ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΆ ΘΕΜΑΤΑ
ΑΠΟΨΕΙΣ stoxastis-vaggeliscom
22 Οκτωβρίου 2016, 12:20
Προέχει η Σωτηρία της Χώρας


Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΣΡΑπό το πρωί  μέχρι το βράδυ, καθημερινά, τα κανάλια εδώ και μήνες, ασχολούνται με τον διαγωνισμό της εκπομπής πανελλαδικής  εμβέλειας και το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο  (ΕΣΡ) "ε σου ρου" οπώς λόγω συντομίας το ονομάζετε και που το κατρακυλήσατε και καταντήσατε σε "γιου σου ρουμ" (δανειζόμενος την λαϊκή αυτή φράση).

Βλέπεις τα ιδιοτελή εκατέρωθεν συμφέροντα, είναι πάρα πολύ μεγάλα, τόσο από οικονομικής , όσο και από πολιτικής πλευράς.

Όλοι...  συμπολίτευση, αντιπολίτευση και ολιγάρχες, αγωνίζονται με καταφανή αγωνία, μη τυχόν χάσουν τα προνόμια ή αποκτήσουν αυτά, που τους παρέχει αφειδώς η TV.

Θέλουν κάποιοι... να παρουσιάζουν κατά το δοκούν τα γεγονότα να προπαγανδίζουν, και γενικά να μεγαλώνουν το "πουγκί" τους. Από την άλλη, τα πολιτικά οφέλη είναι η κατάκτηση της εξουσίας και της όποιας καρέκλας στη Βουλή.

Το όλο σκηνικό προκαλεί μέχρι και απέχθεια , στον απλό Έλληνα πολίτη, ο οποίος εναγωνίως κοιτάζει πως να τα καταφέρει για τον "επιούσιον  άρτον". Ενώ συμβαίνουν αυτά οι πολιτικοί μας τον "χαβά" τους, μην τυχόν και χάσουν την εξουσία , που τους παρέχει την επαρκή ευμάρεια, σε σχέσει με τον ΄Ελληνα πολίτη , ο οποίος αγωνίζεται νυχθημερόν,  όπως προαναφέρθηκε, για τα προς το "ζην".

Κύριοι πολιτικοί... προέχει η σωτηρία της χώρας, σύσσωμοι λοιπόν  συμπολίτευση και αντιπολίτευση ενωθείτε ως μια "γροθιά", για να αντιμετωπίσετε την παρούσα φλέγουσα συγκυρία των μεγάλων θεμάτων, που έχουν αμεσότατη σχέση, με την ύπαρξη της χώρας όπως:

  • Οι Τούρκοι χωρίς ενδοιασμούς πλέον ομιλούν για Θράκη και μισό Αιγαίο.
  • Οι Σκοπιανοί για μια μεγάλη Μακεδονία.
  • Οι Αλβανοί για Ήπειρο.
  • Εκτός από αυτά η χώρα μας, όπως την κατάντησαν τις τελευταίες δεκαετίες μέχρι και σήμερα, οι πολιτικοί μας, παρουσιάζεται με το υπέρογκο εξωτερικό χρέος, για το οποίο δεν φαίνεται , τουλάχιστον μέχρι σήμερα, η τιθάσευση του, αλλά αντίθετα συνεχώς διογκούται.

Αφήστε λοιπόν κατά μέρος τους "σκυλοκαυγάδες" στην Βουλή και στα ΜΜΕ και ασχοληθείτε έμπρακτα, με το πώς θα λυθούν αυτά τα υπαρκτά προβλήματα, τα οποία απειλούν άμεσα την ομοιογένεια, οικονομική υπόσταση  και ακεραιότητα της χώρας.

Όσον αφορά όλα τα υπόλοιπα, έχετε την πολυτέλεια και τον χρόνο να παραθέσετε τις αντιθέσεις σας τόσο στη Βουλή, όσο  και στα ΜΜΕ, προσφέροντας και υποστηρίζοντας ο καθένας τις απόψεις του.

2 σχόλια - Στείλε Σχόλιο
Συγγραφέας
stoxastis-vaggeliscom
Αλεξόπουλος Ευάγ.
από ΡΑΦΗNA


Περί Blog
blogs.musicheaven.gr/stoxastis-vaggeliscomΕπίσημοι αναγνώστες (3)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!

Πρόσφατα...
Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...

Links