Ζω σημαίνει επικοινωνώ!
30 Ιουλίου 2014, 19:15
Όχι που θα μας ξεφεύγατε...


video 

Τρομοκράτες της Χαμάς μεταμφιέστηκαν για μία ακόμα φορά σε μικρά παιδιά, θέλοντας να αφανίσουν με τις ρουκέτες τους το κράτος του περιούσιου λαού του Ισραήλ από προσώπου γης. Το άγρυπνο, όμως, μάτι του διασφαλιστή της ειρήνης και του Δικαίου τους αντιλήφθηκε έγκαιρα, ισοπεδώνοντας και αυτό το σχολείο στο οποίο κατέφυγαν, κομματιάζοντας δεκάδες από αυτούς.

Αν ακούσετε ή διαβάσετε πως ήταν και πάλι πραγματικά παιδιά και όχι μεταμφιεσμένοι τρομοκράτες, θα πρόκειται για τη συνήθη αισχρή προπαγάνδα της εγκληματικής οργάνωσης της Χαμάς που φταίει για όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες εβδομάδες στη Γάζα.

Προϊόν επαίσχυντης προπαγάνδας των εχθρών του Ισραήλ είναι και το παραπάνω βίντεο που δήθεν φέρει ισραηλινούς να πανηγυρίζουν για το θάνατο των δεκάδων παιδιών, τραγουδώντας πως "Δεν έχει σχολείο στη Γάζα γιατί δεν έχει άλλα παιδιά", "Μισώ όλους τους Άραβες", "Η Γάζα είναι νεκροταφείο" κ.ά. Μη πιστεύετε τίποτα από αυτά.  Πρόκειται για και πάλι για αισχρή προπαγάνδα της Χαμάς. Το Ισραήλ μόνο την ειρήνη επί γης και της περιοχής επιθυμεί και, αν σκοτώνει μερικές εκατοντάδες αθώους και ισοπεδώνει ολόκληρες περιοχές αμάχων πότε-πότε, μόνο για το καλό τους είναι...

Συγχώρα με, Θεέ μου, τον αμαρτωλό...


3 σχόλια - Στείλε Σχόλιο
Συγγραφέας
sven
από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΥΡΥΤΕΡΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/sven
Επίσημοι αναγνώστες (39)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs

Links