Ένα παιδί κοιτάει τ' άστρα (reload)
Γιατί βαριέται να τα μετρήσει...
15 Ιουλίου 2009, 03:51
Ένα super-model λύνει τη σιωπή του..!


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ BLING

 

-         Αγαπητέ Mpriza, πρωτοστατήσατε στην τσιγαροαπαγόρευση.

-         Ω ναι!

-         Πιστεύετε ότι η απαγόρευση καπνίσματος βλάπτει την υγεία;

-         Βεβαίως. Στις Η.Π.Α. καθημερινά πεθαίνουν χιλιάδες που δεν καπνίζουν.

-         Αλλά δεν μπορείτε να αρνηθείτε ότι το τσιγάρο κάνει κακό και αυτόπτες μάρτυρες είναι προπαντός εκείνοι που το έχουνε κόψει κι έχουνε δει τη διαφορά.

-         Δε μπορούν να μου πούνε τίποτα αυτοί που το έχουνε κόψει το κάπνισμα μια κι έξω, δε διαθέτουν την εμπειρία μου. Εγώ το έχω κόψει εκατοντάδες φορές και δεν έχω δει καμία διαφορά.

-         Πιστεύετε θα υπάρξουνε μεγάλες διαφορές στα clubs με την απαγόρευση του καπνίσματος;

-         Βεβαίως. Θα πιάνουμε το ποτό μας πια με το δεξί χέρι κι όχι με το αριστερό όπως άλλοτε.

-         Πώς φαντάζεστε το μέλλον χωρίς τσιγάρο;

-         Όλοι να στέλνουν βιογραφικά σε καπνοβιομηχανίες.

-         Πώς κρίνετε το μέτρο της απαγόρευσης καπνίσματος στους ανήλικους;

-         Σωτήριο! Θα πάψουν οι γυναίκες να κρύβουν την ηλικία τους.

-         Πιστεύετε οι θα πετύχουν τα νέα μέτρα το στόχο τους, τη μείωση του τσιγάρου ειδικά στους νέους;

-         Σαφώς και θα πετύχει! Μόνο μυτιές από δω και πέρα.

-         Και τότε γιατί είστε αντίθετος με το νόμο;

-         Γιατί αυτή την περίοδο έχω συνάχι.

-         Σας ευχαριστώ πολύ.

-          Κι εγώ.

 

11 σχόλια - Στείλε Σχόλιο
07 Ιουλίου 2009, 15:02
Εθνικές επιτυχίες..!


Νέα επιτυχία της ελληνικής αστυνομίας. Συνέλαβε συμμορία απαγωγέων. Της αξίζουνε συγχαρητήρια. Συνελήφθη μια συμμορία που ήταν ήδη…στη φυλακή!

 

Η Μαντόνα δήλωσε ότι η συναυλία της στην Ελλάδα ήτανε απλά μια πρόβα για τις συναυλίες που θα ακολουθούσανε στην Ευρώπη. Και όσοι πήγανε πρόβα κάνανε για τη συναυλία των Scorpions με το Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο Καραϊσκάκη. Χα!

 

Κατά τ’ άλλα ήρθε κι η Μόνικα διακοπές στη Μύκονο αλλά δεν την πήρε κανένας χαμπάρι. Ε Μύκονος είναι αυτή. Ας τη λέγανε Θρασύβουλο και δε θα μπορούσε να πάρει ανάσα!

 

Ήρθε με το σκάφος της Μαριάννας Λάτση ενώ έφυγε μετά από δύο μέρες με ελικόπτερο. Να άλλη μια χρήση του ελικοπτέρου! Μεταφέρει και stars εκτός από βαρυποινίτες!

 

Γίνανε διαρροές στις εξετάσεις baccalaureate (γαλλικών) στην Ελλάδα και κινδυνεύουν να ακυρωθούν. Βλακείες! Τι να προλάβεις να πρωτογράψεις σε 2 ωρίτσες; Εδώ για να γράψουν τη λέξη baccalaureate μόνο θα τους πήρε τρεις μέρες, φανταστείτε με τα υπόλοιπα!

 

Η.Π.Α. και Ρωσία τα βρήκανε και θα μειώσουν είπανε τις πυρηνικές κλανιές στον πλανήτη. Ωραία. Ώρα να τα βρουν κι ο παππούς μου με τη γιαγιά μου μπας και δει η γειτονιά άσπρη μέρα…

   
6 σχόλια - Στείλε Σχόλιο
01 Ιουλίου 2009, 02:11
Τα «απαγορευμένα»…


Η απαγόρευση του τσιγάρου στους δημόσιους χώρους είναι γεγονός. Αλλάζει η διασκέδασή μας κι όσα άσματα μιλούσαν για το τσιγάρο, θεωρούνται περιθωρίου πια, και θα αποκαλούνται «τα απαγορευμένα»…

 

«Στο τσιγάρο που κρατώ

  Στον ένα μου Θεό

Να μη δώσει να ξημερωθώ»

 

Εδώ, ο Κότσιρας μας καλεί υποσυνείδητα σε ένα όργιο τσιγάρου που το συνοδεύει με μπόλικη ορθόδοξη πίστη ενώ μας ενημερώνει στο τέλος του στίχου πάνω-κάτω τι ώρα είναι. Ο σύγχρονος «λαϊκοροκάς» ακολουθεί τη μοίρα σπουδαίων αυτοχείρων καλλιτεχνών του παρελθόντος καθώς στο τραγούδι μας αποδεικνύει ότι εκτός από καταστροφέας μεγάλων παλιών τραγουδιών όπως του Καζαντζίδη, είναι κι αυτοκαταστροφέας.   

 

Μαζί του διώκονται ο Σωκράτης Μάλαμας με το «τσιγάρο ατέλειωτο» που θα τον πιάσουνε σίγουρα δεν τη γλιτώνει, εκτός αν το πετάξει σε κανένα δάσος, εξάλλου κανέναν εμπρηστή δεν έχουνε πιάσει ποτέ. Ο Ζερβουδάκης κι αυτός την έχει άσχημα με το «βαριά ποτά, βαριά τσιγάρα» εκτός αν πάρει για δικηγόρο τον Κούγια οπότε και τον αθωώσουνε με τη δικαιολογία ότι το «βαρύ» αναφερότανε στο βάρος του πακέτου των τσιγάρων κι όχι του περιεχομένου. 

 

Αλλά «απαγορευμένα» θεωρούνται πια και άλλα πράγματα. Το παραδοσιακό καμάκι «θέλετε φωτιά;» περνάει πια στη σφαίρα της ιστορίας. Γυναίκες- μυστικές αστυνομικίνες θα γεμίσουνε τα bars και με το που βγάζουνε δήθεν το τσιγάρο να ανάψουνε κι εσύ προσφέρεις φωτιά, θα σε τσακώνουνε και θα σε πάνε μέσα με την κατηγορία της «εμπορίας».

 

Άλλο πρόβλημα. Θα βγαίνει η Άντζελα να τραγουδάει: «Και ποια θυσία έχει κάνει αυτή για σένα»! Τότε η γκόμενα η πρόσφατα απατηθήσασα, παραιτηθήσασα και κατ΄ επέκτασιν ατυχήσασα που ο καημός την πάω πάνω-κάτω πέρα-δώθε, τσιγάρο θα βγάλει να καπνίσει, δε θα πάρει να μασουλήσει ένα ακτινίδιο!

 

Κι όταν η ορχήστρα βαράει το «Βρέχει φωτιά στη στράτα μου» και σηκωθεί ο άλλος να το χορέψει, τι θα κρατάει δηλαδή στο χέρι του; Μαρούλια; Ή βιολέτες;

 

Τέλος πάντων, αυτό πρέπει να το λάβουν σοβαρά στην κυβέρνηση γιατί το κόψιμο του τσιγάρου είναι μία ακόμη μαχαιριά στον τουρισμό. Γιατί μεταξύ μας τώρα, όσοι ξένοι ήθελαν να ‘ρθουν να δουν την Ακρόπολη, την είδανε. Εξάλλου ένα δωμάτιο είναι, δεν είναι και κανένα πεντάρι να μη θυμάσαι από πού μπήκες. Και λόγω του ότι παντού έχει απαγορευτεί το κάπνισμα στην Ευρώπη, έρχονται δω οι άνθρωποι να ξεχαρμανιάσουνε μωρέ. Μες στην καπνίλα και στην ουζοκατάνυξη τους πετάς κι εσύ το αίτημα για τα Ελγίνεια, σου απαντάνε ένα «sure..» ένα «of course» ή ένα γιαχαμπίμπι, εξαρτάται από την εθνικότητα, και δημιουργείς παγκόσμιο κίνημα.

 

Φυσικά μετά μπορεί να μη θυμούνται γιατί συμφώνησαν, αλλά αυτό είναι που μας σώζει κιόλας σα φυλή γιατί κι οι ξανθές τουρίστριες στα νησιά ο,τι και αν τους πεις, «of course» σου λένε και το πρωί δε θυμούνται ούτε τη φάτσα σου, και δε σε χαλάει κιόλας!

 

Μόνο ο Αβραμόπουλος σκέφτηκε κι εμάς τους καπνίζοντες και τον ευχαριστούμε γι’ αυτό. Στα μπουζούκια λέει, θα βάζουνε στη μέση κάτι παπαριές που θα χωρίζει τους καπνίζοντες από τους μη καπνίζοντες. Έτσι αν πηγαίνουμε πχ 10 άτομα στα μπουζούκια και καπνίζουνε οι 4, οι άλλοι 6 θα κάθονται στο ένα μέρος, κι οι 4 θα μπαίνουνε στη γυάλα.

    Έτσι θα κάνουμε νέες γνωριμίες, θα ασκούμαστε ανεπηρέαστοι στις παραδοσιακές ατάκες «θέλετε φωτιά;» χωρίς να δικαιολογούμαστε μετά «δεν είμαι έμπορος, είμαι χρήστης» κτλ, και θα φεύγουμε αγκαζέ με την κυρία που τραγουδούσε δυνατά το «ποια θυσία». Γιατί δεν υπάρχει πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο από το να φύγεις με μια γυναίκα που να βρίσκεται σε αδυναμία…

 
9 σχόλια - Στείλε Σχόλιο
Συγγραφέας
mprizas
Γιώργος
Πετάω πέτρες
από ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/mprizas

Ζω ένα δράμα...
Tags

50 χρόνια μπροστά... Grande Bretagne Haute-culture... see through συντακτικό τζιβάνες ααα... αλλαξοκωλιές Βζζζζουμ Γκόρτσος! Γκόρτσος! Δρακουμέλ Ελλάδα- Αχ πατρίδα μου γλυκειά! Επίκαιρα: Ούτε που τα θυμάμαι Ευτυχισμένοι μαζί Ήταν ωραία στη Μοζαμβίκη... θου κύριε καλλιγραφία αδερφή γιαπί κάργες Καρχαρίες Κοκό κουλτούρα μας να φύγουμε Λίγο καλύτεροι από μένα... λοίμωξη Μάγια η μέλισσα καραμπουζουκλής τσόντα Μελέτη σκιάχτρο Συγγρού Μόγλης μπατανόβουρτσες μπουρμπουλήθρες Μπουτάκια Ντάμπο το ελεφαντάκι ξενΕΡΩΤΩΝ διάλογοι... Οι ηττημένοι της ιστορίας... Όταν ήμουνα παθιάρης... πηγάδι μεγιεμελέ juventus πολυμίξερ αστροφεγγιές captain-Iglo προφήτης Ηλίας φάλαινα Τσε σαμιαμίδι φουλ της ντάμας αστερίας Τις πταίει Ψώνια στο καμπαναριό
Επίσημοι αναγνώστες (48)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs

Links