αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs

Home
weblog, "Giorgos_arazei"
" Χόρεψε πάνω στο φτερό του καρχαρία... "
13 Νοεμβρίου 2009, 16:06
Τα πιο όμορφα παιδικά μου χρόνια... Τα έζησα εκεί.


 

Για το χωριό μου... Νεοχώρι Καλαβρύτων.

 

video 

 

 


1 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


15 Ιανουαρίου 2009, 19:35
Όλα του γάμου δύσκολα...


 

   Τι ωραία που περνάμε, σκέφτομαι μερικές φορές. 

 - Μια εβδομάδα τώρα τα κανάλια και η εξουσία των δημοσιογράφων (μη χέσω) πιάνει, και βαράει τον λαουτζίκο στον σβέρκο. Ασχολούμαστε με τον αν πήρε τα φάρμακά του ο επιχειρηματίας, που τον απήγαγαν λέει. Είναι καλά, δεν είναι, ποιος ξέρει... Αλοιμονό μας. Αλοίμονο αν ήταν κάποιος από εμάς στη θέση του, αναγώστα μου. Ούτε στην τοπική εφημερίδα του χωριού δεν θα μπαίναμε εμείς. Εκατομμύρια τα ευρώ που ζητάνε οι απαγωγείς και στεναχωριέμαι διότι ο επιχειρηματίας θα χάσει τα λεφτάκια του, που με το αίμα του κοσμάκι τα έχει βγάλει. Τι κρίμα...γιατί τους επιχειρηματίες ρε παιδιά...είναι κρίμα. Να 'ναι καλά οι "αντικειμενικοί" πάντα δημοσιογράφοι. Όχι άλλα δελτία ειδήσεων. Ανακατεύομαι.

 

- Προχθές είχε συνέλευση στη σχολή μου, δήθεν να ψηφίσουμε κατάληψη. Πάω και γω με δυο φίλους και τι να δω! Ήμασταν δεν ήμασταν 25 άτομα. Η ΠΚΣ (του ΚΚΕ) δεν κατεβαίνει λέει στην συνέλευση, δεν συμφωνεί με τα ΕΑΚ.. Ξαφνικά ξεχνούν τον αδικοχαμένο Αλέξη και χάνουν τον χρόνο τους σε ηλίθιες και πάντα ανούσιες ψευτοπορείες. Δεν γίνονται έτσι οι επαναστάσεις αγαπητοί μου. "Οι επαναστάτες οι αληθινοί, δεν κάνουν διακοπές τα Χριστούγεννα ούτε τα Θεοφάνεια και μετά ξανασυνεχίζουν", μου 'πε ένας φίλος. Αν ζούσε ο CHE θα τραβούσε και τα μαλιά και βυζιά του με τα καμώματα του ΚΚΕ και όλου του κοινοβουλευτικού, δήθεν αριστερού χώρου. Δεν πήγα προσωπικά σε καμία πορεία. Στον δρόμο θα βγω, μόνο όταν οι χωρισμένοι "ενωμένοι" επαναστάτες γίνουν ένα. Μόνο τότε. Αλλιώς οι πορείες, είναι τελιωμένες πριν καν αρχίσουν. Πάνε τα χρόνια που έβγαινες στο δρόμο και διεκδικούσες. Ο μόνος δρόμος που οδηγεί στην  αληθινή επανάσταση-αντίσταση, είναι η γνώση. Όχι οι χωρισμένες-κομματικοποιημένες πορείες. Πότε θα ανοίξουμε τα μάτια?

 

- Στη Γάζα, έχει ανοίξει η γη και η κόλαση βγήκε στην επιφάνεια. Εκεί που τα παιδιά θάβουν παιδιά, εκεί είναι η κόλαση. Αλλά δεν με νοιάζουν τόσο τα παιδιά, αυτά θα γίνουν άγγελοι στο πρώτο τους ταξίδι. Τι θα αφησουμε στους επόμενους σκέφτομαι. Εσύ που διαβάζεις, εγώ, εκείνος, είμαστε η χειρότερη μάστιγα στον πλανήτη, δυστυχώς, ζώντας καθημερινά εις βάρος της Φύσης. Και μετά ο άλλος τα ρίχνει στο Θεό... Ο Θεός φταίει για όλα, ή δεν υπάρχει, επειδή δεν επεμβαίνει....Η κορυφαία-πάντα στη μόδα- δικαολογία του μαλάκα για μένα. Με συγχωρείτε αν πρόσβαλα κάποιους. 

 

     Κατα τ'άλλα, να περνάμε καλά. Να βγούμε το Σαβ/κο, να πάμε στα μπουζούκια, δεν είναι δικοί μας άνθρωποι αυτοί που σκοτώνονται. Δυόμιση λεπτά πένθους, τους αρκεί. Να κάνουμε και ψώνια, να πάρουμε παπούτσια. 'Αλλοι δεν έχουν πόδια απ' τις βόμβες να τα φορέσουν. Ο πόλεμος αγαπητοί μου, είναι πολύ μακριά από εδώ, δεν ανησυχούμε. Μόλις τώρα σκουπίζει τα πόδια του στο χαλάκι της εξώπορτάς μας...και  ετοιμάζεται να μπει. Αλοίμονο σ' όποιον τον βρει. 

 

 


5 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
giorgos_arazei
Γιώργος
Λαβύρινθο και πόρτα μυστική σκάβω στο χώμα σαν σκαθάρι
από Αθήνα (εύχομαι να 'ναι προσωρινό...)Περί Blog
blogs.musicheaven.gr/giorgos_arazei

Όλες οι καλές φαντασίες εδώ, θα βρουν χαραμάδα για να τρυπώσουν...Tags

έντεχνο νέα μέτρα ευρώπη
Επίσημοι αναγνώστες (10)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs

LinksΑνάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN Όροι Χρήσης