αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs
ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΛΛΑ....
FEEL!!!
Home

17 Ιουνίου 2008, 12:54
Αυτοί που δεν αξίζουν είναι πρώτοι στα μάτια μας...


Πάει καιρός που νιώθαμε ότι κάτι παίζει στην ελληνική δισκογραφική αγορά. Κάτι έλειπε τέλος πάντων, για να κλείσει το παζλ του εμπορικού. Τι ήταν αυτό; Μια νεανική μπαντούλα που θα συνδυάζει εμπορικά κομμάτια σε συνδυασμό  με την προσέγγιση της νεανικής ηλικίας. Αυτό στην Ελλάδα για να τραβήξει θα έπρεπε η κάθε δισκογραφική εταιρία να κάνει το αντίστοιχο promotion με αυτό που γίνετε στον Φοίβο, τον Ρέμο, τον Πλούταρχο, την καλομοίρα κτλ. Την λεγόμενη πλύση εγκέφαλου. Ραδιόφωνα, τηλεόραση, Video clip κτλ.  Επειδή η πίτα είναι μικρή και δεν μπορούν να φάνε όλη, έχουν πέσει με τα μούτρα σε 2, 3 μπαντούλες. Σκεφτείτε ότι αυτές οι μπάντες πια παίζουν σε πίστες και όχι σε μουσικές σκηνές όπως παλιά, διπλά στον Ρέμο (ΟΝΙΡΑΜΑ), στην Αρβανιτάκι(ΡΟΔΕΣ), στην Τσαλιγοπούλου κτλ. Τελικά αυτά τα συγκροτήματα που έχουν το σεβασμό πολλών νέων ανθρώπων έχετε αναρωτηθεί αν τελικά το αξίζουν. Ο καθένας ας σκεφτεί πως για παράδειγμα αν δεν υπήρχε ο Ρέμος θα υπήρχαν οι ΟΝΙΡΑΜΑ???. Γνωριμίες όλη χρειάζονται αλλά όχι και έτσι!! Περιοδείες με τον Ρέμο, Βίντεο κλιπ με τον Ρεμο, Εταιρία του Ρέμου, Σεζόν σε μαγαζί με Ρέμο, δίσκο με τον ΡΕΜΟ. Ε, τι άλλο να κάνει ο Ρέμος για να κάνει αυτά τα παιδιά διάσημά. Που ήταν τέλος πάντων οι ΟΝΙΡΑΜΑ πριν το Ρέμο ??.. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι θα πρέπει πριν ακούμε να σκεφτόμαστε. Ότι γουστάρει ο καθένας μας το περνάει. Ότι και να έπαιζαν οι κάθε ΟΝΙΡΑΜΑ θα το ακούγαμε και θα γεμίζαμε το μαγαζί που παίζουν. Ο λόγος?? Αυτό που είπα παραπάνω, η γαμ…η πλύση εγκεφάλου. Υπάρχουν μπάντες που έχουν δώσει την ζωή τους για να ακουστούν 5 λεπτά σε ένα ραδιόφωνο και πιστεψτεμε είναι όχι μια αλλά χίλιες φόρες καλύτερες .Ότι θέλουν μας πουλάνε και εμείς το τρώμε. Ως πότε!!! Κάποτε υπήρχαν οι ΤΡΥΠΕΣ, τα ΞΥΛΙΝΑ ΣΠΑΘΙΑ, οι ΕΝΔΕΛΕΧΕΙΑ, οι MAGIC the SPELL, οι ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ κτλ. Που χωρίς τέτοια τερτίπια της διαφημίσεις γεμίζανε ΛΥΚΑΒΗΤΟΥΣ. Αυτά είναι τα συγκροτήματα όπως λέμε με αρχ…ια!!! Μόνο με την δουλεία φτάσανε εκεί που ξέρουμε. Όλοι οι άλλοι είναι αναλώσιμοι με ημερομηνία λήξης. Δηλαδή όταν σταματήσει η βοήθεια θα βυθισθούν στο σκοτάδι, χωρίς πραγματικά να ξέρουν τι σημαίνει συγκρότημα και την αδιαφορία του συστήματος αν δεν έχεις και εσύ έναν για παράδειγμα ΡΕΜΟ!! Αγαπάω τόσο πολύ την Μουσική και τις προσπάθειες νέων ανθρώπων που νομίζω ότι με υποτιμάνε με αυτά που με το ζόρι μου πουλάνε…Μπράβο τους που μπορούν να κάνουν ένα σύστημα να τους ακολουθεί… Και ξανά ΜΠΡΑΒΟ…
2 σχόλια - Στείλε Σχόλιο

Σχόλιο από kithara-woman (17.06.2008)
ΣΥΜΦΩΝΩ 1000%!!!
Αυτοί οι ΟΝΙΡΑΜΑ ειδικά...Τι αταλαντοσύνη...Αλλού πατάει κι αλλού βρίσκεται αυτός,φωνητικά...Μια σωστή νότα δεν θα έχει πει ποτέ στη ζωή του...Καθόλου δεν μ'αρέσουν.
Ενα ακόμα στημένο-φτηνό-κολπάκι του συστήματος της πλύσης εγκεφάλου.Ξεπετάχτηκαν από το πουθενά και όλοι τρέχουν μαγεμένοι να τους ακούσουν,στις πίστες, λές και θα ακούσουν δεν ξέρω κι εγώ τι...
Υπάρχουν παιδιά που αγαπούν τη μουσική και ασχολούνται σοβαρά,αλλά μένουν στην αφάνεια.
Δεν συμφωνώ ότι δεν υπάρχουν καλές δισκογραφικές δουλειές,όπως θέλουν να μας παρουσιάσουν.Υπάρχει μια ηχηρή μειοψηφία που περιμένει να την ανακαλύψουμε.Κι από εμάς εξαρτάται.
Το post σου μου δίνει αισιοδοξία,όσο βλέπω ότι δεν είμαι η μόνη που σκέφτεται έτσι,ελίζω ότι θα αρχίσουν να αλλάζουν τα πράγματα!!


Σχόλιο από pavel (20.06.2008)
Τις απόψεις μου τις ξέρεις, και ξέρεις επίσης οτι ΔΥΣΚΟΛΑ μιλώ για αυτά τα πράγματα. Προτιμώ να μιλούν άλλοι. Απλά ήθελα να σου πω οτι χαίρομαι πολύ για την επιστροφή σου....Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγγραφέας
vinias
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΜουσικόςΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/vinias

αποψεις για το συστημα που επικρατει στην Ελλαδα (μουσικη)
Tags
Επίσημοι αναγνώστες (1)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs

LinksΑνάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN
Όροι Χρήσης