αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs
Home
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΆ ΘΕΜΑΤΑ
ΑΠΟΨΕΙΣ stoxastis-vaggeliscom
24 Νοεμβρίου 2015, 14:49
Υπόλογος... η Ευρωπαϊκή Ένωση


    Η Ε.Ε βρίσκεται σήμερα ενώπιον των καταφανών ευθυνών της, που απορρέουν από τους άδικους και απόλυτα ντροπιαστικούς για τον 21ο αιώνα, πνιγμούς των αθώων προσφύγων στο Αιγαίο. Ζήτησαν... όργανά της... την επικοινωνία και συνεννόηση της Ελλάδας με την Τουρκία. Εκτιμάται ότι αυτό αποτελεί μία τελείως λανθασμένη θέση της. Αυτή θα πρέπει να διεξαγάγει τις απαιτούμενες συνομιλίες - επικοινωνίες και συνεννοήσεις, καθόσον το όλο θέμα τραγικά διαδραματίζεται στα σύνορά της, εκτός και εάν,  δεν  αναγνωρίζει τα ήδη υφιστάμενα.   

   

   Η μικρή Ελλάδα, από μόνη της ήδη κάνει το ανθρωπιστικό χρέος της προς την ανθρώπινη ζωή και προσφέρει με όλα τα μέσα, που διαθέτει,  θαλπωρή στους δυστυχείς αυτούς ανθρώπους , που τους ξερίζωσε από τα εδάφη τους,  ο αδυσώπητος και ανελέητος εμφύλιος πόλεμος. Των ποιων είναι η ευθύνη, αυτού του ξεριζωμού, δεν είναι του παρόντος, αν και τα καταγραφόμενα καθημερινά γεγονότα μαρτυρούν την προέλευσή τους....

   

   Κάποτε η Ε.Ε... εκτός των οικονομικών, που έχει θέσει ως θέσφατο για τα μέλη της, πρέπει να κοιτάξει με την ίδια ζέση και τα εκάστοτε προβλήματα που παρουσιάζονται στα σύνορά της. Φυσικά εάν θέλει να αποδείξει έμπρακτα τον αρραγή δεσμό, που πρέπει να έχει, με όλα τα μέλη της ανεξαιρέτως.  Να τονίσει δε συγχρόνως , προς κάθε κατεύθυνση, την κυριαρχία και φύλαξη των συνόρων της.

- Στείλε Σχόλιο


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
stoxastis-vaggeliscom
Αλεξόπουλος Ευάγ.
από ΡΑΦΗNAΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/stoxastis-vaggeliscom


Tags
Επίσημοι αναγνώστες (3)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links    Ανάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTENΌροι Χρήσης