αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs

Home
Ζω σημαίνει επικοινωνώ!
30 Ιουλίου 2014, 19:15
Όχι που θα μας ξεφεύγατε...


video 

Τρομοκράτες της Χαμάς μεταμφιέστηκαν για μία ακόμα φορά σε μικρά παιδιά, θέλοντας να αφανίσουν με τις ρουκέτες τους το κράτος του περιούσιου λαού του Ισραήλ από προσώπου γης. Το άγρυπνο, όμως, μάτι του διασφαλιστή της ειρήνης και του Δικαίου τους αντιλήφθηκε έγκαιρα, ισοπεδώνοντας και αυτό το σχολείο στο οποίο κατέφυγαν, κομματιάζοντας δεκάδες από αυτούς.

Αν ακούσετε ή διαβάσετε πως ήταν και πάλι πραγματικά παιδιά και όχι μεταμφιεσμένοι τρομοκράτες, θα πρόκειται για τη συνήθη αισχρή προπαγάνδα της εγκληματικής οργάνωσης της Χαμάς που φταίει για όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες εβδομάδες στη Γάζα.

Προϊόν επαίσχυντης προπαγάνδας των εχθρών του Ισραήλ είναι και το παραπάνω βίντεο που δήθεν φέρει ισραηλινούς να πανηγυρίζουν για το θάνατο των δεκάδων παιδιών, τραγουδώντας πως "Δεν έχει σχολείο στη Γάζα γιατί δεν έχει άλλα παιδιά", "Μισώ όλους τους Άραβες", "Η Γάζα είναι νεκροταφείο" κ.ά. Μη πιστεύετε τίποτα από αυτά.  Πρόκειται για και πάλι για αισχρή προπαγάνδα της Χαμάς. Το Ισραήλ μόνο την ειρήνη επί γης και της περιοχής επιθυμεί και, αν σκοτώνει μερικές εκατοντάδες αθώους και ισοπεδώνει ολόκληρες περιοχές αμάχων πότε-πότε, μόνο για το καλό τους είναι...

Συγχώρα με, Θεέ μου, τον αμαρτωλό...3 σχόλια - Στείλε Σχόλιο

Σχόλιο από Orfeus (30.07.2014)
Μα ξέρεις τώρα... Ότι κάνει το φουκαριάρικο το Ισραηλάκι, με θεϊκή εντολή το κάνει.
(ΔΕΥΤΕΡΟΝΟΜΙΟΝ Ζ') 1: Όταν δε Κύριος ο Θεός σου σε εισαγάγει εις την χώραν προς την οποίαν τώρα πορεύεσαι δια να την κληρονομήσεις ως ιδικήν σου, και εκβάλει από εμπρός σου Έθνη μεγάλα πολυαριθμότερα και ισχυρότερα από σε. 2: Θα παραδώσει αυτούς Κύριος ο Θεός σου εις τα χέρια σου, θα κτυπήσεις αυτούς, θα τους εξαφανίσεις τελείως και δεν θα τους λυπηθείς καθόλου. 6: Διότι συ, εν αντιθέσει προς εκείνους, είσαι λαός άγιος, αφιερωμένος εις τον Κύριον και Θεόν σου. Κύριος ο Θεός σου σε εξέλεξεν ανάμεσα από όλα τα άλλα Έθνη της γης. 10: Αλλά είναι και Θεός δίκαιος ο οποίος ανταποδίδει προσωπικώς εις τους μισούντας αυτόν και εξολοθρεύει αυτούς. 22: Κύριος ο Θεός σου θα καταστρέψει και θα εξαφανίσει τα έθνη αυτά από εμπρός σου. Δεν πρέπει να εξαφανίσεις αυτούς ταχέως δια να μη μείνει έρημος και ακατοίκητος η χώρα από ανθρώπους και πληθυνθούν τα άγρια θηρία εναντίον σου. 23: Αυτούς Κύριος ο Θεός σου θα τους παραδώσει στα χέρια σου και θα προκαλείς εις αυτούς μεγάλες καταστροφές μέχρις ότου εξολοθρευτούν και εξαφανισθούν πλήρως.


Σχόλιο από mary_omikron (30.07.2014)
Ακόμη και σαν "αστείο" αντιστροφής ρόλων προκαλεί φρίκη!! Εχουν χάσει κάθε αίσθηση του αίσχους και χοροπηδάνε σαν μαϊμούδες με οπαδικού τύπου "οεο, οεο" για την εξολόθρευση μωρών!!! 
Διάβασα προσεκτικά και το απόσπασμα του δευτερονομίου Ζ (Ορφέας) και σκέφτηκα ότι αυτό στην περίπτωση της Γάζας τηρείται κατά γράμμα και προφανώς απενοχοποιεί τις συνειδήσεις τους... 

Υπάρχει όμως και το οφθαλμόν αντί οφθαλμού της Εξόδου (21,24), αν είναι να ανατρέχουμε σε εποχές που αυτοί οι άνθρωποι σε πνευματικό και κοινωνικό επίπεδο χρειάζονταν οδηγίες για να επικοινωνούν μεταξύ τους σαν άνθρωποι... κι εκεί ακόμη δεν λέει πουθενά "ολόκληρο λαό αντί οφθαλμού"
Αίσχος και αηδία.


Σχόλιο από Orfeus (30.07.2014)
Αν το καλοσκεφτείς, ακριβώς αυτό κάνουν στους Παλαιστίνιους αιώνες τώρα. Τους εξολοθρεύουν σιγά-σιγά 22 & 23, με θεϊκό ...άλλοθι!   Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
sven
από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΥΡΥΤΕΡΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/sven


Tags
Επίσημοι αναγνώστες (39)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs

LinksΑνάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN Όροι Χρήσης