήσουν σύντομα σαν πεινασμένους εργάτες για να παράγουν στην Ελλάδα αυτά που αυτοί δεν μπορούν να παράγουν και να τα παίρνουν τζάμπα.

Αλέξη ξύπνα! Δεν είσαι πια ο αριστερός που έκανες τον ζόρικο; Ανέχεσαι αυτή την καταστροφή; Να εφαρμόζεις εσύ εκατοντάδες αντιλαϊκά μέτρα; ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ των κομμουνιστών από τους οποίους προέρχεσαι, για αυτή σου την μετάλλαξη.

 Και εγώ είπα να ευχηθώ καλό χειμώνα... Ε; Τι χειμώνα με λίγα  ή καθόλου ευρώ που θα έχουμε ή δεν θα έχουμε;

Αν και κομμουνιστής μεταλλαγμένος Αλέξη, παρακάλεσαι Τον Θεό, Τον Χριστό, Το Άγιο Πνεύμα να σε φωτίσουν για το τι θα κάνεις με τις τύχες του Ελληνικού Λαού.

ΕΞΑΠΕΣΤΕΙΛΕ όλους τους άσχετους, ανεπρόκοπους ξεκοκκαλιστές των χιλιάδων ευρώ που τους δίνεις με μηδενικό έργο, ακόμα βούλωσε το στόμα αυτών των άσχετων που βγαίνουν στην τηλεόραση και λένε του κόσμου τις βλακείες... και τι να πουν με όσα μας φορτώνετε κάθε μέρα εξάλλου; βρες τους καλύτερους Έλληνες, ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και παρακάλεσέ τους να σε βοηθήσουν και κάνε μια μεγάλη νέα αρχή.

Δεν έχει άδικο ο Βασίλης Λεβέντης, κι' ας τον λοιδωρούν κάποιοι σκόπιμα, που σου μιλά για συνεργασίες, δηλαδή να μονιάσετε όλοι οι πολιτικοί και να δείτε συλλογικά τι θα κάνετε με την Πατρίδα, τι θα κάνετε με μας τους δύστυχους.

Αλήθεια σκέπτεσαι ποιοι δεν είναι δύστυχοι σε αυτή την χώρα; Μόνο οι 300 της Βουλής και οι στρατιές παρατρεχάμενοι, που ίσως πιστεύεις πως είναι καλύτεροι από τον μέσο Έλληνα, πρώτης γραμής, που υποτίθεται φροντίζουν για τα υπόλοιπα 11 εκατομμύρια, μάλλον 10,5 θάμαστε τώρα με την φυγή χιλιάδων Ελλήνων στο εξωτερικό.

Αλήθεια το σκέπτεσαι καθόλου πόση ευθύνη έχεις και εσύ γι' αυτό;

ΦΥΣΙΚΑ κανείς δεν πρόκειται να σε συγχωρήσει για τα  Δις ευρώ που μας έχεις χρεώσει παραπάνω από τους προηγούμενους.

Κάνε λοιπόν κάτι, όχι γελάκια, φρούδες ελπίδες και τι χαρά! τι χαρά!

Προχώρα και ξεκόλλα από την δυστυχία μας.

Και να πας στα δικαστήρια τον Γεωργίου, τον γιωργάκη και όλους όσους μας έσπρωξαν στην καταστροφή, σκόπιμα ή όχι, που είναι θέμα των δικαστηρίων.

Το να δηλώνετε , επειδή η αλητεία και η συμμορία της Ευρώπης σας τράβηξε το αυτί , ότι δέχεστε ως αληθή τα στατιστικά του Γεωργίου και λοιιπών, ε αυτό τι λέγεται;

Δεν θα το πω. Βρες το μόνος σου Αλέξη.

Ότι κάνεις τους επόμενους 2-3 μήνες μικρέ  χαρούμενε Αλέξη... καλό παιδί φαίνεσαι... αλλά λίγος για να κυβερνάς την δύστυχη για άλλη μια φορά, Πατρίδα μας.

Γεια σας

Καλό χειμώνα φίλοι μου, φίλες

και μην πλακώσετε τα συριζάκια και γράψετε βλακείες,

καλά ένας δυο θα είστε εδώ μέσα, γιατί επιχειρήματα δεν έχετε πια...

Η πένα μου δεν αστειεύετε.

Εγώ καλό χειμώνα είπα να ευχηθώ, αλλά πως; Θέλουμε , δεν θέλουμε, αυτός εξαρτάται και από το αν έχουμε χρήματα για να είναι καλός!!!


1 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


17 Μαρτίου 2016, 21:45
ΜΑΡΤΗΣ, ΓΔΑΡΤΗΣ...


καλησπέρα φίλες και φίλοι.

Εμείς οι Έλληνες, με τα τόσα προτερήματα αλλά και τα πολλά ελαττώματα, έχουμε χιλιάδες γνωμικά και παροιμίες. Τα γνωμικά συνήθως ανήκουν στις μεγάλες φυσιογνωμίες του Έθνους μας. Οι παροιμίες ανήκουν σε άγνωστους συμπατριώτες μας, που όμως εκπέμπουν μέσα από αυτές την σοφία τους. Και κάθε φορά , σε κάποια περίσταση , όλοι μας τις χρησιμοποιούμε και νοερά τους επιβραβεύουμε για τις στοχευμένες, μέ 3- 4 το πολύ 5 λέξεις σοφές εκφράσεις τους.

Μάρτης γδάρτης και κακός παλουκοκάφτης.

Να μια παροιμία, μια έκφραση αγνώστου Έλληνα, που μας την θυμίζει κάθε χρόνο αυτός ο δύσκολος, ο στρυφνός και παγωμένος μήνας. Είναι ο μήνας  που μας δίνει να καταλάβουμε πως δεν  αστειεύεται με το κρύο. Μας αναγκάζει να ντυνόμαστε βαριά και να έχουμε αναμμένα καλοριφέρ, ηλεκτρικά σώματα πιο πολύ, για να ζεσταθούμε.

Βέβαια στην σημερινή εποχή, όσοι έχουν, το κάνουν αυτό.

Οι υπόλοιποι, οι άνεργοι, οι χαμηλοσυνταξιούχοι, ταλαιπωρούνται. Δεν υπάρχει πια η Ελλάδα που ξέραμε, η Ελλάδα που ζήσαμε όλοι, εμείς οι μεγαλύτεροι, με όλα μας τα καλά, που τα είχαν και τα παιδιά μας βέβαια.

Μηπως πρέπει κάτι να κάνουμε; μήπως πρέπει να προσπαθήσουμε να τα αλλάξουμε όλα, όλοι μαζί; Με αγάπη; με ενδιαφέρον ο ένας για τον άλλον; Να κάνουμε την καινούρια Ελλάδα. Πρέπει να προσπαθήσουμε. Να φύγει από επάνω μας η μιζέρια  και η απελπισία.

Δεν θα πω τίποτε άλλο. Δεν έγραψα σήμερα για να κάνω πολιτική. Έγραψα γιατί κάθε χρόνο θυμαμαι την παροιμία Μάρτης , γδάρτης.... και μου αρέσει που δεν κάνει λάθος και δίνει κάθε χρόνο  το παγωμένο της ραντεβού μαζί μας.

γεια σας.


1 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


12 Σεπτεμβρίου 2015, 18:07
ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΛΕΒΕΝΤΗ;


φίλες και φίλοι,

οι καιροί αλλάζουν και στις πολύ δύσκολες εποχές που ζούμε, χρειάζεται καινούργιες πολιτικές δυνάμεις να ανανεώσουν το Κοινοβούλιο.

Όμως δεν είναι πάντα και η κάθε νέα πολιτική δύναμη, εκείνη που θα φέρει την άνοιξη.

Ας δούμε τον νεαρό Αλέξη Τσίπρα, λόγω απειρίας, λόγω κακής ποιότητας ανθρώπινου δυναμικού που όλοι ενήργησαν ως μαθητευόμενοι μάγοι και μερικοί ως φακίρηδες, φθάσαμε στην νέα καταστροφή, στο 3ο μνημόνιο και 90 δις ευρώ προστέθηκαν στα προηγούμενα χρέη μας, δυστυχώς.

Και άντε τώρα να καθαρίσουμε με τα τσακάλια της Ευρώπης και του ΔΝΤ.

Τι πολιτικοί αλήθεια είναι αυτοί, απο τον Γιώργο που ανέλαβε το χρέος στο 115% του ΑΕΠ και σε 5 χρόνια αυτό κατέληξε στο 170%, ίσως και πολύ παραπάνω, κοντά στα 500 δις  πλέον, μαζί με τα 90 νέα δις που πρόσθεσε ο Τσίπρας;

Και τι θράσος είναι αυτό να ζητούν την ψήφο των Ελλήνων αυτοί οι ανίκανοι άνθρωποι  (όλοι)που δικαιολογούνται και μάλιστα συνέχεια με το ίδιο τροπάριο (κάναμε λάθη λένε όλοι );

Κρίμα τις θυσίες που κάναμε. Ήταν το χρέος 210 δις, έχουμε πληρώσει 100 δις, μας έχουν κόψει 100 δις, και χρωστάμε 500 δις; Όλοι οι τοκογλύφοι της Ευρωζώνης, πλουτίζουν εκμεταλλευόμενοι την καταστροφή μας.

Εγώ τέτοια μαθηματικά πάντως δεν τα καταλαβαίνω. 

Έκατσα λοιπόν και προβληματίστηκα, αφού θέλω να ασχοληθώ με τα κοινά, με ποιο κόμμα να είμαι Υποψήφια;

Βρήκα πως ένας καθαρός , αδοκίμαστος πολιτικός, ένας αγωνιστής που χρόνια προσπαθεί χωρίς καμία βοήθεια, χωρίς σπόνσορες και το κυριότεο χωρίς χρήματα να μπει συην Βουλή, είναι ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ και το κόμμα του ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ.

Έστειλα λοιπόν το βιογραφικό μου στον Βασίλη Λεβέντη και με εκείνος με έβαλε υποψήφια στην Β ΑΘΗΝΑΣ.

Είναι τόσο τίμιος, άνθρωπος, τόσο δίκαιος, που επειδή υπάρχει η ΛΙΣΤΑ εκλογής, υπέγραψαν οι υποψήφιοι, κάθε 6 μήνε να παραιτούνται οι βουλευτές και την θέση τους να παίρνουν οι επόμενοι της ΛΙΣΤΑΣ.

Στις εκλογές λοιπόν της 20ης Σεπτεμβρίου, σας καλώ να ψηφίσετε  ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ.

Πιστεύω απόλυτα πως θα προσφέρει πολλά.

Το ποσοστό 4,5 και πάνω που του δίνουν οι δημοσκοπήσεις, σίγουρα οδηγούν την ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ στην Βουλή, και σύντομα ελπίζω να βρεθώ και εγώ.

Να προσπαθήσω και εγώ για το καλύτερο.

Ιδιαίτερα, στην Μουσική Παιδεία, στην Μουσική γενικώτερα και τις υπόλοιπες Καλές τέχνες.

Να βοηθηθούν τα μεγάλα ταλέντα της Ελλάδος.

Στις 20 Σεπτεμβρίου λοιπόν, ψήφο στην ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ. Στον ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ. Στην ήρεμη πολιτική δύναμη.

Σας ευχαριστώ

ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΟΧΑΡΑΤΟΥ ΑΣΠΑΣΙΑ 

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ  Β ΑΘΗΝΑΣ

      ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ


9 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


07 Ιουνίου 2015, 23:57
ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ Σαν παραμύθι!!


αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι,

 είναι μερικά πράγματα που στην πολυκύμαντη ζωή μας, (και για σας πολυκύμαντη θα είναι με τα χρόνια) σαν περάσουν τα χρόνια ξεχνιούνται.

Όμως η τεχνολογία που η ραγδαία εξελιξή της ξεκίνησε πριν 30 χρόνια έχει φροντίσει να κρατήσει ζωντανές τις αναμνήσεις.

Σήμερα το μεσημέρι σκαλίζοντας τα cd έπεσα πάνω σε μια πολύ πετυχημένη εκδήλωση που έγινε στο πνευματικό κέντρο του δήμου Αθηναίων την άνοιξη του 1993 και παρουσιάζονταν τα αποτελέσματα της μεθόδου μου "ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΙΑΝΟΥ-ΑΡΜΟΝΙΟΥ (και λοιπών οργάνων με πλήκτρα) για παιδιά από τριών ετών" .

Η Αίθουσα κατάμεστη από νεαρούς γονείς, νεαρή ήμουν και εγώ, παπούδες , γιαγιάδες, θείους, θείες και γνωστούς των οικογενειών των παιδιών,  τα μικρά παιδιά έπαιζαν με χαριτωμέν διάθεση , πάρα πολύ όμορφα, το καθένα με τον χαρακτήρα του, δίνοντας στους γονείς, στους δασκάλους και τους παρυρεθέντες, μεγάλη χαρά.

Σήμερα τα παιδιά αυτά πρέπει να είναι γύρω στα 26 μέχρι και 28 χρονών. Σκέπτομαι... Τι χαρά και τι έκπληξη θα έχουν αν τυχαία δουν το βιντεάκι στο youtube. Δεν θα πιστεύουν στα μάτια τους.

Όσο για μένα ένοιωσα μια γλυκιά συγκίνηση μαζί με ικανοποίηση που τόσα παιδιά, πάρα πολλά παιδιά ,έμαθαν μουσική μαζί μου.

Μεγάλη υπόθεση η τεχνολογία λοιπόν, που μας κρατά δέσμιες, δέσμιους με το ζωντανό παρελθόν. Και η φωτογραφία δεν πάει πίσω βέβαια, αλλά να βλέπεις κάτι ζωντανό από το παρελθόν, είναι συγκλονιστικό.

Αυτά το βιντεάκι αυτό μου ξύπνησε ευχάριστες αναμνήσεις.

γεια σας 

https://www.youtube.com/watch?v=M-d5j3TdsR0


- Στείλε Σχόλιο


16 Φεβρουαρίου 2015, 09:27
2129; Και βέβαια δεν είναι άσχημα!


αγαπητοί φίλοι, αγαπητές φίλες,

κάποιοι από εσάς θα διαβάσατε πως είμαι άνθρωπος της Μουσικής με καλές σπουδές και πολύ μεγάλη προσφορά στην Μουσική εκπαίδευση και σε πολλούς τομείς.

Κάποιοι πιθανόν να με ψηφίσατε στις εκλογές, λίγοι υποθέτω, γιατί είμαι καινούργια στην μουσική κοινότητα του Musicheaven, και γιατί δεν είναι εύκολο να υπάρχουν πολλοί που θα με ψήφισαν, να ψηφίζουν στην εκλογική περιφέρεια Αττικής, όπoυ ήμουν υποψήφια.

Παρόλα αυτά οφείλω να ευχαριστήσω και τους πιθανόν ψηφίσαντές με αλλά και τους μη.

Σε κάποια άγνωστα μέρη ή πολύ μακρινά από την περιοχή μου, πήρα αρκετούς ψήφους, που θα ήταν πολλοί περισσότεροι αν είχα την δυνατότητα να επισκεφτώ αυτά τα μέρη, στον πολύ λίγο χρόνο που είχα προεκλογικά. Βέβαια στο ιντερνέτ ο καθένας μπορεί να μάθει κάποια πράγματα για μένα και ιδιαίτερα για τον 15ετή δικαστικό μου αγώνα, εναντίον του κράτους και των φατριών που ελλοχεύουν σε αυτό. Διαβάστε μέσω google λεπτομέριες, γιατί δεν χωρούν εδώ.

Ήταν πολύ λίγες λοιπόν οι μέρες του προεκλογικού αγώνα, εγώ ήμουν υποψήφια για πρώτη φορά, με λίγα οικονομικά μέσα και καμιά οργάνωση.

Έτσι πήρα 2129 τελικά ψήφους και όχι 2002 που είχα γράψει πριν λίγες μέρες, ένας αριθμός  λοιπόν που με έκανε να αισιοδοξώ πως μια άλλη φορά θα πάω πολύ καλύτερα.

Είχα την βοήθεια κάποιων sites , το μεγαλύτερο ήταν το www.defencenet.gr αλλά και μερικά μικρότερα της ιδιαιτέρας μου πατρίδας , της Κεφαλονιάς και της ιδαίτερης πατρίδας του συζύγου μου , της Αιτωλοακαρνανίας, που οφείλω να ευχαριστήσω για την δωρεάν βοήθειά τους, αλλά και αυτούς που με ψήφισαν και κατάγονται από αυτές τις περιοχές. Όμως ένα μεγάλο ευχαριστώ απευθύνω και στους ψηφοφόρους της Περιφέρειας Αττικής που με τίμησαν με την ψήφο τους. Τέλος ευχαριστίες στον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ, κ. Πάνο Καμμένο για την επιλογή μου ως υποψήφιας του κόμματος, που μου έδωσε την ευκαιρία να μπω στην πολιτική, στην οποία πιστεύω πως μπορώ να προσφέρω πολλά.

Αυτά τα ολίγα και τελειώνει εδώ το κεφάλαιο Εκλογές.

Θα επανέλθω με άλλα Θέματα αργότερα.

Ασπασία Ανδρεοπούλου- Θεοχαράτου. 

Πολιτευτής ΑΝΕΛ, Περιφέρειας Αττικής.

 

 


- Στείλε Σχόλιο


10 Φεβρουαρίου 2015, 16:37
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;


Φίλες, φίλοι,

δεν έχουμε να κάνουμε τίποτα το σπουδαίο, παρά να περιμένουμε την εξέλιξη των πραγμάτων. Εκείνο που επιθυμώ εγώ, αλλά και εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες, είναι να υλοποιηθεί μια πολιτική που η χώρα μας να σταματήσει να είναι ξέφραγο αμπέλι, να μην την οργώνουν απ' άκρου σ' 'άκρου, τα  ξένα και ντόπια συμφέροντα, αλλά ότι γίνεται να έχει αντίκτυπο στην βελτίωση των συνθηκών ζωής όλων των Ελλήνων. Των πολλών, όχι των ολίγων που δεν χορταίνουν τον πλούτο.

Απ' ότι φαίνεται από τις προγραμματικές δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα που  σίγουρα έχουν και την έγκριση του Πάνου Καμμένου, το δίδυμο της συγκυβέρνησης είναι αποφασισμένο να υλοποιήσει πάρα πολλά πράγματα, που αν γίνουν θα είναι πρωτόγνωρα για την Χώρα.

Όλοι τά ξέρετε αφού τα ακούσατε στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης. Επί του παρόντος υπάρχει μια αισιοδοξία πως όλα θα πάνε καλά. Σε πολύ λίγο   χρόνο τα αποτελέσματα θα αρχίσουν να διαφαίνονται. Είναι αυτά για τα οποία λαχταρούμε να δούμε όλοι οι Έλληνες και οι Ελληνίδες, που τόση πίκρα νιώσαμε τα 5-6 τελευταία χρόνια..

 Ας συμβεί και κάτι καλό. Ας σηκώσουμε επιτέλους ψηλά το κεφάλι.

 Η θετική σκέψη όλων μας ας ακολουθεί την κυβέρνηση των δύο ικανών και γενναίων πολιτικών.  Έτσι η επιτυχία θα έρθει

aspathe

και κατά κόσμον

Ασπασία Ανδρεοπούλου- Θεοχαράτου

 


- Στείλε Σχόλιο


27 Ιανουαρίου 2015, 23:47
ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ.
Αγαπητοί φίλοι, αγαπητές φίλες, επιτρέψετέ μου να δημοσιεύσω στο

blog μου σήμερα ένα ευχαριστήριο  γι' αυτούς που με τίμησαν με την ψήφο

τους στις εκλογές.

ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΥ-ΘΕΟΧΑΡΑΤΟΥ ΑΣΠΑΣΙΑ υποψ. Βουλευτής

ΑΝ.ΕΛ στις εκλογές της 25 Ιανουαρίου.


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

           Ευχαριστώ όλους και  όλες που  με ψήφισαν

στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, δηλαδή συνολικά

2002 ψηφοφόροι, και όσους, όσες συνέβαλαν σε αυτό.

Θεωρώ μεγάλη επιτυχία το αποτέλεσμα, για τα στενά

χρονικά όρια της προεκλογικής μου προσπάθειας, την

 για πρώτη φορά  συμμετοχή μου  σε εκλογικό αγώνα,

και βέβαια με σχεδόν μηδενικά οικονομικά μέσα.

Εύχομαι στον Πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ και Υπουργό Εθνι-

 κής Άμυνας κ. Πάνο Καμμένο, αλλά και στην νέα κυ-

βέρνηση, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, για το καλό της Πατρίδας

και των Ελλήνων και Ελληνίδων.

  Ευχαριστίες και στο Musicheaven. 

      ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΥ-ΘΕΟΧΑΡΑΤΟΥ ΑΣΠΑΣΙΑ

  υποψ. Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής  στις εκλογές

 της 25ης  Ιανουαρίου.

 


- Στείλε Σχόλιο


15 Ιανουαρίου 2015, 20:20
ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ.


Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι,

σε λίγες μέρες με την δύναμη της ψήφου σας θα επιλέξετε κάποια μορφή διακυβέρνησης της χώρας. Και λέω κάποια μορφή, γιατί δεν υπάρχει περίπτωση αυτοδυναμίας κάποιου κόμματος. Ίσως σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις να προηγείται σχετικά ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά οι σπουδασμένοι στα Αμερκάνικα  Πανεπιστήμια αντίπαλοί του που έχουν μάθει πώς να κάνουν ανατροπές, δεν ξέρω μπορεί και να τον ξεπεράσουν. Ότι όμως και να γίνει κανένας δεν μπορεί να κυβερνήσει μόνος του, μα και δεν μπορούν να βρουν κάποιο κόμμα  να στηριχθούν. Παίζεται δηλαδή να κυβερνήσει  με την ανοχή κάποιου κόμματος ο ΣΥΡΙΖΑ, που όμως δεν θα μπορεί να κυβερνήσει με τις αλλοπρόσαλλες επιδιώξεις  των συνιστωσών, που θα θέλουν να τις επιβάλλουν  στον κ. Τσίπρα.

Επομένως χρειάζεται ένα κόμμα με δυνατή παρουσία στην Βουλή, που να συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ επιβάλλοντάς από την αρχή συμφωνία με κόκκινες  γραμμές πάνω σε διάφορα κυρίως Εθνικά θέματα , που δεν είναι της ώρας να αναφερθώ, αλλά που όλοι μας λίγο, πολύ γνωρίζουμε.

Άρα ο Πάνος Καμένος  με τις ξεκάθαρες θέσεις του και το κόμμα του  που απαρτίζεται από ικανά στελέχη, είναι η λύση σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα έχει αυτοδυναμία. Μήπως και αυτή η άμοιρη Χώρα κατορθώσει και βγει από  την τραγική κατάσταση που έχει πέσει.  

ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΜΠΟΡΕΙ λοιπόν να την δώσουν οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Γι’ αυτό φίλοι, φίλες  υπερψηφείστε τον ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ και τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,  και βέβαια βάλετε και έναν σταυρό στην γράφουσα αυτές τις απόψεις σήμερα.

Είπαμε όσοι είναι στην περιφέρεια Αττικής (πρώην Υπόλοιπο Αττικής).

Καλά θα ήταν να εκπροσωπήσω και τον μουσικό κλάδο που ανήκω και σε μεγάλο βαθμό τα μέλη του musicheaven  και φυσικά τους  κατοίκους της Περιφέρειάς  μου.

Γεια σας

ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΥ –ΘΕΟΧΑΡΑΤΟΥ ΑΣΠΑΣΙΑ

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.     

 

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ            ΒΙΛΙΑ                        ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΗ                    ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ

ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ                   ΒΟΥΛΑ                      ΚΕΡΑΤΕΑ                           ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ

ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ                            ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ          ΚΟΡΩΠΙ                            ΟΙΝΟΗ

ΑΝΘΟΥΣΑ                               ΓΕΡΑΚΑΣ                   ΚΟΥΒΑΡΑΣ                         ΠΑΙΑΝΙΑ

ΑΝΟΙΞΗ                                  ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ              ΚΡΥΟΝΕΡΙ                         ΠΑΛΛΗΝΗ 

ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ                           ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ             ΛΑΥΡΙΟ                             ΠΙΚΕΡΜΙ

ΑΡΤΕΜΙΔΑ                              ΔΙΟΝΥΣΟΣ                 ΛΟΥΤΣΑ                             ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙ

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ                      ΔΡΟΣΙΑ                      ΜΑΓΟΥΛΑ                          ΡΑΦΗΝΑ

ΑΥΛΩΝΑΣ                               ΕΛΕΥΣΙΝΑ                  ΜΑΛΑΚΑΣΑ                        ΡΟΔΟΠΟΛΗ

ΑΦΙΔΝΕΣ                               ΕΡΥΘΡΕΣ                   ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ                     ΣΠΑΤΑ

ΑΧΑΡΝΕΣ                               ΖΕΦΥΡΙ                     ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ                   ΣΤΑΜΑΤΑ

ΒΑΡΗ                                     ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΩΝΕΣ   ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΩΡΟΠΟΥ    ΣΥΚΑΜΙΝΟ

ΒΑΡΚΙΖΑ                                ΚΑΛΑΜΟΣ                  ΜΕΓΑΡΑ                            ΦΥΛΗ

ΒΑΡΝΑΒΑΣ                             ΚΑΛΥΒΙΑ                    ΜΗΛΕΣΙ                            ΩΡΟΠΟΣ

 


- Στείλε Σχόλιο


14 Ιανουαρίου 2015, 11:13
ΕΝΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 4 ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.


Αγαπητοί φίλοι, αγαπητές φίλες,

η σημερινή μου ανάρτηση έχει να κάνει με το ότι ένας σταυρός, από όσους θα ψηφίσουν ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, οδηγεί στην Βουλή. Επειδή την Μουσική την υπηρέτησα σε όλη μου την ζωή με πάθος και έχω αποκτήσει γνώσεις πάρα πολλές και γνωρίζω πολύ καλά τα προβλήματα  της μεγάλης και παραμελημένης  Μουσικής Οικογένειάς μας,  έχω και την απαιτούμενη Πανεπιστημιακή και όχι μόνο, μόρφωση, νομίζω πως δεν κάνω άσχημα, ανεξάρτητα αν ανήκετε σε κάποιο διαφορετικό κόμμα, να σας ζητήσω  ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ, γιατί  ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΚΑΛΟ, και έναν σταυρό να τον βάλετε σε μένα. Πιστεύω πως θα βοηθήσω τον κλάδο μας, να αναμήψει, να προχωρήσει, γιατί η Ελλάδα είναι γεμάτη ταλέντα γενικότερα στις καλές Τέχνες, και ιδιαίτερα στην Μουσική, που είναι άφθονα. ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ είναι και για τους μη καλλιτέχνες, γιατί για πάρα πολλά θέματα που μας απασχολούν όλους και που όλοι τα γνωρίζουμε, είμαι ενημερωμένη και μπορώ να βοηθήσω.

Σας ευχαριστώ που με διαβάζετε. ΜΟΝΟ που αυτό τον καιρό , λόγω εκλογικού αγώνα, δεν μπορώ να απαντώ σε σχόλια, που μπορείτε να τα γράφετε εδώ, γιατί όλοι σας έχετε ιδέες, γνωρίζετε προβλήματα, που μπορούν να συζητηθούν στο κόμμα μας και να δοθούν λύσεις, εφόσον μας ψηφίσετε και μας κάνετε ρυθμιστές των εξελίξεων.

Γεια σας

ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΥ-ΘΕΟΧΑΡΑΤΟΥ ΑΣΠΑΣΙΑ

Υποψήφια Βουλευτής Περιφέρειας ΑΤΤΙΚΗΣ, πρώην Υπόλοιπο Αττικής.

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ            ΒΙΛΙΑ                        ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΗ                    ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ

ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ                   ΒΟΥΛΑ                      ΚΕΡΑΤΕΑ                           ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ

ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ                            ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ          ΚΟΡΩΠΙ                            ΟΙΝΟΗ

ΑΝΘΟΥΣΑ                               ΓΕΡΑΚΑΣ                   ΚΟΥΒΑΡΑΣ                         ΠΑΙΑΝΙΑ

ΑΝΟΙΞΗ                                  ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ              ΚΡΥΟΝΕΡΙ                         ΠΑΛΛΗΝΗ 

ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ                           ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ             ΛΑΥΡΙΟ                             ΠΙΚΕΡΜΙ

ΑΡΤΕΜΙΔΑ                              ΔΙΟΝΥΣΟΣ                 ΛΟΥΤΣΑ                             ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙ

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ                      ΔΡΟΣΙΑ                      ΜΑΓΟΥΛΑ                          ΡΑΦΗΝΑ

ΑΥΛΩΝΑΣ                               ΕΛΕΥΣΙΝΑ                  ΜΑΛΑΚΑΣΑ                        ΡΟΔΟΠΟΛΗ

ΑΦΙΔΝΕΣ                               ΕΡΥΘΡΕΣ                   ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ                     ΣΠΑΤΑ

ΑΧΑΡΝΕΣ                               ΖΕΦΥΡΙ                     ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ                   ΣΤΑΜΑΤΑ

ΒΑΡΗ                                     ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΩΝΕΣ   ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΩΡΟΠΟΥ    ΣΥΚΑΜΙΝΟ

ΒΑΡΚΙΖΑ                                ΚΑΛΑΜΟΣ                  ΜΕΓΑΡΑ                            ΦΥΛΗ

ΒΑΡΝΑΒΑΣ                             ΚΑΛΥΒΙΑ                    ΜΗΛΕΣΙ                            ΩΡΟΠΟΣ

11 Ιανουαρίου 2015, 13:55
ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΜΑΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ με τους ΑΝ.ΕΛΛΗΝΕΣ. 


Αγαπητοί φίλοι, αγαπητές φίλες, σήμερα κάνω ποδαρικό στο νέο αυτό blog για να παρουσιάσω σε σας την διαχειρίστριά του aspathe (ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΥ-ΘΕΟΧΑΡΑΤΟΥ ΑΣΠΑΣΙΑ) που είναι υποψήφια Βουλευτής με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, στην Αττική (υπόλοιπο Αττικής λεγόταν παλαιότερα) και που καλά θα ήταν να την στείλουμε στην Βουλή, γιατί έχει αναλώσει την ζωή της στην τέχνη της Μουσικής, με πάρα πολλούς τρόπους, ως καθηγήτρια Μουσικής , πιάνου, θεωρητικών και λοιπών οργάνων, ως ιδιοκτήτρια Ωδείου και Μουσικής σχολής, ως συγγραφέας μουσικών βιβλίων και πολλών άλλων προσόντων και δραστηριοτήτων, που θα διαβάσετε παρακάτω, μετά από το εισαγωγικό αυτό σημείωμα.  Είναι μορφωμένη γυναίκα, με πτυχίο Πολιτικών επιστημών και διδακτορικό από το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατόπιν των παραπάνω συνοπτικά αναφερομένων, ζητώ ως πολύ παλιό μέλος του musicheaven, που λίγο πολύ με παρακολουθείτε τόσα χρόνια, όσοι δεν κωλύεστε από τις πολιτικές σας πεποιθήσεις και μένετε στις περιοχές της Περιφέρειας Αττικής (πρώην υπόλοιπο Αττικής  είπαμε) να την ψηφίσετε, αλλά και όσοι δεν μένετε σε αυτές τις περιοχές, ας την συστήσετε σε φίλους σας που μένουν σ' αυτές. Υπάρχουν αλήθεια πολλοί- πολλές της μουσικής τέχνης ,που τυγχάνουν υποψήφιοι Βουλευτές ;δεν νομίζω. 

adreo

Υ.Γ. Τώρα γιατί ενδιαφέρομαι και γράφω αυτό το σημείωμα για την ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΥ-ΘΕΟΧΑΡΑΤΟΥ ΑΣΠΑΣΙΑ; Μα είναι η σύζυγός μου. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.

 

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

(Υποψήφια Βουλευτής Εκλογική Περιφέρεια  Αττικής)

ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΥ-ΘΕΟΧΑΡΑΤΟΥ ΑΣΠΑΣΙΑ

Λίγα λόγια!

Η Ανδρεοπούλου-Θεοχαράτου Ασπασία είναι κάτοικος Ραφήνας (Καλλιτεχνούπολη). Είναι πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών και έχει Διδακτορικό Δίπλωμα από το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι πτυχιούχος-Διπλωματούχος Πιάνου, Ανώτερων Θεωρητικών και κατέχει ακόμα άλλα έξι  Μουσικά Πτυχία. Είναι συγγραφέας Μουσικών βιβλίων για μικρά παιδιά αλλά και για μεγάλα, με τεράστια προσφορά στην Μουσική Παιδεία. Διετέλεσε καθηγήτρια Πιάνου στα Μουσικά Γυμνάσια-Λύκεια Ιλίου και Παλλήνης και καθηγήτρια Μουσικής στη Σχολή Νηπιαγωγών  Αθηνών (Εκάλη), στο Ενιαίο Λύκειο της Σιβιτανιδείου  Σχολής, στα Δημόσια ΙΕΚ, Ν. Κηφισιάς, Αγίου Στεφάνου, Μεταμόρφωσης, Περιστερίου, Βάρης και Μεγάρων. Ακόμα υπήρξε καθηγήτρια Μουσικής στην Σχολή Επιμόρφωσης Λειτουργών Δημοτικής Εκπαίδευσης Αθηνών (Δάφνη). Επίσης διετέλεσε και καθηγήτρια Δικαίου (Πτωχευτικό και Εταιριών) στο ΙΕΚ Μεταμόρφωσης. Τέλος ήταν Καθηγήτρια και Καλλιτεχνική Δ/ντρια σε δικό της Ωδείο αλλά και σε άλλα Μουσικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Και κάτι πολύ σημαντικό που αποδεικνύει την μαχητικότητά της και επιμονή της στην απόδοση του Δικαίου: Δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια μάχεται κατά της διαφθοράς οργάνων της Διοίκησης Δικαστικά με κερδισμένα όλα τα Διοικητικά Δικαστήρια αλλά και ποινικά. 

Ομάδα πολιτικών της φίλων.

Δυο λόγια από την ίδια

Κατόπιν των παραπάνω αναφερομένων και έχοντας το φλογερό ενδιαφέρον να υπηρετήσω τα τοπικά συμφέροντα της Εκλογικής Περιφέρειας Αττικής (Υπόλοιπο Αττικής),  Αγαπητοί συμπατριώτες και συμπατριώτισσες,

ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ, υποσχόμενη πως αν εκλεγώ, θα υπεραμυνθώ των συμφερόντων ολόκληρης  της εκλογικής μας Περιφέρειας.

Με Τιμή  

ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΥ-ΘΕΟΧΑΡΑΤΟΥ ΑΣΠΑΣΙΑ

Υποψήφια Βουλευτής Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Περιφέρειας Αττικής 

τηλ. 6945914960, 6932042857, aspatheoadreo@gmail.com 

 


- Στείλε Σχόλιο


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
aspathe


Περί Blog
blogs.musicheaven.gr/aspathe

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΑ ΦΑΛΤΣΑ...ΜΕΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ,

ότι κακό, άδικο, περίεργο, πέφτει στα μάτια μου... Αλλά και ως αντίδοτο..

μουσικά, λογοτεχνικά θέματα. Επίκριση του κακού και εξύψωση τ
Tags
Επίσημοι αναγνώστες (1)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs

LinksΑνάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN Όροι Χρήσης