ελληνική μουσική
302 online   ·  209.184 μέλη
αρχική

4o Live Μελών MusicHeaven ! > 3 & 4 Φεβρουαρίου 2007


Ακούτε αποσπάσματα από το 3ο Live του MusicHeaven.
Πατήστε το κουμπί για να σταματήσετε ή να ξεκινήσετε τη μετάδοση.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
- Πρόγραμμα - Συμμετέχοντες


Σας περιμένουμε
Ημέρα 1η: Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2007 (18.00 - 23.00)
Ημέρα 2η: Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2007 (18.00 - 24.00)

Μουσική Σκηνή 5/4 Live
Φιλίππου 14, Μικρολίμανο


Χορηγοί
Τα έξοδα της βραδιάς καλύπτονται με την ευγενή χορηγία των εταιριών

www.funkey.gr

www.edins.gr

Τι ακριβώς είναι η συγκεκριμένη εκδήλωση;
Τα Live που διοργανώνει κατά καιρούς το MusicHeaven είναι ουσιαστικά μίνι-φεστιβάλ, όπου επιλεγμένα μουσικά σχήματα μέσα από το MusicHeaven παίζουν για την ψυχούλα τους, για τα υπόλοιπα μέλη και τους φίλους τους που έρχονται να τους ακούσουν. Την προσπάθεια στηρίζουν ενίοτε και σπουδαίοι καλλιτέχνες-φίλοι του MusicHeaven, όπως ο κ.Χρόνης Αηδονίδης, ο Θοδωρής Παυλάκος, ο Πάνος Ράπτης με τους Ξένους Τόπους, οι Graviton κ.α., που ελπίζουμε να αυξηθούν όσο περνούν τα χρόνια. Στα Live συγκεντρώνεται συνήθως πολύς κόσμος (τα τελευταία 2 χρόνια τα μαγαζιά γέμισαν πλήρως), όλων των ηλικιών (από 15 μέχρι 75 ετών), ο οποίος κόσμος βοηθάει στον απώτερο σκοπό που έχει θέσει εξαρχής το MusicHeaven και είναι:

...η διάδοση της καλής μουσικής, η ανάδειξη αξιόλογων δημιουργών και η κάλυψη της ανάγκης έκφρασης και επικοινωνίας όσων Ελλήνων και Κυπρίων - απ' όλο τον κόσμο - έχουν σαν κοινό παρονομαστή την αγάπη και το σεβασμό για την ποιοτική μουσική και προβληματίζονται για το παρόν και το μέλλον της (περισσότερα εδώ)


Που θα γίνει η εκδήλωση;
Στη μουσική σκηνή 5/4 Live, στο Μικρολίμανο (Φιλίππου 14)
- Χάρτης Πρόσβασης
- Περισσότερα για το μαγαζί (φωτογραφίες, στυλ, ιστορικό)
- Website 5/4 Live


Πότε;
Λόγω μεγάλης συμμετοχής, το Live θα σπάσει σε 2 ημέρες: Το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου και την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου. Ώρα έναρξης: 18.00 (έχει ήδη νυχτώσει). Ο λόγος που γίνεται απόγευμα είναι για να έχουμε πολύ χρόνο στη διάθεσή μας, για να μπορέσουν να ταξιδέψουν πίσω τα μέλη που θα έρθουν από επαρχία και Κύπρο, αλλά και για να πάνε μετά στις δουλειές τους οι επαγγελματίες μουσικοί που θα είναι μαζί μας.


Πόσο θα κοστίζει η είσοδος;
Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους (=δωρεάν). Πληρώνετε μόνο το πρώτο ποτό (8 ευρώ), ενώ τα επόμενα ποτά θα έχουν χαμηλότερη τιμή (7 το ποτό, 6 η μπύρα και το κρασί, 5 αναψυκτικό ή χυμός). Οι μουσικοί δεν πληρώνουν το πρώτο ποτό.


Πόσα βγάζει το MusicHeaven από κάθε ποτό;
Η πολιτική και η φιλοσοφία του MusicHeaven είναι να μην έχει κανένα οικονομικό όφελος από τα Live που διοργανώνει. Όλα τα χρήματα από τα ποτά πηγαίνουν στο μαγαζί, το οποίο έχει υποχρέωση να καλύψει τα ποτά όλων των μουσικών (κάθε μουσικός παίρνει ειδικό καρτελάκι με το οποίο έχει δικαίωμα για ένα δωρεάν ποτό)
Αν παρόλ' αυτά θέλετε να βοηθήσετε στα έξοδα που κάνουμε για αυτή τη βραδιά και θέλετε να είστε ντυμένοι σαν εμάς, μπορείτε να μας ενισχύσετε παραγγέλνοντας τα καινούρια μας T-Shirts και καπελάκια :)


Θέλω να έρθω σαν κοινό! Πρέπει να δηλώσω κάπου τη συμμετοχή μου;
Υπομονή μέχρι να φτιάξουμε σχετικό topic στο Forum. Ακόμα είναι νωρίς.


Μπορώ να φέρω φίλους που δεν είναι μέλη;
Μπορείτε να φέρετε όποιον θέλετε, ακόμα και τη ...γιαγιά σας. Το Live είναι ανοικτό σε όλους.


Ποιοί θα παίξουν;
Στο Live θα συμμετέχουν ως μουσικοί, αποκλειστικά και μόνο, μέλη του MusicHeaven και κάποιοι πασίγνωστοι guests, που θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους. (λεπτομέρειες εν καιρώ)


Εκτός από ζωντανή μουσική θα γίνει τίποτέ αλλο;
Θα κόψουμε τη βασιλόπιττα και θα βραβεύσουμε με τιμητικές πλακέτες ορισμένες σημαντικές προσωπικότητες (δε θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες, πρόκειται για ονοματα-έκπληξη)


Τι είδος μουσικής θα παιχθεί;
Από έντεχνο και παραδοσιακό μέχρι latin και classic rock. Θα γίνει προσπάθεια να ακουστούν τραγούδια "διαμάντια" και όχι τα συνηθισμένα. Επίσης δεν θα ακουστούν είδη μουσικής που δεν αντιπροσωπεύονται αρκετά στο MusicHeaven (πχ metal, trance, electronica κλπ).


Έχω κάποια άλλη υποχρέωση ως κοινό;
Ασφαλώς. Θα πρέπει να κάνετε ησυχία, αλλά και να παρακαλείτε ευγενικά τους διπλανούς σας να κάνουν το ίδιο. Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε, άρα όλοι καταλαβαίνουμε οτι αυτό αποτελεί μια απαραίτητη προϋπόθεση στο να περάσουμε όμορφα.


Τι γίνεται με εμάς που θα είμαστε μακριά; Θα κάνετε live μετάδοση μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού του MusicHeaven ώστε να σας ακούμε;
Αν το μαγαζί ή κάποιος γείτονας έχει ADSL, θα το προσπαθήσουμε :)


Γνωρίζω κάποιον γνωστό καλλιτέχνη που ενδιαφέρεται να συμμετέχει στην προσπάθεια
Αν έχετε επαφές με κάποιον καλλιτέχνη που είναι αγαπητός στο κοινό του MusicHeaven, ελάτε σε επαφή μαζι μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας


Είμαι μουσικός και θέλω να παίξω στο Live
Συνεννοηθείτε με άλλα μέλη-μουσικούς και δηλώστε συμμετοχή μέσω της φόρμας επικοινωνίας αναφέροντας τα ονόματα των μελών του σχήματός σας, το είδος που παίζετε και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Σε περίπτωση που δε σας έχουμε ξανακούσει, θα σας ζητήσουμε και κάποιο demo. Δεν είναι όμως καθόλου σίγουρο οτι θα μπορέσουμε να σας βάλουμε στο πρόγραμμα, μια και προβλέπονται πολλές αιτήσεις συμμετοχής.

Τελική Ημερομηνία για δήλωση σχημάτων: 10 Ιανουαρίου 2007


Σχετικά Links
- Φωτογραφίες από Live και εκδηλώσεις του MusicHeaven
- To topic του 1ου Live του MusicHeaven
- Το topic του περσινού Live

2284 _READS

_GOBACK