αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs
Home
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΆ ΘΕΜΑΤΑ
ΑΠΟΨΕΙΣ stoxastis-vaggeliscom
26 Οκτωβρίου 2013, 16:43
ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΠΕΤΕΙΟΙ


Πριν δύο χρόνια οι ΑΠΌΨΕΙΣ δημοσίευσαν το παρακάτω κείμενο, στην ανάρτηση ....ΠΡΟΤΡΟΠΕΣ,,,,και το οποίο αναδημοσιεύουν για την διαχρονική επικαιρότητα που παρουσιάζει..

Οι Εθνικές Επέτειοι είναι υπεράνω όλων γενικώς των εκδηλώσεων των πολιτών . Δεν πρέπει , επ'ουδενί λόγω , να συσχετίζονται ή να γίνονται κομματικής εκμετάλλευσης και τελικά να αμαυρώνονται , έστω και εάν υφίστανται απόλυτα δικαιολογημένες θέσεις ή εκδηλώσεις.

Κάθε μορφή εκμετάλλευσης από οποιονδήποτε,

είναι καθαρή "τυμβωρυχία" στην μνήμη αυτών που θυσίασαν την υπόστασή τους για το μεγαλείο του Ελληνισμού .

Ας αφήσουμε λοιπόν , να κυριαρχήσουν αυτές τις ημέρες στην μνήμη μας , όλοι οι επώνυμοι και οι αφανείς ήρωες που δόξασαν την Ελλάδα. Είναι το ελάχιστο και συγχρόνως η απαρέγκλιτη υποχρέωση , όλων όσων αισθάνονται και είναι Έλληνες .- Στείλε Σχόλιο


23 Οκτωβρίου 2013, 19:27
Τα Ταγκό ....και τα Ζεϊμπέκικα


Πριν από 2 χρόνια περίπου χρονογραφώντας την τότε επικαιρότητα  οι ΑΠΟΨΕΙΣ δημοσίευσαν ένα σχετικό γράφημα. Το σήμερα παραμένει στα ίδια και χειρότερα "μοτίβα" τα οποία τα παρουσιάζουν και πάλι, μετά την σχετική ανανέωση.

     

   Το παθιάρικο..." Ταγκό " χορός για δύο  που για πολλά χρόνια τον χόρευαν ορισμένοι από τους εκάστοτε κρατουντες (λόγω θέσεως στη διοίκηση της χώρας) με τους παρατρεχάμενους - ημέτερους και τα "καρντάσια"... και υπό την "ασφάλεια" των  ήχων που έπαιζε η  καλά κουρδισμένη ορχήστρα του Νόμου περί "ευθύνης Υπουργών" και της "Αρχής προσωπικών Δεδομένων".  

ΧΟΡΕΥΑΝ λοιπόν  χωρίς τελειωμό , το ένα μετά το άλλο Ταγκό "...


           Αποτέλεσμα των παθιάρικων χορών ήταν να μας σπρώξουν στο σκοτεινό τούνελ του ΔΝΤ...και ένας Θεός ξέρει μέχρι πότε θα μπορέσουμε να βγούμε , από αυτόν τον αέναο κύκλο δανεισμού, του διογκούμενου χρέους και των αλλεπάλληλων μέτρων, που τελειωμό δεν έχουν , σε βάρος κυρίως των μισθωτών , συνταξιούχων Εδώ θα θυμηθώ τον αξέχαστο καθηγητή μου  Σταματιάδη που μας έλεγε για το τι είναι ιδανικό... <<...το συλλαμβανόμενο  και διαρκώς διαφεύγον..>> . Το ίδιο ακριβώς θα συμβαίνει και με την Ελλάδα ...όλο θα φτάνει να σταθεί στα πόδια της , αλλά ποτέ δεν θα το καταφέρνει ...


     Όμως το μέγα και βασανιστικό ερώτημα είναι , μήπως ηθελημένα  επιδιώξαμε την είσοδο στο ΔΝΤ , εάν αυτό συμβαίνει , τότε το όλο θέμα περιέχει την υποψία του στημένου ... για την δημιουργία των προϋποθέσεων εισόδου .  Κάτι σχετικό άφησε να νοηθεί η κ. Γεωργαντά της Στατιστικής  Υπηρεσίας στο οποίο αναφέρθηκε παλαιότερα και πρόσφατα .

          Το μεγάλο φαγοπότι ξεκινάει τώρα και με τα " φιλέτα " του δημόσιου πλούτου , τα οποία ήδη κοστολογούνται από επιτροπές των ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ και η ατελείωτη κατρακύλα της Ελλάδας καλά κρατεί .


           Τα " Ζεϊμπέκικα " μοναχικός χορός ,  έχουν αρχίσει για τα καλά , αλλά αντί να τα χορεύουν οι εκάστοτε ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ , όπως χόρεψε σε κοινή θέα και ο πρώην Πρωθυπουργός μας,   τα χορεύουν εδώ και τρία χρόνια  οι ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ  στην υπέροχη πίστα που λέγεται Ελλάδα και οι οποίοι όπως φαίνεται , θα δρέψουν και το ξεζούμισμά της . Μέχρι τώρα τα έπαιρναν χοντρά από τους ανάλγητους τόκους των δανεικών  ,  από εδώ και εμπρός θα τα παίρνουν σίγουρα , σταθερά , πλουσιοπάροχα  και από τα "φιλέτα" του δημόσιου πλούτου . 

          Για όλα τα  " Ταγκό " που χορεύτικαν και τα  "Ζεϊμπέκικα", που  συνεχίζονται να  χορεύονται από την είσοδο μας στο ΔΝΤ , την ευθύνη αναμφισβήτητα και απόλυτα  την έχουν   οι εκάστοτε , που είχαν κυβερνητικούς  θώκους. Το δε παράδοξο , που είναι και άκρως οξύμωρο (δηλαδή αυτοί που δημιούργησαν το χρέος της Χώρας) , να θέλουν να είναι εκείνοι που θα μας βγάλουν από το τούνελ .

 Εάν τους πούμε το μεγάλο  ΓΙΑΤΙ ; και τι μέλλεται να γίνει η απάντηση είναι πάντα στερεότυπη  <<όλοι καταγγέλλετε αλλά τι προτείνετε>> ;;;    

Ποιο ανερυθρίαστη  και χαρακτηριστικά αναιδής απάντηση δεν θα μπορούσε να υπάρξει. Το ποιος θα  δώσει την απάντηση;;;;; .....Εσείς κύριοι... οι 50 Υπουργοί με τους αμέτρητους συμβούλους τι κάνετε  για ποιο λόγο έχετε ύπαρξη για ποίους έχετε ορκιστεί ενώπιον Θεού και ανθρώπων ;  ΜΗΠΩΣ για να σας χειροκροτούν οι υπόλοιποι Βουλευτές στη Βουλή , και  να ψηφίζονται τα  νομοσχέδια  χωρίς να ξέρουν οι (χειροκροτητές) τα επακόλουθα αυτών που ψηφίζουν Αυτό βέβαια ίσως γίνεται πάντοτε με την αναμονή και την προσδοκία  τους να γίνουν και αυτοί κάποτε Υπουργοί ...

Αντίθετα όμως , όταν  πρόκειται να υπερασπιστούν το ίδιον όφελος βρίσκονται εύκολα οι λύσεις . Τα ευεργετήματα τους , που έχουν οι ίδιοι ψηφίσει είναι πάμπολλα , τα οποία κατά καιρούς έχουν γραφεί στον τύπο ή έχουν συζητηθεί διεξοδικά σε εκπομπές της TV


        Το ποιο αναιδές , αχαρακτήριστο και ευτελές είναι ,  όταν  μία μεγάλη μερίδα του Ελληνικού Λαού  βαδίζει ολοταχώς για να πει το <<το ψωμί...ψωμάκι>> , αρκετοί  πρώην και νυν βουλευτές για τις (υπηρεσίες που προσέφεραν ...δηλαδή την χρεοκοπία και στην ένδεια που μας έσπρωξαν ...) ζήτησαν στο σχετικά  πρόσφατο παρελθόν  να πάρουν αναδρομικά ,  250.000 ευρώ κατά μέσο όρο ανά βουλευτή   ....ως οφειλόμενα.... σε βάρος ποίων ; των Συνταξιούχων , των Μισθωτών , των ελεύθερων επαγγελματιών και τους μικρούς μαγαζάτορες.

 Ήδη στη γραμμή αναμονής βρίσκεται άλλο ένα μνημόνιο  και από ότι καταφαίνεται δεν θα αργήσει η υπογραφή του...  Λέγεται από τους κυβερνώντες ότι δεν θα δεχθούν  άλλες μειώσεις μισθών και συντάξεων, αλλά τα όποια 2,5 δις , που θα απαιτηθούν τώρα και τα 4 που ακολουθούν θα  καλυφθούν από ισοδύναμα μέτρα. Γιατί κύριοι μας εμπαίζετε .... τα όποια ισοδύναμα μέτρα δεν αντισταθμίζονται ή εμπεριέχουν τελικά χρήμα , που  είναι  έμμεση αλλά πραγματική γενικότερη χρηματική  απώλεια των Ελλήνων πολιτών;;;;;.

          Τελειώνοντας το παρόν σχόλιο οι ΑΠΟΨΕΙΣ τονίζουν με απόλυτη διαύγεια , ότι υπάρχουν πολλοί από τους εκάστοτε πολιτικούς , οι οποίοι δεν πρέπει να θεωρηθούν ως συνένοχοι των υπολοίπων , τόσο για το τελείως αδικαιολόγητο και πνιγηρό χρέος , όσο και για τους χορούς των αλλεπάλληλων.... "Ταγκό"

Στο χέρι λοιπόν αυτών των παλαιότερων ακραιφνών πολιτικών  και των νέων του βουλευτικού αξιώματος , έστω και καθυστερημένα  , με ειλικρίνεια ,  χωρίς άλλες χρονοτριβές και πολιτικά τερτίπια,  αλλά με ευθύτητα και "παλικαριά" , να προτείνουν και να επιδιώξουν την υλοποίηση του "πόθεν έσχες" για όλους τους δημόσιους λειτουργούς οι οποίοι διαχειρίστηκαν το δημόσιο χρήμα  την τελευταία 25-30ετία,  όπως επίσης και την κατάργηση του επαίσχυντου Νόμου "περί ευθύνης Υπουργών" , όπως έχει λεχθεί επανειλημμένα στην  TV  και έχει γραφτεί στον τύπο. 

Δικαιοσύνη, ελευθερία και ασφάλεια        Εφόσον διαπιστωθούν ποινικά αδικήματα τον λόγο πρέπει να έχει η Δικαιοσύνη και ταχύτατα να επιληφθεί , αφού όμως πρώτα λυθούν τα χέρια της,  με την κατάργηση του προαναφερομένου Νόμου. Εάν όμως διαπιστωθεί και κατάχρηση δημόσιου χρήματος τότε και  η ισόποση δήμευση είναι επιβεβλημένη. 

Από το blog ΑΠΟΨΕΙΣ

stoxastis-vaggeliscom.blogspot.com- Στείλε Σχόλιο


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
stoxastis-vaggeliscom
Αλεξόπουλος Ευάγ.
από ΡΑΦΗNAΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/stoxastis-vaggeliscom


Tags
Επίσημοι αναγνώστες (3)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links    Ανάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTENΌροι Χρήσης