αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs
 
 
ΕΔΩ
 

08 Ιανουαρίου 2009, 03:02
119.
Τρέχοντα θέματα  

 

Από αμέλεια και ανευθυνότητα ή …….


Επειδή στο ρυάκι που έτρεξε το αίμα του πιτσιρικά Αλέξη Γρηγορόπουλου, προστέθηκε και αυτό του νεαρού αστυνομικού Διαμαντή Ματζούνη, και ενόψει του συλλαλητηρίου που είναι προγραμματισμένο για μεθαύριο , καλό είναι να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του. Τόσο ενώπιον της κοινωνίας όσο και ενώπιον του νόμου και των δικαστικών αρχών .

Ήδη οι λαλίστατοι κεραμιδόγατοι της δημοσιογραφίας μετά την αντίδραση της κοινής γνώμης αλλά και των δικαίως οργισμένων συναδέλφων του αστυνομικού , ....έκρουσαν πρύμνα .

Ενώ μέχρι σήμερα υποδύονταν με επιτυχία τον ρόλο των σύγχρονων Φαρισαίων από προχθές προσπαθούν ανεπιτυχώς να υποδυθούν τον ρόλο του ….Σωκράτη , «αλαλάζοντας» ότι : « Εν οίδα ότι ουδέν οίδα» ( συγγρ. αδεία ως προς το νόημα της ρήσης του φιλοσόφου)

Από την άλλη ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να υποδυθεί τον ρόλο του Πόντιου Πιλάτου. Γενικά και οι δύο ....δεν ξέρουν τίποτα για το έγκλημα (μεταφορικά και κυριολεκτικά).

Και όμως… Έχουν τις βαριές ευθύνες τους και οι δύο . Θέλετε από αμέλεια και ανευθυνότητα ; Θέλετε συνειδητά ; Στην Δημοκρατία υπάρχουν οι αντίστοιχοι κριτές που θα το κρίνουν .

Ας δούμε λοιπόν κάποια στοιχεία του … «κατηγορητηρίου».
Αμέσως μετά τον θάνατο του μικρού Αλέξη είναι γνωστό ότι είχαμε μια ….άμεση «οργάνωση»… από την πλευρά των μαθητών, διαμαρτυρόμενοι για τον θάνατο του συμμαθητή τους.
Δεν μιλώ για τις πρώτες 2-3 ημέρες και για όσα συνέβησαν σε αυτές , αφού η συντριπτική πλειοψηφία των μαθητών δεν είχαν καμία σχέση με τους κουκουλοφόρους . Αυτοί οι … «εισαγόμενοι» και οι εγχώριοι «γνωστοί-άγνωστοι» είχαν μια και μόνο πρόθεση και … εντολή. Να χυθεί αίμα ! Η συνετή στάση πολιτών, πολιτικών (εκτός ΣΥΡΙΖΑ) και αστυνομικών, τους εμπόδισε από την εκπλήρωση του σχεδίου τους.

Έτσι αρχίζουν κάποιες … περίεργες συμπτώσεις. Δημιουργείται αυτοστιγμεί το .. «Συντονιστικό Σχολείων - Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος» από μαθητές που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ (σύμφωνα με την ομολογία των ιδίων) σε αντιπαράθεση του ΣΑΣΑ(Συντονιστικό Αγώνα Σχολείων Αθήνας).

Την αμέσως επόμενη ημέρα την …διαφήμιση του οργάνου αναλαμβάνει με δημοσίευμα της η «Ελευθεροτυπία» (12/12/2008), όπου μεταξύ άλλων μας παραπέμπει και στο διαδικτυακό τους τόπο syntonistikogrigoropoulos.blogspot.com, κλείνοντας μας συγχρόνως πονηρά το μάτι : «Έχει και έναν οδηγό αντιμετώπισης δακρυγόνων»…..!
Φυσικά από τις συμπτώσεις δεν λείπει η γνωστή ομάδα «Ιός » αφού αμέσως αναρτά στην επίσημη ιστοσελίδα τους το σχετικό banner (μη τυχών και χαθεί κανείς … πελάτης ).

Ακολουθούν διάφορα ΜΜΕ που αναφέρονται (διαφημίζοντας) στο εν λόγω … «Συντονιστικό όργανο», με φυσικό επακόλουθο να πλημμυρίσει το διαδίκτυο από τις παραπομπές προς το blog τους.

Εδώ υπεισέρχεται το αρχικό ερώτημα «Αμέλεια και ανευθυνότητα ή …ενσυνείδητα». Και αυτό γιατί μια βόλτα από το συγκεκριμένο blog βγάζει μάτια και σίγουρα θα προκαλέσει ΚΑΙ το ενδιαφέρον των εισαγγελικών αρχών, αφού το περιεχόμενο του παραβιάζει μια ντουζίνα άρθρων του Ποινικού Κώδικα.

Μερικά αποσπάσματα (ως παραδείγματα) από διάφορες αναρτήσεις που …απευθύνονται σε 14-16χρονα παιδιά. Στα παιδιά μας ! (Χρησιμοποιώντας τον γνωστό «φερετζέ» των δημοσιογράφων, ξέρετε το … «Ως ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ δεν συμφωνούμε με όλα τα μηνύματα μα αυτό δεν σημαίνει πως θα τα λογοκρίνουμε κιόλας». Προσέξτε δεν μιλάμε για σχόλια ,που κάπου μπορεί να υπεισέλθει ο παράγοντας τυχών αβλεψίας , αλλά για ….κανονικές αναρτήσεις)

Μια ανάρτηση απευθύνεται στους μαθητές με έντονα και κεφαλαία γράμματα (για περισσότερη έμφαση) παροτρύνοντάς τους: ….. «ΦΤΑΣΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΤΑ ΑΚΡΑ . ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΧΑΟΣ . ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΑΚΡΑ ΕΝΝΟΩ …ΕΠΙΤΕΘΕΙΤΕ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΟΜΜΑΤΩΝ. ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΚΑΨΤΕ ΤΑ ΟΛΑ . ΜΠΟΡΕΙΤΕ!!!!!!! ΕΠΙΤΕΘΕΙΤΕ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ΒΟΥΛΗ ΚΛΠ . ΦΤΑΣΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΤΑ ΑΚΡΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ !!! ΕΠΙΤΕΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ .ΦΤΑΣΤΕ ΤΟ ΣΤΑ ΑΚΡΑ!!!!!!!! ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ!!!!!!!»

Άλλη ανάρτηση με τίτλο «Τον σκότωσαν και ήταν 15 !!!» καταλήγει στο … «ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΕΧΥΣΕ Ο ΑΛΕΞΗΣ». Την υπογράφουν οι Νίκος Σμιτ και Νίνα Σωτηροπούλου. Όπως καταλαβαίνετε πιθανώς πρόκειται για ανύπαρκτα πρόσωπα.

Σε άλλη ανάρτηση που υπογράφει πάλι η Νίνα Σωτηροπούλου- 26ο Γυμνάσιο Αθηνών , καταλήγει ως εξής .. «Αυτό το παιδί πέθανε. Ο Αλέξανδρος-Ανδρέας ήταν μόλις 15 χρονών. ΖΩΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΞΙΖΟΥΝ..!» Τι εννοεί η …ποιήτρια ;
Ποιοι δεν την αξίζουν και τι πρόκειται να γίνει με αυτούς ; Θα τους αφαιρέσουν την ζωή;

Μην αρχίσετε να ανατριχιάζετε γιατί …. υπάρχουν και χειρότερα.Σε ανάρτηση που αναφέρεται στους αστυνομικούς διαβάζω : «Θα μας βρουν όμως απέναντί τους……» και αφού «η αρχική επιθετική ενέργεια δεν είναι αρκετή θα πρέπει να γίνει ακόμη περισσότερο βίαιη, να απαντήσει με έναν πυροβολισμό ή γιατί όχι και με μία βόμβα.»

Όλα αυτά τα γνωρίζουν τα ΜΜΕ που διαφημίζουν και προωθούν το συγκεκριμένο … «Συντονιστικό όργανο» ; Δεν τα διάβασαν στον διαδικτυακό τους τόπο ;

 

Τα γνωρίζουν οι εκπαιδευτικοί ; Οι γονείς ήξεραν σε τι παρακινούσαν τα παιδιά τους κάποιοι, μέσω του …. «Συντονιστικού οργάνου» ;

Όσο για τον ΣΥΡΙΖΑ δεν τίθεται θέμα αν τα γνωρίζει ή αν … «χαϊδεύει αυτιά». Το ζήτημα που τίθεται , ειδικά μετά την τρομοκρατική επίθεση που απέφερε το αίμα που ζητούσαν τα … «βλαστάρια του» , είναι αν θα παραπέμψει (το ίδιο το κόμμα ) στις αρμόδιες δικαστικές αρχές , τους υπεύθυνους του οργάνου του για παραβάσεις του Ποινικού Κώδικα.( Άρθρο 170 Π Κ: Άρθρο 183 Π Κ, Άρθρο 184 Π Κ, Άρθρο 185 Π Κ …κλπ) ή θα προτιμήσει να καλύψει τις παρανομίες τους.

 

Εάν θέλει πραγματικά να αποτινάξει από επάνω του το στίγμα του προστάτη-καθοδηγητή των «γνωστών-αγνώστων» που τον συνοδεύει μέχρι σήμερα , θα προτιμήσει το πρώτο.

Στην αντίθετη περίπτωση …. Λυπάμαι Αλέκο, αλλά δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα. Η Δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα, μη το ξεχνάς.

 

http://politis-gr.blogspot.com/2009/01/blog-post_07.html

- Στείλε Σχόλιο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγγραφέας
mnk


Περί Blog
blogs.musicheaven.gr/mnk

Ο,τι βγάλουν τα δίχτυα απ΄το δίκτυο. Μαρίδες και Ορκες. Μαργαριτοφόρα όστρακα και γαλότσες.
*ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ*

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~


Tags

Brave New World Επιστήμη-Τεχνολογία Τρέχοντα θέματα Περιβάλλον Ανθρωποι Αθλητισμός Κλαυσίγελως Απόψεις Μουσική Ατάκτως Ιστορία Τέχνες Φιλοζωία
Επίσημοι αναγνώστες (3)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links     
     
    Ανάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN
    Όροι Χρήσης