αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs
Home
Κι ο άνεμος ήταν τόσο δυνατός...
Shadows...
22 Ιουνίου 2007, 19:11
Alice Cooper - Θέατρο Λυκαβηττού - 21-06-2007


Το είδαμε κι αυτό, παράπονο δεν έχουμε... Ένα show αρκετά θεαματικό για την ηλικία του καλλιτέχνη, ατάκα που φαντάζομαι ότι θα μεταδίδεται από στόμα σε στόμα. Μια συναυλία που άρχισε λίγο μετά τις 9 το βράδυ και ολοκληρώθηκε μετά από ένα έντονο encore του Alice Cooper μισή ώρα πριν τα μεσάνυχτα.

Αρχίσαμε λοιπόν με... θέατρο σκιών... Πίσω από ένα μεγάλο "πέπλο" διάφορα νοηματικά θεαματάκια μέχρι να μπει ο drummer και από τους "γδούπους" από τις μπαγκέτες να ξεσκεπαστεί ο Alice Cooper -θέαμα βέβαια που αρκετοί Έλληνες κατάφεραν να χάσουν, γιατί μάλλον δεν περίμεναν να αρχίσει η συναυλία στην ώρα της και δεν είχαν προφτάσει να μαζευτούν στο θέατρο του Λυκαβηττού-.

Συνεχίζοντας με μουσικές που ξύπνησαν το κοινό του και με ένα θέαμα που σε προκαλούσε να μην παίρνεις τα μάτια σου από τη σκηνή (καθώς δε θα καταλάβαινες τη συνέχεια). Όλο αυτό λοιπόν περιελάμβανε μια απαγωγή μωρού, την απόπειρα δολοφονίας του, το χαρακτιρισμό του ιδίου ως "τρελού" αφού κυριολεκτικά τον δέσανε πάνω στη σκηνη, τη διπλη απόπειραι δολοφονίας του Alice Cooper και στο τέλος τον απαγχονισμό του. Κάπου εκεί θα τελείωνε το πρώτο μέρος του show.

Είχε ξεχάσει όμως να παίξει τα : School's out, Bed of Nails (το οποίο δε θυμήθηκε ποτέ να πει - εμπάργκο στο εμπόριο της μουσικής λοιπόν!) και το Poison.

Γύρισε λοιπόν για να δείξει στο ελληνικό κοινό ότι η τρέλα του είναι μεγαλύτερη από τη δική μας. Αποφάσισε να πει το Make That Money, γεμίζοντας με δολλάρια το σπαθί του και μοιράζοντάς τα στο κοινό...

Μετά το School's Out, όπου δέχτηκε την αποθέωση του ελληνικού κοινού που τραγούδησε μαζί του και μετά τη μεγάλη επιτυχία του Poison, αποφάσισε να ανακυρηχθεί από μόνος του νέος πρόεδρος της χώρας μας. Αφού ξεπρόβαλλε μια ελληνική σημαία με την οποία χωροπηδούσε ολοκλήρωσε με το "Elected" και μας καληνύχτισε ευχαριστώντας για τη θερμότητα της υποδοχής (που προσωπικά θα έλεγα ότι γενικότερα, δεν είμαστε το καλύτερο κοινό για τέτοιου είδους συναυλίες...)

Συνήθως κλείνω λέγοντας "Ελπίζω να ξαναδούμε ένα ίδιο live", αυτή τη φορά θα αναρωτηθώ "Θα ξαναδούμε τέτοιο live"... ?


- Στείλε Σχόλιο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
ladyluck
The Diary of Two Dreams
Life Seeker
από ΕΞΑΡΧΕΙΑΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/ladyluck

When we were dancing I saw the look in your eyes... Now we are strangers lost in a sea full of sighs...
Tags

muay thai Λάθη λάθη Το τέλος του κόσμου παρελθόν συναισθήματα
Επίσημοι αναγνώστες (6)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs

LinksΑνάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN
Όροι Χρήσης

template design: Jorge