ελληνική μουσική
    709 online   ·  210.832 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    Οι Μουσικοί του 4ου Live (Μέρος Β')

    Συνεχίζουμε την παρουσίαση των σχημάτων του 4ου Live με το Β' Μέρος . Μην ξεχάσετε να διαβάσετε και το Α' Μέρος.

    Και βέβαια μην ξεχάσετε να δείτε το ανανεωμένο πρόγραμμα του Live...
    Τρίτη 30 Ιαν 2007





    Rivera's Group (Σάββατο)
    O Rivera φέρνει στο live του MusicHeaven μια μπάντα ιδιαίτερα αξιόλογων μουσικών, όπως ο πανταχού παρών antreas_dr (τύμπανα), ο stringbreaker (φωνή), ο "Πατρινός" kansas (μπάσο), ο photis86 (πλήκτρα) και η xeniarodo (φωνή). Ξένο αθάνατο ροκ από Deep Purple μέχρι Eric Clapton.
    Οι Παρουσιαστές μας (Σάββατο & Κυριακή)
    Επειδή πρωταγωνιστές δεν είναι μόνο οι μουσικοί, ειδού τα τέσσερα αξιαγάπητα μέλη που έχουν αναλάβει εν λευκώ την παρουσίαση των σχημάτων. Ετοιμαστείτε για πειράγματα και happenings της στιγμής, χωρίς κανένα προγραμματισμό. Ο Θεός μαζί μας! Οι παρουσιαστές είναι οι: DEOS, Stasis, Emaki, lVicky
    Kifa, Giorgos, uNick, Stuff (Σάββατο)
    Με παρουσία σε όλα τα Live του MusicHeaven, ο βετεράνος πιανίστας Giorgos κάνει φέτος το 4 στα 4, έχοντας δίπλα του τον 3-στα-4 Kifa, τον επανεμφανισθέντα στο MusicHeaven uNick και το ηγετικό στέλεχος των ANACONDA, τον Stuff.
    Ταρατσόγατοι (Σάββατο)
    Έχοντας γυρίσει όλο τον κόσμο, η θρυλική κομπανία των Ταρατσόγατων εμφανίζεται επιτέλους πλήρης. Μετά την επιτυχημένη εμφάνιση του Left (μπαμπάς του Jorge) στο προηγούμενο live, οι πρόβες στην ταράτσα του Muref εντάθηκαν ώστε οι Ταρατσόγατοι να δώσουν στο Live του MusicHeaven τον λαϊκό τόνο που τόσο έλειπε. Στο ακκορντεόν είναι ο Efmelodios, στο μπουζούκι και την κιθάρα ο Damon, στην ακουστική ο Muref, στο μπουζούκι ο Radim (έμπειρος, είχε παίξει και στη βραδιά ποίησης), ενώ στις φωνές είναι ο Left με τον Glaros.
    Beatlus - VasilisSaltagiannis (Σάββατο)
    Το πιο χαμογελαστό παιδί του MusicHeaven, o Beatlus και μία από τις καλύτερες κιθάρες, ο VasilisSaltagiannis, θα μας ταξιδέψουν με παραδοσιακούς ήχους που τόσο πολύ αγαπούν και οι δύο.
    Parateristas (Σάββατο)
    Επιτέλους ο Parateristas κατεβαίνει σε live του MusicHeaven! Το alter-ego του Βασίλη Καζούλη ερμηνεύει τραγούδια του Βασίλη και ορισμένα δικά του. Ένα μελωδικό ταξίδι στη μπαλάντα.
    The Teachers (Σάββατο)
    Οι δάσκαλοι του Ωδείου 5/4 στον Πειραιά, ενώνονται για 4 τραγούδια που θα σας αφήσουν άναυδους. Τέλος.
    Batzanak, Jorge, Kidonaki (Κυριακή)
    Ύστερα από 8 χρόνια, οι ιδρυτές του σχήματος "Αδιάφθοροι" ξαναβρίσκονται στη σκηνή. Ο κιθαροπιανιστομπαγλαμοτραγουδιστής Batzanak και ο κιθαρίστες Jorge, έχοντας μαζί τους και τον κιθαρίστα Kidonaki, ετοιμάζονται για μια εμφάνιση δίχως ...πρόβα.

    Tags
    Καλλιτέχνες:RadimDeep PurpleEric ClaptonΜουσικά Όργανα:κιθάρα



    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε