αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs

Home
ΜΟΥΣΙΚΗ, ΤΕΧΝΕΣ, ΛΟΓΟΣ
Η ΜΟΥΣΙΚΗ, ΟΙ ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΞΥΨΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
02 Σεπτεμβρίου 2019, 14:56
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΖΗΤΗΜΑ.


ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΟΛΩΝΟΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ στο facebook

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΖΗΤΗΜΑ, περιμένει την λύση του. Κυβερνώντες κάνετε αυτό που επιτάσσει το καθήκον σας, το Σύνταγμα, η συνείδησή σας.

Καλημέρα και καλό μήνα.

Τι σκέπτομαι φίλες, φίλοι σήμερα; Πόσο γρήγορα περνούν οι μέρες, οι μήνες τα χρόνια.. Κυλάνε γρήγορα και ακόμα γρηγορότερα αν δεν χρησιμοποιεί ο καθένας, η κάθε μια το χρόνο δημιουργικά. 
Πόσο γρήγορα φτάσαμε στον Σεπτέμβρη και σε πολύ λίγες μέρες, θα γεμίσουν οι δρόμοι και οι αίθουσες των σχολείων με παιδιά, παρά το ότι οι Έλληνες δεν κάνουν παιδιά. Κάνουν όμως οι ξένοι και σε κάποια , όχι και τόσο μακρινά χρόνια οι Έλληνες θα είναι μειοψηφία. 
Γνωρίζω πολύ καλά πόσο δύσκολα είναι σήμερα να ζήσει μια οικογένεια, γνωρίζω πως τα προβλήματα είναι πολύ μεγάλα, όμως; ας κάνουν σύγκριση οι σημερινοί Έλληνες και οι Ελληνίδες της σημερινής κατάστασης με την μεταπολεμική εποχή.... τότε που το ψωμί ήταν σπάνιο, οι ανέσεις ανύπαρκτες και η υπομονή και το πάθος των Ελλήνων για καλύτερη ζωή ήταν πολύ έντονο. 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΕΠΟΧΗ γράφω, όπως μας την καταλογίζουν οι νέοι και οι νέες σήμερα, ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΝΕΧΕΙΑΣ και του σχεδόν τίποτα , λέω εγώ.
Ας τους μιμηθούν οι σημερινοί νέοι και οι νέες, να μην φοβούνται τον γάμο και να τολμούν να κάνουν παιδιά. Αυτά με πληροφόρησε Έλληνας που ζει στην Νορβηγία.

ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ συμβουλεύω τον νέο πρωθυπουργό, να κάνει ένα ταξίδι στην Νορβηγία, και να ζητήσει την ¨συνταγή", πως καταφέρνουν εκεί να φροντίζουν τον άνθρωπο από την στιγμή της σύλληψης μέχρι να τελειώσει το πανεπιστήμιο και να βρει μόνιμη δουλειά. Πλήρως φυσικά. Είναι η φροντίδα, σαν το παιδί να ανήκει στο Κράτος
Η στήριξη του κάθε παιδιού είναι τέτοια, που οι νέοι ευχάριστα γεννούν παιδιά, αφού όλα είναι εξασφαλισμένα, από άποψη χρημάτων και γενικής φροντίδας.

κ Μητσοτάκη, μια πρόταση σας έκανα, δείτε την, μάθετε τι κάνουν εκεί και αλλού, ώστε να σταματήσουν άμεσα τις δολοφονίες τα ζευγάρια εντός ή εκτός γάμου των ανυπεράσπιστων εμβρύων. 
Η Πολιτεία δε να θεσπίσει νόμους που να απαγορεύουν και στους γιατρούς, απορώ πως ζουν με τόσες δολοφονίες, να διαπράττουν σε συμφωνία με τους ανόητους, το λιγότερο, νέους αυτά τα εγκλήματα.

Φανταστείτε μια πόλη 100.000 κατοίκων εξαφανίζεται με τις αμβλώσεις κάθε χρόνο.

Υποχρέωση της πολιτείας είναι να σταματήσει αυτή η ιστορία, γιατί οι τούρκοι κοντεύουν 90 εκατομμύρια και εμείς ολοταχώς κατεβαίνουμε στα 10 εκατομμύρια.

Έχει κάποιος, κάποια , αντίρρηση; Δεν νομίζω. Ας την γράψει και να την δικαιολογήσει.


- Στείλε Σχόλιο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
adreo
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ
Μουσικοσυνθέτης
από ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/adreo

Σκοπός του BLOG μου είναι η προώθηση και προαγωγή της ΜΟΥΣΙΚΗΣ, οποιασδήποτε μορφής τέχνης (των λεγόμενων ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ) και του λόγου, (ΠΟΙΗΣΗ, ΣΤΙΧΟΣ, ΔΙΗΓΗΜΑ, ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ), σχετική αρθρογραφία και προσωπικές απόψεις, κρίσεις και εκτιμήσεις.
powered by Agones.gr - livescore

 
Tags

Γάτες να αφυπνιστούμε ολοι ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ www.musicheaven.gr/html/story.php?id=1523 ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΔΙΗΓΗΜΑ Η ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ
Επίσημοι αναγνώστες (7)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links    Ανάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN Όροι Χρήσης