Ελεύθερο ΒΗΜΑ
Δώσε μου μια νύχτα να σου πω, δωσε μου μια νύχτα να σου γράψω...
19 Οκτωβρίου 2006, 19:31
Τελικά είναι ωραία η ζωή.
Από μένα...  

Φίλοι μου, περνάω ένα πακέτο αυτό τον καιρό, άνευ προηγουμένου.

Να θέλω τόσο πολύ να μοιραστώ τις σκέψεις μου με κάποιον που να θέλει να φορτωθεί ένα κομμάτι από το εγώ μου και να μην προλαβαίνω να πάρω ανάσα. Παραπονέθηκα την προηγούμενη φορά πως πάει καιρός που έγραψα το τελευταίο μου ποίημα. Δεν αποκλείεται να περάσει κι άλλο τόσο μέχρι να σηκώσω κεφάλι. Ένας φίλος μου λέει πως όταν κουραζόμαστε πολύ και η δουλειά δεν βγαίνει αναμφίβολα κάτι κάνουμε λάθος.

Κάθομαι τα βράδυα, αφού κοιμηθούν όλοι και παίζω στην ηλεκτρική κιθάρα μου (με ακουστικά φυσικά για να μη ξυπνήσω κανέναν) παλιές μπαλάντες προσπαθώντας να χαλαρώσω και να πάρω τα πάνω μου.

Ότι μου 'ρχεται στο μυαλό, dust in the wind, stairway to heaven, hey hey-may may, ή και κάποιο δικό μου απ' αυτά που έχω ξεχάσει και τα θυμάμαι μόνο κάτι τέτοιες ώρες.

Δεν παίζω κανένα ολόκληρο, παίζω ένα τμήμα και πάω στο επόμενο που θα 'ρθει στο μυαλό μου. Σα να μη μου φτάνει ο χρόνος και τρέχω να τα προλάβω όλα όσα θυμήθηκα. Πάνω εκεί θυμάμαι και κάποιους φίλους που έχουμε καιρό να τα πούμε. Φτιάχνω μια λίστα στο μυαλό μου. Να θυμηθώ αύριο να πάρω πέντε τηλέφωνα. Το αύριο όμως δεν χωράει σ' εκείνες τις στιγμές. Είναι αμφίβολο αν θα θυμηθώ αύριο αυτή τη λίστα.

Τελικά είναι ωραία η ζωή. Όπως και να έρχεται.

1 σχόλια - Στείλε Σχόλιο

megaloserwtikos (06.11.2006)
Εριξα μια ματιά συνολικά στο blog σου, μου αρέσουν οι σκέψεις σου, όπως επίσης και γενικότερα η φιλοσοφία σου. Σου εύχομαι να βρεις το ερέθισμα να ξαναγράψεις κάτι. Αν και πιστεύω ότι αυτά έρχονται και λίγο σαν ανάγκη, σαν από μόνα τους...
Καλή συνέχεια.

Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog
Συγγραφέας
rigas
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
Ποιητής - Μηχανολόγος Μηχανικός
από ΙΩΑΝΝΙΝΑΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/rigas

Λίγο από μένα, λίγο από μουσική κι ότι πάρω από 'σας ...
Tags

Classical Guitar Consert Posters Music Art Playlist Από μένα... Βιογραφίες Εμείς & οι άλλοι... Εντός και επί τα αυτά... Κόσμος Κόσμος... Λίγο από μουσική... Παλιά Διαφήμιση Παλιά Διαφήμιση Δίσκου Παρουσίαση δίσκου Φωτογραφία
Επίσημοι αναγνώστες (5)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs

Links
Photo courtesy of Sotiris Kouvopoulos - www.cadu.gr
Template design by Jorge