ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΆ ΘΕΜΑΤΑ
ΑΠΟΨΕΙΣ stoxastis-vaggeliscom
27 Αυγούστου 2016, 14:20
Η Αλήθεια πρέπει να ... Λάμψει.


  Το ότι βρισκόμαστε υπό την "μπότα" των δανειστών-ΔΝΤ , οφείλεται κατά κύριο λόγο , στα στοιχεία τα οποία προσκόμισε η ΕΛΣΤΑΤ, παρά τις αντιρρήσεις ορισμένων οργάνων της, ότι τα στοιχεία αυτά, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και έχουν διογκώσει τα ελλείμματα με ψευδή στατιστικά στοιχεία, παραποίηση μεθοδολογιών, ακόμη και πρωτογενών στοιχείων.

   Οι ΑΠΟΨΕΙΣ δεν αναφέρονται στα αντιδικούντα πρόσωπα, ούτε παίρνουν θέση, εφόσον το όλον θέμα βρίσκεται στα χέρια της δικαιοσύνης. Το δημοκρατικό πρέπον είναι, απρόσκοπτα η δικαιοσύνη να επιτελέσει το έργο της.

   Ο πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ και ο κύριος συντελεστής του υπόψη θέματος , "παιδί" του ΔΝΤ βρίσκεται αναμφίβολα σε αρκετά δύσκολη θέση.

   Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή (commision europe'enne) , με επιστολή της επιχειρεί καταφανή επέμβαση , όπως και άλλοι ημέτεροι αναφερόμενοι, ότι τα κοινοποιηθέντα  στοιχεία ήσαν απολύτως ακριβή, και ως εκ τούτου ουδέν θέμα υφίσταται.

  

 Η ΑΛΗΘΕΙΑ όμως πρέπει να ΛΑΜΨΕΙ... και να αποδοθούν ευθύνες εκεί όπου υπάρχουν.

Αποτέλεσμα εικόνας για δικαιοσύνηΗ χώρα εδώ και έξι χρόνια αντιμετωπίζει πρωτόγνωρη οικονομική καταπίεση , από δανειστές και ΔΝΤ , οι οποίοι κραδαίνουν κάθε τόσο το CREXIT , προκειμένου να επιτύχουν αυτά, που συντηρούν την τοκογλυφία τους. Επιχειρούν τον αφανισμό του δημόσιου πλούτου, με τιμές κατάφωρα κατώτερες της αξίας του.


   Γενικά η χώρα ένεκα του αλόγιστου και υπέρογκου δανεισμού, για τα οικονομικά δεδομένα της, βρίσκεται σήμερα σε καταφανή οικονομική υποδούλωση , η οποία εξικνείται σε δέσμευση της ΕΘΝΙΚΗΣ της κυριαρχίας. 

Ας ελπίσουμε ότι όλα αυτά θα ξεπεραστούν και η χώρα θα βρει την ατραπό εξόδου από την "κρίση", που τώρα μαστίζεται και αυτό, προς όφελος των Ελλήνων πολιτών , των  οποίων μεγάλη "μερίδα " είναι ενδεδυμένη με φτωχοποίηση και ένδεια.

1 σχόλια - Στείλε Σχόλιο

andikostas (16.09.2016)
Προσωπικά πιστεύω, ότι τίποτα δεν θα αλλάξει, διότι το πρόβλημα προϋπήρχε εδω και χρόνια...Αν υποθέσουμε ότι υπάρχει άνθρωπος να αλλάξει τη χώρα, πρέπει να δώσει στη χώρα! Οι υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα, σηματοδοτούν το χάος, ειδικά σε μια εποχή οπου τίποτα δεν πιστοποιείται...

Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog
Συγγραφέας
stoxastis-vaggeliscom
Αλεξόπουλος Ευάγ.
από ΡΑΦΗNAΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/stoxastis-vaggeliscom
Επίσημοι αναγνώστες (3)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links