ΜΟΥΣΙΚΗ, ΤΕΧΝΕΣ, ΛΟΓΟΣ
Η ΜΟΥΣΙΚΗ, ΟΙ ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΞΥΨΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
04 Σεπτεμβρίου 2017, 15:54
ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ κ. ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ


Φίλες, φίλοι το άρθρο που ακολουθεί το έχω στην σελίδα  μου στο facebook, όχι για τίποτε άλλο αλλά για να μην κάνει πως κόπτεται ο κ. Μοσκοβισί για την Ελλάδα, κατόπιν καταστροφής. Του είχα και του έχω μια συμπάθεια και τα λεγόμενά του τα θεωρώ μεταμέλεια. Αλλά θα αλλάξει κάτι στην πορεία για την καταστροφή μας που χάραξε η κ. Μέρκελ και τα κολαούζα της;  Διαβάστε παρακαλώ. 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΟΛΩΝΟΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ     

πατήστε στο επώνυμο για να μεταφερθείτε στο facebook, ή στην πρότασηκάτω από την φωτογρφία,  που αρχίζει με την λέξη "Σκάνδαλο...." για να διαβάσετε και τι είπε ο κ. Μοσκοβισί.

22 ώρες · Shared via AddThis · 

Μια απάντηση σε όσα με ειλικρίνεια΄είπε, ελπίζω, ο κ.Μοσκοβισί και αναφέρονται στο άρθρο που σας κοινοποιώ.

κ. Μοσκοβισί,
που πράγματι φαίνεται ότι αγαπάτε τους Έλληνες, 
αφού βλέπετε όλη αυτή την αδικία, γιατί δεν κινείτε την διαδικασία να διορθώσετε αυτό το έγκλημα; Θεωρώ ότι η Ε.Ε. έχει επιτελέσει γεννοκτονία για τους Έλληνες. Λέτε πως υπάρχει Έλληνας, που αγαπά την εγκληματική Ε.Ε και τους ηγέτες της. Καταστρέψατε αυτή την χώρα με πονηρές προθέσεις, για να την κατακτήσετε και να την έχετε για εκμετάλλλευση και κλέψιμο όλων των πλουτοπαραγωγικών πηγών της.
Θα πείτε γιατί δεν φεύγουμε;

Με το υπολογισμένο μπλέξιμο που μας κάνατε., δεν μπορούμε να φύγουμε. 
Μπορεί ένας κατεστραμμένος Λαός να ζήσει μόνος του, με εκατομμύρια λύκους γύρω του που θα θέλουν να τον κατασπαράξουν; 
Τα κροκοδείλια δάκρυα κ. Μοσκοβισί, δεν σας απαλάσσουν από τις ευθύνες σας, και εσάς. Δεν είναι όπως η μετάνοια που συγχωρείται κάθε αμάρτημα στην Χριστιανική θρησκεία, αν είναι πραγματική. ΕΔΩ ΠΑΙΞΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ, που του χρωστάτε τα πάντα.

Γραφτήκατε και εσείς και όλοι οι ψευτοευρωπαίοι "φίλοι μας" στις Μαύρες σελίδες της Ιστορίας.Για το μεγάλο έγκλημα που διαπράξατε όλοι σας σαν μια ομάδα της συμφοράς, εναντίον της Ελλάδος, της χώρας στη οποία χρωστάτε τα πάντα, επαναλανβάνω, και δεν έπρεπε να της επιφυλάξετε τέτοια μοίρα.

Πέστε στην φίλη σας Μέρκελ, 
πως ο Χίτλερ εξόντωσε εκατομμύρια ανθρώπους με τα όπλα και διάφορες άλλες εγκληματικές πράξεις,
αλλά αυτή βρήκε ειρηνικά όπλα για να εξοντώσει τους Έλληνες. 
Φαίνεται από τότε που ήταν κομμουνίστρια, μισούσε τους Έλληνες και τώρα με τους ακολούθους της τελεί την γεννοκτονία εις βάρος των ΕΛΛΗΝΩΝ.

Δεν γεννιούνται πια Ελληνόπουλα, κ. Μοσκοβισί και σιγά , σιγά θα αφανιστούμε σαν Λαός,

πεθαίνουμε εμείς οι μεγάλοι και μεγαλύτεροι από εμάς, γιατί δεν έχουμε ιατρική περίθαλψη, ΤΙΜΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΗΝ Ε.ΕΝΩΣΗ;

πολλοί Έλληνες τρώνε από συσίτια και αρκετοί από τα σκουπίδια, 
τα παιδιά λυποθυμούν στα σχολεία από την αφαγεία, πολλά είναι άρρωστα αφού δεν μπορούν οι γονείς να τα φροντίσουν, μερικά ζουν σε χαρτόκουτα ή όπου βρίσκουν μαζί με τους άνεργους γονείς τους, και κινδυνεύει η ζωή τους,

ένα πρόγραμμα δεν είδα βοηθείας για τους πεινασμένους

και χίλια άλλα κακά εξελίσσονται, όπως τα προβλέψανε οι φίλοι μας;

Οι μόνοι ευτυχισμένοι είναι οι της Βουλής και οι κυβερνώντες και βέβαια μια κάστα Ελλήνων πολύ πλουσίων έως πλουσίων.Θά έρθει η σειρά τους και γι' αυτούς. "Πλούσιοι και επτώχχευσαν και επείνασαν" λέει ένα τροπάριο της Ορθόδοξης Εκκλησίαςμας.

Για τους υπόλοιπους Έλληνες η ζωή έγινε βασανιστική, άθλια.

Στερούμαστε τα πάντα για να πληρώνουμε τους τόκους στους εταίρους, με ασυγκίνητους και άκαρδους κυβερνήτες, αφού φροντίσατε και φροντίζετε τα χρέη μας από το 2009 μέχρι σήμερα να τα διπλασιάσετε και ας σας έχουμε δώσει από το υστέρημά μας τεράστια ποσά πίσω, που δεν είμαι σε θέση να τα ξέρω. Τα υπολογίζω όμως πάνω από 150 δις Ευρώ, με το φτωχό μου μυαλό.

Και χρωστάμε, χρωστάμε ... ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ.

Βρείτε τα εσείςπόσα είναι που τα έχετε ανά πάσα στιγμή μπροστά σας και δείτε το μέγεθος των εγκλημάτων της Ε.Ε.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ να σας διαβιβάσει τα γραφόμενά μου. Παρά την συμπάθεια που σας έχω, δεν μπορώ να μην βάλω και εσάς μέσα, σε όλο αυτό το κερδοφόρο από την εκμετάλλευση ημών των Ελλήνων μαγαζί της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ως υπόλογο απέναντι του Ελληνικού Λαού. 
ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΤΑ ΑΔΙΟΡΘΩΤΑ. Η βόμβα της Ελλάδος είναι έτοιμη να εκραγεί. Όσο πιο γρήγορα διορθώσετε όσα μας επισωρεύσατε, τόσο μικρότερη παγκόσμια καταστροφή θα φέρουν! Απλά πράγματα. Αλυσσίδα είναι όλα. Σήμερα εμείς, αύριο όλοι... και η Ε.Ε.
Γεια σας κ. Μοσκοβισί από την εξαθλειωμένη Ελλάδα.

Υ.Γ. ΚύριεΜοσκοβισί, καλέ μου άνθρωπε, αφού είδες την μαζική δολοφονία των Ελλήνων, γιατί δεν την σταμάτησες; γιατί δεν παραιτήθηκες; Γιατί στην συνέχεια δεν προσπάθησες να απαλύνεις την δυστυχία των Ελλήνων; Εσύ πεινάς; κρυώνεις; ταλαιπωρείσαι από τις αρρώστιες; δεν μπορείς να χαρίσεις στο παιδί σου ένα αυτοκινητάκι; μια σοκολάτα; ένα ρούχο καινούριο; μια μικρή διασκέδαση; Τους λες του χρόνου θα είμαστε καλύτερα; και του χρόνου είσαι σε χειρότερη μοίρα γιατί έχασες την δουλειά σου; σου πήρε το σπίτι σου ο υποτιθεται αριστερός κυβερνήτης όπως παράδειγμα εδώ ο Τσίπρας και η επαίσχυντη κομπανία του με τα επαναλαμβανόμενα ψεύδη της;

Σε προκαλώ να βρεις τρόπους να απαλλάξεις αυτή την χώρά από όλα αυτά τα άθλια και ελεεινά που την φορτώσατε.
ΚΑΙ ΚΆΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΉ, ΕΠΕΙΓΌΝΤΩΣ ΣΑΣ ΛΕΩ, ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ΣΕ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΕΛΕΕΙΝΉ Ε. ΕΝΩΣΗ, ΟΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΓΥΜΝΟΊ, ΟΙ ΠΕΙΝΑΣΜΈΝΟΙ, ΠΡΏΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΈΣ ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ, ΝΑ ΤΙς ΚΟΥΝΆΝΕ ΤΟ ΔΆΚΤΥΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΕΥΤΕΛΥΖΟΥΝ ΤΟΝ περηφανο, τον αναδελφο , λαο της που τους τάιζε τους ΑΧΡΕΙΟΥΣ και τους έδινε δουλεια από το 1975 μέχρι και σήμερα, χωρίς οι περισσότεροι να δίνουν ούτε ένα ευρώ φόρο στο Ελληικό Κράτος;
Ξέρεις κάτι; 
στο μετρό ιδίως τις Κυριακές, δεν ακούς Ελληνικά παρά διάφορες γλώσσες ; Εξακολουθούν οι άνθρωποι να είναι εδώ, που να πάνε άλλωστε; στην πατρίδα τους με 100, 150 ευρώ απολαβές;
ΕΔΩ ΖΟΥΝΕ, ακόμα. Δεν έχω τίποτα με αυτούς. Παράδειγμα έφερα για να σας δείξω την αθλιότητα που βρισκόμαστε κ. Μοσκοβισί..
Και τώρα μας φορτώνετε και όλη την Μέση Ανατολή, την Αφρικκή και την Ασία. Δεν έχουμε περίθαλψη εμείς, αλλά αυτούς παρά την ανέχειά μας τους φροντίζουμε. ΑΥΤΟ ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ και η Ε.Ένωση άφαντη. Αφήνει τους πεινασμένους Έλληνες να πεινάσουν ακόμα πιο πολύ. Ε! τέτοια Ευρωπαϊκή ένωση εγώ δεν την χρειάζομαι, όπως και εκατομμύρια Έλληνες, αλλά μας έχετε εγκλωβίσει .. Θανάσιμα κ. Μοσκοβισί. ΚΑι η αντιπροσωπεία μας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τι κάνει; Τίποτα. Ξεκοκαλίζει τα 15. 000 ευρώ συν διάφορες άλλες απολαβές, και πίσω στην Πατρίδα χαμός.

ΕΚΑΝΕΣ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ κ. Μοσκοβισί, ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣ ΣΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΗς Ε.Ε.

ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΓΥΡΊΣΕΤΕ ΣΤΟ 2009; 
Δηλαδή στο ψεύτικο και τότε 115% του ΑΕΠ μας χρέος, και όχι στο 200% που είναι σήμερα; Δήθεν ότι θα μας σώζατε;
Τι μάγοι σωτήρες είστε; 
Μόνο να πλουτίζετε ξέρετε από εμάς. ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΜΑΔΗΣΕΙ κ. Μοσκοβισί.

Τι ψυχή θα παραδώσετε, μαζί σας και οι δικοί μας εκάστοτε κυβερνώντες, όλοι στην Ε.Ε, σαν αποδημήσετε εις Κύριον; Δεν σας μένει σε όλους που εμπλέκεστε στην καταστροφή μας, παρά να αυτοκτονήσετε, για να εξηλεωθείτε!

Μοσκοβισί: Σκάνδαλο για τη δημοκρατία η διαδικασία αποφάσεων για την Ελλάδα«Σκάνδαλο για τις δημοκρατικές διαδικασίες» χαρακτήρισε τον τρόπο λήψης αποφάσεων σχετικά με το πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής της…SKAI.GR

3 σχόλια - Στείλε Σχόλιο

stoxastis-vaggeliscom (28.12.2017)
Φίλε adreo.

Κυριολεκτικά.... "καταπέλτης"...

Κάλυψες όλα τα φλέγοντα θέματα , που αφορούν, άμεσα και έμμεσα, την σημερινή δύσκολη οικονομική κατάσταση του μεγαλύτερου μέρους των Ελλήνων πολιτών, από το 2009 μέχρι και σήμερα.
adreo (02.01.2018)

Ευχαριστώ στρατηγέ. Δεν έκανα παρά αυτό που θα έκανε κάθε Έλληνας βλέποντας την κοροϊδία των άσπονδων φίλων μας. Όμως θα το διαβάσει ποτέ ο υποκριτής Μοσκοβισί;

Εγώ όσο ζω θα τους τα ψέλνω, αλλά είναι τόσο χοντροφτιαγμένοι, που δεν τους ακουμπάνε τα λόγια μου.
Και πάλι καλή χρονιά. Σε διαβάζω πάντα και βλέπω πως ήμαστε από τους λίγους που προβάλλουμε αντίσταση για όλα αυτά τα δύστυχα που μας φορτώνουν.
Orfeus (04.06.2022)
Εξαιρετικά σχόλια από εξαιρετικά και σημαντικότατα μέλη του ΜΗ: Legaem, warksidealistic, unicorn, chinachin, EricaJane & tijam. Να γράφετε παιδιά, να μη σας χάσουμε.

Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog
Συγγραφέας
adreo
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ
Μουσικοσυνθέτης
από ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/adreo

Σκοπός του BLOG μου είναι η προώθηση και προαγωγή της ΜΟΥΣΙΚΗΣ, οποιασδήποτε μορφής τέχνης (των λεγόμενων ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ) και του λόγου, (ΠΟΙΗΣΗ, ΣΤΙΧΟΣ, ΔΙΗΓΗΜΑ, ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ), σχετική αρθρογραφία και προσωπικές απόψεις, κρίσεις και εκτιμήσεις.
Tags

Γάτες να αφυπνιστούμε ολοι ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ www.musicheaven.gr/html/story.php?id=1523 ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΔΙΗΓΗΜΑ Η ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ
Επίσημοι αναγνώστες (7)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links