αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs

Home
Ιστορίες για αγρίους
Ο Ταρζάν μας λείπει
10 Μαρτίου 2012, 19:59
Βράδυ Σαββάτου κι εγώ είμαι κάπου...
humor  καθημερινότητα  

Είναι περασμένες 2 και το μπαρ Limani είναι ασφυκτικά γεμάτο. Νεαροί και νεαρές μαζί με τον Κανάκη και μερικούς ηντάρηδες που βρέθηκαν καταλάθος ως φανατικοί τηλεθεατές του Ράδιο Αρβύλα κουνιούνται στους ρυθμούς της μουσικής.

Εκεί που τα δίνω όλα στο Think της Aretha μαζί με την κολλητή, ένα μπουκάλι μπύρας μπαίνει στο οπτικό μου πεδίο εκ δεξιών. Κάνω μια διακριτική στροφή και είναι μια παρέα νεαρών κάπου εκεί πίσω. Συνεχίζω το λίκνισμα και το μπουκάλι ξαναεμφανίζεται δις σαν θυμιατό στο κυρ ελέησον.

Τελειώνει η Aretha (είπαμε, χορεύαμε...) και γυρνάω σε ένα χαμογελαστό τριαντάρη νεαρό. Πέφτουν τα εισαγωγικά εκατέρωθεν χαμογελάκια και ακολουθεί ο παρακάτω διάλογος:

pastella (χαμογελαστή): “Θεωρείς δηλαδή ότι αυτός είναι ένας ελκυστικός τρόπος για να με προσεγγίσεις;” αναφερόμενη στην κίνηση με το μπουκάλι.
Νεαρός (όλο αυτοπεποίθηση): “Έπιασε όμως, έ; Μου μιλάς.”
pastella (χαμογελαστή): “Άρα το 'χεις ξανακάνει!
Νεαρός (σβήνει το χαμόγελο και παίρνει ύφος χάνου): “Είναι η δεύτερη φορά...
Pastella (χαμογελαστή):" Ό,τι πεις..!"

Ο νεαρός κατεβάζει μούτρα και επανέρχεται:

Νεαρός: “Εσύ μας βγήκες έξυπνη!
pastella: “Επειδή είμαι ξανθιά το λες?
Νεαρός (κάνει το χάνο): ...
pastella (χαμογελαστή): “Και τι έπρεπε να κάνω δηλαδή;
Νεαρός (με ύφος λέω σοφιστία): “Να κάθεσαι εκεί χαριτωμένη απλά!!!
pastella: (πιο λάιτ χαμόγελο): “Και τι να κάνουμε, η μανούλα μου με έκανε ξανθιά, χαριτωμένη και έξυπνη!
Νεαρός: “Με συγχωρείς!”

Τα επόμενα 10 λεπτά ζάλισε την κοριτσοπαρέα πίσω μου. Στη συνέχεια πήγε σε μια παρέα στην άλλη άκρη του μπαρ και μετά δεν τον ξαναείδα.

Γιατί τα διηγούμαι όλα αυτά; Γιατί θέλω τη βοήθειά σου αγαπητό αναγνωστικό κοινό. Δεν έχω καταφέρει εδώ και μια εβδομάδα πάντως να δώσω απάντηση σε ένα ερώτημα που γεννήθηκε έκτοτε και με βασανίζει ανελλιπώς:

Ο συγκεκριμένος νεαρός είναι:

  1. Νεάντερταλ που ξεπάγωσε.

  2. Η κακή εκδοχή του Καλ Ντρόγκο από το Game of Thrones

  3. Ο απόλυτος μαλάκας

  4. Μια αποτυχημένη συνέπεια ανάγνωσης ενός άρθρου “Πως να ρίξετε γυναίκα με 3 κινήσεις”

  5. Φανατικός οπαδός του Μάρκου Σεφερλή

  6. άλλη απάντηση (συμπληρώστε και αιτιολογείστε)

 

Παρακαλώ πολύ για τις απαντήσεις σας γιατί θα σπάσω το κεφάλι μου μέχρι να καταλήξω.

 

ΥΓ: Ήθελα να ήξερα οι μαμάδες τι τάιζαν τα αγόρια τότε...


22 σχόλια - Στείλε Σχόλιο

Σχόλιο από mary_omikron (10.03.2012)
Γιατί λείπουν οι ενδιάμεσες διαβαθμίσεις? Εγώ που ψηφίζω το τρισήμισυ (3,5)δηλαδή ποιά κουρτίνα να πάρω?


Σχόλιο από pastella (10.03.2012)
Υπάρχει η δυνατότητα για περισσότερες από μια. 3 και 5 να βάλω δηλαδή;


Σχόλιο από yokor (10.03.2012)
Λοιπόν, Στέλλα, εμείς εδώ τέτοιους "τυπάδες" τους λέμε "γκλιτς μπόυς"!

Άσχετο:σε διαβάζω ανελλιπώς και γράφεις πολύ όμορφα :)

Καλό βράδυ :)


Σχόλιο από mary_omikron (10.03.2012)
Οχι καλέ... ανάμεσα στην τρία και στην τέσσερα είναι ο άνθρωπος... :) :)


Σχόλιο από yiannisyiannis (10.03.2012)
Το παρήγορο πάντως είναι, πως σε αυτή την κοινωνία του unisex, όπου ο ρόλος του κυνηγού δεν είναι πλέον μονοπώλιο του αρσενικού, υπάρχουν ακόμη άντρες που φλερτάρουν, έστω και με αδέξιο τρόπο :D


Σχόλιο από sven (10.03.2012)
Πρώτ΄απ΄όλα, ο νεαρός αυτός μοιάζει να αδιαφορεί για την εντύπωση που θα κάνει στην κοπέλα που υποτίθεται πως θέλει να πλησιάσει ή να γοητεύσει. Αυτό σημαίνει πως δεν σέβεται τον ίδιο του τον εαυτό, και άρα δεν διαθέτει επαρκή αυτοεκτίμηση. Κάτι τέτοιο με τη σειρά του υποδηλοί πως δεν έχει γίνει ο ίδιος αποδέκτης σεβασμού από τα σημαντικά άτομα του άμεσου περιβάλλοντός του, τα οποία δεν κατάφεραν να γίνουν θετικά πρότυπα ταύτισης γι΄αυτόν.

Αναπαράγει, λοιπόν, -όποτε μπορεί- ενεργητικά αυτό που βίωσε ως παιδί παθητικά, δηλαδή την απαξίωση, την έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπο και τα προσωπικά του όρια. Η αντιστροφή των ρόλων, όπου από θύμα λειτουργεί πλέον ως θύτης, και άρα έχει ο ίδιος τον έλεγχο της κατάστασης, του δημιουργεί μια ψευδαίσθηση ασφάλειας, υπεροχής και προσωπικής επάρκειας, εκφορτίζοντας ταυτόχρονα ένα μεγάλο μέρος του τεράστιου άγχους και του φόβου που κουβαλά εντός του. Αυτός ακριβώς ο μηχανισμός βρίσκεται, για παράδειγμα, πίσω από τις φρικαλέες πράξεις των θυτών σεξουαλικής κακοποίησης μικρών παιδιών. Εννέα στους δέκα από αυτούς έχουν πέσει οι ίδιοι, ως παιδιά, θύματα σεξουαλικής κακοποίησης, συνήθως από αγαπημένα πρόσωπα του άμεσου περιβάλλοντός τους…

Η υποσυνείδητη αυτή προσπάθεια χειρισμού μιας τραυματικής κατάστασης αποτελεί, εκτός από επανάληψη της, και μία ανταπόδοση, στο πρόσωπο της εκάστοτε κοπέλας, όλων όσων ο ίδιος εισέπραξε.

Εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, αν εισπράξεις ανυστερόβουλα και γενναιόδωρα κάτι ως παιδί, μπορείς να το ανταποδώσεις εύκολα και ως ενήλικας, όποτε χρειαστεί…


Σχόλιο από Hastaroth (10.03.2012)
Ιατρέ μου,υπάρχει και η εκδοχή ότι ο εν λόγω νεαρός,μόλις είδε ότι έπεσε σε άτομο που έπρεπε να το αντιμετωπίση με πρωτοτυπία και έξυπνη συμπεριφορά,"τα έκανε επάνω του",φοβήθηκε και υποχώρησε.Εχασε δηλαδή τόν έλεγχο τής κατάστασης και ξανα-κυριεύθηκε από άγχος ("ώχ,τί κάνουμε τώρα;πώς το χειριζόμαστε;").

Πάντως θα επισημάνω στον John-John ότι το φλέρτ,γιά να θεωρηθή ώς τέτοιο,πρέπει να είναι επιτυχές.Διαφορετικά χάνει την "αξία" του...

ΥΓ 1.Who is Κανάκης;Αυτός που φτιάχνει τα παγωτά και τα φύλλα γιά σπανακοτυροζαμπονοπρασοκολοκυθόπιττες;

ΥΓ 2.Πρίν από τον άνθρωπο τού Νεάντερνταλ υπήρξε ο άνθρωπος τού Κρό-Μανιόν και πρίν από αυτόν,ο Ζινζάνθρωπος......


Σχόλιο από sven (10.03.2012)
Αλβέρτο,

δεν διαφωνώ, αλλά αν κάποιος φοβάται μια όμορφη και έξυπνη γυναίκα -αντί να το χαίρεται- σημαίνει πως νιώθει απέναντί της ανεπαρκής και χωρίς αυτοπεποίθηση απέναντί της και άρα τη φοβάται. Αυτό έχει ως μία πολύ πιθανή ερμηνεία τους λόγους που προανέφερα...

Θα ήταν πολύ διαφορετικό αν ένιωθε ανασφάλεια στο πλησιάσμα μιας όμορφης κοπέλας, μπορώντας, όμως, να το εμπεριέξει και όχι να το "ξεράσει" από μέσα του με αυτόν τον πολύ προσβλητικό και ωμό τρόπο.

Έχασε, λοιπόν, όχι μόνο τη μπάλα αλλά και την ευκαιρία να ελκύσει το ενδιαφέρον της κοπέλας...


Σχόλιο από mary_omikron (10.03.2012)
Βλέποντας οτι "μπαίνετε" σε ουσιώδη ανάλυση, εγκαταλείπω την αρχική ανάλαφρη προσέγγιση και συμφωνώ με τον Σάββα οτι η προσωπική του ανεπάρκεια τον οδήγησε στην αρχική "χαριτωμένη" κίνηση να κραδαίνει το μπουκάλι της μπύρας και στην συνέχεια στην ενασχόληση με το εύκολο απέναντι, όταν αντελήφθηκε πως για εδώ που χρειάζεται προσπάθεια είναι πολύ λίγος.


Σχόλιο από Hastaroth (10.03.2012)
Δηλαδή συμφωνούμε αμφότεροι και οι...τρείς που έλεγε αστειευόμενος ένας καθηγητής μου στο σχολείο :)

ΥΓ.Τελικά,δέν μού απάντησε κανείς ποιός είναι ο Κανάκης που ήταν στο μπάρ Limani και είναι τόσο γνωστός ώστε να μνημονεύεται ονομαστικά...


Σχόλιο από antwnispatra (10.03.2012)
Νεαρός: “Εσύ μας βγήκες έξυπνη!”
pastella: “Επειδή είμαι ξανθιά το λες?”

Δεν θα ασχοληθώ με τα υπόλοιπα,ούτε θα ράψω σεντόνι.
Απλά θα πω...απο τις 3 είσαι η πιο έξυπνη,άσχετα με το αν είσαι η πιο κοντή.Γιατί δεν μετράω με το πασέτο.


Σχόλιο από pastella (11.03.2012)
@yokor: Η ανάγνωση ανταποδίδεται :) Αποφάσισα να αποφύγω τους χαρακτηρισμούς, εγώ τους λέω και αλλιώς...

yiannisyiannis: Από το ολότελα καλή και η Παναγιώταινα, δεν διαφωνώ, αλλά δεν το συνέχισε. Μα γιατί ο κόσμος δεν φλερτάρει πια..;

sven: Το βλέπεις από ψυχολογική σκοπιά, οκ, ΑΛΛΑ μήπως από τη στιγμή που απέκτησε to flirt λαιφστάιλ προσέγγιση και ψυχανάλυση για τα κίνητρα και τη φύση του, χάσαμε την ουσία;

Αλβέρτο, ο Κανάκης είναι ο Αντώνης Κανάκης από την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα και ιδιοκτήτης του Ρ/Σ Imagine. Το εν λόγω μπαρ του ανήκει.

Αντώνη: Αυτό είναι μια άλλη κουβέντα για άλλη στιγμή.

ΤΕΛΙΚΑ αγαπητοί μόνο η Μαίρη με βοηθά να λύσω το γρίφο του τι είναι το άτομο. Δεν σας κάνει κάποια επιλογή;


Σχόλιο από -Sadahzinia- (11.03.2012)
Θα συμφωνήσω με έναν από τους προαναλύσαντες πως πάλι καλα που ακόμα φλερτάτουν live και όχι μόνο μέσω social media. Aρνούμε να πιστέψω βεβαια πως μιλάμε για ηλικία 30+,-. Ωστόσο ο τύπος ήταν θαυμάσια ευκαιρία για ανελέητο τρολάρισμα και έπρεπε να αδράξεις την ευκαιρία για αυτο.
(μάλλον το 5)

Άσχετο P.S Αγαπάμε Λιμάνι


Σχόλιο από yiannisyiannis (11.03.2012)
Συγνώμη Στέλλα, έχεις δίκιο παρέλειψα να επιλέξω κατηγορία :) Λοιπόν κατηγορία Νο6, "στατιστικό καμάκι". Προσεγγίζω όσο περισσότερες κοπέλες μπορώ. Δεν χάνω τον χρόνο μου με τις έξυπνες ή τις δύσκολες. Σύμφωνα με τις στατιστικές μου, στις 100 θα υπάρχουν 5-10 στην ίδια απελπισμένη κατάσταση με μένα, που θα συναινέσουν, ακόμη κι αν τις προσεγγίσω με λίγο αδέξιο ή άκομψο στυλ. Στα θετικά μου συγκαταλέγεται ότι ακόμη προσπαθώ να βρω κοπέλα με τον παραδοσιακό τρόπο, έξω από τα chat rooms και τα social media.


Σχόλιο από antwnispatra (11.03.2012)
ΟΚ Στέλλα,ήμουν οφ τόπικ αλλά ξέρεις το λόγο.
Τον βάζω στο 3 με ελαφρυντικό την ειλικρίνεια,καθώς παραδέχτηκε πως ήταν η δεύτερη φορά(για εκείνο το βράδυ μάλλον).
Δεν τον ξαναείδες γιατί κατά τις 4 ήπιε τη μπύρα η οποία είχε φτάσει στους 22 βαθμούς κελσίου και τον έπιασε tsirlipipi που έλεγε κάποτε η παρέα του Κανάκη.


Σχόλιο από SouLRocK (11.03.2012)
6. γόης-σώμα-μπαρότσαρκας που με ποτό και λιγομίλητες υπεράνω ατάκες θέλει την κοπέλα να υποκλιθεί στη γοητεία του & να μη του αντιμιλά πολύ..
... εσύ μάλλον αντιμίλησες πολύ και δεν υποκλίθηκες :p χαχαχα

Υ.Γ. το πέτυχα;


Σχόλιο από mprizas (11.03.2012)
ΝΕΑΤΕΡΝΤΑΛ ΠΟΥ ΞΕΠΑΓΩΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ χαχαχαχαχαχαχαχα


Σχόλιο από pastella (11.03.2012)
Sadahzinia: Σιγά μην κάτσω να ασχοληθώ παραπάνω με το τυπάκι. Όσο για το λιμάνι, εδώ και 4 χρόνια τα ίδια και τα ίδια, κυρίως ο ίδιος ο Κανάκης όταν κάνει τον DJ.

Γιάννη μου άρεσε η κατηγορία που προσθέτεις. Γρι γρι και ότι μας κάτσει.

Αντώνη αν τον έπιασε τσιρλιπιπί καλά να πάθει.

soulrock: Τίποτα από όλα αυτά. Ένας νορμάλ (???) 30αρης που απλά ήθελε να εκτονωθεί εκείνο το βράδυ με τον πιο γρήγορο και εύκολο τρόπο. Ουτε γόης, ούτε σώμα, ούτε Ο Θαμώνας του μπαρ. Πως είναι ο Gambit, καμία σχέση...!

Mprizas βλέπω ότι μένεις σταθερός στις απόψεις σου :)Σχόλιο από Hastaroth (11.03.2012)
Εγώ πάντως θα έλεγα ότι είναι ο απόλυτος μαλάκας Νεάντερταλ που ξεπάγωσε και ώς εκ τούτου κάνει κρύο φλέρτ....

Περί τού Αντωνίου Κανάκη πληροφορήθηκα από άλλη πηγή.Υποψιάζομαι πάντως ότι έχει κάποια συγγένεια με τον φυλλοπαραγωγό.

ΥΓ.Πάντοτε αναρωτιόμουν πώς προέκυψε αυτή η εντύπωση πως οι ειδικά οι ξανθιές είναι όλες χαζές.Ισως τα σχετικά ανέκδοτα είναι αποκυήματα τής αντιπαθείας κάποιων μελαχροινών ή καστανόμαλλων γυναικών.Πάντως στην δουλειά μου υπάρχει μιά κοπέλα που είναι κατάξανθη και τετραπέρατη-τόσο που μπορεί να μαντέψη τί μού είπε ο συνάδελφός μου στο τηλέφωνο χωρίς να έχη ακούσει την συνομιλία.....


Σχόλιο από sven (11.03.2012)
Αλβέρτο,

ίσως η συγκεκριμένη τετραπέρατη ξανθιά να μη μαντεύει λόγω εξυπνάδας το τί σου λέει ο συνάδελφός σου στο τηλέφωνο χωρίς νάχει ακούσει τη συνομιλία, αλλά να μπορεί να διαβάζει τα χείλια σου.

Κάτι ανάλογο μου συνέβη πριν από κάποια χρόνια, όταν πήγα, συνοδευόμενος από μία κοπέλα, σε ένα μαγαζί όπου τραγουδούσε η κόρη της γνωστής θεσσαλονικιάς ρεμπέτισσας Μαριώς που μένουν δίπλα μου και γνωριζόμαστε πολύ καλά. Από χόμπυ, λοιπόν, η κόρη της Μαριώς έχει μάθει να διαβάζει ακόμα και από πολύ μακριά τα χείλια όποιου μιλά και να γνωρίζει ΑΚΡΙΒΩΣ το τί λέει.

Καθόμασταν περίπου 20 μέτρα μακριά από το πάλκο της ορχήστρας και σε χαμηλό φωτισμό και συζητούσα με τη συνοδό μου όταν η κόρη της Μαριώς καταλαβαίνοντας το τί συζητούσαμε μου λέει από μικροφώνου "Μην ανησυχείς γείτονα, δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο". Φυσικά έμεινα άναυδος. Λίγο αργότερα, είπα και πάλι κάτι στη συνοδό μου και μου ξαναλέει από μικροφώνου: "Θα σου βάλω πιπέρι στο στόμα"!!!

Ήταν μια συγκλονιστική και απρόσμενη εμπειρία...


Σχόλιο από Hastaroth (12.03.2012)
Ρόμπα σε έκανε από μικροφώνου ιατρέ μου η κόρη τής Μαριώς :).Μήπως θα έπρεπε να φοράς χειρουργική μάσκα όταν μιλάς με κάποιον εν τή παρουσία της;

Η συγκεκριμένη δική μου συνάδελφος,πάντως,ουδέν χείλος μου διάβασε.Το γραφείο μου είναι σε άλλο χώρο από το δικό της.Ετυχε να σηκώση εκείνη το τηλέφωνο όταν με ζήτησε ο συνάδελφος και μού "πέρασε" την γραμμή.Δέν μπορούσε όμως ν'ακούση την συνομιλία γιατί δέν έχει τέτοια δυνατότητα το τηλεφωνικό μας κέντρο.Αφού μίλησα με τον συνάδελφο,πήγα στον χώρο που είναι το γραφείο της επειδή στον ίδιο χώρο είναι και το φάξ και ξανάστειλα ένα έγγραφο που δέν είχε ληφθεί από τον παραλήπτη.Και τότε μού λέει η ξανθιά "α,γι'αυτό λοιπόν σε ήθελε ο Μ".Μυστήριο το πώς το μάντεψε,θα μπορούσα να είχα συζητήσει ο,τιδήποτε άλλο,άσχετο,με τον συνάδελφό μου πρίν πάω να στείλω το φάξ...

Τελικά από καμάκι (και Κανάκη) ξεκινήσαμε,στίς ξανθιές καταλήξαμε :)))


Σχόλιο από NIKOSPI (29.03.2012)
Ενας αντρας μπορει να κανει τα παντα για να ριξει μια γυναικα, το θεμα ειναι οτι δεν εχει προβλεψει πως το παιρνει η γυναικα, χαχαχα αρα οι γυναικες φταινε που εχουν αυτο το μυαλο:P !!!Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
pastella
Στέλλα
Superhero
από ΧΑΡΙΛΑΟΥΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/pastella

Από το ημερολόγιο ενός superhero.
ask2use.com: Επιτρέπεται η αντιγραφή όλου του κειμένου
ask2use.com: Μόνο για μη-κερδοσκοπική χρήση
ask2use.com: Υποχρεωτική η αναφορά πηγής
ask2use.com: Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή χωρίς άδεια
Επικοινωνήστε με τον δημιουργό!Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας

web counter
web counter
Tags

17 Νοέμβρη comics η έβδομη τέχνη εργασία humor Θεσσαλονίκη μου γλυκιά καθημερινότητα live συναυλία peter gabriel MSc διπλωματική Χριστοδουλόπουλος my inner struggle ανθρώπινες σχέσεις πτυχιακή μέρα μπαίνει- μέρα βγαίνει άνθρωποι είμαστε Oldenburg Γερμανία Νεομετανάστρια Εκλογές Radio MusicHeaven Θεσσαλονίκη Σοβαρά Τώρα Thessaloniki 2014 world experiences yeaaaah baby!!! άνθρωποι και ιστορίες Βαγγέλης Γιακουμάκης σχολείο bullying δουλειά ωχ το μάτι μου σαρκασμός εκπομπή Πειρατές κι όπου μας βγάλει Ελλάδα Ελλάδα night life γραφιστική θεωρίες για αγρίους διακοπές πανεπιστήμιο ουστ από δω! κινηματογράφος soundtrack κορίτσια απολαύστε χιούμορ μουσική περί MusicHeaven BK Πλάκα Με Κάνεις by Night Πλάκα Με Κάνεις σπουδά-ζω συναυλίες ταξίδια MusicHeaven ταξιδιάρα ψυχή υπολογιστής Χαλκιδική ΒΚ τηλεόραση χιουμοριστικό ω ρε που πάμε working girl
Επίσημοι αναγνώστες (13)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs

LinksΑνάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN Όροι Χρήσης