αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs

Home
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΑ ΦΑΛΤΣΑ...
Με καθαρή ματιά, ευαισθησία και καλή διάθεση.
16 Φεβρουαρίου 2015, 09:27
2129; Και βέβαια δεν είναι άσχημα!


αγαπητοί φίλοι, αγαπητές φίλες,

κάποιοι από εσάς θα διαβάσατε πως είμαι άνθρωπος της Μουσικής με καλές σπουδές και πολύ μεγάλη προσφορά στην Μουσική εκπαίδευση και σε πολλούς τομείς.

Κάποιοι πιθανόν να με ψηφίσατε στις εκλογές, λίγοι υποθέτω, γιατί είμαι καινούργια στην μουσική κοινότητα του Musicheaven, και γιατί δεν είναι εύκολο να υπάρχουν πολλοί που θα με ψήφισαν, να ψηφίζουν στην εκλογική περιφέρεια Αττικής, όπoυ ήμουν υποψήφια.

Παρόλα αυτά οφείλω να ευχαριστήσω και τους πιθανόν ψηφίσαντές με αλλά και τους μη.

Σε κάποια άγνωστα μέρη ή πολύ μακρινά από την περιοχή μου, πήρα αρκετούς ψήφους, που θα ήταν πολλοί περισσότεροι αν είχα την δυνατότητα να επισκεφτώ αυτά τα μέρη, στον πολύ λίγο χρόνο που είχα προεκλογικά. Βέβαια στο ιντερνέτ ο καθένας μπορεί να μάθει κάποια πράγματα για μένα και ιδιαίτερα για τον 15ετή δικαστικό μου αγώνα, εναντίον του κράτους και των φατριών που ελλοχεύουν σε αυτό. Διαβάστε μέσω google λεπτομέριες, γιατί δεν χωρούν εδώ.

Ήταν πολύ λίγες λοιπόν οι μέρες του προεκλογικού αγώνα, εγώ ήμουν υποψήφια για πρώτη φορά, με λίγα οικονομικά μέσα και καμιά οργάνωση.

Έτσι πήρα 2129 τελικά ψήφους και όχι 2002 που είχα γράψει πριν λίγες μέρες, ένας αριθμός  λοιπόν που με έκανε να αισιοδοξώ πως μια άλλη φορά θα πάω πολύ καλύτερα.

Είχα την βοήθεια κάποιων sites , το μεγαλύτερο ήταν το www.defencenet.gr αλλά και μερικά μικρότερα της ιδιαιτέρας μου πατρίδας , της Κεφαλονιάς και της ιδαίτερης πατρίδας του συζύγου μου , της Αιτωλοακαρνανίας, που οφείλω να ευχαριστήσω για την δωρεάν βοήθειά τους, αλλά και αυτούς που με ψήφισαν και κατάγονται από αυτές τις περιοχές. Όμως ένα μεγάλο ευχαριστώ απευθύνω και στους ψηφοφόρους της Περιφέρειας Αττικής που με τίμησαν με την ψήφο τους. Τέλος ευχαριστίες στον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ, κ. Πάνο Καμμένο για την επιλογή μου ως υποψήφιας του κόμματος, που μου έδωσε την ευκαιρία να μπω στην πολιτική, στην οποία πιστεύω πως μπορώ να προσφέρω πολλά.

Αυτά τα ολίγα και τελειώνει εδώ το κεφάλαιο Εκλογές.

Θα επανέλθω με άλλα Θέματα αργότερα.

Ασπασία Ανδρεοπούλου- Θεοχαράτου. 

Πολιτευτής ΑΝΕΛ, Περιφέρειας Αττικής.

 

 


- Στείλε Σχόλιο


10 Φεβρουαρίου 2015, 16:37
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;


Φίλες, φίλοι,

δεν έχουμε να κάνουμε τίποτα το σπουδαίο, παρά να περιμένουμε την εξέλιξη των πραγμάτων. Εκείνο που επιθυμώ εγώ, αλλά και εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες, είναι να υλοποιηθεί μια πολιτική που η χώρα μας να σταματήσει να είναι ξέφραγο αμπέλι, να μην την οργώνουν απ' άκρου σ' 'άκρου, τα  ξένα και ντόπια συμφέροντα, αλλά ότι γίνεται να έχει αντίκτυπο στην βελτίωση των συνθηκών ζωής όλων των Ελλήνων. Των πολλών, όχι των ολίγων που δεν χορταίνουν τον πλούτο.

Απ' ότι φαίνεται από τις προγραμματικές δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα που  σίγουρα έχουν και την έγκριση του Πάνου Καμμένου, το δίδυμο της συγκυβέρνησης είναι αποφασισμένο να υλοποιήσει πάρα πολλά πράγματα, που αν γίνουν θα είναι πρωτόγνωρα για την Χώρα.

Όλοι τά ξέρετε αφού τα ακούσατε στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης. Επί του παρόντος υπάρχει μια αισιοδοξία πως όλα θα πάνε καλά. Σε πολύ λίγο   χρόνο τα αποτελέσματα θα αρχίσουν να διαφαίνονται. Είναι αυτά για τα οποία λαχταρούμε να δούμε όλοι οι Έλληνες και οι Ελληνίδες, που τόση πίκρα νιώσαμε τα 5-6 τελευταία χρόνια..

 Ας συμβεί και κάτι καλό. Ας σηκώσουμε επιτέλους ψηλά το κεφάλι.

 Η θετική σκέψη όλων μας ας ακολουθεί την κυβέρνηση των δύο ικανών και γενναίων πολιτικών.  Έτσι η επιτυχία θα έρθει

aspathe

και κατά κόσμον

Ασπασία Ανδρεοπούλου- Θεοχαράτου

 


- Στείλε Σχόλιο


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
aspathe


Περί Blog
blogs.musicheaven.gr/aspathe

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΑ ΦΑΛΤΣΑ...ΜΕΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ,

ότι κακό, άδικο, περίεργο, πέφτει στα μάτια μου... Αλλά και ως αντίδοτο..

μουσικά, λογοτεχνικά θέματα. Επίκριση του κακού και εξύψωση τ
Tags
Επίσημοι αναγνώστες (1)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs

LinksΑνάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN Όροι Χρήσης