αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs
Home
ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΣΚΑ
 
16 Αυγούστου 2017, 00:32
Θυμάσαι;


Κάποιες μελωδίες έχουν γραφτεί για να ταξιδεύουν...να ξυπνούν συναισθήματα. Ένα ποτό στο ποτήρι, πάγος και τα μάτια κλειστά. Πίσω στον χρόνο, στα χρόνια της αθωότητας, στα σταυροδρόμια των αποφάσεων.

Με θυμάσαι καθόλου στο πιάνο μπροστά; Με θυμάσαι να πιάνω για πρώτη φορά μπάσο; Με θυμάσαι να τραγουδάω; Με θυμάσαι να θέλω και να φοβάμαι να το πω; Κι όταν το λεγα και γελούσαν, με θυμάσαι να καταπίνω τα δάκρυά μου και να ψάχνω τρόπους; Με θυμάσαι να χάνω και να συνεχίζω; Με θυμάσαι να κοπιάζω; Με θυμάσαι να χαμογελάω, όταν παίζαμε στο παρεάκι και χανόμουν στις νότες; Με θυμάσαι να κρύβω τη θλίψη μου με αμήχανες ατάκες, όταν έπρεπε να διώξω τ΄όνειρο;

Υπήρξα άραγε εκεί; Μήπως όλα ήταν σε μια άλλη ζωή, σε μια άλλη διάσταση; Κι αν ήταν, πώς να τα θυμάσαι, εσύ που με κοιτάς μέσα από μια οθόνη άψυχη. Μόνο οι ψυχές θυμούνται... Εύχομαι η ψυχή σου να είναι ακόμη ζωντανή μήπως και με θυμάσαι, γιατί εγώ με ξέχασα και μ΄άφησα σε έναν άλλο γαλαξία. Εκεί που τα πεφταστέρια ακούνε τις ευχές, οι νότες τραγουδούν ακόμη και τα όνειρα έχουν άρωμα χαρτιού και γεύση από αμύγδαλο και σοκολάτα.


1 σχόλια - Στείλε Σχόλιο

Σχόλιο από iereas (16.08.2017)
Ποιος είναι αυτός ο δαιμονισμένος,τέκνον μου;Μου μοιάζει λίγο στο μούσι,αλλά για παγανιστή τον κόβω...Γιατί ζορίζεται τόσο πολύ όταν τραγουδάει;Δυσκοίλιος είναι ή έκανε μαθήματα φωνητικής με τον Bruce Springsteen;Πάντως,την κιθάρα καλά την παίζει.Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
 

Συγγραφέας
freddom


Περί Blog
blogs.musicheaven.gr/freddom

Μολυβιές χαραγμένες σε σκόρπιες σελίδες από ημερολόγια ζωής..
Τα βαθύτερα θέλω μας είναι εκείνα που ξεδιπλώνονται τις νύχτες. Εκείνα που μας λείπουν ακόμη κι όταν όλα μοιάζουν ιδανικά. Εκείνα που γεμίζουν την καρδιά κι αδειάζουν την ψυχή. Εκείνα που μας αφήνουν χωρίς ανάσα. Εκείνα που ποτέ δεν τελειώνουν.


Tags

Ανήσυχες νύχτες Εξομολογήσεις Άκουσμα της στιγμής Άδειασμα ψυχής Με αφορμή μια φωτογραφία Σκέψεις του καφέ
Επίσημοι αναγνώστες (4)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links    Photo courtesy of Sotiris Kouvopoulos - www.cadu.gr
    Template design by Jorge

    Ανάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN
    Όροι Χρήσης