ΜΟΥΣΙΚΗ, ΤΕΧΝΕΣ, ΛΟΓΟΣ
Η ΜΟΥΣΙΚΗ, ΟΙ ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΞΥΨΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
16 Ιουνίου 2017, 09:52
κ. Τσίπρα, κ. Υπουργοί τρώτε σουβλάκι;


φίλες, φίλοι,

πρωτότυπος ο τίτλος του άρθρου μου σήμερα και βλέπω την έκπληξη στα μάτια σας.

Ρωτώ τους παραπάνω για το σουβλάκι που αγοράζουν, ίσως όχι παντού και αυτό δεν το ξέρω

ΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΩΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ όταν αγοράζουν σουβλάκια; και πως ανέχονται αυτή την παρανομία;  

Παίρνουν ένα χαρτί που γράφει  πάνω, κάτω τα εξής:

η κυβέρνηση ελπίζει η χώρα να ανακάμψει, όπως όλοι μας.  Μα πως; μόνο με την οικονομική εξόντωση των συνταξιούχων;

Δείτε λοιπόν τι σκαρφίζονται οι Ελληνάρες ως άμυνα και μαύρο κέρδος και εξοντωτικά

Αντιγράφω από το χαρτάκι που μου έδωσε το σουβλατζίδικο, και που ένα τέτοιο παίρνετε σχεδόν όλοι, καθώς και όλος ο κυβερνητικός μηχανισμός, και διάφοροι παρατρεχάμενοι, όλοι τους με παχυλές ξεκούραστε απολαβές.

Δελτίο παραγγελίας αριθμ. 196861 ( δηλαδή 2-3 εκατομμύριαευρώ τουλάχιστον, δεν του φτάνουν του απατεώνα τουλάχιστον 500.000 καθαρά κέρδη, ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ)

Ημερήσια αρίθμιση 24

Ώρα 11/06/2017 14:¨46:12

ΠΙΤΕΣ1,000( μία εννοεί) χ Πιτα, Γύρο χοιρινό ΜΕ πατάτες, ντομάτα, κρεμμύδι, Τζατζίκι, κέτσαπ, μουστάρδα

Αξία 2.20 eΣύνολο 4.40.      ( σύνολο λάθος... αυτό σκόπιμο; δεν ξέρωτι εξυπηρετεί εγώ ένα αγόρασα)

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ.

Προχθές έστειλα αυτό το δελτίο σε πρωινή εκπομπή που κόπτεται για τα συμφέροντα του Λαού. ΑΠΟΔΕΙΞΗ. Δεν ασχολήθηκαν με το θέμα. Ως συνήθως και για όσα στραβά τους γράφω κατά καιρούς.

Να τι τους έγραψα στη συνέχεια:

Το ωραίο ένας ανθρωπάκος που κοιμόταν όρθιος ρώτησε τον τυλιχτή:   Αυτο το θέλεις; δείχνοντας το χαρτάκι που μάλλον πίστευε πως είναι απόδειξη, γιατί σε όλους για απόδειξη έδιναν ένα παράνομο χαρτί. Ο τυλιχτής τον οποίον και ήλεγξα απάντησε:Αυτό είναι  για να ξέρει η Εφορεία τι έφαγες  και γέλαγε προκλητικά.Τόσο παλιάνθρωπος είναι. Το ανθρωπάκι, έφαγε την φόλα και δεν μίλησε.

Κύριοι της της εκπομπής...

Ότι σωστά και ενημερωτικά πείτε εσείς, αν αυτοί οι άνθρωποι δεν μάθουν αναγκαστικά να πληρώνουν φόρους, Η Ελλάδα θα πεθαίνει λίγο λίγο. Το είπα το γεγονός παρακάτω σε επαγγελματία που δίνει αποδείξεις και μου είπε. Αυτός έχει έδρα στην Βουλγαρία και πληρώνει υποτίθεται εκεί φόρο.

Ασχοληθείτε με το θέμα , παρακάλεσα τους συντελεστες της εκπομπής. Μήπως και ξυπνήσει η κυβέρνηση και η επόμενη που θάρθει. Αληθεύει αυτό; 

Ευχαριστώ Γιάννης

Πέστε το και στον λεβέντη εκεί τον κ.         της κυβέρνησης να σας απαντήσει για το θέμα.

ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ πως λίγοι πληρώνουν Φόρους, και βέβαια οι σίγουροι που είναι οι συνταξιούχου. Σίγουρα θύματα. 

Με άλλα λόγια κύριε Τσίπρα,  

εσύ ανέβασε συνέχεια την φορολογία και περίμενε από τους επαγγελματίες να σου δίνουν ΦΠΑ, φόρους και λοιπά. Ψίχουλα θα σου δίνουν και εσύ θα μαδάς τους συνταξιούχους και θα λες ότι έχεις πλεόνασμα.

Θα ΒΑΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ του ΣΔΟΕ και λοιπών ελών οργανισμών, να αναγκάσει όλους όσους φοροδιαφεύγουν με τεχνάσματα, που τα ξέρεις, και εσύ και η οικογένειά σου είναι αδύνατον να μην παίρνεις σουβλάκια (ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ), και που δεν ξέρωτι άλλες λαδιές κάνουν, αν ασφαλίζουν παράδειγμα τους εργαζόμενούς τους, αν τους πληρώνουν, αν τους προσλαμβάνουν την Δευτέρα και την Παρασκευή τους απολύουν, καινούριο ΝΟΜΙΜΟ; κόλποαυτό  και πολλά άλλα.

Τώρα γιατί καταγγέλω το θέμα;  Γιατί σε λίγο καιρό όλοι οι συνταξιούχοι ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΤΑΞΗ, όλοι οι εργαζόμενοι δεν θα έχουν μισθό και τα νοσοκομεία απλά θα υπάρχουν, όπως και τα σχολεία και το κράτος ολόκληρο.  

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, κάνετε το καθήκον σας, αν βγάζετε χρήματα δώστε χρήματα, μην κλέβετε το κράτος, γιατί αυτό θα γυρίσει μπουμεραγκ, και όλοι απαιτείστε από τους προκλητικούς και εν ψυχρώ κλέβοντες, να σας δίνουν απόδειξη για οτιδήποτε.  ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΩΣ ΣΒΗΝΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ  ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ;

ΔΕΝ είναι οι μισητοί εταίροι-εκμεταλλευτές που μας οδηγούν εν γνώσει τους στην ολοκληρωτική καταστροφή, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ, που στο τέλος θα γίνουν και αυτά  φτωχοί, ταλαίπωροι και θα ψάχνουν να βρουν Χώρα για να ξαναρχίσουν από την αρχή!

ΚΑΙΡΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. Μην περιμένουμε από τους φακίρηδες. Αυτοί είναι για τρικ και πειράματα.

Ε! Αλέξη;

Γιάννης.

2 σχόλια - Στείλε Σχόλιο

adreo (17.06.2017)
ιερέα ΄
που κολλάει η απορία σου;και φύκια να φας, θα πληρώσεις , θα σου δώσουν ένα δελτίο παραγγελίας ως δήθεν απόδειξη, και ο τυλιχτής θα γελάει που κλέβει το αφεντικό του,
τον πολίτη και το κράτος.
Πάντως για να μην σκάσεις από την ..... απορία... Γύρο με πίττα έφαγα. Όσον αφορά για τους αριστερούς της δεξιάς τσέπης , 5-6 έτρωγαν πάντα φουαγκρέ, κάτι άλλοι που τους βλέπω να βγαίνουν στο γυαλί, μάλλον θα το δοκίμασαν μόλις πήραν το πρώτο με χιλιάδες ευρώ μηνιάτικο. Δεν ξέρω αν το συνήθησαν.
ΜΙα απορία φίλε Θεσσαλονικιέ: Τι εστί φουαγκρέ;
μην το ψάχνω δηλαδή στο google!

Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog
Συγγραφέας
adreo
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ
Μουσικοσυνθέτης
από ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/adreo

Σκοπός του BLOG μου είναι η προώθηση και προαγωγή της ΜΟΥΣΙΚΗΣ, οποιασδήποτε μορφής τέχνης (των λεγόμενων ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ) και του λόγου, (ΠΟΙΗΣΗ, ΣΤΙΧΟΣ, ΔΙΗΓΗΜΑ, ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ), σχετική αρθρογραφία και προσωπικές απόψεις, κρίσεις και εκτιμήσεις.
Tags

Γάτες να αφυπνιστούμε ολοι ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ www.musicheaven.gr/html/story.php?id=1523 ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΔΙΗΓΗΜΑ Η ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ
Επίσημοι αναγνώστες (7)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links