αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs
Home
Κι ο άνεμος ήταν τόσο δυνατός...
Shadows...
27 Αυγούστου 2007, 15:45
27-8 ο ’ρης έρχεται κοντά στη Γη (κι ο ’η Βασίλης υπάρχει!!) by Βασίλης Π.


Βαρέθηκα πια αυτά τα hoaxes!!! (Είναι οι φάρσες που αποστέλλονται μέσω ίντερνετ...) Κάθε χρόνο, τέτοια περίοδο, λαμβάνω συνεχώς το ίδιο ενοχλητικό μήνυμα:

Ο πλανήτης ’ρης θα είναι ορατός στον ουρανό της νύχτας αυτόν τον Αύγουστο στις 27 του μηνός. Θα φανεί τόσο μεγάλος
όσο και η πανσέληνος με γυμνό μάτι...
Καλύτερη στιγμή για να τον παρατηρήσετε θα είναι στις 12:30 το βράδυ όταν ο ’ρης θα έρθει
34.65Μ απο την Γη.Να προσέξετε τον ουρανό στις 27 ’υγούστου 12:30Α.Μ.
Θα μοιάσει σαν να έχει η γη 2 φεγγάρια....
Μην το χάσετε αυτό την επόμενη φόρα ο ’ρης θα φάνει και θα έρθει τόσο κοντά στην Γη το 2287.
Δεδόμενου ότι κανένας ζωντανός σήμερα δεν θα ξαναδεί τέτοιο θέαμα....

Κάποιο θύμα λαμβάνει το μήνυμα και μετά αρχίζει να το στέλνει σε όσους ξέρει και αυτό γίνεται αλυσίδα!!! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ!!! Από το 2005 το λαμβάνω αυτό το mail!!! Πόσες τελευταίες χρονιές θα έρθει πια κοντά ο ’ρης; Κοντεύουμε να φτάσουμε το 2287 κι ακόμα το λαμβάνουμε!!!

Και, ΟΚ, να δεχτούμε ότι μερικοί άνθρωποι δεν έχουν λάβει ακόμα αυτή τη φάρσα κι έτσι την πατάνε! Λίγη κοινή λογική, ρε παιδιά!!! Τι στο καλό θα αλλάξει στις 27 Αυγούστου και θα μεγαλώσει ο ’ρης;;;; Συμπαντικό Zoom-in;;; Και, μάλιστα, στις 12.30 το βράδυ κιόλας. Αν είσαι για παράδειγμα έξω στις 23.30, ο ’ρης θα είναι άφαντος και με το που θα πάει 12.30 -τσουπ!- θα φουσκώσει σαν κέικ!!! Πότε, δηλαδή επαναλήφθηκε αυτό το γεγονός και δεν έχει καταγραφεί; Αν υποθέσουμε ότι η ημερομηνία είναι σωστή και ότι θα ξαναγίνει το 2287, τότε μιλάμε για έναν κύκλο επανάληψης 280 ετών, οπότε, το ίδιο περιστατικό θα πρέπει να συνέβη και το 1727... Ας ψάξουμε τις καταγραφές, λοιπόν, να δούμε....

Ο μόνος τρόπος να φανεί τόσο μεγάλος ο ’ρης, είναι να πλησιάσει την Γη, οπότε κλάφτα Χαράλαμπε! Δεν θα προλάβουμε να χαρούμε και πολύ το γεγονός, εν μέσω σεισμών και καταποντισμών! Το πολύ πολύ να δούμε φάτσα φόρα το περίφημο "πρόσωπο του 'Αρη" και μετά να φιληθούμε σταυρωτά μαζί του!!!

Αλλά υπάρχουν και άλλα εκνευριστικά mail που λαμβάνω κατά καιρούς, συνήθως όχι τόσο αθώα ή διασκεδαστικά! Κάποια από αυτά, θα έχουν απασχολήσει και εσάς. Αν τα πιστέψατε, σόρρυ, αλλά χρειάζεστε μεταμόσχευση εγκεφάλου!!!

α. Συγχαρητήρια! Κερδίσατε 1.000.000 ευρώ!!! (ποιος την τύχη μου!)
Ξαφνικά λαμβάνεις ένα mail με τον τίτλο Congratulations! You have won! Γεμάτος χαρά, διαπιστώνεις ότι κέρδισες ένα εκατομμύριο ευρώ (ουάου!) στην Ισπανική (!!!!) λοταρία!!! Τι χαρά! Τι ευτυχία! Και να φανταστείς, δεν αγόρασες καν λαχείο! Με μυστηριώδη τρόπο, το mail σου βρέθηκε αναγραμμένο πάνω στον τυχερό λαχνό! Το χέρι της Θεάς Τύχης το έγραψε, μάλλον, ή κάποιος χαμένος Ισπανός συγγενής σου που σε θυμήθηκε ξαφνικά και λέει: "Δεν βάζω το mail του παιδιού;" Σου εξηγεί μετά, όμως, κακόπιστε ότι τα mail τραβήχτηκαν τυχαία από τον υπολογιστή από 50 εκατομμύρια διευθύνσεις απ' όλο τον κόσμο!!! Προφανώς, η ισπανική οικονομία τα πηγαίνει περίφημα για να χαρίζει απλόχερα κάθε μήνα αυτά τα λεφτά σε τόσα εκατομμύρια ανθρώπους!!! (Διότι, σιγά μην κέρδισες μόνο εσύ!)
Όμως, προσοχή! Πρέπει να κρατήσεις μυστική τη νίκη σου, λόγω κάποιου "μπερδέματος" με τα ονόματα των νικητών! Ε, μην το μάθει και Αστυνομία!!! Φυσικά, πρέπει να συμπληρώσεις και να στείλεις όλα τα στοιχεία σου, από ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο μέχρι νούμερο παπουτσιού στον κύριο Λούις Φερνάντες, υπεύθυνο ασφαλείας (ή κολομβιανό έμπορο ναρκωτικών -θα δείξει!!!)
Αν είσαι κάτω των 18, αυτομάτως απορρίπτεσαι. (Ως γνωστόν, τα ανήλικα δεν έχουν πιστωτικές κάρτες για να υποκλέψεις τον αριθμό τους!!!)


β. Ο έκπτωτος μονάρχης!!! (μοιράζω την περιουσία μου...)

Δυστυχώς, δεν έχω κρατήσει αυτό το spam, αλλά είναι -απ' όσα θυμάμαι- ένα δακρύβρεχτο μήνυμα, από τη σύζυγο κάποιου έκπτωτου μονάρχη, ονόματι Ουμπουγκουανταγκάου από το Γκουντρουμουστάν (κάθε φορά έχει και άλλα ονόματα -ξέρετε πόσοι έκπτωτοι υπάρχουν εκεί έξω?) του οποίου (του κακομοίρη) του έχουν δεσμεύσει την περιουσία σε κάποια Τράπεζα (και διάφορα τέτοια παλαβά) Εσύ πρέπει απλώς να στείλεις ένα mail για να τον βοηθήσεις να πάρει την περιουσία του (μη με ρωτάτε πώς -κι όταν το είχα διαβάσει, πάλι δεν κατάλαβα!!!) κι εκείνος, θα τη μοιραστεί μαζί σου!!!! Ω! Τι απλόχερη καλωσύνη! Ελπίζω μόνο να μην έχει πρόβατα και γίδια, γιατί που θα τα βάλω;;;

γ. Το ετοιμοθάνατο παιδάκι μαζεύει κάρτες (άλλη έννοια δεν είχε;;;;)
Αυτό το τραγικό mail το θυμάμαι από μικρός. Κάποιο καημένο παιδάκι από τις ΗΠΑ, σβήνει σε έναν θάλαμο νοσοκομείου και το μόνο που ζητάει είναι -πριν πεθάνει- να μπει στο βιβλίο Γκίνες. Έτσι, πρέπει όλοι να του στείλουμε μια κάρτα!!! Η φάρσα αυτή αποστέλλεται εδώ και 11 χρόνια!!!!! Ή έχει θεραπευτεί πλήρως το παιδάκι, ή δεν μπορούν να το ξεκάνουν με τίποτα οι γιατροί!!! (Το τραγικό είναι ότι υπάρχουν και αντίστοιχα chain-mails τα οποία είναι όντως αληθινά, αλλά η γενική δυσπιστία καίει ξερά και χλωρά μαζί)...


δ. ΠΡΟΣΟΧΗ, ΙΟΣ!!! (τρέξτε να σωθείτε!)
Τα αγαπημένα και πιο διαδεδομένα mail του Διαδικτύου! Κάθε φορά ανακαλύπτουμε και έναν νέο ιό! Συνήθως πρόκειται για κάποιον που κυκλοφόρησε πριν 20 χρόνια, αλλά ας σπείρουμε τον πανικό λίγο ακόμα, δεν έγινε και τίποτα!!! Έτσι, πρέπει να αποφεύγουμε mail με τίτλους, όπως: "Hello :)", "καλημέρα", "οι εικόνες σου", "η απάντησή σου" κτλ... Λογικότατο. Αν υπάρχει έστω και κάποιος που ανοίγει mail από άγνωστη διεύθυνση και κάνει και download τα attachments, τότε είναι απλώς στόκος και άξιος της μοίρας του!!! Δεν χρειάζεσαι και ιδιαίτερη προειδοποίηση για να αποφύγεις να ανοίξεις μηνύματα με τίτλο "naked photos of women". Αν είσαι τόσο λιγούρης, φάε τον ιό στη μάπα και περαστικά σου!!! Το τραγικό, όμως, είναι τα καταστροφικά αποτελέσματα που αναφέρουν αυτά τα hoaxes: αν κατεβάσεις κατά λάθος τον ιό, τότε θα μπει στο σκληρό σου, θα σβήσει όλα τα αρχεία, θα αλλάξει κωδικούς, θα μπει στις λίστες σου, θα κλείσει αυτόματα τον υπολογιστή, θα αποσταλλεί στους φίλους σου, θα κάψει όλες τις λάμπες στο σπίτι, θα σκοτώσει τον σκύλο σου και μετά θα καταρρίψει και τρεις δορυφόρους!!! Σιγά, πια! Ιός είναι, όχι ο Σατανάς!!! (Αγοράστε mac, εντελώς virus free!!!)


ε. Τα σατανικά mail!!! (στείλτο παντού, αλλιώς τέλειωσες!)
Αυτά έχουν μια τεράστια γκάμα από ιστορίες, αλλά κινούνται πάντα στο ίδιο πλαίσιο: κάποιος έλαβε ένα mail που τον προειδοποιούσε ότι έπρεπε να το στείλει σε άλλα 10 άτομα, αλλιώς θα πάθαινε κάτι κακό. Το αγνόησε και το πέταξε, όμως η σκληρή μοίρα τον χτύπησε! Έχασε τη δουλειά του, τη γυναίκα του σε τροχαίο, κόλλησε AIDS και μετά του ήρθε και το χαρτί της Εφορίας. Ξαφνικά, θυμήθηκε το mail που τόσο ανόητα είχε χλευάσει. Το βρήκε και το έστειλε σε άλλα δέκα άτομα (που μάλλον δεν ήταν και πολύ φίλοι του!) Την επόμενη μέρα έγινε Πρόεδρος πολυεθνικής, παντρεύτηκε μία δίμετρη ξανθιά καλλονή, βρέθηκε η θεραπεία κατά του AIDS και η Εφορία τον απάλλαξε! Και τώρα; Τώρα, πρέπει εσύ να στείλεις το ίδιο mail σε άλλα δέκα άτομα, για να έχεις καλύ τύχη!!! Εμένα μου έχει έρθει πολλές φορές ως τώρα και το πετάω πάντα! Δεν έχω πάθει ως τώρα κάτι κακ... _ **ο χρήστης είναι νεκρός**

1 σχόλια - Στείλε Σχόλιο

Σχόλιο από Spike-The-Vampire (13.09.2007)
Τα σατανικά mail!!! ήταν πολύ αστείο. πόσο μου τη σπάει όταν μου στέλνουν τέτοια mail!!!Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
ladyluck
The Diary of Two Dreams
Life Seeker
από ΕΞΑΡΧΕΙΑΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/ladyluck

When we were dancing I saw the look in your eyes... Now we are strangers lost in a sea full of sighs...
Tags

muay thai Λάθη λάθη Το τέλος του κόσμου παρελθόν συναισθήματα
Επίσημοι αναγνώστες (6)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs

LinksΑνάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN
Όροι Χρήσης

template design: Jorge