αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs
Home
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΆ ΘΕΜΑΤΑ
ΑΠΟΨΕΙΣ stoxastis-vaggeliscom
24 Νοεμβρίου 2015, 14:49
Υπόλογος... η Ευρωπαϊκή Ένωση


    Η Ε.Ε βρίσκεται σήμερα ενώπιον των καταφανών ευθυνών της, που απορρέουν από τους άδικους και απόλυτα ντροπιαστικούς για τον 21ο αιώνα, πνιγμούς των αθώων προσφύγων στο Αιγαίο. Ζήτησαν... όργανά της... την επικοινωνία και συνεννόηση της Ελλάδας με την Τουρκία. Εκτιμάται ότι αυτό αποτελεί μία τελείως λανθασμένη θέση της. Αυτή θα πρέπει να διεξαγάγει τις απαιτούμενες συνομιλίες - επικοινωνίες και συνεννοήσεις, καθόσον το όλο θέμα τραγικά διαδραματίζεται στα σύνορά της, εκτός και εάν,  δεν  αναγνωρίζει τα ήδη υφιστάμενα.   

   

   Η μικρή Ελλάδα, από μόνη της ήδη κάνει το ανθρωπιστικό χρέος της προς την ανθρώπινη ζωή και προσφέρει με όλα τα μέσα, που διαθέτει,  θαλπωρή στους δυστυχείς αυτούς ανθρώπους , που τους ξερίζωσε από τα εδάφη τους,  ο αδυσώπητος και ανελέητος εμφύλιος πόλεμος. Των ποιων είναι η ευθύνη, αυτού του ξεριζωμού, δεν είναι του παρόντος, αν και τα καταγραφόμενα καθημερινά γεγονότα μαρτυρούν την προέλευσή τους....

   

   Κάποτε η Ε.Ε... εκτός των οικονομικών, που έχει θέσει ως θέσφατο για τα μέλη της, πρέπει να κοιτάξει με την ίδια ζέση και τα εκάστοτε προβλήματα που παρουσιάζονται στα σύνορά της. Φυσικά εάν θέλει να αποδείξει έμπρακτα τον αρραγή δεσμό, που πρέπει να έχει, με όλα τα μέλη της ανεξαιρέτως.  Να τονίσει δε συγχρόνως , προς κάθε κατεύθυνση, την κυριαρχία και φύλαξη των συνόρων της.

- Στείλε Σχόλιο


31 Ιανουαρίου 2015, 15:34
Αμφιλεγόμενο και Άγνωστο... το 2015


 Οι ΑΠΟΨΕΙΣ  το έτος 2011 δημοσίευσαν τον αυτοχαρακτηρισμό τους , στον οποίο εμμένουν και υπενθυμίζουν στους αναγνώστες.  Η  κύρια και κεντρική θέση ήταν και είναι ότι <<....ουδεμία σχέση έχουν και εξάρτηση από κόμματα και.....>>...   καταχωρείται όπως  παρακάτω.<<ΑΥΤΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ.....στις  ΑΠΟΨΕΙΣ           

              Εκ προοιμίου δηλώνεται ότι οι ΑΠΟΨΕΙΣ ουδεμία σχέση έχουν και εξάρτηση από  κόμματα και γενικότερα από πολιτικές παρατάξεις και πολιτικούς ...

   Θα αναφέρονται , καταγράφονται και θα καταχωρούνται ΑΠΟΨΕΙΣ , εκτιμήσεις και συμπεράσματα για διάφορα θέματα της καθημερινότητας ( κυρίως κοινωνικοπολιτικά ) , που λαμβάνουν χώρα  εντός της Ελλάδος και ενίοτε εκτός αυτής.

      Η αντικειμενικότητα θα είναι το κύριο και βασικό γνώρισμα   των αναφερομένων στις  ΑΠΌΨΕΙΣ  και σε περίπτωση λανθασμένης εκτίμησης ή τοποθέτησης κάποιου θέματος , με ευθύτητα και ειλικρίνεια θα αποκαθίσταται το ορθόν , σε αμέσως επόμενη δημοσίευση .>>

  Αυτό  προαναγράφεται για να μην υπάρξει έστω και ελάχιστη υποψία , ότι εν' όψη των επικειμένων εκλογών , αθετούν οι ΑΠΟΨΕΙΣ τον αυτοχαρακτηρισμό τους.

   Στις αρχές του 2014 δημοσίευσαν το "Επερχόμενη Καταιγίδα" και το "Αμφιλεγόμενο  2014 ".... αξίζει να τα ξαναθυμηθούμε.... καλώντας τα από την αρχειοθήκη του ιστολογίου.

Πράγματι το 2015 αναμένεται να είναι κομβικό και άγνωστο για το μέλλον της χώρας , καθόσον οι μνημονιακές και αντιμνημονιακές θέσεις των πολιτικών κομμάτων, παρουσιάζονται αντικρουόμενες έστω και παραποιημένες ,  ως προς την αρχική θέση τους κατά το πρόσφατο παρελθόν . Θα είναι βέβαια "κομβικό" γιατί όλα τα κόμματα παρουσιάζονται ως "εθνοσωτήρες" αν και έχουν άκρως αντίθετες απόψεις.  Το να έχεις αντίθετο άποψη από κάποιον δεν είναι μεμπτόν αντίθετα είναι υγιές στοιχείο , φτάνει όμως να υπάρχουν τεκμηριωμένα επιχειρήματα και να εκφέρεται η άποψη και η θέση με τέτοιο τρόπο, ώστε να γίνεται ξεκάθαρα κατανοητή από τους Έλληνες πολίτες , για να μπορούν και αυτοί , να επιλέξουν το που θα δώσουν την εμπιστοσύνη τους με την ψήφο τους.    

  Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων έχει γονατίσει κυριολεκτικά από τα δυσβάστακτα βάρη που συσσωρεύτηκαν στην πλάτη τους τα   τελευταία χρόνια .

Αναμφισβήτητα λοιπόν εναγωνίως αναμένει την επόμενη ημέρα κατά την οποία εύχεται να εμφανιστεί, έστω και στο βάθος.... το μειδίαμα, στα πικραμένα χείλη του .

Σήμερα όλοι Έλληνες διακατέχονται από μία μεγαλειώδη συσκότιση , όσον αφορά το μέλλον τους , διότι όλοι του υπόσχονται μέσα από τις βίαιες αντικρουόμενες θέσεις των, την καλυτέρευσή του και έτσι παραμένει στο αμφιλεγόμενο και άγνωστο 2015.    

 Από την άλλη πλευρά εκείνο που διαφέρει είναι ότι, ορισμένοι από τους πολιτικούς μας , προσπαθούν να εξασφαλίσουν παντοιοτρόπως το "στασίδι" στη βουλή. Τους βλέπουμε λοιπόν να αλλάζουν κόμματα θέσεις και απόψεις τρέχοντας εναγωνίως να προλάβουν το "τραίνο".....

Χαρακτηριστικά το περιγράφει ο συγγραφέας  διηγήματος <<...οι τυφλοπόντικες τρέχουν να κρυφτούν στα λαγούμια τους για να αποφύγουν την βορά των πεινασμένων λύκων....>>

   Δεν μας φτάνουν τα δικά μας , έχουμε την στημένη αδιάντροπη και απαράδεκτη "τρομοκρατία" των Ελλήνων ψηφοφόρων πολιτών με τα διάφορα Grexit... χρεοκοπίες και άλλα.... από σημαίνοντα πρόσωπα της πολιτικής Ευρωπαϊκής σκηνής. Οι ΑΠΟΨΕΙΣ θα τους χαρακτηρίσουν αδίστακτους πάτρωνες των τοκογλύφων δανειστών της χώρας μας. Αυτοί εκβιαστικά και με κάθε μέσον κοιτάζουν να προσποριστούν , όσον το δυνατόν περισσότερα πρόσκερα οφέλη , από την επικρατούντα οικονομική κατάσταση του εξωτερικού δανεισμού της χώρας μας. Αυτοί οι κύριοι γράφουν στα παλαιά των υποδημάτων τους τις αρχές συστάσεως της Ε.Ε...  Ισότητα.... Αλληλεγγύη ...

Δυστυχώς κοντά σε αυτούς τους ανθέλληνες του εξωτερικού υπάρχουν και εκείνοι που τους συνδράμουν, είναι  αυτοί τα εσωτερικά φερέφωνα, δηλαδή οι νέοι "Νενέκοι" των  ΜΜΕ , οι οποίοι αντί να προσπαθούν να ενημερώσουν αντικειμενικά, ενισχύουν καθημερινά την τρομοκρατία στον Έλληνα  πολίτη.  Βέβαια δεν έπρεπε να περιμένουμε τι άλλο , από πουλημένους και  μαριονέτες.

  Με τις προαναφερόμενες συνθήκες βαδίζουμε για τις οσονούπω επικείμενες εκλογές στο καθοριστικό , αμφιλεγόμενο και άγνωστο 2015.

 Είθε ο καλός Θεός της Ελλάδας να  βάλει το χέρι του για να φωτίσει και οδηγήσει τους ψηφοφόρους και πολιτικούς να πράξουν το πρέπον , προκειμένου η δεινοπαθούσα ΕΛΛΑΔΑ να ξεφύγει και απαλλαχθεί από τον επιθανάτιο ρόγχο, που βρίσκεται σήμερα.


- Στείλε Σχόλιο


31 Ιανουαρίου 2015, 14:25
ΑΤΤΙΚΟΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ


                  


  Μία πολύ μεγάλη "μονάδα" κοινωνικής προσφοράς αποκατάστασης υγείας σε ασθενείς.

Κατά χιλιάδες είναι οι προσερχόμενοι πολίτες , οι οποίοι  επιζητούν εναγωνίως την αποκατάσταση της υγείας τους.

Παρά τις υπάρχουσες σημερινές δύσκολες συγκυρίες, που υπάρχουν σε πολλούς τομείς δραστηριοτήτων του, το ΑΤΤΙΚΟΝ αγγίζει την τελειότητα όσον αφορά το κύριο έργο της αποστολής του.

  

       Ήμουν και εγώ ένας από τους αμέτρητους ασθενείς του και θεωρώ επιβεβλημένη την υποχρέωσή μου να ευχαριστήσω δημοσίως από βάθους της άκρως ταλαιπωρημένης καρδιάς μου, που ήδη έχει την ασφάλεια από το επαπειλούμενο ενδεχόμενο της παύσης λειτουργίας της.

Οι ειλικρινείς  ευχαριστίες μου αντανακλούν στον επίκουρο καθηγητή κ. Νικόλαο Δαγρέ για τα όσα ενήργησε , τόσο κατά τον χρόνο προ της επεμβάσεως , όσο και κατά την διάρκεια αυτής.

Επίσης στο καταπληκτικό "ΤΙΜ" , που λειτούργησε με άψογο και έξοχο συντονισμό καθ' όλην την διάρκεια της επεμβάσεως.

Θα ήταν όμως μεγίστη παράλειψη εάν δεν αναφερθώ στην καρδιολόγο κ. Συμεωνίδου Ευτυχία , η οποία παρά τις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν,  με πραότητα , σταθερότητα , δεξιοτεχνία και την ταυτόχρονο μετάδοση στον ασθενή την εμπιστοσύνη και την σιγουριά  , πραγμάτωσε την τοποθέτηση του βηματοδότη - απινιδωτή .

Θα ήταν επίσης μεγάλη παράλειψη να μην ευχαριστήσω τον θεράποντα ιατρό μου καρδιολόγο επιμελητή καρδιολογικής κλινικής ΝΙΜΙΤΣ - 401 ΓΣΝΑ κ. Ανδρέα Τσέλιο , ο οποίος με μεθοδικότητα και συνεχείς ειδικές εξετάσεις διαπίστωσε με βεβαιότητα την άμεσο ανάγκη τοποθέτησης βηματοδότη - απινιδωτή. 

Και πάλι ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ προς όλους.      

       Εν όψη των Χριστουγέννων  και του νέου έτους 2015 σας εύχομαι όπως ο Θεάνθρωπος  να σας χαρίζει υγεία, οικογενειακή ευτυχία, δύναμη για να ανταποκρίνεστε στο δύσκολο και υπέρτατο λειτούργημά σας.


                                                   Αλεξόπουλος Ευάγγελος- Στείλε Σχόλιο


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
stoxastis-vaggeliscom
Αλεξόπουλος Ευάγ.
από ΡΑΦΗNAΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/stoxastis-vaggeliscom


Tags
Επίσημοι αναγνώστες (3)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links    Ανάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTENΌροι Χρήσης