ελληνική μουσική
    529 online   ·  210.826 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Δισκογραφία

    Γεωργία Γραμματικού - Λαλίστατη

    Η Γεωργία Γραμματικού είναι μια πολυσχιδής καλλιτεχνική προσωπικότητα. Γεννημένη στην Αυστραλία, φοίτησε στο Πανεπιστήμιο της Μελβούρνης και πήρε πτυχίο Νομικής και Πολιτικών επιστημών...
    Γεωργία Γραμματικού - Λαλίστατη
    Γράφει το μέλος MOUSIKOS
    1 άρθρα στο MusicHeaven
    Παρασκευή 13 Απρ 2007
    Παράλληλα έκανε μαθήματα πιάνου και φωνητικής στο Ωδείο Melba. Το 1998 επέστρεψε στην Ελλάδα και συμμετείχε στις συναυλίες του Δημήτρη Λάγιου.

    Έχει εμφανιστεί στην Επίδαυρο με τον θίασο του Σπύρου Ευαγγελάτου, στις «Νεφέλες» του Αριστοφάνη, με τον Γιώργο Μαρίνο στη «Μέδουσα», ενω συμμετείχε στην «Εύθυμη Χήρα» με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, στο ‘Rex’ με τον Δημήτρη Μητροπάνο και τη Γλυκερία και στο τηλεοπτικό «Έλα στο φως» του Μίνου Βολανάκη. Έχει επίσης σπουδάσει τέσσερα χρόνια χορό στη σχολή της Καίη Χόλντεν.

    Το 1997 εκπροσώπησε την Ελλάδα στον Ευρωπαικό Διαγωνισμό Rock Τραγουδιού στην Γερμανία, καταλαμβάνοντας την 2η θέση με το τραγούδι της «Loving you was lonely».

    Το 1998 κυκλοφορεί ο πρώτος προσωπικός της δίσκο, σε στίχους και μουσική της ίδιας, με τίτλο «Το Μαύρο Πρόβατο». Στον δίσκο συμμετέχει η Ελένη Βιτάλη στο ντουέτο «Τα τραγούδια μας».

    Οκτώ χρόνια μετά μας προτείνει ένα νέο CD Single, με τίτλο «λΑΛΙΣΤΑΤΗ» με το οποίο εγκαινιάζει την συνεργασία της με την PROTASIS.

    Αυτή η καινούργια της δουλειά αποτελείται από πέντε αυτοβιογραφικές συνθέσεις. Κινούμενη πάντα στον χώρο της Rock – μπαλάντας και εμπλουτίζοντας τις μουσικές της με νέους ρυθμούς, παραμένει η ευχάριστα απρόβλεπτη γυναικεία παρουσία της δισκογραφίας.




    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε