Το...αδιαφορία καλό μου φαίνεται
πειράζει?
24 Ιουνίου 2009, 11:44
>> Είναι το κρέας των Fast Food πραγματικό κρέας ;


>Αν νομίζεις ότι αυτό που τρως στα McDonald's είναι «κιμάς σόγια» ή
>>κρέας αλόγου, αφού διαβάσεις αυτά που ακολουθούν, θα ευχόσουν να
>>είχες φάει τον υγιεινό «κιμά σόγιας» και το μη τοξικό κρέας αλόγου.
>>Σύμφωνα με πηγές εξουσιοδοτημένες από το πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν,
>>προέκυψε πρόσφατα, ότι το κρέας που χρησιμοποιούν τα McDonald's για
>>τα Χάμπουργκερ, προέρχεται από τεράστια «ζώα», χωρίς πόδια και
>>κέρατα, τα οποία τρέφονται μέσω συνδεδεμένων σωλήνων στα στομάχια
>>τους και που στην πραγματικότητα δεν έχουν κόκαλα, αλλά μικρούς
>>χόνδρους που δεν αναπτύσσονται ποτέ. Όποιοι τα έχουν δει,
>>διαβεβαιώνουν ότι είναι πολύ αντιπαθή πράγματα, διότι πέρα από το
>>ότι παραμένουν ακίνητα για όλη τους τη «ζωή», δεν έχουν μάτια, ούτε
>>ουρά και σχεδόν δεν έχουν τρίχωμα. Στην πραγματικότητα τα κεφάλια
>>τους έχουν το μέγεθος της μπάλας του τένις και το μόνο που
>>διαφαίνεται είναι αυτό που τους έχει μείνει για «στόμα». Η γενετική
>>παραποίηση την οποία έχουν υποστεί, τα έχει μετατρέψει σε άψυχα
>>αντικείμενα με τρομακτική ζελατινώδη εμφάνιση.
>>
>>Όταν η κυβέρνηση προσπάθησε να τους αναγκάσει να αποσύρουν τις
>>ανακοινώσεις τους που λένε ότι τα χάμπουργκερ τους έχουν βάση
>>βοδινό κρέας, δικαιολογήθηκαν λέγοντας ότι στα λατινικά «βάση
>>βοοειδών» σημαίνει ΠΡΑΓΜΑ, και ότι παράγουν κρέας ΠΡΑΓΜΑ, οπότε
>>ναι, μπορούν να λένε ότι το κρέας που χρησιμοποιούν έχει ΒΑΣΗ
>>ΒΟΟΕΙΔΩΝ. Παρόλο που το επιχείρημά τους δεν στέκει και είναι αρκετά
>>δόλιο, η Οικονομική δύναμη είπε ότι το προσυπογράφει, αφού
>>δωροδοκήθηκαν πολλοί άνθρωποι, σε διαφορετικές θέσεις, σε πολύ
>>υψηλά κυβερνητικά κλιμάκια. Για αυτό το λόγο, η McDonalds έχει την
>>πολυτέλεια να ανακοινώνει ότι αυτό που βάζουν στα χάμπουργκερ είναι
>>100% κρέας που έχει ΒΑΣΗ ΒΟΟΕΙΔΗ, δηλαδή κρέας «ΠΡΑΓΜΑ», εκείνων
>>των πραγμάτων που ξέρουν ότι αφήνουν να μεγαλώνουν σε
>>ψευδό-στάβλους και με Διαδικασίες αμφιβόλου ηθικής. Αλλά ΠΟΤΕ δε θα
>>δείτε να υπάρχει καμία επεξήγηση ή ανακοίνωση όπου τα McDonald's να
>>λένε ότι το κρέας που χρησιμοποιούν είναι «Βοοειδών», που είναι η
>>κατάλληλη ονομασία για τον γενικό καθορισμό των ταύρων και των
>>αγελάδων.
>>Το χειρότερο από όλα αυτά, δεν είναι ότι τα McDonalds χρησιμοποιούν
>>τη γενετική παραποίηση για να διατηρήσουν μεγαλύτερη την παραγωγή,
>>αλλά ότι αυτό το κρέας, έχει έμμεσες επιπτώσεις στην υγεία. Οι
>>ουσίες και οι τοξίνες που αναπτύσσουν τα «ΠΡΑΓΜΑΤΑ» που εκτρέφουν
>>τα McDonald's, προκαλούν με το πέρασμα του χρόνου μη αναστρέψιμες
>>ζημιές στην υγεία. Αν νομίζατε ότι αυτό το κάνουν μόνο τα
>>McDonalds, πρέπει να ξέρετε ότι τα χάμπουργκερ των McNuggets και
>>των McPollo, γίνονται από τα περισσεύματα της παραγωγής των KFC
>>(παρακάτω θα διαβάσετε το σημείωμα σχετικά με τα KFC, και θα μάθετε
>>την ποιότητα «φαγητού» που προωθούν στην αγορά, κάτω από τις
>>όμορφες διαφημίσεις και την κατασκευασμένη με χημικές ουσίες γεύση
>>που μας ξεγελά).
>>Τα πρώτα αποτελέσματα λοιπόν, φαίνονται την επομένη που έχετε φάει
>>χάμπουργκερ των McDonald's. Μεγάλο ποσοστό ανθρώπων, υφίστανται
>>δυσπεψία και κολίτιδα. Αρχικά φαινόταν ότι αυτά τα συμπτώματα δεν
>>ήταν ύποπτα αλλά με το πέρασμα του χρόνου, η ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ
>>ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ των έμμεσων επιπτώσεων είναι ευδιάκριτη.
>>Είναι ένα φαινόμενο παρεμφερές με αυτό του AIDS, εφόσον επωάζεται
>>και παραμένει κρυμμένο για πολλά χρόνια, μέχρι τη στιγμή που λίγο -
>>λίγο φανερώνει τις κακοήθεις επιπτώσεις του. Παρόλο που δεν ισχύει
>>σε όλες τις περιπτώσεις, σε μέρη όπως τον Καναδά, την Αυστραλία και
>>φυσικά τις ΗΠΑ, έχει γνωστοποιηθεί από επιστήμονες ειδικευμένους
>>στο αντικείμενο, ότι η νόσος του Αλτσχαϊμερ σχετίζεται με την
>>κατανάλωση χάμπουργκερ των McDonald's, όπως και άλλες ασθένειες των
>>οποίων η προέλευση δε σχετίζεται με άλλες αιτίες.
>>Όπως διαπιστώνετε, όλα αυτά είναι εξαιρετικά δυσάρεστα, και για
>>αυτό το λόγο, είναι πολύ σημαντικό όλοι να μάθουν, τι ποιότητα
>>«φαγητού» μας προσφέρουν σε αυτά τα μέρη. Δεν θα επιτρέψουμε να μας
>>πουλάνε κάτι που δεν είναι αυτό που λένε. Μόνο με την πίεση θα
>>μπορέσουμε να προκαλέσουμε να χρησιμοποιούν τα McDonald's αληθινό
>>κρέας βοδινού και όχι κρέας «ΠΡΑΓΜΑ».
>>
>>Και το KENTUCKY; Δυστυχώς τα KFC έχουν εδώ και χρόνια ξεφύγει από
>>την παράδοση. Παρ' όλ' αυτά πολλοί είναι οι άνθρωποι που τρώνε στα
>>KFC με θρησκευτική ευλάβεια επηρεασμένοι από το σύγχρονο marketing.
>>Δεν ξέρουν όμως τι πραγματικά τρώνε. Κατά τη διάρκεια μιας
>>πρόσφατης έρευνας για τα KFC που έγινε στο πανεπιστήμιο του Νέου
>>Χαμσαϊρ, ανακαλύφθηκαν ορισμένα ενοχλητικά γεγονότα. Πρώτα από όλα
>>παρατηρήθηκε ότι η εταιρεία άλλαξε το όνομά της. Από Kentucky Fried
>>Chicken (Τηγανιτά Κοτόπουλα Κεντάκι) έγινε KFC. Μπορεί κάποιοι να
>>πουν, Ε και;, απλή συντομογραφία. Αρχικά θεωρήθηκε ότι ήταν λόγω
>>του τρόπου παρασκευής «FRIED»(τηγανιτά).
>>Δεν είναι όμως αυτό. Ο λόγος που μετονομάστηκε σε KFC είναι γιατί
>>δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη λέξη «CHICKEN». Γιατί; Απλά γιατί
>>τα KFC δε χρησιμοποιούν «αληθινά κοτόπουλα». Χρησιμοποιούν γενετικά
>>παραποιημένους οργανισμούς. Αυτά που αποκαλούν «κοτόπουλα»
>>διατηρούνται ζωντανά μέσω διασωληνώσεων στο σώμα τους που
>>διοχετεύουν αίμα και θρεπτικές ουσίες στη δομή τους. Δεν έχουν
>>ράμφη, φτερά ούτε πόδια. Η δομή τους έχει περιοριστεί δραματικά
>>ώστε να περιέχει μόνο κρέας. Αυτό είναι πολύ καλό για τα KFC εφόσον
>>δεν έχουν μεγάλο κόστος παραγωγής. Δεν χρειάζεται να τα
>>ξεπουπουλιάζουν, ή να αφαιρούν ράμφος ούτε πόδια. Η κυβέρνηση τους
>>υπέδειξε να αλλάξουν όλα τα μενού τους έτσι ώστε να μην αναφέρεται
>>πουθενά η λέξη «κοτόπουλο». Αν προσέξετε θα το παρατηρήσετε.
>>Ακούστε και τις διαφημίσεις τους. Δεν θα δείτε ή θα ακούσετε τη
>>λέξη «κοτόπουλο».
>>
>>Αυτή ίσως είναι η σκληρή αλήθεια, που δεν φαίνεται πίσω από τις
>>εταιρείες, που επικρατούν σήμερα έναντι του σκληρού τους
>>ανταγωνισμού. Σε μια κοινωνία που δεν μπαίνει καν στον κόπο, να
>>διαβάσει τι περιέχουν (αναλυτικά) οι συσκευασίες που αγοράζει. Αλλά
>>ακόμα και να διαβάσει δεν ξέρει σε τι μεταφράζονται τα Ε που
>>γράφουν στα ψιλά γράμματα αλλά και πως μπορούν από την άλλη
>>προϊόντα που γράφουν «χωρίς συντηρητικά» να βρίσκονται στο ράφι του
>>καταστήματος και εκτός ψυγείου με μεγάλη διάρκεια ζωής (π.χ. ο
>>τοματοπολτός, οι διάφοροι χυμοί κτλ), ενώ αν πάρουμε τον φυσικό
>>χυμό από ένα πορτοκάλι ή μια ντομάτα δεν θα μπορέσουμε να τον
>>διατηρήσουμε αναλλοίωτο ούτε μια μέρα. Απλά γιατί αυτό που υπάρχει
>>μέσα στην συσκευασία δεν είναι πλέον φυσικό. Ίσως είναι νεκρό και
>>μουμιοποιημένο, ίσως είναι χημικό με μια μικρή αμελητέα ποσότητα
>>από φυσικό προϊόν. Σίγουρα πάντως δεν είναι πλέον φυσικό. Είναι
>>βιομηχανοποιημένο και καλυμμένο πίσω από ωραίες και εντυπωσιακές
>>λέξεις που πιθανών να μην ανταποκρίνονται και να μην χαρακτηρίζουν
>>πλέον το περιεχόμενο.
>>
>>Ναι αλλά δεν ξέρουμε την διαδικασία της βιομηχανοποίησης που
>>συσκευάζει το προϊόν και τα εγγυάται χωρίς συντηρητικά για τόσο
>>μακριά χρονικά διαστήματα...
>>
>>Αυτήν ακριβώς την βιομηχανοποίηση φοβόμαστε και δυστυχώς οι
>>στατιστικές έρχονται να επαληθεύσουν τους φόβους μας. Δηλαδή ενώ
>>σήμερα ένας στους τέσσερις εμφανίζει μιας μορφής καρκίνο τα επόμενα
>>χρόνια σύμφωνα με τις στατιστικές η αλματώδης αύξηση της ασθένειας
>>θα φέρει στην θέση αυτή ένα από τους δύο καθημερινούς ανθρώπους που
>>κυκλοφορούν δίπλα μας, γνωρίζοντας η όχι την ασθένεια που
>>εκκολάπτεται μέσα του. Το ίδιο ισχύει για τις περισσότερες από τις
>>ασθένειες και δυστυχώς κληροδοτούμε ακόμα περισσότερα προβλήματα
>>στις γενιές που ακολουθούν. Μια και η επεξεργασία και τυποποίηση
>>των τροφίμων έχει εφαρμοστεί ραγδαία τα τελευταία χρόνια και
>>κερδίζει συνεχώς έδαφος στις προτιμήσεις του σύγχρονου ανθρώπου, ο
>>οποίος μάχεται για να διατηρήσει τον καταστρεπτικό για κάθε μορφή
>>ζωής σε ολόκληρο τον πλανήτη. Έτσι από τον επιβλαβή δικό μας τρόπο
>>ζωής η αρρώστια μπορεί να εμφανιστεί στα παιδιά μας ή στις επόμενες
>>γενιές ακόμα και μέσα από τα γονίδια που τους κληροδοτούμε -παρά
>>τις ανακοινώσεις, κάθε τόσο, των επιστημόνων και των φαρμακευτικών
>>εταιρειών, για προόδους σε φάρμακα και θεραπείες-.
>>
>>Τα παραπάνω σηματοδοτούν ένα μικρό μόνο μέρος του τι κάνουν οι
>>σημερινές βιομηχανίες για να επιβιώσουν και να αναπτυχθούν, έναντι
>>του αδυσώπητου ανταγωνισμού τους. «αν δεν το κάνουμε εμείς θα το
>>κάνουν οι ανταγωνιστές μας» και ο χορός καλά κρατεί...
>>
>>Έτσι μας μάθανε θα πουν μερικοί. Οι άλλοι φταίνε θα πουν κάποιοι
>>άλλοι κτλ. Όμως η αλήθεια είναι ότι δεν φταίνε αυτοί που μας
>>ξεγελούν, φταίμε εμείς που θέλουμε να ξεγελαστούμε. Όταν γνωρίζουμε
>>τι καύσιμο πρέπει να βάλουμε στο αυτοκίνητο μας και πως πρέπει να
>>το χειριζόμαστε για να λειτουργεί σωστά. Και χειριζόμαστε με
>>περισσή ευκολία, πολύπλοκες ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές
>>όπως ηλεκτρονικούς υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα, ενώ δεν κάνουμε
>>τον κόπο να μάθουμε σωστά και τεκμηριωμένα, πως λειτουργεί και τι
>>καύσιμα πρέπει να βάλουμε σε ότι πολυτιμότερο έχουμε. Στον ίδιο μας
>>τον οργανισμό.
>>
>>Δυστυχώς βλέπουμε τους άλλους να περπατούν δύπλα μας και νομίζουμε
>>ότι είναι υγιείς. Είναι όμως σίγουρα υγιείς ; Ας μιλήσουν οι
>>στατιστικές...
>>
>>Στις Η.Π.Α. σήμερα υπάρχουν περισσότεροι από 12.000.000 γνωστοί
>>διαβητικοί και κάθε 1 λεπτό ανακαλύπτεται κι ένας ακόμη. Η
>>συχνότητα της νόσου φαίνεται να αυξάνει κατά 6% κάθε χρόνο.


>>Στην Ελλάδα μέχρι τώρα έχουμε ήδη τέσσερις πρωτιές και διεκδικούμε
>>ακόμα περισσότερες:
>>
>>Πρώτοι στον κόσμο σε ημερήσια θερμιδική κατανάλωση με 3.825
>>θερμίδες κατά κεφαλή.
>>Πρώτα τα Ελληνόπουλα στην Ευρώπη σε ποσοστό παχυσαρκίας.
>>Πρώτες οι Ελληνίδες στην Ευρώπη είναι πιο παχύσαρκες γυναίκες.
>>Πρώτοι σε εμφράγματα στην Ευρώπη σε ηλικίες κάτω των 40 ετών.
>>
>>* Η αυξημένη πρόσληψη θερμίδων κατά κύριο λόγο σημαίνει κατανάλωση
>>ζωικών λιπαρών, που έχουν άμεση σχέση με τα εμφράγματα και οδήγησαν
>>του νεοέλληνες μέσα σε μια δεκαετία να έχουν αυξήσει το ποσοστό
>>στεφανιαίων νοσημάτων κατά 60%.
>>
>>Χαρακτηριστικό είναι ότι ενώ εμείς εγκαταλείψαμε το παραδοσιακό
>>Ελληνικό διατροφικό μοντέλο που στο παρελθόν έδειχνε του Έλληνες
>>και ιδιαίτερα τους Κρητικούς παγκοσμίως τους υγιέστερους ανθρώπους.
>>¶λλοι λαοί όπως οι Αμερικάνοι και οι Βορειοευρωπαίοι υιοθετούν
>>σταδιακά το διατροφικό μοντέλο που ίσχυε στην Ελλάδα κατά τις
>>προηγούμενες δεκαετίες. Με αποτέλεσμα οι διεθνείς στατιστικές που
>>δείχνουν αύξηση των ασθενειών στους πληθυσμούς, να είναι συχνά
>>πολλαπλάσια στην Ελλάδα.

>>Και άλλες πολλές στατιστικές βλέπουν καθημερινά το φως της
>>δημοσιότητας, γεμίζοντας στήλες περιοδικών και βιβλίων, που όμως
>>δεν διαβάζει κανείς ή δεν τα διαβάζουν αυτοί που θα έπρεπε...
>>
>>Κάντε τον κόπο να ερευνήσετε αν οι ασθένειες και οι ασθενείς
>>αυξάνονται. Αν πληθύνονται και κατακυριεύουν την Γη. Και μετά
>>αναλογισθείτε τι κοινωνία παραλάβαμε και τι κοινωνία παραδίδουμε
>>στα παιδιά μας, τα οποία μάλιστα «μορφώνουμε» (η νομίζουμε ότι
>>μορφώνουμε) όσο μπορούμε καλύτερα και μεταφέρουμε σ' αυτά την
>>ευθύνη για την διόρθωση, αυτών των οποίων όλοι βλέπουμε και
>>παραδεχόμαστε αλλά κανείς δεν διορθώνει.
>>
>>Πηγές:
>>http://www.bsa.gr/com/index/e-natural/default/main_back.asp?mode=show
>><http://www.bsa.gr/com/index/e-natural/default/main_back.asp?mode=show&type=anakalypseis&id=58>
>>&type=anakalypseis&id=58
>>
>>http://www.focusmag.gr/fora/printable-message.rx?oid=28267#msg_28267
>>_________________

--------------------------------------------------------------------------------

 

6 σχόλια

Tsipouraki (26.06.2009)
Pagan,
Διάβασα το post σου και έπαθα πλάκα. Όλοι λίγο πολύ έχουμε ακούσει ότι αυτό που σερβίρουν στα φαστφουντάδικα δεν είναι και το πιο καθαρό κρέας του κόσμου, αλλά άλλο το ένα και άλλο το άλλο!!! Είτε υπάρχει δόση υπερβολής στο δημοσίευμα είτε όχι, τα πράγματα είναι πάρα πολύ άσχημα. Προσωπικά, δεν πατάω σε φαστφουντάδικο εδώ και τουλάχιστον μια 10ετία, αλλά είναι πολύς μα πάρα πολύς ο κόσμος που το κάνει. Μεγαλώνουμε παιδιά που όσο και να θέλεις να τα προστατέψεις, κάποια στιγμή θα το δοκιμάσουν και δυστυχώς θα τους αρέσει αυτή η αηδία!!!
Παρεμπιπτόντως σήμερα μου ήρθε ένα email που έλεγε ότι στο κάτω μέρος της χάρτινης συσκευασίας του γάλατος υπάρχει ένας αριθμός, από το 1 ως το 5. Αυτός ο αριθμός δηλώνει πόσες φορές το γάλα έχει επαναπαστεριωθεί. Κοινώς, πόσες φορές χρειάστηκε να το επαναπαστεριώσουν εφόσον και επειδή δεν πωλήθηκε στην καθορισμένη χρονική διάρκεια (μέχρι την ημερομηνία λήξης του). Κοίταξα στο κάτω μέρος της συσκευασίας tetra pak που είχα στο ψυγείο… Οι 2 από τις 3 συσκευασίες με παιδικό γάλα είχαν τον αριθμό 3.
Κι εγώ έλεγα του παιδιού να πίνει γάλα για να γίνει γερό και δυνατό…
Αυτό δεν είναι γάλα πια, είναι νερό…
Σ’ευχαριστούμε πολύ που μας μετέφερες αυτές τις πληροφορίες
Pagan (27.06.2009)
Αν ηταν νερο θα ηταν καλα,αλλα το πουλανε για γαλα, "φρεσκο" το ονομαζουν οι δυο πολυ μεγαλες γαλακτοβιομηχανιες της νοτιας Ελλάδος,καρκινομα καποιοι αλλοι και αυτο γιατι το πραγματικο νωπο γαλα αντιστοιχει στο 10% της ημερησιας παραγωγης(πανελλαδικα),το υπολοιπο ειναι γαλα σκονη αμφιβολου προελευσης και με μηδενικους υγειονομικους ελεγχους.Το παρηγορο ειναι συμφωνα με την Greenpeace οτι εκτος των δυο μεγαλων εταιριων του νοτου που χρησημοποιουν μεταλλαγμενα στο οριο ή ακρως επικινδυνα υλικα, υπαρχουν ομως και πρασινες εταιρειες,που βρισκονται στην βορειο Ελλάδα με εξαιρετικης ποιοτητας προιοντα μερικα εκ των οποιων εχουν και ονομασια προελευσης.
punkster (18.04.2010)
Καλα, περιττο να πω οτι το σημειο που μιλας για την "βιομηχανοποιηση" των προιοντων ειναι σκετη μαλακια! Αν ηξερες εστω το παραμικρο για την τεχνολογια και ασφαλεια τροφιμων θα ηξερες το ΠΩΣ γινεται να εχεις την ντοματα συσκευασμενη για μηνες, χωρις απαραιτητα να χρησιμοποιησεις ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ χημικα συντηρητικα! Επισης, δεν πρεπει να ξεχναμε οτι συντηρητικα ειναι και ο χυμος λεμονιου (που βαζουμε στις σπιτικες μαρμελαδες), το ελαιολαδο, το ξυδι, η ζαχαρη, το αλατι, κτλ κτλ....
Οσον αφορα το γαλα..... Το μονο "κακο" στην πολλαπλη παστεριωση, οπως και στην υψηλη παστεριωση (στα γαλατα διαρκειας), ειναι οτι μειωνεται η θρεπτικοτητα. Εφοσον με την παστεριωση καθε φορα θανατωνεις τους μικροοργανισμους που προκαλουν την φθορα της τροφης, ποιος αλλος κινδυνος μπορει να υπαρχει? Και φυσικα, υπαρχουν καποια ορια, οπως το οτι επαναπαστεριωνεται μεχρι πεντε φορες, δεν γινεται επ απειρον, για λογους θρεπτικοτητας.
Τελος παντων... Αυτο που δεν μου αρεσει στο αρθρο ειναι οτι εχει εναν αερα κινδυνολογιας χωρις βασεις. Ας πουμε "ίναι ένα φαινόμενο παρεμφερές με αυτό του AIDS, εφόσον επωάζεται
και παραμένει κρυμμένο για πολλά χρόνια, μέχρι τη στιγμή που λίγο - λίγο φανερώνει τις κακοήθεις επιπτώσεις του." Ελεος, τι παραλληλισμος ειναι αυτος??? Με το AIDS?? πφφ...
Pagan (19.04.2010)
Σαν χημικος μηχανικος τροφιμων εχω μια ιδεα για τις "μαλακιες" οπως τις αποκαλεσες...Εσυ τωρα,αν θες καταναλωσε τα,αλλα καλο θα ηταν να ενημερωνοσουν ή να σε ενημερωναν για τα "αγνα" υλικα απο τριτες χωρες, μη κοινοτηκες...
καλη σου μερα
punkster (19.04.2010)
Ειλικρινά, σαν χημικός μηχανικός, μου φαίνεται πολύ περίεργο που το άρθρο σου έχει τέτοια δομή και μορφή.... Θα περίμενα κατι πιο επιστημονικό, και άρα πιο πειστικό.
Καλημερα!
Pagan (19.04.2010)
καταλαβαινω τους φοβους σου γιατι καταναλωνεις ή καταναλωσες τετοια προϊοντα,αλλα αυτο δεν αναιρει το γεγονος οτι τιποτα δεν ειναι ασφαλες,τιποτα.
δεν κερδιζω απο αυτο,μονο χανω οπως και ολοι οσοι καταναλωσαμε τετοια προϊοντα στο παρελθον εν αγνοια μας.
μην κοιτας το τελικο αποτελεσμα ενος προϊοντος οταν βγαινει στην αγορα,αλλα τις πρωτες του υλες...
υ.γ.το αρχικο αρθρο αποτελει τμημα ερευνας γνωστου αμερικανικου πανεπιστημιου..

Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog
Συγγραφέας
pagan
'Αγγελος Μάρρης
από 'Οπου γής και πατρίς


Περί Blog
blogs.musicheaven.gr/pagan

Δυό Λόγια...





Επίσημοι αναγνώστες (7)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!

Πρόσφατα...
Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...

Links