αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs

Home
The idols
Forever
13 Νοεμβρίου 2008, 11:46
THE IDOLS -1989 - Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
THE IDOLS-Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ-1989  

greek THE IDOLS, Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ-19890THE IDOLS, Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ-19891989
Γίνεται η πρώτη προσπάθεια, ανασυγκροτήσεως και επανεμφανίσεως του θρυλικού συγκροτήματος των IDOLS, που καρποφόρησε με επιτυχία. Τα παλιά μέλη που απαρτίζονταν από τους: Αντώνη Γιούλη, Βασίλη Κωνσταντινίδη, Νότη Λαλαϊτη, και Ντίνο Παπαβασιλείου, ξαναεμφανίζονται μαζί μετά από μακροχρόνια απουσία από το μουσικό στερέωμα, στο νυχτερινό κέντρο MARTHA’S, στο Χαλάνδρι. Νέος μπασίστας, ο παλιός τους φίλος, Δ.Κατακουζηνός

1990

Το καλοκαίρι εμφανίζονται στο παραλιακό κέντρο LOFT στη Βάρκιζα.
Εμφάνιση τοπικού χαρακτήρα θα λέγαμε, μιας και δεν έγινε καμία διαφήμιση από πλευράς επιχείρησης. Τους κράτησε εκεί, μόνο η αγάπη, του κόσμου της Βάρης. Αρχίζουν κραδασμοί στο συγκρότημα με αποτέλεσμα τον χειμώνα του 1990 να μην εμφανιστούν πουθενά!

1991

Ο Βασίλης Κωνσταντινίδης (που έβαλε σκοπό ζωής την συνέχιση του συγκροτήματος), προσπαθεί να ξαναενώσει τα Είδωλα! Μάταια! Πιστός στην επιτυχημένη συνταγή του Restaurant Entrecote café de Paris, ανοίγει μαγαζιά το χειμώνα στο Κολωνάκι και το καλοκαίρι στη Βάρκιζα.
Μετά από πρότασή του, εμφανίζεται στο καλοκαιρινό του μαγαζί, μόνον ο Νότης Λαλαϊτης, (πιανίστας), και το μαγαζί κατακλύζεται από επωνύμους και μη.

1992

Καινούργιο μαγαζί για τον Βασίλη, στην Κηφισίας, στο κέντρο AGORA.
Αυτή την φορά εκτός από επιχειρηματίας ο πολυτάλαντος Βασίλης, τραγουδάει και παίζει μπάσο μαζί με τον πιανίστα Μάκη Διαμαντή.

1993

Μετά την περσινή επιτυχία, προτείνεται στον Αντώνη Γιούλη (κιθαρίστα των idols) να παίξει μαζί με τον Μάκη Διαμαντή και τον Βασίλη στο μαγαζί του τελευταίου. Δεδομένη και αυτή την χρονιά η επιτυχία και ο στόχος επετεύχθει!

1994

Στα μέσα του χειμώνα ο Βασίλης προτείνει στον Νότη Λαλαϊτη (οργανίστα), να εμφανιστεί μαζί τους. ΄Έτσι οι IDOLS γίνονται τρείς.
Μαζί με τον Βασίλη Τατάρογλου (οργανίστας) αρχίζουν να ξανα-εμφανίζονται στο προσκήνιο!
Η επιτυχία τους κρατάει μέχρι και το 1997, με τον Βασίλη να έχει συνδέσει το μαγαζί του με τους IDOLS, να διαφημίζει το συγκρότημα, (και φυσικά...πληρώνει!)
Και … αρχίζουν τα δύσκολα για το θρυλικό συγκρότημα των Idols.
Μια και εδώ γράφουμε την ιστορία, θα πρέπει να είμαστε αντικειμενικοί και να αποδώσουμε «τα του καίσαρι, στον καίσαρα».
Ο Βασίλης Κωνσταντινίδης, εκτός από το καλός μουσικός έχει και μία άλλη ικανότητα, παραδεκτή και αποδεκτή από τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος. Έχει χάρισμα στις δημόσιες σχέσεις και γίνεται αγαπητός στο κοινό. Προσέφερε παράλληλα, αμέριστη αγάπη και οικονομική ενίσχυση στα Είδωλα και παρέμενε με την εντύπωση, ότι όλα ήταν καλά! Μέχρι που το...

1998

Επιστρέφει ο Ντίνος Παπαβασιλείου από την Ολλανδία και προτείνει στον Βασίλη να δουλέψουν μαζί, καθώς και με τον Δημήτρη Κατακουζηνό στο μαγαζί του. Οι IDOLS είναι τώρα: Βασίλης Κωνσταντινίδης, Ντίνος Παπαβασιλείου και Δημήτρης Κατακουζηνός. Ο Ντίνος δεν θέλει να συνεργασθεί με τους Αντώνη Γιούλη και Νότη Λαλαϊτη. Ο Κατακουζηνός δεν ειχε καμμια γνώμη.Ο κόσμος συνεχίζει να παραληρεί στις εμφανίσεις τους! Στο Τέλος της σαιζόν Πρώτος ο Δημήτρης, αποφασίζει ότι θέλει ν΄αποχωρήσει για σόλο καριέρα και πάει Κρήτη σε ξενοδοχείο, μόνος του. Αλλά δήλωσε ότι θα παρέμενε στην διάθεσή τους αν τους τύχαινε κάτι καλό. Αλλά τον κερδίζει η Κρήτη!

2001

Με την σειρά του, αποχωρεί και ο Ντίνος με αιτιολογία της «σόλο καριέρας» επίσης στην Κρήτη.Και αυτός μόνος του σε άλλλο ξενοδοχείο
Τεράστιο το δίλημμα του Βασίλη Κωνσταντινίδη για την συνέχεια, μιας και επί τόσα χρόνια προσπάθησε να κρατήσει το group με την παλιά του σύνθεση . Δυστυχώς η πραγματικότητα τον διέψευσε! Τα ξενοδοχειακά φράγκα βλέπετε!!! Ποιά ιδέα για γκρούπ και κουραφέξαλα.

2002

Ο Βασίλης εμφανίζεται στο κέντρο ΑΛΑΣΚΑ Κηφισιάς, σαν ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ μαζί με τον ΔΑΚΗ , τον ΑΝΔΡΕΑ ΜΠΟΝΑΤΣΟ.και τον υιό ΑΝΔΡΕΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ
Αρχίζει να βάζει το λιθαράκι για την παράδοση της σκυτάλης των IDOLS στους IDOLS TRIBUTE BAND. Η πείρα για την σωστή και ποιοτική μουσική μεταφέρεται με μεγάλη υπομονή και ψάξιμο στους νέους συνεχιστές του θρυλικού συγκροτήματος! Πέρασαν πολλοί αξιόλογοι μουσικοί που άγγιξαν τους ήχους των IDOLS! Η επιλογή δύσκολη! Γνώμονας του Βασίλη να βρει μουσικούς που να αισθάνονται και να μπορούν να μεταφέρουν στον κόσμο την αγάπη γι΄αυτό που πέρασε προσαρμοσμένο μέσα από την σύγχρονη τεχνολογία. Το παλιό είναι καλό! Γίνεται όμως καλύτερο όταν το αγαπάς πραγματικά και γνωρίζεις πώς να το μεταδώσεις!

2003

Βασίλης Κωνσταντινίδης, Τάκης Αντωνιάδης, Βιβή Κίτσου ,Ανδρέας Κωνσταντινίδης στο GARDEN στην Λεωφόρο Κηφισίας. Ξαναζωντανεύουν ένα μαγαζί με αθρόα προσέλευση κόσμου. Ο Βασίλης συνεχίζει να ψάχνει και φτάνει κοντά στο επιθυμητό αποτέλεσμα

2004 & 2005

Νεο συμβόλαιο με το GARDEN Στην Κηφισίας για άλλα 2 χρόνια.Ο Ανδρεας Κωνσταντινιδης φεύγει για να μπει στο FAME STORY 3

2006

Το σχημα που ειναι απο το 2003 μαζί συνεχιζει στο Club/Restaurant MEMORIES με φοβερη επιτυχία ε ολη την σαιζόν αλλα παρά τις υποσχέσεις του ιδιοκτήτη για συνέχεια, δεν τα βρίσκουν στα οικονομικά

2007

Ο Βασίλης Κωνσταντινίδης με τους IDOLS και την τραγουδίστρια ΔΙΟΝΗ ξεκινούν 16 Νοεμβρίου στο Club CHIPIE CHIPIE στο Ψυχικό το οποίο γέμησε κόσμο απο την πρώτη βραδια του συγκροτήματος. Κλείνουν τις εμφανίσεις τους στις 5 Ιανουαρίου 2008 απο δυστροπία του ιδιοκτήτη του κέντρου

2008

Ο Βασίλης Κωνσταντινίδης με τους IDOLS και τις τραγουδίστριες ΒΙΒΗ ΚΙΤΣΟΥ και DOMENICA τον πιανίστα ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ και τον σαξοφωνίστα ΓΙΑΝΝΗ ΑΥΓΕΡΗ εμφανίζονται στο CLUB / RESTAURANT , SKETCH στήν Γλυφάδα με ΤΕΡΆΣΤΙΑ επιτυχία μέχρι σήμερα και θα συνεχίσουν μέχρι και Ιούνιο.

2008 -2009 GARDEN music restaurant

Απο 17/10 , Ο Βασίλης Κωνσταντινίδης επέστρεψε στο γνωστό του στέκι αυτή τη φορά με την Βιβή Κίτσου την Έλενα Περβαινά και τον Πάνο Δέρβο στα πλήκτρα και στο τραγούδι. Εμφανίζονται απο Τετάρτη εως και Σάββατο κάθε εβδομάδα οπου τίς δύο πρώτες μέρες (Τετ & ΠΕΜ) έχου καλεσμένους και άλλους τραγουδιστάς και τραγουδίστριες του Ελληνικού πενταγράμμου. Η Ζωϊτσα Κουρούκλη εμφανίζεται κάθε πέμπτη στις 10. Ο Δάκης απο τον Δεκέμβριο κάθε τετάρτη.

1 σχόλια - Στείλε Σχόλιο

Σχόλιο από Kinezes_trexoun_gimnes (14.11.2008)
test...test...ενα...ενα, δύο...ενα τέσσσσσσερα... test...test...
Ακούγομαι?

ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΛΑΝΗ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ?Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
billyidol
Βασίλης Κωνσταντινίδης
Μουσικός
από ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/billyidol

Νέα του συγκροτηματος και των μελων του. Φωτογραφίες.Μουσική.
Tags

THE IDOLS-Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ-1989

Γίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links    Ανάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN Όροι Χρήσης