αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs
Home
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΆ ΘΕΜΑΤΑ
ΑΠΟΨΕΙΣ stoxastis-vaggeliscom
14 Ιουνίου 2013, 18:12
Ίσως Μοιραίο το Λάθος... με την ΕΡΤ...


Η σημερινή διαμορφούμενη κατάσταση με τον αιφνίδιο θάνατο - κλείσιμο της ΕΡΤ , που βασίστηκε στο βαρύγδουπο διάγγελμα από τους ιθύνοντες , με ηθικοπλαστικές θέσεις , προκειμένου να καταργήσουν την διαφθορά και τις καταχρήσεις του δημόσιου χρήματος...

Η θέση αυτή των σημερινών κυβερνώντων είναι επίπλαστος , ψευδής , υποκριτική και ανέντιμος.

  Αυτά που καταγγείλατε κύριοι κυβερνώντες , είναι σαφής κόλαφος και ανερυθρίαστη αποδοχή για εσάς και τους επί πολλά έτη προηγούμενους από εσάς , που διορίζατε κατά καιρούς , ως άλλοι "Αλή Πασάδες" τα "τσογλάνια" σας , με τους παχυλούς μισθούς για να σας στηρίζουν δημοσιογραφικά και όχι μόνον , στις εκάστοτε ψηφοθηρικές και εκλογικές σας αναμετρήσεις .

Εκείνο όμως που κατάφωρα θα σας στιγματίζει είναι , ότι σε μία νύκτα και χωρίς ενημέρωση εναλλακτικής λύσης με πράξη νομοθετικού περιεχομένου , πετάτε κυριολεκτικά στο δρόμο χιλιάδες εργαζόμενους οικογενειάρχες , οι οποίοι ουδεμία σχέση έχουν με τα προαναφερόμενα "τσογλάνια".                               

    Προφανώς θέλετε να δείξετε την έμπρακτο υποταγή σας στους τοκογλύφους δανειστές μας , που έχουν ενσκήψει ως λαίλαπα πεινασμένων γυπαετών στο "πτώμα" της Ελλάδας , έτσι όπως την έχετε καταντήσει.  

  

 Εκτιμάται ... ότι το σημερινό απάνθρωπο κατάντημα, προφανέστατα έχει και άλλες όψεις για την παραπλάνηση της κοινής γνώμης από άλλα γεγονότα όπως:

  • Τα παρουσιαζόμενα αδιέξοδα με τις αποκρατικοποιήσεις , που  πίσω από την αποτυχία της ΔΕΠΑ , κρύβεται το μέγιστο θέμα της υποθαλάσσιας ενέργειας , από τα πλούσια κοιτάσματα του Ιονίου , του βορείου Αιγαίου και των Νοτίως και Ανατολικά Κρήτης.
  • Το κουκούλωμα και της μη επέκτασης... των αναγνωρισθέντων και κατόπιν παραδοχής από στελέχη του ΔΝΤ ,  των συνεχόμενων λαθών , που αφορούν τον χειρισμό και των επιβαλλομένων μέτρων από την τρόϊκα.
  • Την "πρόβα τζενεράλε" για τα "προγκρόμ" των απολύσεων που ακολουθούν.
  • Η μη άμεση ενημέρωση από το κανάλι vouli των πολιτών  για τα τεκταινόμενα στην πολιτική σκηνή.
  • Ως τελευταία άποψη είναι εκείνο το εξόχως σοβαρό θέμα , για  το οποίο καταβάλλεται προσπάθεια να αποκρυφτεί τουλάχιστον επί του παρόντος.

  Ο αποκλεισμός από τις καθημερινές ειδήσεις των παραμεθορίων περιοχών , ορισμένων νησιών όπως και του απανταχού Ελληνισμού της γης , είναι ολέθριο λάθος και ίσως αποβεί μοιραίο για τους σημερινούς κυβερνώντες .

   Επαναλαμβάνεται... εάν θέλατε να ξεβρομίσει από τα παράσιτα  κρατικοδίαιτα κοράκια η ΕΡΤ ,  που ζουν σε βάρος του Έλληνα πολίτη , υπήρχαν πάμπολλοι  τρόποι και το σημαντικότερο θα είχαν και την καθολική αποδοχή όλων σχεδόν των Ελλήνων .

     Εκτιμάται ακόμη , ότι η απεργία από την Ένωση Συντακτών ,  καταλήγει να έχει , ως απότοκο , την μη ενημέρωση των πολιτών , ανεξάρτητα εάν αφήνετε αυτό στην  διακριτική ευχέρεια των ιδιωτικών καναλιών...  η όποια ενημέρωση.  Ήδη όμως αυτή πραγματοποιείται , από ορισμένα μικρά κανάλια και μέσω διαδικτύου προβάλλεται  η ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ ... εύγε τους.

Από το blog ΑΠΟΨΕΙΣ

stoxastis-vaggeliscom.blogspot.com


- Στείλε Σχόλιο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
stoxastis-vaggeliscom
Αλεξόπουλος Ευάγ.
από ΡΑΦΗNAΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/stoxastis-vaggeliscom


Tags
Επίσημοι αναγνώστες (3)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links    Ανάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTENΌροι Χρήσης