ΜΟΥΣΙΚΗ, ΤΕΧΝΕΣ, ΛΟΓΟΣ
Η ΜΟΥΣΙΚΗ, ΟΙ ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΞΥΨΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
07 Δεκεμβρίου 2008, 01:29
Ο ΚΟΜΗΤΗΣ ΤΟΥ... ΧΑΛΕΫ... (ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ για το σβήσιμο ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ!!)


  

Προς την Διεύθυνση του Site 

κύριοι,

Πάλι σβήσατε την παρακάτω δημοσίευση.

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΟ site σας  να μην έχετε αντίλογο, ΑΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΦΥΓΩ. ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΥΕΤΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ κύριοι. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΙΜΑ! 

Ρωτώ ποιος και γιατί την έσβησε; Ειλικρινά λυπάμαι  για ότι έγινε. Αν είναι τεχνικό το θέμα ας μου πει κάποιος υπεύθυνος του site τι συνέβη.

adreo

 

Φίλοι, φίλες,

ένας γνωστός μου, γείτονάς μου είναι, που του είπα να μπαίνει στο BLOG μου και να με διαβάζει, μου είπε.

"Σαν τον Κομήτη του Χάλεϋ εμφανίζεσαι στο BLOG". Εννοώντας πως δεν γράφω συχνά .

-Έ, δεν το παντρεύτηκα, του απάντησα. Το κέφι μου κάνω. Θα μπορούσα να κάνω περισσότερα, αλλά υπάρχουν μερικοί που με πολεμούν, με εντελώς άσχημο τρόπο. Και αυτό με απογοητεύει λίγο.

-Τους διαβάζω και αυτούς, συμπλήρωσε. Και τι τους υπολογίζεις; τους φοβάσαι; Γράψε αυτό που θέλεις εσύ.

Αυτό κάνω και εγώ σκεπτόμενος σαν Δημοκρατικός Πολίτης, αλλά δεν είμαι τόσο πολύ φανατικός, όπως στην αρχή. Δεν μπορώ να καταναλώνομαι σε διαμάχες ατέλειωτες και μάλιστα με αόρατους συνομιλητές, μερικοί εκ των οποίων είναι προκλητικοί... και βέβαια δεν χρησιμοποιούν και την καλύτερή τους γλώσσα.

Τι διαπίστωσα εγώ;... σύμφωνα με την δική μου εκτίμηση.

Ότι στο site,υπάρχουν αρκετά αξιόλογα μέλη , και βέβαια στον αντίποδα και μερικοί που με τον τρόπο που εκφράζονται, την προκλητικότητα και τους κακούς τρόπους τους γενικά, κατά την γνώμη μου προκαλούν ζημιά στο site.

Εννοώ πως του αφαιρούν κάποιες από τις καλές του προθέσεις και σαμποτάρουν τους στόχους του. Ίσως άθελά τους. 

Έτσι και εγώ έχω "κρυώσει" όπως λέμε. Δεν βλέπω εποικοδομητικό διάλογο, εξέταση των προβλημάτων που απασχολούν όλους μας. Δεν βλέπω προτάσεις , ιδέες, λόγο σοβαρό.

Βλέπω φτώχεια, μιζέρια, πεσιμισμό, και βέβαια το γνωστό, τεράστιο κατά την γνώμη μου πρόβλημα της διατύπωσης των όσων λέγονται εδώ μέσα. Βλέπω δημοσιεύσεις αυτοπροβολής κάποιων. Βλέπω πάντα σχεδόν να φυτρώνουν παντού οι ίδιοι τύποι, αυτολιβανίζονται με την σειρά. Σήμερα ο ένας, αύριο ο άλλος, η άλλη, και πάει λέγοντας... Και βλέπω την ματαιοδοξία τους και τους λυπάμαι.

Δεν το παίζω, όπως θα σπεύσουν να με κατηγορήσουν κάποιοι, αλάθητος, μοναδικός,  σπουδαίος. Ένας απλός άνθρωπος είμαι , όπως και εσείς. Απλά δεν μου αρέσουν κάποια πράγματα. Και έχω το θάρρος να τα γράφω. Αν πολλοί έγραφαν εδώ μέσα για ότι δεν το βλέπουν καλό, όλα θα γινόντουσαν καλύτερα.

Εγώ διατυπώνω τις απόψεις μου, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Στις δυο προηγούμενες δημοσιεύσεις μου που είχάν θέμα μουσικό, ούτε που εμφανίστηκε κανείς από τους επικριτές μου για να σχολιάσει τις απόψεις μου.

Όμως το blog μου είχε πολύ μεγάλη επισκεψημότητα. Αυτό λέει πολλά. 

Αυτά πάντως που γράφω απόψε, δεν τα γράφω τυχαία και για να το διαπιστώσετε πρέπει να κάνετε συχνά "τσάρκα " στα διάφορα blogs. Θα έχετε γερή ψαριά.  

Σχέτη απογοήτευση, και κάποιες φορές μερικές αναλαμπές φίλοι και φίλες.

Αυτά τα ολίγα, μη προκλητικά, κατά την επιθυμία μου... λόγια. 

adreo

- Στείλε Σχόλιο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog
Συγγραφέας
adreo
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ
Μουσικοσυνθέτης
από ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/adreo

Σκοπός του BLOG μου είναι η προώθηση και προαγωγή της ΜΟΥΣΙΚΗΣ, οποιασδήποτε μορφής τέχνης (των λεγόμενων ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ) και του λόγου, (ΠΟΙΗΣΗ, ΣΤΙΧΟΣ, ΔΙΗΓΗΜΑ, ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ), σχετική αρθρογραφία και προσωπικές απόψεις, κρίσεις και εκτιμήσεις.
Tags

Γάτες να αφυπνιστούμε ολοι ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ www.musicheaven.gr/html/story.php?id=1523 ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΔΙΗΓΗΜΑ Η ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ
Επίσημοι αναγνώστες (7)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links