ΕΔΩ
14 Αυγούστου 2008, 23:52
53.
Brave New World  

«Για λόγους ασφάλειας και ποιότητας...

...η κλήση σας καταγράφεται»!
.
Γράφει ο Ιωάννης Παπαδόπουλος

Όσοι τηλεφωνούμε σε τράπεζες, εταιρείες τηλεφωνίας, εταιρείες παροχής διαδικτυακών υπηρεσιών κ.λπ., είμαστε εξοικειωμένοι πλέον με το κλασσικό μήνυμα «για λόγους ασφάλειας και ποιότητας η κλήση σας καταγράφεται» που ακούμε πριν μιλήσουμε με κάποιον εκπρόσωπο που θα μας εξυπηρετήσει.

Το πόση ώρα θα περιμένουμε για να μιλήσουμε με κάποιον εκπρόσωπο και το αν ο εκπρόσωπος έχει τελικώς τις γνώσεις και κυρίως την διάθεση για να μας εξυπηρετήσει, το αφήνω για κάποια άλλη στιγμή...
Καταλήγω λοιπόν στο συμπέρασμα ότι αφού όλοι αυτοί δικαιούνται να καταγράφουν την τηλεφωνική μου συνδιάλεξη μαζί τους, δικαιούμαι και εγώ, ως πολίτης με τα ίδια Δημοκρατικά δικαιώματα, να καταγράφω την τηλεφωνική τους συνδιάλεξη μαζί μου.
Εξοπλισμό για την καταγραφή τηλεφωνικών συνδιαλέξεων μπορείτε να βρείτε οπουδήποτε πωλούνται τηλεφωνικές συσκευές, συσκευές καταγραφής ήχου, ηλεκτρονικά εξαρτήματα κ.λπ. Άρα πωλούνται νομίμως. Και εφ' όσον σε μία ελεύθερη οικονομία, όπως η δική μας, ότι πωλείται, αγοράζεται για να χρησιμοποιηθεί, εύκολα συμπεραίνει κανείς ότι και η χρήση τους είναι νόμιμη.


Έχοντας λοιπόν ένα τέτοιο εξάρτημα στο τηλέφωνό σας, όταν δεχθείτε ένα «ζόρικο» τηλεφώνημα (κυρίως από αριθμούς που δεν εμφανίζονται στην αναγνώριση κλήσης) ενεργοποιήστε την καταγραφή τής κλήσης, ώστε να έχετε ηχητικό ντοκουμέντο, και ΑΜΕΣΩΣ (τονίζω το ΑΜΕΣΩΣ) ενημερώστε τον συνομιλητή σας ότι καταγράφετε την συνδιάλεξή σας με κάποια ανάλογη φράση, όπως π.χ. «Πριν συνεχίσετε κύριε «τάδε» από την εταιρεία «δείνα», σας γνωρίζω ότι και εγώ, για τους ίδιους λόγους με εσάς, καταγράφω την συνομιλία μας.»
Δοκιμάστε το τρικ ακόμη και εάν δεν έχετε εξοπλισμό καταγραφής τηλεφωνικών συνδιαλέξεων και θα με θυμηθείτε.

http://press-gr.blogspot.com/

- Στείλε Σχόλιο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog
Συγγραφέας
mnk


Περί Blog
blogs.musicheaven.gr/mnk

Ο,τι βγάλουν τα δίχτυα απ΄το δίκτυο. Μαρίδες και Ορκες. Μαργαριτοφόρα όστρακα και γαλότσες.


Tags

Brave New World Επιστήμη-Τεχνολογία Τρέχοντα θέματα Περιβάλλον Ανθρωποι Αθλητισμός Κλαυσίγελως Απόψεις Μουσική Ατάκτως Ιστορία Τέχνες Φιλοζωία
Επίσημοι αναγνώστες (3)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links