ΜΟΥΣΙΚΗ, ΤΕΧΝΕΣ, ΛΟΓΟΣ
Η ΜΟΥΣΙΚΗ, ΟΙ ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΞΥΨΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
10 Οκτωβρίου 2016, 21:52
ΑΧ ΜΑΥΡΑ ΜΑΤΙΑ


Φίλες μου, φίλοι μου, ακούστε αυτό το τραγούδι μου και πέστε μου ευθαρσώς την γνώμη σας.

Και διαδώστε το αν θέλετε. Πρόχειρα είναι ηχογραφημένο, αλλά ένα τραγούδι φαίνεται αν είναι καλό. Εν πάσει περιπτώσει, εγώ θα βάζω μέσα μέσα ένα τραγούδι στο youtube, να μετρώ με πενιχρά μέσα την δύναμή μου. Φιλοδοξίες; περιέργεια; Δεν ξέρω.

γεια σας

https://www.youtube.com/watch?v=1VVCV23oR24

13 σχόλια - Στείλε Σχόλιο

Orfeus (11.10.2016)
Α Ρ Ι Σ Τ Ο Υ Ρ Γ Η Μ Α !!!
EVAGGELIASAKELLARIOU (11.10.2016)
Εμένα μου άρεσε, πάντως!
adreo (11.10.2016)
Orfeus, εγώ τσιμπάω ... και σε ευχαριστώ. Τώρα αν ηρωνεύεσαικαι πάλι σε ευχαριστώ! Μόνο να μου το λες πότε μιλάς σοβαρά για να το γράφω στο ημερολόγιό μου.
Γιώργη, μήπως στην πολυκύμαντη διαδρομή σου είχες ερωτευθεί τίποτα μαύρα μάτια; ευκαιρία να της το στείλεις για να της πεις πως δεν ήσουν ψεύτης τότε που της το έλεγες'
Να είσαι καλά φίλε μου ιντερνετικέ.
.... και αυτή την φορά μη ΕΙΡΩΝΙΚΕ!!!
adreo (11.10.2016)
κ. Ευαγγελία σας ευχαριστώ. Οι γυναίκες , σχεδόν πάντα αγαπούν την μουσική μου. Είστε ειλικρινής καιμε ενθαρρύνετε να ξέρετε.
Hastaroth (11.10.2016)
Δέν ξέρω άν μπορεί να καταταγή στα αριστουργήματα,αλλά είναι ένα ωραίο ρομαντικό κομμάτι,που ακούγεται ευχάριστα.

Είδα ότι έχετε κι'άλλα κομμάτια στο Youtube.Εν ευθέτω χρόνω θα τ'ακούσω κι'αυτά.
Orfeus (11.10.2016)
Τίίίίίί; Δεν τα έχεις ακούσει ακόμα; Ντροπή σου Αλμπέρτο!
Hastaroth (12.10.2016)
Με σκυμμένο το κεφάλι ομολογώ.ΝΑΙ,δέν τα έχω ακούσει....

Πάντως,ειλικρινώς το συγκεκριμένο κομμάτι είναι ωραίο.Κι'αναρωτιέμαι γιατί ο κ.Ανδρεόπουλος δέν περιορίζεται στο να μάς παρουσιάζη την μουσική του αντί ν'αναλώνεται σε σχολιασμούς με τους οποίους έστιν ότε γίνεται και γραφικός.

Ελπίζω μάλιστα κάποια στιγμή να μού δοθή η ευκαιρία να συνεργαστώ μαζί του.
Orfeus (12.10.2016)
Να του το προτείνεις Αλμπέρτο μου. "Το γοργόν και χάριν έχει".
EVAGGELIASAKELLARIOU (12.10.2016)
Καλημέρα. Αντί για τον Αλβέρτο, το προτείνω εγώ. Andreo, θα ήθελα στο blog σου να ανεβάζεις τα μουσικά σου κομμάτια, γιατί δεν έχω ευκαιρία να τα ακούω στο youtube. Ευχαριστώ, Ε.Σ.
adreo (12.10.2016)
Hastaroth, ευχαριστώ... Ε! μετά τα χαλάς, φοβάμαι μήπως είσαι ... διχασμένη προσωπικότητα. Είναι βέβαια και ο Ιαβέρης {orfeus) που σε έχει υπό την επιτήρησή του.. Αυτός και αν είναι διχασμένος.. ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΘΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΫΡΙΟΙ, ευθαρσώς σας λέω πως ο adreo, δεν κολλάει μπρίκια. Αυτό, το να γράφει δηλαδή μουσική, είναι το δυνατό του χαρτί, που αρκετοί εργάστηκαν για να το αδυνατίσουν. Για όλους έχει ό Θεός φίλοι μου και κανείς δεν μπορεί να ξέρει..... Ο αφορισμός γιατί σου χαλάω την σούπα και δεν ασχολούμαι μόνο με την μουσική, σου απαντώ. Ο adreo είναι στην ενεργό δράση ως πολίτης και κανέναν δεν αφίνει απεριποίητο. Τι να κάνουμε; Οι άνθρωποι πρέπει να είναι σε όλα μέσα.
adreo (12.10.2016)
Και εσένα Γιώργο,δηλαδή orfeus,
δεν θα σε αφήσω χωρις απάντηση, αν και σε θεωρώ άνθρωπο χορατατζή και δεν μου πάει να σου μπένω. Καμιά φορά ας υποκλινόμαστε σε ανθρώπους που όλη τους την ζωή υπηρετούν την μουσική. Δεν θα πω ταλαντούχους, αυτό το κρίνουν άλλοι. Δεν θα πάθεις τίποτα Γιώργο αν σε κάποιον που αξίζει, αν και είναι λέξη φυσαρμόνικα αυτή, να λές και έναν καλό λόγο. Φοβάμαι πως όσοι σε διαβάζουν στις ψευτδιαμάχαχες μας βέβαια, θα λένε. Κοίτα πόσο στριμμένος είναι ο otfeus.
Αυτά πάντα με τα μπράβο μου για το γράψιμό σου, άσχετα αν κάποιες φορές δεν συμφωνώ μαζί σου. .
adreo (12.10.2016)
κ. Ευαγγελία.. Είστε η ήρεμη δύναμη του site.Σας ευχαριστώ. Για τα τραγούδια μου να τα βάζω εδώ, θα το ψάξω και αν γίνεται, γιατί να μην το κάνω;
EVAGGELIASAKELLARIOU (13.10.2016)
Εντάξει, Περιμένω. Ε.Σ.

Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog
Συγγραφέας
adreo
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ
Μουσικοσυνθέτης
από ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/adreo

Σκοπός του BLOG μου είναι η προώθηση και προαγωγή της ΜΟΥΣΙΚΗΣ, οποιασδήποτε μορφής τέχνης (των λεγόμενων ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ) και του λόγου, (ΠΟΙΗΣΗ, ΣΤΙΧΟΣ, ΔΙΗΓΗΜΑ, ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ), σχετική αρθρογραφία και προσωπικές απόψεις, κρίσεις και εκτιμήσεις.
Tags

Γάτες να αφυπνιστούμε ολοι ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ www.musicheaven.gr/html/story.php?id=1523 ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΔΙΗΓΗΜΑ Η ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ
Επίσημοι αναγνώστες (7)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links