αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs

Home
The idols
Forever
16 Νοεμβρίου 2008, 12:48
With Vangelis in London


ΣΤΟ ROYAL FESTIVAL HALL-ΛΟΝΔΙΝΟΣΤΟ ROYAL FESTIVAL HALL-ΛΟΝΔΙΝΟ
Κάντε Κλικ για Μεγέθυνση

Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ RFH ΓΙΑ ΤΟ ENCORE ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ 1980.

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΤΟ ENCORE (ΟΡΘΙΟΙ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ) ΚΡΑΤΗΣΕ 20 ΛΕΠΤΑ, ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΣΚΗΝΗ ΑΝΕΒΗΚΕ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΤΩΝ YES,JOHN ANDERSON, O ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΣΕΙΡΕΣ

Απόσμασμα απο το πρόγραμμα

Royal Festival Hall (London, April 12, 1980) A concert with a bigger backing section than usual. There was percussion by Vassilis Constantinides as well as a string ensemble ("Spectrum string ensamble") conducted by Guy Protheroe.
Vangelis wrote in the concert program:

"MEMORY OF THE FUTURE

I believe that every human being, plant or animal carries a memory cell containing the imprint of the cycle of creation. Sound has always been parallel to the sequence of changes, as a code carrying the dimensions of the Universe.
It takes one second to conceive
but a lifetime to explain...
and maybe more.

Vangelis


- Στείλε Σχόλιο


13 Νοεμβρίου 2008, 11:46
THE IDOLS -1989 - Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
THE IDOLS-Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ-1989  

greek THE IDOLS, Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ-19890THE IDOLS, Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ-19891989
Γίνεται η πρώτη προσπάθεια, ανασυγκροτήσεως και επανεμφανίσεως του θρυλικού συγκροτήματος των IDOLS, που καρποφόρησε με επιτυχία. Τα παλιά μέλη που απαρτίζονταν από τους: Αντώνη Γιούλη, Βασίλη Κωνσταντινίδη, Νότη Λαλαϊτη, και Ντίνο Παπαβασιλείου, ξαναεμφανίζονται μαζί μετά από μακροχρόνια απουσία από το μουσικό στερέωμα, στο νυχτερινό κέντρο MARTHA’S, στο Χαλάνδρι. Νέος μπασίστας, ο παλιός τους φίλος, Δ.Κατακουζηνός

1990

Το καλοκαίρι εμφανίζονται στο παραλιακό κέντρο LOFT στη Βάρκιζα.
Εμφάνιση τοπικού χαρακτήρα θα λέγαμε, μιας και δεν έγινε καμία διαφήμιση από πλευράς επιχείρησης. Τους κράτησε εκεί, μόνο η αγάπη, του κόσμου της Βάρης. Αρχίζουν κραδασμοί στο συγκρότημα με αποτέλεσμα τον χειμώνα του 1990 να μην εμφανιστούν πουθενά!

1991

Ο Βασίλης Κωνσταντινίδης (που έβαλε σκοπό ζωής την συνέχιση του συγκροτήματος), προσπαθεί να ξαναενώσει τα Είδωλα! Μάταια! Πιστός στην επιτυχημένη συνταγή του Restaurant Entrecote café de Paris, ανοίγει μαγαζιά το χειμώνα στο Κολωνάκι και το καλοκαίρι στη Βάρκιζα.
Μετά από πρότασή του, εμφανίζεται στο καλοκαιρινό του μαγαζί, μόνον ο Νότης Λαλαϊτης, (πιανίστας), και το μαγαζί κατακλύζεται από επωνύμους και μη.

1992

Καινούργιο μαγαζί για τον Βασίλη, στην Κηφισίας, στο κέντρο AGORA.
Αυτή την φορά εκτός από επιχειρηματίας ο πολυτάλαντος Βασίλης, τραγουδάει και παίζει μπάσο μαζί με τον πιανίστα Μάκη Διαμαντή.

1993

Μετά την περσινή επιτυχία, προτείνεται στον Αντώνη Γιούλη (κιθαρίστα των idols) να παίξει μαζί με τον Μάκη Διαμαντή και τον Βασίλη στο μαγαζί του τελευταίου. Δεδομένη και αυτή την χρονιά η επιτυχία και ο στόχος επετεύχθει!

1994

Στα μέσα του χειμώνα ο Βασίλης προτείνει στον Νότη Λαλαϊτη (οργανίστα), να εμφανιστεί μαζί τους. ΄Έτσι οι IDOLS γίνονται τρείς.
Μαζί με τον Βασίλη Τατάρογλου (οργανίστας) αρχίζουν να ξανα-εμφανίζονται στο προσκήνιο!
Η επιτυχία τους κρατάει μέχρι και το 1997, με τον Βασίλη να έχει συνδέσει το μαγαζί του με τους IDOLS, να διαφημίζει το συγκρότημα, (και φυσικά...πληρώνει!)
Και … αρχίζουν τα δύσκολα για το θρυλικό συγκρότημα των Idols.
Μια και εδώ γράφουμε την ιστορία, θα πρέπει να είμαστε αντικειμενικοί και να αποδώσουμε «τα του καίσαρι, στον καίσαρα».
Ο Βασίλης Κωνσταντινίδης, εκτός από το καλός μουσικός έχει και μία άλλη ικανότητα, παραδεκτή και αποδεκτή από τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος. Έχει χάρισμα στις δημόσιες σχέσεις και γίνεται αγαπητός στο κοινό. Προσέφερε παράλληλα, αμέριστη αγάπη και οικονομική ενίσχυση στα Είδωλα και παρέμενε με την εντύπωση, ότι όλα ήταν καλά! Μέχρι που το...

1998

Επιστρέφει ο Ντίνος Παπαβασιλείου από την Ολλανδία και προτείνει στον Βασίλη να δουλέψουν μαζί, καθώς και με τον Δημήτρη Κατακουζηνό στο μαγαζί του. Οι IDOLS είναι τώρα: Βασίλης Κωνσταντινίδης, Ντίνος Παπαβασιλείου και Δημήτρης Κατακουζηνός. Ο Ντίνος δεν θέλει να συνεργασθεί με τους Αντώνη Γιούλη και Νότη Λαλαϊτη. Ο Κατακουζηνός δεν ειχε καμμια γνώμη.Ο κόσμος συνεχίζει να παραληρεί στις εμφανίσεις τους! Στο Τέλος της σαιζόν Πρώτος ο Δημήτρης, αποφασίζει ότι θέλει ν΄αποχωρήσει για σόλο καριέρα και πάει Κρήτη σε ξενοδοχείο, μόνος του. Αλλά δήλωσε ότι θα παρέμενε στην διάθεσή τους αν τους τύχαινε κάτι καλό. Αλλά τον κερδίζει η Κρήτη!

2001

Με την σειρά του, αποχωρεί και ο Ντίνος με αιτιολογία της «σόλο καριέρας» επίσης στην Κρήτη.Και αυτός μόνος του σε άλλλο ξενοδοχείο
Τεράστιο το δίλημμα του Βασίλη Κωνσταντινίδη για την συνέχεια, μιας και επί τόσα χρόνια προσπάθησε να κρατήσει το group με την παλιά του σύνθεση . Δυστυχώς η πραγματικότητα τον διέψευσε! Τα ξενοδοχειακά φράγκα βλέπετε!!! Ποιά ιδέα για γκρούπ και κουραφέξαλα.

2002

Ο Βασίλης εμφανίζεται στο κέντρο ΑΛΑΣΚΑ Κηφισιάς, σαν ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ μαζί με τον ΔΑΚΗ , τον ΑΝΔΡΕΑ ΜΠΟΝΑΤΣΟ.και τον υιό ΑΝΔΡΕΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ
Αρχίζει να βάζει το λιθαράκι για την παράδοση της σκυτάλης των IDOLS στους IDOLS TRIBUTE BAND. Η πείρα για την σωστή και ποιοτική μουσική μεταφέρεται με μεγάλη υπομονή και ψάξιμο στους νέους συνεχιστές του θρυλικού συγκροτήματος! Πέρασαν πολλοί αξιόλογοι μουσικοί που άγγιξαν τους ήχους των IDOLS! Η επιλογή δύσκολη! Γνώμονας του Βασίλη να βρει μουσικούς που να αισθάνονται και να μπορούν να μεταφέρουν στον κόσμο την αγάπη γι΄αυτό που πέρασε προσαρμοσμένο μέσα από την σύγχρονη τεχνολογία. Το παλιό είναι καλό! Γίνεται όμως καλύτερο όταν το αγαπάς πραγματικά και γνωρίζεις πώς να το μεταδώσεις!

2003

Βασίλης Κωνσταντινίδης, Τάκης Αντωνιάδης, Βιβή Κίτσου ,Ανδρέας Κωνσταντινίδης στο GARDEN στην Λεωφόρο Κηφισίας. Ξαναζωντανεύουν ένα μαγαζί με αθρόα προσέλευση κόσμου. Ο Βασίλης συνεχίζει να ψάχνει και φτάνει κοντά στο επιθυμητό αποτέλεσμα

2004 & 2005

Νεο συμβόλαιο με το GARDEN Στην Κηφισίας για άλλα 2 χρόνια.Ο Ανδρεας Κωνσταντινιδης φεύγει για να μπει στο FAME STORY 3

2006

Το σχημα που ειναι απο το 2003 μαζί συνεχιζει στο Club/Restaurant MEMORIES με φοβερη επιτυχία ε ολη την σαιζόν αλλα παρά τις υποσχέσεις του ιδιοκτήτη για συνέχεια, δεν τα βρίσκουν στα οικονομικά

2007

Ο Βασίλης Κωνσταντινίδης με τους IDOLS και την τραγουδίστρια ΔΙΟΝΗ ξεκινούν 16 Νοεμβρίου στο Club CHIPIE CHIPIE στο Ψυχικό το οποίο γέμησε κόσμο απο την πρώτη βραδια του συγκροτήματος. Κλείνουν τις εμφανίσεις τους στις 5 Ιανουαρίου 2008 απο δυστροπία του ιδιοκτήτη του κέντρου

2008

Ο Βασίλης Κωνσταντινίδης με τους IDOLS και τις τραγουδίστριες ΒΙΒΗ ΚΙΤΣΟΥ και DOMENICA τον πιανίστα ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ και τον σαξοφωνίστα ΓΙΑΝΝΗ ΑΥΓΕΡΗ εμφανίζονται στο CLUB / RESTAURANT , SKETCH στήν Γλυφάδα με ΤΕΡΆΣΤΙΑ επιτυχία μέχρι σήμερα και θα συνεχίσουν μέχρι και Ιούνιο.

2008 -2009 GARDEN music restaurant

Απο 17/10 , Ο Βασίλης Κωνσταντινίδης επέστρεψε στο γνωστό του στέκι αυτή τη φορά με την Βιβή Κίτσου την Έλενα Περβαινά και τον Πάνο Δέρβο στα πλήκτρα και στο τραγούδι. Εμφανίζονται απο Τετάρτη εως και Σάββατο κάθε εβδομάδα οπου τίς δύο πρώτες μέρες (Τετ & ΠΕΜ) έχου καλεσμένους και άλλους τραγουδιστάς και τραγουδίστριες του Ελληνικού πενταγράμμου. Η Ζωϊτσα Κουρούκλη εμφανίζεται κάθε πέμπτη στις 10. Ο Δάκης απο τον Δεκέμβριο κάθε τετάρτη.

1 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


13 Νοεμβρίου 2008, 11:18
ΣΥΝΤΟΜΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΩΝ IDOLS απο www.theidols.gr


ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑΑΠΟ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ
Κάντε Κλικ για Μεγέθυνση

 

Οι IDOLS ξεκινώντας την πορεία τους, ονομάζονταν διαφορετικά.
IDOLS βαφτίσθηκαν το 1965 σε δημοψήφισμα από τους θαμώνες του Ωτο Κλαμπ στο Κεφαλάρι/Κηφισιάς, με πρωτοβουλία της Πολύ Μεγάλης τότε τραγουδίστριας, Δανάης.
Εκεί λοιπόν, προτάθηκε στους θεατές, να γράψουν από 3-4 ονόματα σε χαρτί και να τα προωθήσουν για ψήφισμα. Στην συνέχεια, καταμετρήθηκαν όλα και τα πιο πολλά έλεγαν Είδωλα.
Έτσι γεννήθηκαν οι Idols.Μέχρι εκείνη τη στιγμή, είχαν προηγηθεί πάμπολλες πρόβες και αλλαγές μουσικών, αρκετές έτσι ώστε να καταλήξει το σχήμα με δύο keyboard players.
Ο ένας χρησιμοποιούσε την πολύ διαδεδομένη εκείνη την περίοδο Farfisa ενώ ο άλλος κανονικό όρθιο πιάνο. Αυτοί λοιπόν ήτανε οι Νοτης Λαλαϊτης και Ντίνος Παπαβασιλείου. (Και οι δύο εξ Αιγύπτου). Ο Παπαβασιλείου ακορντεονίστας στην Αίγυπτο προσαρμόσθηκε στο πιάνο εύκολα.
Ο κιθαρίστας του συγκροτήματος ήταν ο Αντώνης Γιούλης στην ηλεκτρική κιθάρα.
Μπασίστας ο διάσημος μετέπειτα Ντέμης Ρούσος (εξ Αιγύπτου και αυτός), ο οποίος δεν τραγουδούσε τότε, ούτε είχε προσπαθήσει να τραγουδήσει και για την ακρίβεια, δεν ήταν καν... μπασίστας. Το όργανο που χρησιμοποιούσε στην... σχολική του μπάντα, ήταν η κορνέτα!
Εν πάσει περιπτώσει, μπήκε στο group και αυτός, μαθαίνοντας μπάσο σιγά σιγά, αφού πρώτα τυράννησε τούς υπόλοιπους για αρκετό διάστημα παίζοντας όλο το πρόγραμμα... πάνω σε μια χορδή, έως που τραγούδησε κι ολας μία μέρα!
Ντραμερ ήταν ο Νίκος Τσιλογιάννης και βασικός τραγουδιστής οJo Michat (Έλληνας από το Λιβάνο), εξάδελφος του Ντέμη Ρούσου και του Δάκη.
Αυτή ήταν λοιπόν η σύνθεση, που ξεκίνησε να παίζει χορευτική μουσική κάνοντας ατελείωτες πρόβες, γιατί στην ουσία κανείς δεν ήξερε μουσική για να γραφτούν παρτιτούρες, οπότε η λύση ερχότανε με αυτές...(Έστρωναν το ρεπερτόριο, τα φωνητικά -εκεί δόθηκε ιδιαίτερη προσοχή- και έβγαλαν ένα δικό τους ηχόχρωμα, που ήταν χαρακτηριστικό των περισσότερων group της εποχής αλλά πολύ πιο μελετημένο και οργανωμένο, ιδιαίτερα στα φωνητικά. Δηλαδή κάτι σαν μίγμα του ήχου των Rolling Stones συνδιασμένο με τα φωνητικά των Beatles αλλά και Adamo και Sergio Entrigo προσθέτοντας και λίγο απ’ όλα τα άλλα είδη μουσικής, για τις απαιτήσεις του... νυχτοκάματου. (Έτσι δούλευαν όλοι τότε, ίσως και σήμερα).
Μέσα σε ένα χρόνο ο Ντέμης Ρούσος, μόλις έμαθε να παίζει μπάσο και να τραγουδάει τούς εγκατέλειψε χωρίς προειδοποίηση, για να προσχωρήσει σε ένα άλλο group που είχε δημιουργήσει τότε το γνωστό πλουσιόπαιδο της εποχής, ο ντράμερ Μάκης Σαλιάρης και το ονόμαζε MINIS.. Την θέση του Ντέμη στο μπάσο στους IDOLS, πήρε ο Μανώλης Καβουκλής, .Ο Βασίλης Κωνσταντινίδης, ντράμερ τότε των Esquires γνωρίστηκε με τον Ντέμη Ρουσο (1966), την εποχή που έπαιζε και τραγουδούσε με τούς MINIS., Όταν δε διαλύθηκαν και αυτοί, με τις πάντα πολλές γνωριμίες του ο Κωνσταντινίδης, κατόρθωνε και έκλεινε εμφανίσεις μαζί με τον Ντέμη σε διάφορα μαγαζιά όπως το IGLOO του Γιώργου Καραμουσαλή στη γωνία Ι.Δροσοπούλου και Φωκίωνος Νεγρη, κάτω απο του FLOKA, καθώς και σε αρκετούς χορούς σχολείων, εκδηλώσεις κλπ.Κατά σύμπτωση, την ίδια χρονική στιγμή, αποχωρεί και ο τραγουδιστής Jo Michat για να ακολουθήσει σόλο καριέρα, όπως ο εξάδελφός του, ο Δάκης...Τότε, με πρόταση του Βασίλη Κωνσταντινίδη, αναφέρεται το όνομα ενός τραγουδιστή που είχε ακούσει και του άρεσε η φωνή του, το στήσιμό του και η... τρέλα του. Του Γιώργου Πετρίδη, πρώην τραγουδιστή των BLUE BIRDS , (Πειραιώτικο συγκρότημα του Γιάννη Ψιμόπουλου), και πιο πρόσφατα των CINQUETTI και των WE FIVE (στούς οποίους είχε προσχωρήσει και ο Ντέμης Ρούσος για ένα διάστημα πριν τον πάρει μαζί του ο Βαγγέλης Παπαθανασίου).Πράγματι, ήλθε και ο Πετρίδης και μαζί με τον Κωνσταντινίδη στα ντραμς, τον Γιούλη στην κιθάρα, τον Νότη στη Farfisa, τον Μανώλη στο μπάσσο και τον Ντίνο στο πιάνο, ξεκίνησαν τις πιο εξοντωτικές πρόβες που μπορεί να βάλει ο νους ανθρώπου! (Ένα μήνα, 12 ώρες την ημέρα), για να δέσουν ένα 3ωρο ρεπερτόριο, που απεδείχθει ότι ήταν το πιο δυνατό ρεπερτόριο που είχε παιχθεί ποτέ απά μπάντα στην Ελλάδα! Και λέω δυνατό, γιατί όλα τα κομμάτια είχαν εξαιρετικά φωνητικά, (και μιλάμε για τριφωνίες, τετραφωνίες), μα προ πάντων ήταν δυναμικά. Με δεσίματα Μπότας και Μπάσου με δύσκολα tutti μέρη κλπ. Τα περισσότερα τραγούδια του ρεπερτορίου για να βγουν, αγοράζονταν από δισκοπωλεία απο φίλους που ταξίδευαν στο εξωτερικό, αλλά παράλληλα οι IDOLS, είχαν συνεχή ενημέρωση/ακούσματα, από τον τότε Αμερικάνικο, (AFRS), τον σταθμό δηλαδή της Βάσης του Ελληνικού, επιλέγοντας ότι τους άρεσε και ηχογραφώντας τα, στο TEAC ο Αντώνης και στοGRUNDIG, ο Βασίλης....Αυτή λοιπόν ήταν και η καλύτερη σύνθεση των IDOLS...Της περιόδου 1968-1970.Βασίλης Κωνσταντινίδης, ΝτραμςΓιώργος Πετρίδης, ΤραγούδιΑντώνης Γιούλης, ΚιθάραΜανώλης Καβουκλής, ΜπάσοΝότης Λαλαϊτης, Farfisa & HammondΝτίνος Παπαβασιλείου, πιάνο 
Το 1972, έγιναν πολλές αλλαγές στο συγκρότημα, (έφυγαν Ντινος και Μανώλης - μπήκαν Βασίλης Παπαβασιλείου απο τους OLYMPIANS στο μπάσσο-στο τραγούδι ηλθε ο Γιώργος Πεντζίκης στη θέση του Ντίνου στο πιάνο και στο φλάουτο΄- έφυγε ο Γεώργος Πετρίδης).

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ηλθε φυσιολογικά, γιατί, ενώ παίζανε στην Γαλλία και στην Ελβετία, με συμβόλαια, (ο Κωνσταντινίδης ο Βασίλης Παπαβασιλείου, ο Γιώργος Πεντζίκης , ο Νότης Λαλαϊτης και ο Αντώνης Γιούλης- δηλαδή η τελευταία σύνθεση και κατα κάποιον τρόπο εξέλιξη του συγκροτήματος), ορισμένοι απ αυτούς δεν ανέχτηκαν, ουτε τις αλλαγές, αλλά ούτε και τις αυξημένες απαιτήσεις που έφερε η είσοδος δύο πολύ καλών μουσικών οπως του Βασίλη Παπαβασιλείου και του Γιώργου Πεντζίκη. Τουλάχιστον ο Πετρίδης ήταν ένας από αυτούς που δεν το αντεξε και εφυγε.
Σε καποια φάση μάλιστα, στην Ελβετία και συγκεκριμένα στο NEUCHATEL κοντα στη Λωζάννη αφού παίξανε και τελειώσανε στο club που τους είχαν κλείσει, έπρεπε να περιμένουνε 25 μέρες για ένα συμβόλαιο από τον τότε ατζέντη τους στην Ζυρίχη τον κ. Gugenbul
Ο Αντώνης Γιούλης και ο Νότης Λαλαϊτης δυστυχώς παράτησαν το σχήμα στην Ελβετία και επέστρεψαν στην Ελλάδα, αποφασίζοντας να περιμένουν εκεί το συμβόλαιο.
Οι υπόλοιποι τρεις που μείνανε πίσω και τι δεν έκάναν για να επιβιώσουνε με περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες στήν πανάκριβη Ελβετία.
Το συμβόλαιο δεν ηλθε ομως ποτέ, αναγκάζοντάς τους Κωνσταντινίδη & Πεντζίκη να φύγουν για το Παρίσι, για να συμμετάσχουν στην μπάντα του Λουκά Σιδερά - πράγμα όμως που και αυτό δεν πραγματοποιήθηκε.
Ο Βασίλης Παπαβασιλείου παρέμεινε στην Ελβετία, γνωρίζοντας μια Ιταλίδα, που αργότερα έγινε γυναίκα του...
Ο ατζέντης τους βέβαια μέσα σε αυτή την χαωτική κατάσταση, τους αγνόησε κατάφωρα!.

ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΔΟΞΑ ΜΙΑ, ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΠΟΛΛΑ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΗ ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑ, ΤΟΥ ΜΟΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ!

1 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
billyidol
Βασίλης Κωνσταντινίδης
Μουσικός
από ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/billyidol

Νέα του συγκροτηματος και των μελων του. Φωτογραφίες.Μουσική.
Tags

THE IDOLS-Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ-1989

Γίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links    Ανάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN Όροι Χρήσης