MusicHeaven blog Blogs


27 2008, 00:10
; ..


Ψαχουλεω τα κομμτια της λξης «συμβιβασμς». Δεν ξρω αν η μελωδα που θα τη συνοδεει πρπει να εναι σε μεζονα σε ελσσονα. Δεν εμαι σγουρη για τα ακριβ συναισθματα που μου δημιουργε η συναναστροφ μου μαζ της.

Συμφιλωση πρτου και δετερου ενικο προσπου για την εξψωση του πρτου πληθυντικο. Παραχρηση θσης στην αρμονα του «εμες». Δεν μπορ να μην χαμογελσω. Ευτυχς, τα αυθρμητ μου δεν καλπτονται εντελς απ την τση μου να σκαλζω τα να συν να και της επαλθευσης τα λογικ. σε τα ηλθια σοβαροφαν μου και φαντσου με να κοιμμαι με να παπ στην αγκαλι.


Εντξει. στερα μου χτυπει κουδονια η υποχρηση. Υποχρηση αναγκν κυρως. Σκφτομαι τι η παρξη πολλν επιθυμιν κποια στιγμ πολ πιθανν να οδηγσει σε σγκρουση ορισμνων μεταξ τους. Κι εκε δνεις θση μνο σε μα. Η λλη οι λλες κνουν να βμα πσω γιατ δεν τις παρνει. Τουλχιστον μχρι να βρεθε χρος και για αυτς.

Ναι, μλλον ακογεται λογικ. Αυτς τσιρζουν ββαια. Ουρλιζουν μσα στα αυτι μου φλερτροντας με την προσοχ μου. Γιατ κι εγ προσπαθ να τις βγζω απ το μυαλ μου συχν – πυκν για να κοιμμαι πιο συχη. Δεν τις ξεχνω μως.

 

 

Παρακαλ, μορφς μου ανγκες, μνο λγη υπομον να κνετε. Μχρι να βρω κι εγ τις ισορροπες μου και να σας ευχαριστσω λες. Στριμωχτετε λιγκι προς το παρν εκε πσω, θα ανοξω και το μικροσκοπικ παρθυρο στο κντρο για να βλπετε λιο κι απ εκε θα κρεμσω τις υποσχσεις μου. σπου να βρω χρνο να σας βγλω ξω..

 

 

 

Υ.Σ. : Μλλον θελα να γρψω κι λλα - σχετικ και μη - αλλ σκφτηκα (ευτυχς) να μην τα μπερδψω.

 


6 -


25 2008, 04:51
Play me backwards


Κνω κκλους γρω απο το διο σημεο. Κντρο τα λθη τα μεγλα μου και μια ακτνα που συνεχς τεντνεται.

- ρχισες πλι τις κλψες, μικρ. Η κωμωδα πουλει. Ακος; Και μλιστα της ελαφρς μορφς. Φρα τη μσκα πλι.

Αλθεια, κουρζομαι. Νιθω πως κποια στιγμ στα ξαφνικ θα αρχσουν οι σφυγμο μου να ελαττνουν δραματικ ταχτητα, ελχιστοι χτποι το λεπτ, μχρι που θα φτσουν το μηδν και θα φρακρουν εκε. Και δεν θα κνω απολτως τποτα. Θα εμαι ακνητη και θα περιμνω.

Η φων μου δεν λειτουργε. Οτε το στμα ανογω. Κι εσες το διο να κνετε απψε. Να (μου) σιωπσετε. Δεν ξρω τελικ ποιος φοβται περισστερο:αυτς που θλει να ακοει λγια συνεχς εκενος που προτιμ να του σερβρουν τολμες σιωπς στο πιτο; Μλλον το διο φοβισμνοι εναι κι οι δυο.

Οι ανγκες μου διογκνονται τρομακτικ. Το λγο γνεται πολ κι οι γωνες απ αμβλεες, οξεες. Τα μικρ γνονται ΚΕΦΑΛΑΙΑ και ουρλιζουν μες στο αυτ μου και τα "πσω" αλλζουν θση με τα "μπροστ" και μπλκονται συνεχς στα πδια μου. Δεν ξεχνω τποτα κι ελχιστα ξεχνιμαι. Δεν σε ξεχνω.

Συχν μοιζει να μην λλαξε το παραμικρ. Εξακολουθ να περπατω ξυπλυτη και να βγανω ξω με βρεγμνα μαλλι, να συνδω τον οργασμ με τη jazz και να ξυπν στη μση της νχτας με την ασθησ σου (;) στο μσα μου.

 

Εμμνω στις μυρωδις. σο αντξουν. Κι εγ θα κνω ,τι μπορ για να τις διατηρσω.

Γιατ, τι νομζεις; Μνο αυτς μου μειναν...

 


10 -


10 2008, 01:11 

Την ξαναεδα σμερα το πρω. βαλα πρτα κατμαυρο καφ στην κκκινη κοπα και, κρατντας την, πλησασα την μπαλκονπορτα του σαλονιο. Αρχικ μια ματι κτω στο δρμο κι πειτα ακριβς απναντι, στο ψος των ματιν μου. Μια γρα στα διαμερσματα της σχημης, κτρινης πολυκατοικας μπως και μου κεντρσει κτι την προσοχ.

Αυτ εναι. 5ος ροφος. Μια γυνακα με μπλικα χρνια στην πλτη της. Λεπτοκαμωμνη, σπρα μαλλι, ανοιχτχρωμη ρμπα. Μια γυνακα…και νας καθρφτης, σαν εκενους τους χειρς σε σχμα οβλ. Με το δεξ χρι κρατοσε τον καθρφτη, με το αριστερ χιδευε το πρσωπ της. γγιζε το λαιμ της τραβντας τον προς τα κτω, στρωνε τα φρδια της κι φτιαχνε τα μαλλι της προσεκτικ, με αργς κινσεις. Δεν μποροσα παρ να κολλσω για λγα λεπτ πνω της, τσι γλυκι που δειχνε πσω απ το τζμι.

Οκ. Αφαιρθηκα. Και το προχρησα. τσι πως τη χζευα σκεφτμουν τι δεν με ενοχλε καθλου να αλλξω εντς, εκτς που. τουλχιστον το αποδχομαι πλρως, αφο τσι κι αλλις δεν μπορ να το αποφγω.

Εσ. Εσ μπορες να μην αλλξεις; Μπορες να κρατσεις αυτ που αγαπ πνω σου και κυρως μσα σου; Τα υπλοιπα κνε τα , τι θες.

Ο εγωισμς μου απεφνθη. Εγ θα αρζω σε μια πολυθρνα με τα πδια ψηλ, μασουλντας φλλα δφνης και θα αφνω τον χρνο ελεθερο να με αλλοινει και να με μεταλλσσει που του κνει κφι κι εσ θα τρχεις να τον εξαγορσεις.

Πντα μουν εξαιρετικ στις μοιρασις.

 

 

 

 

Υ.Σ. : Ευχαριστ τον ακατληπτο για τη βοθεια.


8 -


26 2007, 22:15
..


Το εχα πολ ανγκη αυτ το ταξδι και το περμενα καιρ τρα.

Επιτλους, εμαστε μια μρα πριν το αριο και λγες ρες πριν αναχωρσω για βρεια.

Μλις σμερα συνειδητοποησα πσα πργματα με περιμνουν εκε πνω και δη νιθω μια γλυκι ανυπομονησα.

Αριο το πρω θα τακτοποισω και κτι τελευταες εκκρεμτητες και εμαι τοιμη.

Μνο βαλτσες δεν χω κνει ακμη, αλλ χουμε και το βρδυ στη διθεσ μας. Δεν αγχνομαι..(το διαβατριο το λεγξα, δεν το λεγξα?? Σκορποχρι κανονικ..)

Ββαια τσι πως τα κατφερα πλι, φεγω με μια ελαφρι μορφ γρπης που ελπζω να ξεμενει στο αεροδρμιο και να μη με ακολουθσει παραπρα (αυτ μνο το ελπζω, στο ελχιστο το πιστεω!)

Τα λμε σε καμια βδομαδολα.

Να χαρεστε :)


8 -


09 2007, 01:32Αν δεν μουν τσο κουρασμνη απψε θα γοσταρα μια μεγλη βλτα μσα απ τα στεν της πλης. Εκε που τα φτα εναι χαμηλ και τα πεζοδρμια σχεδν γυμν απ ανθρπους. Κι αυτ για να μην μου δημιουργεται η ψευδασθηση τι χω κσμο γρω μου πολ, τη στιγμ που αρκε μια πιο προσεκτικ  ματι για να θυμηθ τι η φαντασα μου οργιζει και φτιχνει δικ της σενρια, αυτ που τη βολεουν (ψυχ δεν υπρχει, βλπεις;).

Και να'χει αρα. Τσο που, σφυρζοντας στα αυτι μου, να αναγκζει τη σκψη μου να απομακρυνθε απ τα επικνδυνα.

Ποιον ραγε φοβμαι πιο πολ..εσνα εμνα;

 

 

 

Κι ,τι κι αν σου πουν, μην το πιστψεις.


1 -


22 2007, 03:30
...


Πρεεεεπει. Το ξρω. Το καθυστρησα κιλας.

Επισκφτηκα τσων ειδν γιατρος πρυσι που θα ταν αδνατον να ξεμπερδψω με λους τσο εκολα..

 

δη θα πρεπε να χω δει ξαν τον εγκεφαλο-χειρουργο-δεν ξρω τι, που σου μιλει για τη λθος διγνωση που κανε και που παραλγο να σε στελει στο χειρουργικ κρεβτι τζμπα μασουλντας με θρυβο φυστκια Αιγνης.

 

Επσης - ακμη πιο σημαντικ - πρεπε να χω περσει για μια ακμη εξταση απ τον οφθαλμο-χειρουργο-οτε εδ ξρω, που πηγαινορχεται σαν καρτον που το χουν βλει στην μπρζα απ το να δωμτιο στο λλο και του οποου η αγαπημνη φρση εναι (φος πομπδες, μουσικ επιβλητικ απ πσω, βαρι διακσμηση και χαμηλς φωτισμς..τα της σκηνοθεσας) "θα χρειαστε κι λλο λιζερ". Λες και εναι το λιζερ κουρεματκι της ψαλδας στις κρες, να το κνουμε μα φορ το μνα..(μεταξ μας, χω την εντπωση τι πιο πολλς φορς χω φει ακτνες στο μτι, παρ ψαλδι στα μαλλι μου..)

Γενικ, νιθω τι μια ανακκλωση τη θλω αλλ σο σκφτομαι λο αυτ το γιατρομνι με πινει πανικς..Πριν λγους μνες μπκα για να πρβλημα και βγκα με δκα που δεν ξερε και καννας να μου τα λσει.

Και τελικ, αισθνεσαι και λγο ρμαιο που δεν βρσκεις κπου να στηριχθες με σιγουρι, τσο σε θματα διγνωσης σο και σε θματα θεραπεας.

Και δεν μπορ να μην εμαι καχποπτη μετ απ λα αυτ. Αναρωτιμαι ακμη αν αυτς ο οφθαλματρος με κοιτει στα μτια στην τσπη..

 

Μπορ να κνω διαφορετικ; Και λιζερ θα (ξανα)κνω και τα πανμορφα φργκα θα σκσω φεγοντας, "στο ταμεο, παρακαλ"..

 

 

"ΟΜΝΥΜΙ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΙΗΤΡΟΝ ΚΑΙ ΑΣΚΛΗΠΙΟΝ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΝ ΚΑΙ ΠΑΝΑΚΕΙΑΝ ΚΑΙ ΘΕΟΥΣ ΠΑΝΤΑΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΣΑΣ ΙΣΤΟΡΑΣ ΠΟΙΟΥΜΕΝΟΣ , ΕΠΙΤΕΛΕΑ ΠΟΙΗΣΕΙΝ ΚΑΤΑ ΔΥΝΑΜΙΝ ΚΑΙ ΚΡΙΣΙΝ ΕΜΗΝ ΟΡΚΟΝ ΤΟΝΔΕ...." (Απ τον ρκο του Ιπποκρτη..)

 

Καλ σας βρδυ και..υγειανετε.


 


8 -


02 2007, 02:53Εμαι μλλον κλειστοφοβικ. Και κυρως αγοραφοβικ.

χι σε υπερβολικ βαθμ. Δηλαδ δεν παθανω υστερα κθε φορ που μπανω σε κλειστ χρο. Δεν αποφεγω τα μσα μαζικς μεταφορς πως ο διολος το λιβνι κι οτε αλλζω δρμο ταν βλπω ασανσρ.

Μια μικρ ταχυπαλμα και σε ειδικς περιπτσεις κρσεις πανικο, χωρς σοβαρ λγο.

ταν με γραπσουν αυτς οι κρσεις, δσκολα ηρεμ.

 

Τελευταα ανακαλπτω τι τον διο πανικ με τα παρεπμενα συμπτματα νιθω και σε στιγμς που οτε σε κλειστ χρο βρσκομαι οτε κσμος πολς αναπνει και κινεται γρω μου. Συνθως εμαι μνη.

Απλ νιθω να πνγομαι. Ανεβανουν οι σφυγμο, καταπνω δσκολα, με πινουν ζαλδες και μου ρχεται η ντονη επιθυμα να σωριαστ στο πτωμα (κποιες φορς απ το φβο μου φανεται χω και παραισθσεις..)

 

 

Ξρεις, πντως, δεν με νοιζει αν ξεγυμνωθ μπροστ σου.

Η γμνια εναι η αλθεια μας, εξλλου.

Με ροχα τρχουμε να την καλψουμε για να δεχνουμε πιο μορφοι, σαν κοκλες που το σκασαν απ βιτρνες με φανταχτερ υφσματα και παραφουσκωμνα, βασιλικ νειρα.

Αλλ δε βρσκω τποτα πιο γοητευτικ απ να σμα ολγυμνο, με λες του τις ουλς και τις ελλεψεις.

 

Και δεν θα ντραπ οτε για μια στιγμ ταν εγ θα γεμζω σφηνοπτηρα με τις αλατισμνες αδυναμες μου σε δκρυα, διφανη μπροστ σου, εν εσ θα κοιτς το ρολι στον καρπ σου και θα κλειδνεις το μοναδικ κουμπ του πουκαμσου σου που τλμησε να ξεφγει απ την τρπα του.

 

 

Δεν...

Δεν...

Δεν...

 

Τι λλο να πω; Στρεψα.

 

3 παρ. ρθε η ρα για τα χπια του τρτου 8ρου της ημρας. Χπια για το επμονο κρυλγημα τσων εβδομδων.

 

Χπια α-λθειας πουλτε?

 

Υ.Σ. : Τι; Ο ττλος; Ε, αυτν ακριβς θελα. σχετα με αν το "Η αλθεια γυμν" θα ταριαζε περισστερο.


8 -


23 2007, 04:13Απψε.

Ανμεσα σε κκκινα χαμγελα και δυνατ αρματα της γησσας της νχτας, γρω απ πυκνος καπνος ζως, μια τση δα φρση ρθε με ταχτητα και τρπησε το μσα μου.

ταν η αλθεια σου.

 

Μου ροφηξε τη ζστη - ση εχα τλος πντων..

Με βρκε παντελς απροετομαστη.

Και δεν φταιγαν μνο οι λξεις. ταν η απφασ σου να τις βλεις αυτματα σε σειρ και να μπογιατσεις το εσωτερικ σου.

ταν η δλωση που τρβηξες απ τα δντια σου και την ακομπησες στο δσκο.

Κι ταν αυτ που εγ δσκολα θα βρισκα το κουργιο να κνω.

 

 

Κι απ εκε που το μυαλ μου εχε φισκρει με λλου εδους μαχαρια...μσα σε δυο δευτερλεπτα ρθαν τομπα οι λεπδες.

Τσο που - εμαι σγουρη - αν κουγαν οι ουρανο αυτ που εξαντλημνο φτασε στα δικ μου αυτι....θα ελευθρωναν κεραυνος και βροχς ποτμια.

 

 

Για αλλο βδιζα κι αλλο βρθηκα.

Ας εναι. Δικ σου.

 

 


4 -


10 2007, 22:09
..


Κλενω τα μτια, σφγγω τα χελη επικεντρνοντας οοολη μου την θετικ σκψη σε να στχο και.....βγζω το θερμμετρο, στερα απ αυτ τα 5 λεπτ που το νιωθα να με γαργαλει..

Ρχνω μια κλεφτ ματι, πειτα ακμη μα, μεγαλτερης διρκειας και, για να βεβαιωθ πλρως, παρνω και μια δετερη γνμη απ τον αδερφ μου που πηγαινοερχταν σφυρζοντας.

"Χμ..Καθλου σχημα", μου λει. "Με ριστα το 40, εσαι κανα δυο ανσες πριν τον παινο.."

 

38.8 παρακαλ. Ε, το περμενα μλλον. Η Β. κλλησε τον Δ. κι εκενος δεν ντεξε το βρος και επε να μεταφρει το μικρβιο στον επμενο τυχερ..(υπερβολικ δεμνη παρα, δεν χω να πω..)

Συνεπς, το βρδυ της Τετρτης με βρσκει κρεβατωμνη, κουκουλωμνη και μλλον αγχωμνη, γιατ ως την Παρασκευ θα πρπει να εμαι σε θση να χορψω μχρι και κλακτες, στην τελεως υποθετικ περπτωση που θα μου το ζητοσε κποιος, μιας και με καλε το καθκον.

 

Οι επιθυμες μου αυτ τη δσκολη στιγμ : μα ζεστ σοπα, που δεν εμαι σε θση να φτιξω τρα, να ponstan, που δεν διαθτει το σπιτκι μας γιατ χουμε μνες να χαπακωθομε, το βιβλο μου απ το σαλνι - ε καλ, δυο βματα μλλον μπορ να τα κνω αλλ εναι μια μεγαααλη απφαση - κι ναν γενναο να ξαγρυπνσει μαζ μου λη νχτα για να με χαιδεει στο μτωπο...:-(((

 

Λγο ακμη και θα ξεκινσουν οι παραισθσεις και το παραλρημα του πυρετο. Τλος.

Καλ μου ανρρωση.


7 -


01 2007, 23:07
..


..κουρστηκα να μοιρζω παντο διευκρινιστικ φυλλδια, αιτιολογντας και δικαιολογντας την κθε μου κνηση.

Δε γουστρω λλες συζητσεις. Τις βαρθηκα.

Κι ποιος δεν καταλαβανει, ας μην καταλβει ποτ.

Και χι. Δεν εναι δικ μου αδυναμα. Εναι δικ τους. Κολλημνοι στις ανητες απψεις τους και τα λγια του αρα και τα να συν να κνουν δο.

Αηδες. Κρτα την ποψ σου κι εγ κρατω τη δικ μου. Μνο μην με ενοχλες και μην προσπαθες να με πεσεις. Τον εαυτ σου πισε πρτα που τον χεις στριμξει σε κουτ με standar και εκ των προτρων διαστσεις κι εσ απλ παρνεις το σχμα του καθς βολεεσαι μσα.

 

Στη μερι σου τρα.

 

Υ.Σ.: Η φωτ παντελς σχετη, αλλ μου γμισε το μτι ταν την εδα. Αυτ μου ρθε. Φανεται πεθμησα ταξδι με τρνο..

 


3 -


27 2007, 12:57Τις τελευταες μρες νιωσα στο πετσ μου τι πει να πει συρρικνωμνος χρνος. Ββαια εγ και τα ρολγια ποτ δεν τα πηγαναμε καλ. Μου προκαλοσαν επιπρσθετο γχος με αυτ το σπαστικ τικ-τακ λη την ρα. Και στο δωμτιο αποφεγω να βζω ρολι κι αν τελικ βλω, οι μπαταρες του το βρδυ θα βγουν να προυν αρα και το ρολι θα κοιμηθε μαζ μου. Διαφορετικ εκενο θα τικταρζει κι εγ θα κνω πρβες για νυχτερδα..

Παρλα αυτ, ελχιστες φορς παψα να χω την ασθηση του χρνου. Δεν καταφρνω διλου συχν να τον βγλω απ το μυαλ μου και να αφεθ στο κεν, στο τποτα. σως γιατ απ πολ νωρς ρχισα να νιθω τι ο χρνος μας εναι λγος. Κι τσι, εκενος τρεχε μπροστ κι εγ λαχανιασμνη προσπαθοσα απ πσω να τον φτσω..(βλποντς το τσι γραμμνο κι αφο το ξανασκφτομαι λγο, πρπει να εμαι πολ ηλθια..)

Τρα, λοιπν, διανω μια περοδο που το σπτι μου δεν με βλπει σχεδν καθλου, οι φλοι και λοιπο μπανουν σε σειρ προτεραιτητας, αναγκαστικ..(σμερα χω τον τδε, αριο τον δενα κι τσι), το διβασμα περιμνει υπομονετικ να ρθει η "τελευταα στιγμ", που λγαμε, για να λβει την τιμητικ του κι εγ την εδα Βγγος και αποφασισμνη να τα προλβω λα. στω, να προσπαθσω να τα προλβω λα. Τρα το αποτλεσμα υποψιζομαι - ναι, ναι, καλ κνεις - τι θα μπζει απ κανα δυο τρυπολες, αλλ τουλχιστον δεν αισθνομαι τη σπαρλα των προηγομενων μηνν, ταν περνοσα μρες ολκληρες χωρς να βγω απ το σπτι, μχρι που με τραβοσαν.

Και φυσικ λα αυτ για λγο ακμη, μχρι να βρω τους πραγματικος ρυθμος μου και να επιστρψει στο σπτι η καθημεριντητ μου που την στειλα απδημη για κποιο διστημα, σπου να της διακοσμσω στην εντλεια το δωμτιο.

Κι ταν θα μυρσω το ρωμ της, ττε θα εμαι πιο ρεμη. Κι λα θα μπουν σε τξη.


2 -


12 2007, 19:24Η χθεσιν νχτα ταν, το λιγτερο, εφιαλτικ. Ως γνσια τεμπλα και λτρης της "τελευταας στιγμς"  κι εν εχα δκα ολκληρες μρες να διαβσω με την ησυχα μου το μαθηματκι, φτασε η Τρτη και συνειδητοποησα τι μαζετηκε δουλει - βουν.

πια λοιπν πολλος καφδες - αυτ ακμη το φυσω και δεν κρυνει - κι κανα τη δικ μου ολονυχτα προς τιμν της θες Εξεταστικς. Με σκυμμνο το κεφλι πνω απ το βιβλο σαν γερασμνο αρπακτικ και κολλητικ ταινα για να συνδονται τα βλφαρα με τα φρδια, αφο τα μτια μου δεν με υπκουαν πια, προσφερα θυσα τον πολυτιμτατο πνο μου. Περιττ να πω τι εβασανσθη δχως καννα λεος..

Μετ απ κποια στιγμ κι αφο οι παραισθσεις εχαν χτυπσεις κκκινο τσες μρες υπνη, νομζω βλεπα ολοκθαρα ολκληρο τελετουργικ παιχνδι, με δισπαρτους, ημγυμνους Maya να χορεουν εκστασιασμνοι γρω απ το βωμ, φλερτροντας με λιβνια, καπνος, οινωπνευματδη ποτ και διφορες ουσες προς διευκλυνση της επαφς τους με τους θεος..

Οκ. Δεν το τραβω το ξενχτι λμε.

Ωστσο η θε με αντμειψε...Χαλλι της.

 

Αυτ τη στιγμ, μως, εμαι τελεως ψφια. Αν ξαπλσω τρα, χω την εντπωση τι θα σηκωθ με το νο τος..Για να μην αναφερθ στο ποοοοσο ελκυστικ και προκλητικ δεχνει αυτ το κρεβτι στη φωτ και ξημερσουμε λοι παρα..


7 -


01 2007, 20:46
..


...νιθω σα να ερμωσε ο κσμος. Σα να μεινα εγ και...εγ.

Κι χι τι δεν τα βρσκουμε οι δυο μας. Ανκαθεν τα πηγαναμε περφημα, τσι δεν εναι..;

Αλλ, να. Απψε δεν χω ρεξη για σνα και μην με παρεξηγες..

Απψε θελα περισστερο θρυβο. Πιο μεγλη κνηση, πιο πολλς φωνς - τις δικς μου τις ακοω συνεχς.

Τρα, το αν θα προτιμοσα και συγκεκριμνες φωνς, αυτ εναι μια λλη ιστορα. Κι σως δεν χει και πολλ σημασα.

Ας νιωθα βματα στην πρτα κι ας μην ταν τα δικ σου..

Υ.Σ. : Στη φωτ, εγ παζω το δντρο.


3 -


28 2007, 14:25στερα απ το χαμ δεκδων ανθρπων και την καταστροφ δασικν εκτσεων και περιουσιν κι εν η Ελλδα εξακολουθε να καγεται, ρθε η ρα για αποποηση ευθυνν..

Η κυβρνηση με φος πομπδες κνει λγο για "ασμμετρες απειλς" - ας μου εξηγσει κι εμνα κποιος τι στο καλ πει να πει αυτ - και "σενρια συνωμοσας"! Με λγα λγια χουμε να κνουμε με "οργανωμνο τρομοκρατικ σχδιο", "το θνος δχεται επθεση" κι λλες ττοιες μπαροφες. Στην αντιτρομοκρατικ πεσε δουλει και γνονται μεγαλειδεις προσπθειες για να κουκουλωθε η ανικαντητα της κυβρνησης.

Αμ δεν μας το λεγες νωρτερα καλ κριε Πολδωρα?Γιατ, ξρεις, για μια στιγμ ανησχησα τι υπρχαν πολλ συμφροντα πσω απ αυτ το γενικ ολοκατωμα. Για μια στιγμ μονχα μου πρασε απ το μυαλ τι για λα ευθνεστε ΕΣΕΙΣ κι η απφασ σας να αναθεωρσετε εκενο το ρθρο 24.

Αλλ και πλι, χι. Οτε εσες ευθνεστε. Εμες εμαστε οι μνοι υπεθυνοι. Εμες που σας κνουμε κυβρνηση. Εμες που ακμη και μετ απ λα αυτ, πλι κυβρνηση θα σας κνουμε στις 16 του Σεπτμβρη...

Ας κοιμηθομε συχοι, λοιπν.


7 -


21 2007, 12:02Χθες βρδυ συνειδητοποησα το πσο ανγκη χω απ λγη απομνωση, λγη μοναξι. χι για κποιο μεγλο χρονικ διστημα, αλλ ως επιλογ κατ τη διρκεια της ημρας. Το πρβλημα, μως, δεν εναι τι δεν βρσκω κποιο συχο μρος να κλειδωθ - το εσωτερικ μιας ντουλπας, το μπνιο, το πατρι...- αλλ κυρως το τι δεν βρσκω πουθεν λγο χρνο να περισσεει. Διαρκς κτι πρπει να κνω, κπου πρπει να βρσκομαι..

 

Ββαια, αυτ το "πρπει" δεν εναι και πολ εστοχος ρος γιατ δνει την εντπωση τι με γαργαλει να μαχαρι στο λαιμ, εν εκτς απ το διβασμα δεν πιζομαι, οτε νιθω υποχρεωμνη να ασχολομαι με τα υπλοιπα. Αλλ σγουρα δεν μπορ να βλω στο πργραμμα λα σα θα θελα.

Κι εναι κποια πργματα που μου χουν λεψει πολ. να ωραο βιβλο, μια καλ ταινα, η απομνωσ μου για γρψιμο, μουσικ, διαλογισμ και ταβανοθεραπεα... Απ την λλη μερι της ζυγαρις εναι κποιοι φλοι που θλω να  χορτσω πριν φγουν πλι, οι υποσχσεις που χω δσει και θλω να τηρσω, η εξεταστικ..

Περιμνω, λοιπν, τον Οκτβριο, για πολλος λγους..

Θα ρθει(ς). Δεν θα ρθει(ς);


3 -
fler


Blog
blogs.musicheaven.gr/fler

..( ..)
http://www.youtube.com/watch?v=IAQgsTsQDRI


Tags
(14)
blog !


...


...
...


Blogs

Links

MusicHeaven.gr, Hosting interTEN