ΕΔΩ
12 Ιανουαρίου 2009, 12:51
123.
Τρέχοντα θέματα  Ανθρωποι  

 

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΟΥ
ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

απορία: κράτος η παρακράτος;;;
Πηγή:Κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα


Παρασκευή 21.11.2008 απόγευμα
Εμφανίζεται μια δημοσιογράφος από ΤΟ ΒΗΜΑ (όπως μας είπε) με έναν Κύπριο από μια επιτροπή υπεράσπισης μεταναστών (όπως μας δήλωσε) για να μας βρίσει ότι είμαστε ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ. Προσπαθούμε να εξηγήσουμε ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ και να δηλώσουμε στον κάθε τυχάρπαστο τα διαφορετικά πολιτικά μας φρονήματα. Ανένδοτοι να μας ακούσουν και συνεχίζοντας να μας αποκαλούν Φασίστες και Ρατσιστές μας λένε:ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΦΓΑΝΩΝ. Δηλαδή να αφήσουμε τα δικά μας και τον πόνο μας και να τρέχουμε για τους ξένους.
Οπότε γυρνάει ο Κύριος ο Κύπριος και μας φωνάζει : ΑΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΕΒΑΣΩ 3.000 ΑΦΓΑΝΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΤΣΑΚΙΣΟΥΝΕ.Αντί να τους βρίσουμε , να τους δείρουμε και να τους πετάξουμε έξω απαντήσαμε:ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ . Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΚΑΙ Η ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΑΣ ΔΙΚΟ ΜΑΣ.


Σάββατο 22.11.2008 βράδυ.
Βράδυ 10 η ώρα ετοιμάζουμε τα πανό για την συγκέντρωση και βλέπουμε στην Πλατεία του Αγ.Παντελεήμονα 5 άτομα να μαζεύουν τους Αφγανούς (γιατί μόνο αυτοί συχνάζουν εκεί 300, 400 όλη την ημέρα κάνοντας τίποτα) και να τους μοιράζουν φυλλάδια γραμμένα στα ελληνικά και στα Αραβικά . Τους ρωτάμε τι είναι αυτό και ποιοι είστε και μας απαντούν: Eίμαστε από το ΠΑΜΕ και το φυλλάδιο καλούσε όλους του μετανάστες σε συλλαλητήριο στην Ομόνοια για να διεκδικήσουν μισθό ΕΥΡΩ 1.400.-Προσπαθούμε να το συζητήσουμε γιατί τους ξεσηκώνουν όταν οι έλληνες παίρνουν 600 και 700 ευρώ με απλήρωτες υπερωρίες και ότι σε λίγο έρχεται η μεγάλη στρατιά ανέργων Ελλήνων και αντί αυτοί οι ευαίσθητοι άνθρωποι του ΚΚΕ να τρέχουν για εμάς , ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ , τρέχουν για τους ξένους ΚΑΙ γιατί αφού νοιάζονται τόσο πολύ για αυτούς δεν τους παίρνουν στις γειτονιές τους στις δουλειές του και στα σπίτια τους να τους σώσουν από εμάς τους αναίσθητους , η απάντηση τους ήταν: ΕΙΣΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ!!!!!!!!!!
ΕΜΕΙΣ •,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Κυριακή 23.11.2008 πρωί
Έχουν ξεχυθεί ομάδες του ΣΥΡΙΖΑ και κολλάνε παντού αφίσες ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ στη συγκέντρωση, ότι εμείς είμαστε ανώνυμοι(ΜΕ 2.500 ΒΙΑΣΤΙΚΑ ΜΑΖΕΜΕΝΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ‘ΚΥΡΙΟΙ ‘ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.) φασίστες, ρατσιστές, με μια ΔΗΘΕΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ που μιλάει ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ,
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΤΡΟΠΗ . ΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΑΣ.
ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΔΗΘΕΝ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.!!!!!!!!!!!!!!,
Διότι το προηγούμενο βράδυ στο internet , Η ΤΟΠΙΚΉ ΟΡΓΆΝΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΚΥΨΕΛΗΣ έβγαλε το προσκλητήριο μας κάτω από την δική τους ταμπέλα και ότι εκείνοι διοργανώνουν την συγκέντρωση.

Και ρωτάμε εμείς και αν θέλετε αναρωτηθείτε και εσείς. Από το Σάββατο το βράδυ μέχρι Κυριακή πρωί , πότε προλάβανε και γράψανε τα κείμενα και ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ και Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Η ΒΙΛΑ ΑΜΑΛΙΑ , ΠΌΤΕ ΤΥΠΩΣΑΝΕ ΤΙΣ ΑΦΙΣΕΣ ΠΟΤΕ ΤΙΣ ΜΟΙΡΑΣΑΝΕ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ , ΠΟΤΕ ΤΙΣ ΚΟΛΛΗΣΑΝΕ . ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝΕ;;;;
ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΒΟΛΟΔΕΡΝΑΜΕ ΜΕ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ ΣΤΑ ΨΙΛΙΚΑΤΖΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΤΣΕΠΗ. ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ, Ο ΣΥΡΙΖΑ , Η ΒΙΛΑ ΑΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΧΟΥΝΕ;;;;;;;;;;;;;
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΡΑΔΥ (που εμείς αν δεν κάναμε την συγκέντρωση θα ήμασταν έξω να τρώμε και να πίνουμε) ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ , ΓΡΑΦΟΥΝ, ΤΥΠΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΛΛΑΝΕ;;;

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;;;;;;;;;;;;;;;;
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! .
Α ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ Η ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΤΕ .
Να τους κυνηγάμε από πίσω :ρε παιδιά ελάτε να μιλήσουμε , να ενωθούμε να κατεβούμε όλοι μαζί , όλοι το ίδιο πράγμα θέλουμε, στο ίδιο σημείο θέλουμε να φτάσουμε , ΣΤΗ ΦΩΚΙΩΝΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ απλά ο καθένας από άλλο δρόμο, ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ .
ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.
-Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
-Η ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΦΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,
ούτε καν μας δίνανε σημασία ούτε καν μιλούσανε και την μοναδική φορά που καταδέχτηκε κάποια από όλους αυτούς τους μουγκούς στρατευμένους αφισοκολλητές
μας είπε : ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ, συνεχίζοντας να καλούν τον κόσμο να ανοίξει τα σπίτια του και τους ιερείς τους ναούς να τους βάλουμε μέσα.

ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ:
ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΗΗΗΗΗΗΗ ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΙΑΣ ΜΑΣ ;;;;;;;;;;;;;;
ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ , ΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΑΤΕΣ ΜΑΣ;;;;;;;;;;;;;;;;; ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΡΙΝΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΜΕ!!!!

Δευτέρα 24.11.2008
Η προγραμματισμένη μας συγκέντρωση ήταν για τις 5 το απόγευμα και την πρόσκληση την είχαμε κολλήσει 2 εβδομάδες πριν.
Στις 4.30 το απόγευμα που μαζευόμασταν να πάμε , βλέπουμε τον χώρο για τον οποίον είχαμε πάρει άδεια να κάνουμε την διαμαρτυρία μας γεμάτο από ΑΦΓΑΝΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ , ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ , ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΛΑ ΑΜΑΛΙΑ(που ακόμα πιστεύουμε ότι θα μπορούσαμε να μιλήσουμε και να είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ)με καδρόνια και κουκούλες.
Μια συγκέντρωση που οι ίδιοι οι Έλληνες διοργανωτές του ΣΥΡΙΖΑ την μία μας φωνάζανε Φασίστες, Ρατσιστές, Γουρούνια και την άλλη στιγμή στα Αφγανικά μαζί με τους ΑΦΓΑΝΟΥΣ , ISLAM, ALLAH, ΤΖΙΧΑΝΤ, ενώ τα δικά μας συνθήματα ήταν, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΕΛΛΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΚΑΙ ΕΜΑΣ, Η ΨΗΦΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ.
ΒΑΛΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ασφαλείς όλοι αυτοί
ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟΙ, ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ(τους φωνάξαμε όλους ανεξαιρέτως κανένας δεν ενδιαφέρθηκε), ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ, παλεύοντας να κρατήσουμε τον θυμό μας και την οργή μας μέσα στα σπίτια μας και την γειτονιά μας οι ΕΛΛΗΝΕΣ να ξεσηκώνουν τους Αφγανούς ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
Και λέμε Έλληνες γιατί ζούμε στην Ελλάδα , αν ζούσαμε στην Ιταλία θα λέγαμε ΙΤΑΛΟΥΣ.

Κάποια στιγμή εμφανίσθηκε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και μπαίνει στη μέση της συγκέντρωσης και αποφασίζουμε να την διαλύσουμε την συγκέντρωση γιατί θεωρήσαμε ότι γίνονται επικίνδυνα τα πράγματα και για τους ηλικιωμένους αλλά και για τα παιδιά και πράγματι κάποιοι κάτοικοι δυσανασχέτησαν για αυτό το καπέλωμα.
Πέσανε πάνω μας να μας δείρουνε λέγοντας μας:ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ, ΠΝΙΓΟΜΑΣΤΕ ΑΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ . Ε ΚΑΙ ΤΙ ΑΝ ΗΡΘΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;;;;; ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΦΓΑΝΟΥΣ.
ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
Κάποια στιγμή μένουν όλοι οι Αφγανοί μόνοι τους, τους παρατήσανε απροστάτευτους ,σύξυλους όλοι οι από πίσω τους που είχαν ξεχυθεί σπάζοντας αυτοκίνητα και καίγοντας κάδους σε όλη την Αχαρνών.


ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ – ΚΡΑΤΟΣ Η ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ
ΟΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΓΝΩΜΗ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΧΡΕΙΑΣΤΗ-ΠΕΡΙΤΤΗ

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΞΕΡΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΝ ΛΕΜΕ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΨΕΜΑΤΑ. ΑΣ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΤΥΨΕΙΣ ΤΟΥΣ
ΕΜΕΙΣ ΑΝ ΚΑΙ ΣΥΓΧΥΣΜΕΝΟΙ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΗΣΥΧΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΗΝ

ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2008 ΣΤΗΝ ΑΧΑΡΝΩΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΙΔΙΑ ΩΡΑ 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

ΕΠΙΣΗΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ- ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΦΙΛΙΠΠΑΚΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΜΕ- ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ESPRESSO, ΠΟΥ ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΚΟΨΑΝΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ISLAM, ALLAH, TZIXANT TΩN ΑΦΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΟΑΝΑΡΧΟΑΝΤΙΕΞΟΥΣΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΤΟΥΣ.
ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΔΕΙΞΑΝΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΘΗΚΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕSPRESSO ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ
ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ E-MAIL ΕΙΧΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ FAX ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ 20 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΟΨΥΧΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ.
ΓΙΑ ΔΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ-Η ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ.
ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΕΣΤΕΛΝΕ ΤΗΝ ΥΔΡΟΦΟΡΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ’ΚΟΨΕ ΠΑΛΙ.

ΣΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΑ ΚΥΡΔΗΜΑΡΧΕ. ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ . ΜΠΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΕΙΣ.

Και για να ολοκληρώσουμε , μέχρι στιγμής, για άλλη μια φορά την απολογία μας
Να σας περιγράψουμε και τι έγινε :


Τετάρτη 26.11.2008 απόγευμα ώρα 4.
Βλέπουμε ότι φέρνουν με ένα αυτοκίνητο ένα πρόβατο και μετά από λίγη ώρα ένα άλλο και τα ανεβάζουνε πάνω στο γνωστό κτίριο στην γωνία Αλκιβιάδου και Πιπίνου όπου μένουν 500 Αφγανοί και όπου και πριν καιρό είχανε φέρει πρόβατα με τα γνωστά μην τα ξαναλέμε γιατί προκαλούν αηδία μόνο στη σκέψη.

Κάνουμε καταγγελία στην ασφάλεια έρχονται ΖΗΤΑΔΕΣ, περιπολικά , ασφάλεια, κάνουν περίπου 15συλλήψεις, φεύγουμε να εμφανίσουμε τις φωτογραφίες με το πρόβατο στην Ταράτσα και να τις παραδώσουμε στην ΑΣΦΑΛΕΙΑ του Αστυν. Τμήματος του Αγίου Παντελεήμονα και εκείνη τη στιγμή κατεβαίνει μια κυρία από την δίπλα πολυκατοικία φωνάζοντας: ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΔΩ ΚΑΤΩ ΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΕΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ ΚΑΙ ΠΗΔΑΝΕ ΤΟ ΠΡΟΒΑΤΟ. Της απαντάμε ότι η αστυνομία έχει κάνει συλλήψεις και ότι έχει ειδοποιηθεί ο εισαγγελέας Υπηρεσίας να δώσει εντολή να μπουν στο κτίριο.
Όταν πήγαμε στο Τμήμα τις φωτογραφίες ήταν ΗΔΗ ΔΥΟ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΕΚΕΙ . Πως το έμαθαν ;;; ποιος τους ξέρει;;;;; Τους ρωτάμε σας αρέσει αυτό;;; μας απαντάνε: ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ!!!!
Και όπως περιμένουμε την εντολή του εισαγγελέα αρχίζουν οι αστυνομικοί να φεύγουν .Που πάτε ρε παιδιά ρωτάμε;;;; εντολή εισαγγελέα να φύγουμε απαντάνε!!!!!!!!!!!!!
Πάμε όλοι στο Τμήμα του Αγ.Παντελεήμονα και είναι μαζεμένοι γύρω στους 10 (δέκα) δικηγόρους με την κα Κούρτοβικ (ΤΗΝ ΔΙΚΗΓΌΡΟ ΤΟΥ ΚΟΥ Κουφοντίνα) ανάμεσά τους.Μέχρι τις 11 το βράδυ και όλοι αυτοί ήσαν εκεί.

ΚΑΙ ΡΩΤΑΜΕ ΓΙΑΤΙ;;;;;;;
ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΑΔΕΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΈΧΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ;;;;;;
ΟΤΑΝ ΗΔΗ Η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ, ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ , ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΚΡΟΑΣΕΩΝ 207,, ΣΤΟ Α.Τ. ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ , ΣΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΘΗΝΩΝ
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΔΕΚΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΚΑΝΕΝΑΣ
ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΡΑΤΟΣ Η ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟς;;;;;;;;;

ΓΙΑΤΙ ΦΩΝΑΖΑΝΕ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ Α.Τ. ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ: ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΠΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ , ΜΑΣ ΠΙΕΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ Κ.Κ.Ε ΚΑΙ Ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ.ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΦΩΝΑΞΑΜΕ ΚΛΟΥΒΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ


ΚΡΑΤΟΣ Η ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ;;;;;;;;;;
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!

 http://makelio.blogspot.com/2009/01/indymedia-soros-cia.html

 

E, μετά όλοι ξέρουμε τι έγινε ...

Επεκράτησε η "προοδευτικότητα "  και το αλλοδαπό πλιάτσικο!

ΕΞΩ ΟΙ ΓΗΓΕΝΕΙΣ!

(απ΄το κέντρο, στην Εκάλη δεν μας πειράζουν )

ΜΕΣΑ ΟΙ ΚΤΗΝΟΒΑΤΕΣ!

(ζήτημα σεξουαλικού προσανατολισμού κι αυτό...)

*

ΥΓ. Τώρα στέλνουν και απειλητικά ραβασάκια στους κατοίκους, τα νεοταξικά πρακτόρια.

Έριξαν απειλητικές επιστολές κάτω απ΄τις πόρτες τής περιοχής!

(μου κάνει εντύπωση το timing.
συνεννοημένοι με τους Τούρκους είναι;)

*
- Στείλε Σχόλιο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog
Συγγραφέας
mnk


Περί Blog
blogs.musicheaven.gr/mnk

Ο,τι βγάλουν τα δίχτυα απ΄το δίκτυο. Μαρίδες και Ορκες. Μαργαριτοφόρα όστρακα και γαλότσες.


Tags

Brave New World Επιστήμη-Τεχνολογία Τρέχοντα θέματα Περιβάλλον Ανθρωποι Αθλητισμός Κλαυσίγελως Απόψεις Μουσική Ατάκτως Ιστορία Τέχνες Φιλοζωία
Επίσημοι αναγνώστες (3)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links