αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs
Home
~ In the sea of life, you're just a minnow ~
KoRn - Good God
 
12 Μαΐου 2008, 13:02
Γαμoir Vivre (αναθεωρημένη έκδοση)
Όλα του γάμου δύσκολα  

-=Μετά από ώριμη σκέψη, προβαίνω σε αναθεώρηση του ποστακίου χωρίς υστερίες και εκνευρισμούς=- 

----------begin ekmathisi kypriakis---------

X τζιαι πόψε

(όπου Χ ο αριθμός των εναπομείνασων ημερών μέχρι το συμβάν υπό συζήτησιν, "Χ και σήμερα")

-----------end---------

 

(Στο κελλί) 33 τζιαι πόψε...

Με τα τρεχάματα για το γάμο τις τελευταίες πολλές εβδομάδες, κατέληξα σε κάποια συγκλονιστικά συμπεράσματα, τα οποία θα ήθελα να παραθέσω ως μια κοινωνική προσφορά του ιστολογίου μας.

(α) Άμα σας δίνουν μια πρόσκληση γάμου, να λέτε "ευχαριστώ, η ώρα η καλή".

Δεν υπάρχει λόγος να πείτε τη γνώμη σας για το προσκλητήριο - αν το χρώμα που εβάλαν δεν κάνει την τέλεια αντίθεση με το χαρτί, εδν θα τσακιστεί κανείς να πάει πίσω στο τυπογραφείο να παραγγείλει άλλα.

Δεν υπάρχει επίσης λόγος να επιχειρήσετε να νουθετήσετε το μελλόνυμφο (κατ' εσάς μελλοθάνατο) και να τον αποτρέψετε από το γάμο, αλαλάζοντας "Μείνετε ελεύθεροι μάνα μου" και "Μην κάμετε τέτοιο λάθος" - δεν θα σταματήσει κανείς ό,τι κάνει για να αλληλοκοιταχτεί και να συνειδητοποιήσει ότι έχετε δίκιο.

Δεν υπάρχει ο παραμικρός λόγος να λάμνετε και να οδύρεστε ότι είναι μία ώρα από την πόλη σας ο γάμος ή ότι δεν ξέρετε πού να αφήσετε τα μωρά επειδή απαγορεύονται και ζωγραφιστά στο τραπέζι.

Δεν υπάρχει λόγος να συμβουλεύετε τους νεόνυμφους να κάνουν τον γάμο τους σε ανοικτό κύκλο και χώρο με φαγητό για όλους - ειδικά την ώρα που σας δίνουν το προσκλητήριο στο χέρι.

Δεν υπάρχει λόγος να ενημερώσετε τους μελλόνυμφους ότι στην εκκλησιά που θα παντρευτούν έχετε να πάτε από την κηδεία του γάτου σας και ότι έχετε ψυχολογικά - ένα μήνα πριν το γάμο, δεν θα σπεύσει κανένας να βρει εκκλησία με πιο χαρούμενες για σας αναμνήσεις.

Δεν υπάρχει λόγος αν είναι σκατοβαμμένη η νύφη να της το πείτε τη μέρα του γάμου της - αυτό δε συνέβη ακόμα, αλλά προσπαθώ να προλάβω ό,τι σώζεται.

(β) Άμα ρωτήσετε πώς θα είναι το νυφικό/λουλούδια/κεραστικό/κτλ. στο γάμο, να είστε έτοιμοι να πείτε "α, ωραία" ακόμη και αν σαστίσετε.


Δεν υπάρχει λόγος, καταρχάς, να πεταχτούν τα μάτια απ' το κρανίο σας και να αναφωνήσετε "γιαααξξ" - δεν συνέβη ούτε αυτό ακριβώς έτσι, αλλά it might as well have.

Δεν υπάρχει λόγος να κάνετε υποδείξεις όσον αφορά στο νυφικό, ειδικά όταν είναι τελειωμένο - δεν πρόκειται να το πάρει κανένας να το ξεράψει και να κάνει άλλο, plus θυμηθείτε ποιος παντρεύεται.

Δεν υπάρχει λόγος να πείτε ότι τα λουκούμια που παραγγείλαν εν έχουν υπόθεση - εκτός και αν έτυχε να βρείτε μέσα σκουλήκια και μικρούς δεινόσαυρους.

Βασικά, δεν υπάρχει λόγος να εκφράζετε τη δυσαρέσκειά σας για πράγματα τετελεσμένα ή/και προσωπικά. Κανένας δεν θα κοπεί απ' τη θέση του για να σας βολέψει. Το πολύ-πολύ να τους στεναχωρήσετε και να δημιουργήσετε απωθητικά αισθήματα προς το άτομό σας. Άντε να γράψουν και κανένα μπινελικοπόστ που μετά να σβήσουν.

 ~~~~~~~~~~~~~~~~~

Τα έχω παίξει με τη συσσωρευμένη έλλειψη τακτ. Και βάσει των μέχρι στιγμής πορισμάτων, ανησυχώ για το τι έχει να γίνει μέχρι το γάμο. Γιατί ξέρετε, όπου λαλούν πολλά κοκόρια, όσο θέλεις βρόντα.

~~~~~~~~~~~~~~~


6 σχόλια - Στείλε Σχόλιο

Σχόλιο από gusfunn (12.05.2008)
Πίσω στα δικά μας λοιπόν.
Απορώ πως όλοι ασχολούνται με τόσο πεζά θέματα ενώ σε λίγο, θα σε έσχουν μπροστά τους νυφούλα .
Ο μοντιε! τι κόσμος...
Τς τς τς
:)


Σχόλιο από MPara (12.05.2008)
Μ' αυτά και μ' αυτά,με έχεις βάλει σε τρίλημμα.
Να παντρευτώ ή να μείνω σίνγκλα?

Είναι που έχω και αρκετές προτάσεις γάμου και δεν ξέρω τί να κάμνω...


Σχόλιο από Sike (12.05.2008)
μάλλον εγώ ασχολούμαι γκαζ... πρέπει να είμαι πιο αποτελεσματική στην εφαρμογή του "μπαιννάκης-βγαιννάκης" (ωτολογικά ομιλούντες πάντοτε)

LOL Mpara! :DDDDD


Σχόλιο από mprizas (12.05.2008)
λοιπόν, το σκέφτηκα...
εσύ σπαταλίζεσαι...πρέπει να γίνεις σύμβουλος γάμου...
Τα ζευγάρια να μη χωρίζουν όπως γίνεται τώρα!!! Να μην παντρεύονται καν!


Σχόλιο από chocolat (13.05.2008)
χαιρετίζω από την άλλη μεριά της γης. Κουράγιο καλή μου, μην πτοείσαι. Αν και όταν γυρίσω θα απαιτήσω να μάθω για όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.
κουράγιο και να είσαι χαρούμενη με τις επιλογές σου. ο κόσμος είναι πολύ μεγάλος κι έχουμε πάμπολα να κάνουμε. μη μου στενοχωριέσαι.


Σχόλιο από NaritekaGR (13.05.2008)
ναι μωρε καλα το πες, μπαινακης βγαινακης, εξαλλου μη ξεχνας, ο κοσμος θελει παντα ν ασχολειτε με τις ζωες των αλλων, μη το περνεις προσωπικα και αλλη να ηταν στη θεση σου τα ιδια θα γινοντανε! φιλακια!!Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
 

Συγγραφέας
sike


Περί Blog
blogs.musicheaven.gr/sike

- All my life, who am I? -
KoRn - Faget

Chop Suey kid
Tags

Ο Άρχοντας του Δακτυλιδιού Όλα του γάμου δύσκολα
Επίσημοι αναγνώστες (9)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs

LinksPhoto courtesy of Sotiris Kouvopoulos - www.cadu.gr
Template design by Jorge

Ανάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN
Όροι Χρήσης