ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ
24 Μαρτίου 2022, 08:37
Οικογένεια


Αποτελείται από τον πατέρα,τη μητέρα και τα παιδιά.

Πατέρας είναι ο εργάτης της επιχείρησης αυτής.Ο σκλάβος.Αυτός που τον πιο πολύ από τον ιδρώτα του τον ξοδεύει για τη διατροφή κι ένδυση του σώματος και του πνεύματος των τέκνων του μα και της συζύγου.

Μητέρα είναι εκείνο το πλάσμα που η μητρότητα της αλλοιώνει την κρίση και την αίσθηση δικαίου.Δε βάζει τίποτα πιο πάνω από το καλό των τέκνων της,αλλά ταυτόχρονα απομυζά είτε υλικά είτε ηθικά το σύζυγό της επικαλούμενη το καλό των τέκνων 

Στη σύγχρονη εποχή που και η μητέρα εργάζεται,μπορεί να ανακουφίζει λίγο το σκλάβο συζυγό της,αλλά θέτει τους δικούς της απάνθρωπους όρους για τη συνδιαχείρηση της επιχείρησης και την τοξική ανεξαρτησία της...σήμερα η γυναίκα θέλει τα πάντα.Θέλει να ναι και μάνα,επιζητά να ναι και καριερίστρια και γκόμενα.

Παιδιά είναι οι νέοι άνθρωποι που προέκυψαν από τη συνουσία στην οποία το θηλυκό παγίδευσε το αρσενικό με τα ψεύτικα αρώματα και χρώματά της.

Στην αρχή οι νέες υπάρξεις είναι εξαιρετικά ενοχλητικές θορυβώδεις και ενίοτε...δύσοσμες.

Επίσης πάνε πακέτο με τη μητέρα τους η οποία είναι πιο χοντρή και πολύ πιο παράξενη απ όταν ο άνδρας τη γνώριζε την περίοδο του φλερτ τους.

Αργότερα σαν νήπια και νεαρά άτομα είναι όλο απαιτήσεις και ευθύνες.

Αφήνουν τον πατέρα να ανασάνει μόλις αποκτήσουν δική τους αυτοδυναμία.

Κι αργότερα φτιάχνουν τις δικές τους οικογένειες και πολλές φορές παραγκωνίζουν τους γονείς τους στο περιθώριο με ποικίλλους τρόπους.

Ω ναι αυτή είναι η οικογένεια αγαπητέ πατέρα.

Δεν έχει τίποτα το κακό το πάθος,ο έρωτας ακόμη κι η "αγάπη"(που στην πραγματικότητα δεν έχει καμμία θέση εδώ)απλά μη βάλεις πουθενά την υπογραφή σου και χωρίς προφυλάξεις το...πουλί σου

Η αληθινή αγάπη για να κλείσω,δεν έχει σχέση με έρωτες και δεσμούς αίματος...αλλά με αληθινή επικοινωνία ψυχής...και δε ζητά κανένα αντάλλαγμα...

- Στείλε Σχόλιο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog
Συγγραφέας
freddiekrueger
Χρήστος
από Αθήνα, Ελλάδα


Περί Blog
blogs.musicheaven.gr/freddiekrueger

Αυθόρμητες δίχως λογοκρισία σκέψεις που καθορίζονται απο μια στιγμή...αυτη ειναι ικανη να φερει την καταστροφη η το μεγαλειο...τις πιο πολλες φορες απλα φερνει την επομενη στιγμη...Επίσημοι αναγνώστες (10)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!

Πρόσφατα...
Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...

Links
Photo courtesy of Sotiris Kouvopoulos - www.cadu.gr
Template design by Jorge