αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs

Home
ΜΟΥΣΙΚΗ, ΤΕΧΝΕΣ, ΛΟΓΟΣ
Η ΜΟΥΣΙΚΗ, ΟΙ ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΞΥΨΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
18 Ιουνίου 2011, 18:54
Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γιωργάκη μου. ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΕΣ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ


Που λέτε φίλες μου και φίλοι μου,

εκεί που ήμουν με πολύ πεσμένο το ηθικό μου, κοινώς είχα τις μαύρες μου, ο γιωργάκης είπε  να με αιφνιδιάσει και να μου ορίσει την νέα του κυβέρνηση και βέβαια νέα και για σας. Έκανε μερικές αλχημείες, έδιωξε κάποιους άσχετους και στην θέση τους έβαλε πάλι νέους άσχετους και δεν τόλμησε να διώξει τον κύριο "ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ", μάλλον τον έβαλε υπό την επιτήρηση του Βενιζέλου. Αν και δεν περιμένω τίποτα από δαύτους, ίσως στο βάθος να διαφαίνεται μια αμυδρά ελπίδα. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΛΠΙΔΑ; Είναι η ελπίδα του φόβου παγκόσμιου κραχ. Κατάφερε η Ελλάδα να σπείρει τον κίνδυνο πρώτα στην Ευρώπη, που σε λίγο θα μας παρακαλά να πάρουμε Ευρώ με την σέσουλα, γιατί κατάλαβε πως ο γιωργάκης δεν αστειεύεται.

Σκέφτηκαν... Αφού αυτός ανέβασε το χρέος παρά τα δάνεια, μέσα σε 18 μήνες κατά 100 δις ευρώ, αν καταφέρει και μείνει η κυβέρνησή του μέχρι τέλους της τετραετίας θα το φθάσει στα 600 δις ή και παραπάνω. Γι' αυτό η Ευρώπη και από κοντά ο Ομπάμα, άρχισαν να κλάνουν πάπιες , κατά το κοινώς λεγόμενο και συγχωρέστε μου την έκφραση. Έτσι θα αρχίσουν να ρέουν τα ευρώ στην χώρα ασταμάτητα... Θα  μπορέσουν όμως οι φακίρηδες της Αθήνας να τα χρησιμοποιήσουν. Ίσως δυο τρεις από τους νέους υπουργούς κάτι να κάνουν αν και το βλέπω δύσκολο. Όμως εμάς , τον απλό λαουτζίκο ποιος θα μας ξεφορτώσει από όσα μας φόρτωσε  ο ανεκδιήγητος διάττοντας αστέρας της οικονομίας ο Παπακωνσταντίνου εννοώ; Φοβάμαι κανένας. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ, να αρχίσει ο νέος Υπουργός οικονομικών, να μας αφαιρέσει κάποιες επιβαρύνσεις και εμείς οι βλάκες -πάλι θα νομίζουν- θα αρχίσουμε να ελπίζουμε, μερικοί θα πούμε και νοερά ευχαριστώ. Όμως κ. Βενιζέλε μέχρι τώρα δεν ήσασταν στην κυβέρνηση; δεν ξέρεις τίποτα για την καταστροφή της χώρας και των Ελλήνων από  τα μέτρα που πήρατε;.

Θα μπορέσεις να δώσεις δουλειά σε 850000 επισήμως ανέργους και να ξανανοίξεις 300000 επιχειρήσεις που έκλεισαν; Δεν το πιστεύω. Προσπάθησε και μακάρι κάτι καλύτερο να καταφέρεις.

Η Ελλάδα ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ μου, έχει ανάγκη  από έναν Ερχαρτ, που έκανε την διαλυμένη και κατεστραμμένη χώρα, την Γερμανία, πρώτη οικονομική δύναμη πριν από 50-55 χρόνια και οι επόμενοι την προχώρησαν ακόμα πιο πολύ.

Όμως, ΕΔΩΣΑΝ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΑΝ, και τις πολεμικές αποζημιώσεις που επίσης μας χρωστούν. ΌΧΙ.

ΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ κυβερνώντες Έλληνες ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΟΥΝ να τα πάρουν; κανείς τουλάχιστον μέχρι τώρα. ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ και κανείς δεν τολμά να τους τα ζητήσει, αντί να μας λένε τεμπέληδες και λοιπά.

Όμως οι συγκυρίες έρχονται έτσι, που οι Γερμανοί, από τον φόβο της διάλυσης της Ε. Ε και την συντριβή του Ευρώ, θα αναγκαστούν να πληρώσουν.

ΔΥΣΚΟΛΑ ΟΜΩΣ εμείς ο Λαός, θα επιστρέψουμε στην προηγούμενη οικονομική κατάσταση. ΠΑΝΤΩΣ… ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΟΥΚ ΕΥΛΟΓΕΙΤΑΙ, εδώ ισχύει.

 

Ένα δεύτερο θέμα πολύ θλιβερό, είναι η παρουσία των παντός είδους δημοσιογράφων και δημοσιογραφίσκων, εκτός μερικών εξαιρέσεων, που αυτές τις μέρες μας γέμισαν με

τις κοτσάνες τους και κυριολεκτικά ξεσάλωσαν.

Ξέχασαν στο πι και Φι τους  αγανακτισμένους της πλατείας Συντάγματος και των άλλων ανά την χώρα πλατειών, που δεν νομίζω πως θα κάνουν πίσω. Η ανεργία, η πείνα, η δυστυχία κύριοι δεν υποφέρεται.

Αυτά μου ήρθαν στο μυαλό. Θα μπορούσα να γράφω ώρες. Τελειώνοντας μου ήρθε στο μυαλό μια ρήση κάποιου Γάλλου Θεωρητικού, που είπε: "Αν θες να καταλάβεις ένα Λαό, δεν έχεις παρά να πριονίσεις τις οικονομικές κολώνες του Κράτους".

Έτσι δεν υπάρχει κουράγιο για αγώνα, αφού νηστικός κανείς δεν χορεύει, ούτε και πολεμά. ΌΜΩΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ;

ΟΧΙ.. Γι' αυτό εγώ ελπίζω, όπως και εσείς άλλωστε.

Γεια σας. Τα λέμε. Όρεξη να υπάρχει

adreo


- Στείλε Σχόλιο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
adreo
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ
Μουσικοσυνθέτης
από ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/adreo

Σκοπός του BLOG μου είναι η προώθηση και προαγωγή της ΜΟΥΣΙΚΗΣ, οποιασδήποτε μορφής τέχνης (των λεγόμενων ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ) και του λόγου, (ΠΟΙΗΣΗ, ΣΤΙΧΟΣ, ΔΙΗΓΗΜΑ, ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ), σχετική αρθρογραφία και προσωπικές απόψεις, κρίσεις και εκτιμήσεις.
powered by Agones.gr - livescore

 
Tags

Γάτες να αφυπνιστούμε ολοι ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ www.musicheaven.gr/html/story.php?id=1523 ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΔΙΗΓΗΜΑ Η ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ
Επίσημοι αναγνώστες (7)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links    Ανάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN Όροι Χρήσης