αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs
 
 
ΕΔΩ
 

26 Μαρτίου 2009, 17:03
130.
Τρέχοντα θέματα  

 

Οι «ακαθαρσίες» της «Ελευθεροτυπίας» και το σκάλισμά τους


Όποιος σκαλίζει τις ακαθαρσίες βρωμάνε. Στην παγίδα αυτή πέφτουν πάντα εκείνοι που προσπαθούν να κρύψουν τις «ακαθαρσίες» τους.
Αυτό έγινε και με τη δημοσιογράφο της «Ελευθεροτυπίας», Γεωργία Δάμα. Η δημοσιογράφος, δημοσίευσε συνέντευξη από μαχητή της Χαμάς, μέσα στο «Γενικό Νοσοκομείο της Γάζας, το οποίο δεν υπάρχει!!!
Το blog sibilla, που ασχολείται συστηματικά με τα γεγονότα στη Γάζα, με λεπτομερείς γνώσεις γύρω από τη Γάζα, αλλά και έγκυρες διασυνδέσεις με τους αγωνιστές της Χαμάς, κατάγγειλε το δημοσίευμα της Γεωργίας Δάμα, ως «δημοσιογραφική απάτη», ως δημοσίευμα μαϊμού, κατασκευασμένο με το προπαγανδιστικό υλικό των Ισραηλινών και της Μοσάντ.
Η κυρία της «Ελευθεροτυπίας» χαρακτηρίζει την καταγγελία του sibilla ως συκοφαντική και καταλήγει, χωρίς να απαντά σε τίποτα το συγκεκριμένο, σε απειλές!!!
Ο sibilla, επανέρχεται με καταλυτικά επιχειρήματα, που κυριολεκτικά απογυμνώνουν τη δημοσιογράφο της «Ε».
Παρακάτω παραθέτουμε όλα τα λιγκ των κειμένων για να διαβάσουν οι αναγνώστες και να κρίνουν μόνοι τους το ρόλο, το γνωστό σε εμάς, της «Ελευθεροτυπίας» και πολλών «εστιών» της: «Ιών» και «ελεύθερων σποπευτών».
Δεν είναι τυχαίο, ότι οι εφημερίδα αυτή έχει χαρακτηριστεί από πολλούς και «χαφιεδοτυπία»: Ως «άντρο» των μυστικών υπηρεσιών που παίζουν τα παιχνίδια της τρομοκρατίας και προωθούν τα αυτοκρατορικά ιδεολογήματα.
Εξάλλου, σήμερα είναι πασίγνωστο, πολλαπλά γραμμένο και επαληθευμένο, ότι η εξουσιαστική, δημοσιογραφική δομή στο εσωτερικό της εφημερίδας, οι διαβόητοι «Ιοί», είναι παράρτημα του Σόρος.
Η ίδια η κυρία Δάμα είναι γνωστή από τα κείμενά της στις θηριωδίες του ΝΑΤΟ κατά των Σέρβων. Εκεί διέκρινε μόνο τους «φασίστες» Σέρβους και ΟΧΙ τις Βόμβες που τους αφάνιζαν…

Το κείμενο της «Ελευθεροτυπίας»:
http://www.enet.gr/online/online_text/c=111,dt=07.02.2009,id=83870748

Η Καταγγελία του sibilla:
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2009/02/blog-post_10.html

Η απάντηση της Δάμα και η ανταπάντηση του sibilla:
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2009/02/blog-post_12.html

 

ΠΗΓΗ:  http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=3141

 

---------------------------------------------------------------------------------------

 

Είπαμε, αλλά όχι και έτσι...

Διαφημιστικό banner στις σελίδες της Ελευθεροτυπίας μας ενημερώνει ότι "Η πιο ανεξάρτητη φωνή της Αμερικής, κάθε κυριακή με την Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία".

Όπου η «πλέον ανεξάρτητη φωνή της Αμερικής» είναι οι New York Times ―για να πάρετε μια γεύση για την ανεξαρτησία της διαβάστε τι έγραφε περί της εισβολής στο Ιρακ ή τι γράφει τώρα για το Ισραήλ.

Εκτός αν εννοεί ότι οι NYT είναι η «πλέον ανεξάρτητη φωνή της Αμερικής» όσο και η Ελευθεροτυπία είναι η «πλέον ανεξάρτητη φωνή της Ελλάδας». Πως λένε, δηλαδή, μερικοί ότι ο Νταλάρας είναι ο Έλληνας Σπρίνγκστην.

- - -

Για περισσότερες λεπτομέρειες για τις εφημερίδες στην Αμερική, αλλά και τους NYT ειδικότερα, ρίχτε μια ματιά και στο "End Times", των Cockburn και St. Clair.

 

πηγή: http://www.bigfatopinion.net/2009/03/blog-post_22.html


- Στείλε Σχόλιο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγγραφέας
mnk


Περί Blog
blogs.musicheaven.gr/mnk

Ο,τι βγάλουν τα δίχτυα απ΄το δίκτυο. Μαρίδες και Ορκες. Μαργαριτοφόρα όστρακα και γαλότσες.
*ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ*

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~


Tags

Brave New World Επιστήμη-Τεχνολογία Τρέχοντα θέματα Περιβάλλον Ανθρωποι Αθλητισμός Κλαυσίγελως Απόψεις Μουσική Ατάκτως Ιστορία Τέχνες Φιλοζωία
Επίσημοι αναγνώστες (3)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links     
     
    Ανάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN
    Όροι Χρήσης