αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs

Home
Λίγες σκέψεις...γεμάτες αισθήματα....
Η Ζωή είναι ωραία...
08 Απριλίου 2008, 15:52
3ημερη εκδρομή!!!


Πέρασα ΤΕΛΕΙΑ!!!!Το Παρασκευοσαββατοκύριακο πήγαμε με το σχολείο μου 3ημερη στην Πάτρα!!!Αν εξαιρέσουμε ότι όλοι γυρίσαμε με φαρυγγίτιδα και μπουκωμένη μύτη,όλα ήταν SUPER!!!!Το ξενοδοχείο μας ήταν το "PORTO RIO HOTEL" 4**** παρακαλώ!!!!Για όσους δεν ξέρουν στεγάζει και το καζίνο της Πάτρας!!!!Εγώ κοιμόμουν μαζί με τη Σοφία(συμμαθήτριά μου)στο δωμάτιο 132!!!!

Περάσαμε πάρα πολύ ωραία!!!Όλη την ώρα γελάγαμε,παίζαμε,τραγουδάγαμε!!!Στο πούλμαν γινόταν χαμός!!!Στα μέρη που πηγαίναμε καθόμασταν για καφέ,κάναμε ψώνια(ΤΑ ΨΩΝΙΑ!!!) και ήταν όλα...perfect!!!

Πήγαμε σε Ελληνάδικο "ΑΣΤΕΡΙΑ" στο οποίο δεν κάτσαμε καθόλου στις καρέκλες!!!Όλη την ώρα στην πίστα ήμασταν!!!!Έπειτα,πήγαμε και στο club "ENVY"!!!Εκεί,αν και το πρώτο μισάωρο πέρναγα ΧΑΛΙΑ και ήθελα να φύγω,μετά ήμασταν όλοι όρθιοι και χορεύαμε!!!!!

Ακόμα τα παιδιά μου έκοψαν και τούρτα για τα γενέθλιά μου(που είχα στις 30 Μαρτίου)!!!Και ήμασταν που λέτε στα Goody's και ξαφνικά σκάει μύτη μία ωραιότατη τουρτίτσα!!!!!Ήταν απλά ΘΕΪΚΑ!!!!

Με λίγα λόγια πέρασα ένα καταπληκτικό 3ημερο με πολύ γέλιο,κέφι,χορό και τραγούδι,αλλά και με πολύ λίγες ώρες ύπνου!!!!!Υπομνή μέχρι του χρόνου στην πενθήμερη!!!!!!!


- Στείλε Σχόλιο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
--elena--
Έλενα
Εκπαιδευτικός
από ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/--elena--


Get this widget | Track details | eSnips Social DNATags

2007 Λύκειο Μουσική σχολείο
Επίσημοι αναγνώστες (4)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs

LinksΑνάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN Όροι Χρήσης