ελληνική μουσική
684 online   ·  210.205 μέλη
αρχική > e-Περιοδικό > Aρθρα

Μουσική: νότες ζωής ή αντίλαλοι θανάτου;

Έχουμε κατά καιρούς ακούσει ότι η Rock μουσική συνδέεται άμεσα με τη μαγεία, τον σατανά και τον σατανισμό. Αυτό το γεγονός κανείς μας δεν πρέπει να το παίρνει αψήφιστα. Κι όμως συμβαίνει!
Μουσική: νότες ζωής ή αντίλαλοι θανάτου;
Γράφει το μέλος alskdjfhg / 1 άρθρα στο MusicHeaven
Παρασκευή 14 Σεπ 2007
Μάλιστα αυτήν την πραγματικότητα δεν διστάζουν να αποκαλύψουν οι ίδιοι οι λογής-λογής ροκάδες. Λόγω του ότι η γνώση είναι δύναμη, θα μιλήσω καθαρά, συγκεκριμένα και χωρίς επικαλύψεις. Βέβαια όσοι θέλουν τα πιστεύουν, άλλοι τα απορρίπτουν και άλλοι, όπως και εγώ, συνεχίζουν να ψάχνουν…

Αυτήν την εποχή, όπως αποκαλύπτει και η μαρτυρία του John Todd και την παραθέτει ο Jean-Paul Regimbal στο αποκαλυπτικότατο βιβλίο του για την ρόκ μουσική, «οι μεγάλοι παραγωγοί μουσικής ροκ εντ ρολλ είναι μέλη μιας σατανικής και ότι η μεγάλη πλειονότητα των συγκροτημάτων ροκ είναι γραμμένα σαν μέλη της μιάς ή της άλλης σατανικής θρησκείας. Όταν παράγουν ένα δίσκο ή πρέπει να συνθέσουν καινούργια τραγούδια, ζητούν από τους ή τις ιέρειες του σατανικού ναού τους να κάνουν χρήση μαγείας, ώστε το έργο τους να έχει μεγάλη επιτυχία». Ακόμη αναφέρει ότι: « Όταν οι (μαγικοί) τελετουργικοί κανόνες λάβουν χώραν και όταν οι δίσκοι έχουν υποστεί μάγια, ένας μεγάλος αριθμός δαιμόνων έχει επιφορτισθεί να εκτελέσει τις διαταγές τους (=των μάγων αρχιερέων ή ιερειών)». Άρα λέει ο Tod, «κάθε φορά που αγοράζεται ή φέρνεται σπίτι σας ένα δίσκο-άλμπουμ έτσι μαγεμένο, φέρνετε αναγκαστικά μαζί σας τη μαγεία και τους δαίμονες ταυτόχρονα, που είναι συνδεδεμένα μ’ αυτό το έργο. Δεν εκπλήσσει λοιπόν το γεγονός ότι μια επιρροή δαιμονική γίνεται αισθητή από τον ακροατή με τις ακόλουθες μορφές: την οξυθυμία, το πνεύμα επανάστασης, το άσεμνο λεξιλόγιο, τις βλασφημίες, τις τάσεις αυτοκτονίας. Κατά την γνώμη μου», συνεχίζει ο Todd, «δεν υπάρχει ούτε ένας μάγος ή μουσικός ροκ, που μπόρεσε» να γνωρίσει το Χριστό και την αλήθεια του, «χωρίς να έχει προηγουμένως καταστρέψει όλους τους δίσκους ροκ, που έχει στην κάτοχή του, και χωρίς να κόψει όλους τους δεσμούς με τη μαγεία».

Τα ίδια επιβεβαιώνει και ο Jeff Godwin στο βιβλίο του. Γράφει: όταν τα ροκ συγκροτήματα γράφουν τους δίσκους των, που υμνούν το διάβολο, καλούν ορισμένες φορές στα στούντιο μαζί τους μάγισσες, για να «ευλογήσουν» τη μουσική τους. Η «ευλογία» αυτή είναι ουσιαστική κατάρα. Οι δαίμονες καλούνται με επωδές και γοητείες για να ενισχύσουν με τη σατανική δύναμή τους τούς μουσικούς και τους τεχνικούς κατά τη διάρκεια της δισκογραφίας. Μορφές σατανιστικές εικονίζονται επίσης στους δίσκους και στις βιντεοταινίες. Αυτά τα «συνήθη αντικείμενα» μεταφέρονται κατόπιν παντού από τα παιδιά και τους εφήβους, οι οποίοι ελάχιστα συνειδητοποιούν ότι αγοράζοντας τέτοιους δίσκους ή βιντεοταινίες έχουν το… προνόμιο να μεταφέρουν τους δαίμονες στα σπίτια τους! Μίλησα, συνεχίζει ο Godwin, με μια γυναίκα, που ήταν αναμεμιγμένη στο σατανισμό και μάλιστα κατείχε θέση υψηλή στους σατανικούς κύκλους επί δέκα επτά χρόνια. Σαν μια από τις πιο ισχυρές μάγισσες στις Η.Π.Α. είχε μεταξύ των άλλων σκοτεινών έργων και ως έργο να «ευλογεί» τα στούντιο και τους δίσκους μερικών από τα πιο μεγάλα ροκ συγκροτήματα. Μου είπε ότι στο πίσω μέρος του άλμπουμ του συγκροτήματος «Stryper», που έχει τίτλο «Soldiers Under Command», υπάρχει ως σήμα της σατανικής «ευλογίας» ένα μισοφέγγαρο με μια μικρή μαύρη μουτζούρα πλάι απ’ αυτό. Το σήμα αυτό αντιπροσωπεύει τη λατρεία της σελήνης με μια σταλαγματιά αίμα πλάι.

Σύμφωνα και με την τακτική του σατανά, η ανήθικη ροκ προχώρησε στο σατανισμό σταδιακά. Πρώτα γοητεύει τα θύματά του, ύστερα τα παραπλανά και τελικά, αν ο άνθρωπος δε μετανοήσει, τον τυλίγει στη σατανική αγκαλιά του και τον κάνει υποχείριό του οδηγώντας τον στην αιώνια καταστροφή.

Από τα στάδια αυτά πέρασε η μουσική των «Μπήτλς». Προχωρώντας σταδιακά από το 1965 έφθασαν το 1968 να παρουσιάσουν το «Ντέβιλς Γουάιτ Άλμπουμ» (Devil’s White Album = Το λευκό άλμπουμ του σατανά) με δυό κομμάτια: Ρεβολούσιον Νο 1 (Revolution = επανάσταση Νο 1) και Ρεβολούσιον Νο 9. Στον δίσκο τους αυτό οι «Μπήτλς» κατέγραψαν και 18 υποσυνείδητα μηνύματα για να μεταδώσουν «το ευαγγέλιο του Σατανά»!...

Όμως το τραγούδι «Revolution No 9» φέρει στο προσκήνιο μια πλευρά ζωής του Λέννον. O Lennon, που κατά τη δεκαετία του 1960 ελατρεύετο ως… «θεός» και κατά τη δεκαετία του 1970 μέχρι του θανάτου του ως ο… «σοφώτερος των φιλοσόφων», ήταν, εκτός των άλλων, και κατ’ εξοχήν προληπτικός. Είχε απόλυτη εξάρτηση από την αριθμολογία και συγκεκριμένα από τον αριθμό 9, που θεωρούσε ότι ασκούσε τεράστια δύναμη στη ζωή του! Το τελευταίο άλμπουμ των Μπήτλς, το «Abbey Road», εξεδόθει το 1969. Ο Lennon έγραψε κάποια τραγούδια με κέντρο πάντα τον αριθμό 9. Το πρώτο ήταν «One After 909», άλλο ήταν το «No 9 Dream» και το δυσώνυμο «Revolution No 9». Στο τραγούδι αυτό, που γίνεται μέσα σε πανδαιμόνιο άγριων ηλεκτρονικών ήχων και μουσικής σταχυολογυμένης από το αγγλικό ραδιόφωνο, επαναλαμβάνεται μονότονα μια αγγλική φωνή που λέει: «Number 9, Number 9, Number 9…». Όταν ο δίσκος αναστραφεί, το μήνυμα «Number 9» γίνεται, «γύρισέ με, νεκρέ άνθρωπε».

Παράλληλα οι «Ρόλλινγκ Στόουνς» με τον σατανικό τους αρχιερέα Μικ Τζακερ (Mick Jagger) συνεχίζουν το έργο της διαδόσεως της σατανολογίας. Από τα πιο γνωστά μουσικά άλμπουμ του συγκροτήματος αυτού, που γράφονται κάτω από την επήρεια σκληρών ή μαλακών ναρκωτικών, είναι το «Συμπάθεια για το Διάβολο» (Sympathy for the Devil), «Χορεύοντας με τον κύριο D» (Dancing with Mr. D. – « D» είναι ο διάβολος) και (αφιερωμένο) «Στις αυτών σατανικές μεγαλειότητες» (To their Satanic Majesties).

Το άλλο τραγούδι των «Ρόλλινγκ Στόουνς» είναι το «Επικλήσεις στον αδερφό μου δαίμονα» (Invotations to my Demon Brother). Έχει εξ άλλου γραφεί ότι οι «Ρόλλινγκ Στόουνς» ανήκουν σε μια δαιμονική αίρεση της περιοχής του Σαν Ντιέγκο (San Diego). Ο αρχηγός του συγκροτήματος αυτού, ο Μικ Τζακερ (Mick Jagger), υπερηφανεύεται ότι είναι σατανιστής, ότι λατρεύει τον αντίχριστο με όλους τους κανόνες της μαύρης μαγείας και καυχάται διακυρύσσοντας πως είναι «ο Εωσφόρος του Ροκ»! Ο ίδιος δήλωσε ανοικτά: «Επιδιώκουμε να κατευθύνουμε τη θέληση και τη σκέψη των άλλων». Οι «Ρόλλινγκ Στόουνς» έφτασαν να δηλώσουν θρασύτατα και ανερυθρίαστα πως ένα ένα από τα σατανοκίνητα τραγούδια τους είναι… η απάντηση στην Πέμπτη Συμφωνία του Μπετόβεν»…!

Το δρόμο του σατανισμού ακολούθησαν μετά τους «Ρόλλινγκ Στόουνς» και τα συγκροτήματα «Who» (=Ποιος) και «Black Sabbath» (=Μαύρο Σάββατο), των οποίων η μουσική προσδιορίζεται ως Satan Rock (σατανικό ροκ).Το αγγλικό συγκρότημα των «Black Sabbath» διέδωσε με τη μουσική τον αποκρυφισμό, τον σατανισμό, τη «μαύρη λειτουργία» και τις ανθρωποθυσίες. Πρώτο αστέρι τους είναι ο Οζζυ Οζμπορν, ο οποίος προτρέπει στην αυτοκτονία και παραπέμπει στο… σατανά!Τα μουσικά τους άλμπουμ περιέχουν πάρα πολλά αποκρυφιστικά και σατανικά σύμβολα όπως τον αριθμό «666» του αντιχρίστου. Ενώ ο Οζζυ Οζμπορν δηλώνει ανοικτά: «Το ακροατήριό μας βρίσκεται κάτω από την κυριαρχία μιάς σατανικής δυνάμεως, αυτό εξηγεί και την επιτυχία μας!...» Η δήλωση αυτή δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφιβολίας. Άλλωστε ο ίδιος ομολογεί πως κάθε φορά που κάνει κάποια σύνθεση τραγουδιού ή παρουσιάζεται στη σκηνή, βρίσκεται σε κατάσταση τρόμου.

Προσθέτω και τούτο: Οι «Black Sabbath» υβρίζουν σε δίσκο τους χυδαία το πανάγιο πρόσωπο του Θεανθρώπου Κυρίου μας (αδυνατώ να γράψω τον τίτλο του δίσκου, γιατί είναι ανατριχιαστικά βλάσφημος), ενώ στο εξώφυλλο του δίσκου υπάρχει μια αστραπή (το έμβλημα του σατανά, από το λόγο του Κυρίου «εθεώρουν τον σατανάν ως αστραπήν εκ του ουρανού πεσόντα»: Λουκ. ι’[10] 18), και στεφανωμένος ο αριθμός «666», το όνομα του αντιχρίστου (βλέπε: Αποκάλυψη ιγ’ [13] 18).

Διαφημιστής ή μάλλον προαγωγός στο σατανισμό είναι και το συγκρότημα «Led Zeppelin» (Λεντ Ζεππελιν) με δύο έργα που τους έκαναν… διάσημους(!), το «Σκάλα για τον ουρανό» (Strairway to Heaven), βασισμένο εξ ολοκλήρου στη μαγεία, και το «Παρουσία» (Presence), αφιερωμένο στη σατανική δύναμη, που είναι παρούσα στις συναυλίες τους.

Το Αυστραλιανό συγκρότημα AC/DC (Anti-Christ / Death (to) Christ = Αντίχριστος /Θάνατος στο Χριστό!) έχει προκαλέσει τις χειρότερες και βαθύτερες βλάβες στην κοινωνία από όλα τα συγκροτήματα. Τα τραγούδια τους είναι πηγή διαφθοράς και σατανισμού και ώθηση προς τα ναρκωτικά, το διάβολο, το έγκλημά. Γι’ αυτό είναι το πιο ανήθικο, δολοφονικό και σατανικό απ’ όλα τα «χάρντ ροκ» συγκροτήματα.

Υπάρχουν πολλά ακόμα παραδείγματα τέτοιων συγκροτημάτων, όπως «The Doors», «Death Rockers», «W.A.S.P.», «Plasmatics», «Motley Crue» και «Iron Maiden».

Ο σατανάς είναι που εμπνέει τους ροκάδες και τους προσφέρει την εγκόσμια δόξα και την εφήμερη φήμη. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο Vincent Fournier (Βίνσεντ Φέρνιερ). Ο Φέρνιερ έγινε διάσημος, αφού αφιερώθηκε στο σατανά, και για αντάλλαγμα πήρε το όνομα της διάσημης μάγισσας Alice Cooper (Αλίκη Κούπερ), η οποία πέθανε εδώ και εκατό χρόνια!

Όσοι γίνονται θύματα του σατανά μέσω της μουσικής ροκ είναι τόσο δυστυχισμένοι , ώστε ακολουθούν τυφλά τον πανούργο, παμπόνηρο και ορκισμένο εχθρό του Θεού και του ανθρώπου και τον μιμούνται πιστά. Γιατί ο εωσφόρος έγινε από άγγελος φωτός άγγελος του σκότους; Διότι θέλησε να στήσει το θρόνο του ψηλότερα από το θρόνο του Θεού.

Δύστυχοι, τραγικοί άνθρωποι και ιδιαίτερα οι νέοι! Που πηγαίνετε; Πορεύεσθε λοιπόν στο χάος, στην άβυσσο, στην αιώνια καταστροφή;Πηγή: βιβλίο «Μουσική: νότες ζωής ή αντίλαλοι θανάτου;» του Νικολάου Π. Βασιλειάδη

Tags
Μουσικά Είδη:RockΜουσική Γενικά:ραδιόφωνοΚαλλιτέχνες:Alice Cooper


σχολιάστε το άρθρο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

#9379   /   14.09.2007, 04:20   /   Αναφορά
Εμ, δεν ξέρω αν μπορώ να πιστέψω τα γραφόμενά σου ή ότι σε λένε Εφούλα και είσαι 16 χρονών...Απορίας άξιο...

#9380   /   14.09.2007, 08:38   /   Αναφορά
Εσύ πάντως δέν χρειάστηκες και πολύ χρόνο γιά να πεισθής :)Κατά τά άλλα,"συνεχίζεις να ψάχνης"....
#9381   /   14.09.2007, 08:56   /   Αναφορά
Μετανοειτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
#9382   /   14.09.2007, 09:08   /   Αναφορά
....ξαφνικά νοστάλγησα την κυρία Ελένη Λουκά!

Έχει ο καιρός γυρίσματα.

Αμήν.
#9383   /   14.09.2007, 09:16   /   Αναφορά
Όλοι μας ξέρουμε το πόσο αρνητικά επηρρεάζουν τα προαναφερθέντα ροκ συγκροπτήματα τα νέα παιδιά ( κι εγώ νέος είμαι ). Αρκεί να κοιτάξει κάποιος γύρω του και θα δει παιδιά που μέχρι χτες ήταν νορμάλ, σήμερα τρυπάνε τα σώματα τους ( μύτες, στόματα, αυτιά ), ντύνονται δαιμονικά, έχουν αρχίσει να βρίζουν πολύ, να είναι νευρικοί και ένα σωρό άλλα. Όλα όσα αναφέρονται στο βιβλίο είναι γνωστά από χρόνια. Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί αφελείς νέοι που πέφτουν στην παγίδα του σατανά.
#9384   /   14.09.2007, 09:25   /   Αναφορά
Μπράβο σου που ψάχνεις για την αλήθεια πίσω από τα φαινόμενα. Ψάξε κι άλλο!...
#9385   /   14.09.2007, 09:44   /   Αναφορά
Τώρα μη χειρότερα να το πω αυτό.....τι πίνεις και δεν μας δίνεις να το πω.....

Λίγο Λουκά μου θυμίζει (...Ρουβά θα καείς στην κόλαση!!! Ψινάκη είσαι του Σατανά!! Στην κόλαση...στην κόλαση!!! )....

Τέλος πάντων Εφούλα πρόσεχε τι απόψεις υιοθετείς...παιδάκι πράμα !!!! Ασε τον κύριο Βασιλειάδη (ποιός είναι αυτός παρεπιπτόντως?) στην κοσμάρα του.

Φιλικότατα και με την συνηθισμένη όρεξη...γιατρέ μου#9386   /   14.09.2007, 10:23   /   Αναφορά
"Έχουμε κατά καιρούς ακούσει ότι η rock μουσική συνδέεται άμεσα με τη μαγεία, τον σατανά και τον σατανισμό..."Έχουμε επίσης ακούσει, ότι όντως 11 εξωγήινοι, φάγανε κόκκορα ψητό στην Λάρισα.

Ακόμη, ότι 4 κούκοι, παρ όλα τα λεγόμενα, φέρνουν τον χειμώνα.

Μια άλλη πληροφορία, θέλει τους επιλεγόμενους "παπαροκάδες", να είναι αρχιερείς της σατανικής αίρεσης, Προτεσταντών Μουσουλμάνων...Μόνο που ΔΕΝ πιστεύουμε ότι ακούμε!

ΔΕΝ αγοράζουμε ότι μας πουλάνε!

ΔΕΝ ψηφίζουμε ότι βλέπουμε στην TV!

ΔΕΝ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΖΟΜΑΣΤΕ !!Απολαμβάνουμε αυτό που γεμίζει την ψυχούλα μας και την αισθητική μας...Προσωπικά, κάθε φορά που είναι ν ανέβω στο stage για να τραγουδήσω ROCK μουσική, κάνω το σταυρό μου για να πάνε όλα καλά...Έχουμε φύγει τελείως πια με αναχρονιστικoύς ισχυρισμούς του 1950, τότε που πρωτοβγήκε ο Elvis??Κι αν πράγματι είσαι 16 χρονών (που αμφιβάλω διαβάζοντας την πέννα σου), φρόντισε να συνέλθεις.

Άλλο πράγμα το δικαίωμα της γνώμης, και άλλο ο φανατισμός!Γρηγόρης Δεσύπρης.-
#9398   /   14.09.2007, 13:19
Γρηγορη διαφωνω καθετα ,,ο κοκορας εγινε κοκινιστος με μακαρονια μετα την τελετη.και τον σβησαμε παρεπιπτωντος με κοκινο κρασι ,

#9387   /   14.09.2007, 10:38   /   Αναφορά
Μπορεί να μην πιστεύουμε όλα όσα ακούμε, ΑΛΛΑ, πιστεύουμε όλα όσα ΒΛΕΠΟΥΜΕ. Και αυτό που βλέπουμε είναι ότι παιδιά όταν αρχίσουν να ακούν ROCK μουσική ΔΑΙΜΟΝΟΠΙΟΥΝΤΑΙ. Τρυπάνε τα σώματά τους, σκίζουν τα παντελόνια και τις μπλούζες τους, βρίζουν ακόμα και τους γονείς τους, είναι αρνητικοί σε όλα, όλα τους φταίνε και άλλα πολλά. Τα ΔΑΙΜΟΝΙΑ έχουν ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ τους και δεν το έχουν πάρει χαμπάρι. Η Λουκά μπορεί να χρησιμοποιείται ακόμα και από τον ίδιο τον διάβολο για να την κοροιδεύουν οι νέοι και μαζί με αυτή και τον Χριστό, να το παίρνουν ανάλαφρα το θέμα ROCK = ΣΑΤΑΝΑΣ με αποτέλεσμα να κάνει τέλεια τη δουλειά του. Ο σατανάς κάνει το παν για να κρατήσει τους νέους με το μέρος του και χρησιμοποιεί όλα τα μέσα για να το επιτύχει. Θα πρέπει κάποιος να είναι τουλάχιστον τυφλός και κουφός για να μην έχει καταλάβει μέχρι σήμερα το πόσο πολύ χρησιμοποιούνται οι τραγουδιστές και οι μουσικοί της ROCK από τον ΣΑΤΑΝΑ.
#9388   /   14.09.2007, 11:14
"στήν πυρά, στην πυρά!!!"

........................έλεος!!!!

#9402   /   14.09.2007, 13:32
μια και θα αναψουν την πυρα ,,να ριξουμε και κανα παιδακι,και μην θεωρηθη η τσικνα σατανιστικη,,απλα αρνισια..... στην μασα στην μασα χωρις ελεος..

#9403   /   14.09.2007, 13:34
ενοω πα i δακια αρνισια ,και οχι παιδι...μην εχουμε λυποθυμιες..

#9389   /   14.09.2007, 11:21
Απο ποιο χρονοντουλαπο ξεφυτρωσες??

#9391   /   14.09.2007, 11:41
"Μπορεί να μην πιστεύουμε όλα όσα ακούμε, ΑΛΛΑ, πιστεύουμε όλα όσα ΒΛΕΠΟΥΜΕ. Και αυτό που βλέπουμε είναι ότι παιδιά όταν αρχίσουν να ακούν ROCK μουσική ΔΑΙΜΟΝΟΠΙΟΥΝΤΑΙ"...Μ αρέσει όταν μέλη εγγράφονται συμπτωματικά στο Music Heaven την ίδια μέρα (14/9/2007), που "ανεβαίνει" ένα topic, για να απαντήσουν σε σχέση με τη συζήτηση, όπως π.χ. o / η φίλος / φίλη Sound1.

Δεν ξέρω τι γίνεται με τα IP βέβαια, αλλά είμαι και χτεσινός στα περί Internet και δεν μπορώ να τα εξηγήσω όλα αυτά...Να μαστε καλά και να προχωράμε μπροστά με βήματα πίσω!

#9392   /   14.09.2007, 11:58
Δέν είναι εκεί το θέμα,Γρηγόρη.Θά μπορούσε κάλλιστα απλά νά συνέπεσε οτι κατά τη στιγμή τής εγγραφής του είδε το θέμα και θέλησε να απαντήση.Αυτό που δέν μ'αρέσει-καί δέν πρέπει να αρέση σέ κανέναν μας-είναι το οτι τόσο νέα παιδιά εκφράζουν τόσο απαρχαιωμένες και σκοταδιστικές αντίλήψεις.....
#9395   /   14.09.2007, 12:04
Πάρα Πολύ Σωστά!!

Αν και προσωπικά, θα μου επτραπεί να αμφιβάλλω για το ότι ένα 16χρονο παιδί, κάνει τέτοια χρήση γραπτού λόγου.

Ν αναρωτηθούμε γιατί?

Μα γράφοντας 16, μας διαβάζουν και οι "16" και μπορεί και να τσιμπήσουν...

Γράφοντας "56" όλοι θα τα ρίξουν στις απόψεις μεσηλίκων και δεν θα δώσουν σημασία...

#9396   /   14.09.2007, 12:15
Tώρα είμαι σχεδόν πεπεισμένος ότι δαιμόνια έχουν καταλάβει και το δικό σου σώμα. Ένα άλλο όνομα του Διαβόλου είναι Ψεύτης, ό,τι δηλαδή είσαι και εσύ. Δεν μπορώ να εξηγήσω διαφορετικά το γεγονός ότι προσπάθησες να παραπλανήσεις τα υπόλοιπα μέλη λέγοντάς τους ψέματα ότι εγγράφτηκα σήμερα ως μέλος, ενώ η αλήθεια είναι ότι έχω εγγραφεί από τις

12 Αυγούστου 2007!!! Για όποιον επιθυμεί, μπορεί να κοιτάξει το προφίλ μου και να πειστεί για το χοντρό ψέμα και την παραπλάνηση που προσπάθησε ανεπιτυχώς να κάνει ο dessypris.

#9397   /   14.09.2007, 12:24
Όντως κάπου έκανα λάθος...Κάτι άλλο κοιτούσα και ζητώ συγγνώμη...Ο Δαιμονισμένος.-

#9424   /   15.09.2007, 14:48
Για την ακρίβεια, μπαίνοντας να δω ποιός είναι ο sound1, είδα κατά λάθος την ημερομηνία "τελευταίας βόλτας" κι αυτήν παρεξήγησα σαν "ημερομηνία εγγραφής".

Γρηγόρης.-


#10517   /   28.11.2007, 01:27
κατα την γνωμη μου, συγουρα ειπαρχουν σατανιστικα συγροτηματα αλλα συγουρα δεν ειναι ολοι ιδιοι, και δεν νομιζω οτι ολοι οσοι ειναι ροκαδες και αντιδραστικοι, ειναι παιδια του διαβολου. συγγεκριμενα πιστεβω οτι οι πιο πολλοι που ντινωνται ετσι οπως λες ειναι τα καλυτερα παιδια και μιλαω απο προσωπικης εμπιριας. τεσπα καλυτερα να συγρινεις καλυτερα και να σκαιφτεσαι πιο πολυ...

#9393   /   14.09.2007, 12:02   /   Αναφορά
Δύο παρατηρήσεις:1) Η άποψη ότι όλη η ροκ μουσική είναι σατανιστική και όλοι οι νέοι που την ακούνε δαιμονίζονται, είναι εντελώς ακραία κι αφελής. Φυσικά και δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Από την άλλη όμως και η άποψη ότι στη ροκ μουσική δεν υπάρχουν πουθενά σατανιστικά μηνύματα είναι επίσης ακραία κι αφελής. Η αλήθεια βρίσκεται κάπου ανάμεσα.2) Στο forum έχουν γίνει αρκετές συζητήσεις πάνω σ' αυτό το θέμα, δεν νομίζω ότι οι δημοσιεύσεις στο περιοδικό προσφέρονται για τέτοιες αντιπαραθέσεις.

#9394   /   14.09.2007, 12:02   /   Αναφορά
"Πηγή: βιβλίο «Μουσική: νότες ζωής ή αντίλαλοι θανάτου;» του Νικολάου Π. Βασιλειάδη"

Νικόλαος Π. Βασιλειάδης ==> Συγγραφέας- Θεολόγος...

Απλή αντιγραφή έκανε η κοπέλα ετών 16 (κρίμα! να χτυπιέται μέσα σε τέτοιο πλυντήριο) ή 106 ! Δεν πρόκειται για δικό της κείμενο. Αν όλα αυτά βέβαια τα υιοθετεί....τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα (για την ίδιο) και απλώς πρέπει να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με το θέμα.

Πάντα φιλικά και με περισσότερη όρεξη ...γιατρέ μου
#9400   /   14.09.2007, 13:24
Αν λεω Αν,φαμε μετα την ακροαση ροκ συναυλιας,, Φρικασε με κατσικακι και αντιδια η μαρουλια ,το αυγοκοψουμε με αυγα απο αλανιαρες κοτες ,,ειναι αμαρτια ?

αλλα αν το συνοδευουμε με λευκο κρασι ,,παιρνουμε αφεση αμαρτιων..???

#9427   /   15.09.2007, 17:05
Σε βρισκω ενημερωμενο για τον κ.Βασιλειαδη ασχετα απ'τα αισθηματα που τρεφεις γι'αυτον...

#9399   /   14.09.2007, 13:19   /   Αναφορά
Αυτό το θέμα το έχω ξανακούσει!Αρκετοί υποστηρίζουν ότι η rock μουσική παιρνάει "σατανιστικά" μηνύματα!Η αλήθεια είναι ότι-όπως είπε και ο Sound1-άτομα αυτής της μουσικής έχουν ένα διαφορετικό στυλ,περίεργο ντύσιμο...Μπορεί όντως να παιρνάνε μηνύματα αυτά τα cd,αλλά δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι!Πολλές φορές έχω δει παιδιά της rock να κάνουν το σήμα του Σατανά(ξέρετε...με το 2ο και 5ο δάχτυλο όρθια),αλλά δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι σατανιστές!Προσωπικά δεν ακούω αυτού του είδους μουσική γιατί πολύ απλά δεν με αντιπροσωπεύει!Τώρα....κανείς δεν ξέρει ποια είναι η αλήθεια!Πάντως,για να λέει αυτό ο συγγραφέας ότι οι ίδιοι οι τραγουδιστές έχουν παραδεχτεί αυτά περί μαγείας....Τι να πω...!!???....Απλά ψάχνω κι εγώ....ΥΓ.Ελπίζω να μην έθιξα κανένα λάτρη αυτής της μουσικής με τα λεγόμενά μου!Αν το έκανα,ζητάω ταπεινά συγγνώμη!
#9406   /   14.09.2007, 16:16
Και αυτός που έγραψε το κείμενο του Σατανα είναι όπως και η Λουκά ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧ

#9407   /   14.09.2007, 16:16
Και αυτός που έγραψε το κείμενο του Σατανα είναι όπως και η Λουκά ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧ

#9408   /   14.09.2007, 16:16
Και αυτός που έγραψε το κείμενο του Σατανα είναι όπως και η Λουκά ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧ

#9405   /   14.09.2007, 16:06   /   Αναφορά
Υπάρχουν κάποια ψήγματα αλήθειας σε αυτό το κείμενο...αλλά όχι και όλα στο ίδιο καζάνι...Κε Βασιλειάδη...όχι άλλο κάρβουνο........πίστευα ότι οι Ιεροεξεταστές έχουν πάρει πια σύνταξη.

#9409   /   14.09.2007, 16:21   /   Αναφορά
Αιντε...Να τα ξαναρμέξουμε. "Σατανισμός στη μουσική ροκ volume 2".

Ανοησίες (να με συγχωρεί ο κύριος Βασιλειάδης αλλά και το μέλος που έκανε τον κόπο να προχωρήσει στην κόπια). Με το ζόρι το διάβασα ολόκληρο. Έχει καταντήσει βαρετό και κουραστικό, πια.
#9412   /   14.09.2007, 20:11   /   Αναφορά
Η ροκ και η μεταλ με πανω απο 50 χρονια "ζωης" δεν φαινεται να εχουν επιρρεασει και τοσο πολυ τον κοσμο ωστε να αυτοκτωνει κτλ... Με την ιδια λογικη φιλη (η μηπως φιλε?) alskdjfhg

και τα ποκεμον που προκαλεσαν αυτοκτονιες στην κινα ειναι του σατανα?...Ο διαφορετικος τροπος ντυσιματος των ακροατων της εν λογω μουσικης δεν ειναι καθολικος.Υπαρχουν και ροκαδες με "κυριλε" εμφανιση και οχι μαυρη με περικαρπια και αλλα τετοια. Ασε που ολα αυτα (μαυρο ντυσιμο κτλ) ειναι τροπος εκφρασης για τους περισσοτερους ;-)Οντως μερικα συγκροτηματα (κυριως της death) ειναι δηλωμενοι σατανιστες (βλεπε acheron) αλλα δεν νομιζω οτι ολο το φασμα της ροκ προερχεται απο εκει...
#9413   /   14.09.2007, 22:22   /   Αναφορά
οχι αλλο καρβουνα για την μεταλ μουσικη....την λεξη marketing την εχουν ακουσει???

ελεος....λες και αμα εγω θελω να ειμαι σατανιστρια θα με προσυλητισουν οι AC/DC....¨Δύστυχοι, τραγικοί άνθρωποι και ιδιαίτερα οι νέοι! Που πηγαίνετε; Πορεύεσθε λοιπόν στο χάος, στην άβυσσο, στην αιώνια καταστροφή;¨¨τωρα εσυ τι εισαι??? η αδελφη του gexrac???

#9416   /   15.09.2007, 01:15   /   Αναφορά
Δεν μας χεζεις ρε Νταλαρα???(Δεν εχω κατι με το Νταλαρα απλα ταιριαζε η φραση!!!)
#9418   /   15.09.2007, 10:03   /   Αναφορά
Ναι... και ο καλός Θεούλης θα τους στείλει στην κόλαση και θα ηρεμήσουμε... Να σοβαρευτούμε λίγο και να σε ενημερώσω, ότι το rock ξεκίνησε ως κίνημα ενάντια στο κατεστημένο και τους χειραγωγιστές του. Κατά συνέπεια στις πρώτες θέσεις των επικείμενων στόχων ήταν και η Εκκλησία (ως αντιπρόσωποι και όχι κατά των μελών της). Και τι κάνανε οι καλοί παπαδούληδες? Ότι και το μεσαίωνα βέβαια.... την αφόρησαν και την κατέταξαν στο "κυνήγι μαγισσών". Αυτό, βέβαια, έγινε αντικείμενο εκμετάλλευσης από κάποιους "εκπρόσωπους" δήθεν επαναστάτες του είδους και αυξήσαν πωλήσεις και κέρδη. Έτσι, για να μπαίνουν τα πράγματα σε μια σειρά, γιατί τελικά, νομίζω πως δεν είναι μόνο το βιβλίο της Ιστορίας... ανιστόρητο.

Η πίστη είναι καλή όταν είναι εσωτερική αναζήτηση. Η θρησκοληψία όμως.... γίνεται πολλές φορές επικίνδυνη!
#9419   /   15.09.2007, 11:03   /   Αναφορά
Pou zoume re paidia? Eimaste ston 21o aiwna? Giati emena mou fainetai oti kapoia atoma edw mesa einai akoma ston mesaiwna... Sthn pura h rock... LOL
#9420   /   15.09.2007, 11:08   /   Αναφορά
Αλήθεια ανησύχησα, που νέα παιδιά ασπάζονται τόσο ακραίες και σκοταδιστικές αντιλήψεις.Εύχομαι να συνέλθεις, γιατί είναι κρίμα το μυαλουδάκι σου να μείνει στενό.

Η ζωή είναι όμορφη και η ροκ την κάνει ομορφότερη.

Όπως παντού, έτσι κι εκεί υπάρχουν ακραία στοιχεία, αλλά ελάχιστα.

Δεν τα παίρνει όλα όμως η μπάλα. Το 98% είναι κοντά στον απλό καθημερινό άνθρωπο και στα προβλήματά του.

Είναι το μόνο είδος μουσικής που ασχολείται με την κοινωνική αδικία χωρίς χαζοχαρούμενους στίχους η ονειροπαρμένες καταστάσεις.

Ειλικρινά εύχομαι ν ανοίξεις τα μάτια σου και να ζήσεις ευτυχισμένη.

Να ξεκολλήσεις από δόγματα και να δοκιμάσεις τα πάντα, πριν εσύ επιλλέξεις τι σου ταιριάζει και όχι τι λένε η τι γράφουν οι άλλοι.

Η γνώση είναι το φως και την αποκτάμε με εμπειρίες δικές μας. Όχι των άλλων.

Επιλλέγουμε και προχωράμε.

Ένα φαγητό που ταιριάζει στη γεύση μας, είναι αυτό που θα δοκιμάσουμε εμείς, όχι οι άλλοι.
#9421   /   15.09.2007, 11:47   /   Αναφορά
Και γιατί να πιστέψουμε τον συγκεκριμένο συγγραφέα του βιβλίου??

Επίσης έχεις αναρωτηθεί καθόλου για το αν αυτοί οι τίτλοι χρησιμοποιούνται από τους καλλιτέχνες για να προκαλέσουν και όχι επειδή αναφέρονται σε τελετουργίες και σατανιστικές τελετές ???? Έλεος πια!!! Ο καθένας ό,τι θέλει λέει
#9422   /   15.09.2007, 12:12
[I]Απάντηση από Sound1, 14.09.2007, ώρα 12:15:51

Tώρα είμαι σχεδόν πεπεισμένος ότι δαιμόνια έχουν καταλάβει και το δικό σου σώμα. Ένα άλλο όνομα του Διαβόλου είναι Ψεύτης, ό,τι δηλαδή είσαι και εσύ. Δεν μπορώ να εξηγήσω διαφορετικά το γεγονός ότι προσπάθησες να παραπλανήσεις τα υπόλοιπα μέλη λέγοντάς τους ψέματα ότι εγγράφτηκα σήμερα ως μέλος, ενώ η αλήθεια είναι ότι έχω εγγραφεί από τις

12 Αυγούστου 2007!!! Για όποιον επιθυμεί, μπορεί να κοιτάξει το προφίλ μου και να πειστεί για το χοντρό ψέμα και την παραπλάνηση που προσπάθησε ανεπιτυχώς να κάνει ο dessypris.[/I]

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το ότι υπάρχουν δαιμονικές οντότητες δηλαδή πνευματικές υπάρξεις με αρνητικός ανεπτυγμένη συνήδειση για εμένα αποτελεί γεγονός. Αλλά τώρα να καθόμαστε να λέμε ότι αυτόν τον έχουν καταλάβει τα δαιμόνια κτλ είναι μια φτηνή δικαιολογία για να δικαιολογήσουμε πρώτα από όλα τον εαυτό μας. Ο dessypris όπως λες η καλύτερα ο κύριος Γρηγόρης Δεσσύπρης είναι ένας από τους λίγους ,αξιόλογους και αληθινούς μουσικούς της ελληνικής ροκ, 45 ετών και με δύο γιους στην εφηβεία. Έτσι για να λέμε τα πράγματα όπως είναι. Λίγη εγκράτεια και σεβασμός σε αυτά που λέμε δεν θα πείραζε καθόλου νομίζω. (Διάβασες από κανέναν άλλον να βρίζει και να λέει είσαι ψεύτης κτλ) μπορεί να διαφωνούμε αλλά δεν φτάνουμε ποτέ εκεί. Άκουσε και το τραγούδι του http://www.dessypris.com/songs/02-O-Anemos.mp3 και μετά έλα μου πεις ότι αυτός ο άνθρωπος είναι δαιμονισμένος. Όχι φίλε μου δεν έπεσα να σε φάω γιατί δεν έχω και κανένα λόγο να το κάνω απλά λέω κάποια πράγματα γιατί με πνίγει και εμένα το δίκιο μου !!! :-]


#9423   /   15.09.2007, 13:44   /   Αναφορά
Einai pragmatika ena polu hlithio thema....

den to shzhtane opoioi kai opoioi...Den uparxei satanismos

den uparxei tpt apo ola auta pou eipes...

den paei kanenas kalhtexnhs sto nao gia na

kanei to alboum na poulhsei... hahahahhaTha to skeftesai meta apo xronia kai tha gelas

kai tha les ti elega...Min pisteueis tpt apo ola auta..

einai mia propaganda gia na peisoun ti neola

na min akouei auto to eidos mousikis...as min epanalhuthei ksana tetoio arthro...

parakalw polu...
#9426   /   15.09.2007, 17:00   /   Αναφορά
Νομιζω οτι αν καποιος πιστευει οτι υπαρχει διαβολος θα πιστεψει σιγουρα και τα λεγομενα του κειμενου.Ο τοσος μεγαλος ζηλος καποιων να αποδειξουν και να πεισουν οτι δεν υπαρχει σατανισμος στη μουσικη,με προβληματιζει αρνητικα...Ισως δεν τους συμφερει και πολυ...Καλη δουλεια alskdjfhg!
#9429   /   15.09.2007, 17:53
"Ο τοσος μεγαλος ζηλος καποιων να αποδειξουν και να πεισουν οτι δεν υπαρχει σατανισμος στη μουσικη,με προβληματιζει αρνητικα...Ισως δεν τους συμφερει και πολυ...Καλη δουλεια alskdjfhg!"Κι'εσύ στο κλάμπ τών σκοταδιστών;Αντε,νά μαζευόσαστε πολλοί,να'χουμε να γελάμε.....


#9443   /   16.09.2007, 12:59
Εαν καθοσουν να συζητησεις σοβαρα με τους"σκοταδιστες"-οπως τους αποκαλεις-δε νομιζω οτι θα μιλουσες ετσι.Ουτε ξερεις πως σκεφτονται...Λες αυτα που ακους απο αλλους χωρις καν να σκεφτεις αν συμφωνεις η διαφωνεις μαζι τους!Τελος παντων.Σεβομαι τη γνωμη σου αλλα οχι τον τροπο σου!Μην τρελενεσαι!Αποψεις ανταλασσουμε.Δεν προσπαθουμε να αλλαξουμε τα μυαλα των αλλων!Καλη συνεχεια!

#10518   /   28.11.2007, 02:07
λυπαμαι φιλε μου αλλα θα διαφονισω και γω μαζι σου, το προβλημα σας δεν ειναι οτι δεν λετε αληθειες η οτι δεν ειπαρχουν αληθειες σε αφτα που λετε, το προβλημα σας ειναι οτι ειστε πορομενοι με την πιστη και αφτο οδιγει στον σκοταδισμο και στον προσυλιτισμο.. (γιατι δεν εξιγιται αλιως το οτι οταν τελιωσα την αναγνωση του κειμενου ειχα φλιπαρει, το εγω μου ερχονταν σε συγρουση με τα πιστεβω μου, αλλα μετα καθισα και σκαιφτηκα) και δυστιχως αφτο δεν συμβαινει με εσας δεν σκεφτεστε και βιαζεστε να βγαλετε συμπερασματα για αυτο και κατακρινετε οποιον σας παει κοντρα. και σε πληροφορω οτι καποτε ημουν ενας απο σας, ποιος ξερει πηραν τα μιαλα μου αερα και επεσα στη σκοτηνη πλεβρα η εμαθα τελικα να σκαιφτομαι και να βλεπω τα πραγματα απο ολεσ τισ πλεβρες?

#9428   /   15.09.2007, 17:30   /   Αναφορά
Μιλάμε καράφλιασα...Καιρό είχα να δώ δημοσίευση στο περιοδικό που να ξεσήκωσε τέτοια αντίδραση!Εννοειται οτι δεν υιοθετώ το περιεχόμενο...και εγώ έχω υψώσει το δεξί και το αριστερό μου χέρι με το 2ο και 5ο δάχτυλο τεντωμένα...μήπως την ίδια στιγμή κάνω έκκληση στον σατανα;Βοήθεια χριστιανοί...κοντέυω να φλιπάρω...
#9447   /   16.09.2007, 15:45
Ναι...Και μια δαιμονισμενη που συναντησα στην Κεφαλονια,εκανε με τα χερια της αυτο το σημα!Τα λεμε!

#9430   /   15.09.2007, 19:18   /   Αναφορά
Αχ Εφάκι, μην παραμυθιάζεσαι από δεισιδαιμονίες και ιστορίες για αγρίους! Η καλλιέργεια του φόβου μέσα από τις εκάστοτε θρησκείες είναι μέσο ελέγχου των συνειδήσεων. Ο καθένας ούτως ή άλλως κουβαλάει τους "δαίμονές" του. Ψάξε κι άλλο για την αλήθεια, οπωσδήποτε αλλού...

Με συμπάθεια.

:)
#9431   /   15.09.2007, 19:45   /   Αναφορά
Πάντως μετά από τόσα σχόλια, μου κάνει εντύπωση πως δεν έχουμε κάποιο σχολιασμό των αντιδράσεων από την ίδια την alskdjfhg...
#9433   /   15.09.2007, 21:52   /   Αναφορά
Μπράβο για τα περισσότερα σχόλια..είχα να νιώσο τόσο άσχημα πολύ καιρό..εάν ρόκ=σατανισμός τότε μην μιλάτε μαζί μου γιατί είμαι πάρα πολύ σατανιστής ρε παιδιά..μα πάρα πολύ..και χαίρομαι γιατί αν δεν ήμουν θα ήμουν σαν όλα τα άλλα καλά παιδιά όπως εσείς..που κάνετε τόσο όμορφα ρατσιστικά σχόλια..Μπράβο..δεν περίμενα ποτέ να δώ τόσο μίσος και ρατσισμό σε αυτό το site..Βέβαια δεν φταίει to site και δεν ρίχνω ευθήνες..Ξέρω πώς ίσως να με κράξετε τώρα αλλα δεν με νοιάζει..
#9442   /   16.09.2007, 12:50
Προσωπικά.είπα ότι ΔΕΝ ασπάζομαι αυτή την άποψη,ΔΕΝ πιστεύω ότι όποιος κάνει το "σήμα του Σατανά" είναι σατανιστής,ΔΕΝ πιστεύω ότι όποιος ακούει rock είναι σατανιστής!!!Προς Θεού!!!Αυτό που είπα ήταν ότι ΜΠΟΡΕΙ να ισχύει,αλλά ΔΕΝ μπορούμε να είμαστε και σίγουροι!!Πριν από αρκετά χρόνια είχαν πει ότι η Δέσποινα Βανδή(του είδους μου)έβγαλε δίσκο που πέρναγε σατανιστικά μηνύματα!Έγινε μεγάλο σούσουρο τότε...Επιπλέον,ο κολλητός μου από το Λύκειο είναι ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ rockας!!!!!!!!!!Είναι πολύ καλό παιδί,απουσιολόγος & το καλύτερο.....πιστεύει περισσότερο από εμένα!!!Τα παιδιά της rock και metal μουσικής ΔΕΝ σημαίνει ότι είναι σατανιστές,ΔΕΝ σημαίνει ότι είναι παράδειγμα προς αποφυγήν!!!!!!!!!!!!Προς Θεού!!!Γι' αυτό αν έθιξα κάποιον με τα λεγόμενά μου,όπως τον seras,πραγματικά ζητάω ειλικρινά ΣΥΓΓΝΩΜΗ!Δεν είχα αυτή την πρόθεση!!!Συμπερασματικά,προκύπτει ύστερα από όσα ανέφερα ότι ΔΕΝ ΑΣΠΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#9434   /   15.09.2007, 22:53   /   Αναφορά
ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΗ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΑΣΧΕΤΟΥΣ,ΔΟΞΑ ΣΤΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑ ΛΟΓΙΚΟ ΑΤΟΜΟ!Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΕΥΛΟΓΕΙ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΑΠΑΥΞΑΝΩ!
#9436   /   16.09.2007, 01:17
Εσύ μπορεί να "απαυξάνης",αλλά εμείς έχουμε απηυδίσει μέ όλους εσάς τους σκοταδιστές.Κρίμα και είσαστε και νέα παιδιά......

#9437   /   16.09.2007, 01:52
Εμείς είμαστε παιδιά αλλα τουλάχιστον έχουμε τρόπους και μουσική παιδεία..Μέχρι τώρα δεν πρόσβαλα αλλα το άδειο κεφάλι σου λέει τόσες χαζομάρες που εξοργίζει τους πάντες..Φαίνεται πως τελικά σε αυτή τη σελίδα υπάρχουν και άτομα με μίσος και ρατσισμό προς ένα μεγάλο κομμάτι της νεολαίας..Δεν θα προσπαθήσω να σου βάλω μυαλό επειδή το κεφάλι σου είναι γεμάτο απο άχυρα και μυαλό δεν χωράει..Δεν πειράζει όμως..ίσως κάποια μέρα να φτάσεις στο επίπεδο που θα καταλάβεις πως η μουσική και τα ρούχα δεν κάνουν τον άνθρωπο..Ίσως να μην έρθει και ποτέ και να μείνεις για πάντα κολλημένος στης παλαιών αρχών ιδέες σου..Το μόνο που ελπίζω είναι να έρθει η μέρα που θα μάθεις να σέβεσαι...όταν σε σέβονται..Ίσως αυτά που γράφω να δείχνουν πως εγώ δεν σε σέβομαι,αλλα πίστεψε με εγώ πάντα σέβομαι τα άτομα που είναι πίσω στον δικό τους κόσμο...

#9438   /   16.09.2007, 02:30
Εσύ τώρα σέ ποιόν απαντάς;

#9440   /   16.09.2007, 11:42
Σε εσένα φυσικά Hastaroth....Είμαι να δεις πως το είπες...α ναι "σκοταδιστής"...

#9445   /   16.09.2007, 13:17
'Εχω είδη στείλη μήνυμα στο μέλος Hastaroth αλλα θέλω να ζητήσω και απο εδώ συγνώμη...οσο για τη δημοσιευση...δεν λεω τιποτα αλλο για να μην παρεξηγηθω παλι..

#9441   /   16.09.2007, 12:23
Ρε Αλβέρτο για κάτσε λίγο... Γιατί να θεωρείται κάποιος σκοταδιστής επειδή πιστεύει ή γράφει το παραπάνω κείμενο; Αν είναι αληθινά τα γεγονότα που περιγράφει (και δεν έχω κανέναν λόγο να πιστεύω ότι λέει ψέματα), σημαίνει ότι κι εγώ που τα δέχομαι, είμαι σκοταδιστής; Βέβαια δε μου αρέσει ο τρόπος που τα μεταφέρει ο συγγραφέας προς εμάς, κυρίως με τον τρόπο που κλείνει η συγκεκριμένη δημοσίευση, λες και θα πάνε γραμμή για την κόλαση όσοι ακούνε ροκ, αλλά και το ότι χρησιμοποιώντας αυτά τα παραδείγματα, γενικεύει το φαινόμενο σε όλη τη ροκ μουσική.

Θα συμφωνήσω με τον yiannisyiannis πιο πάνω. Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. `Ολα αυτά ισχύουν για ένα μικρό μέρος της ροκ μουσικής, το οποίο αποτελεί την εξαίρεση. Αλλά σε κάθε τομέα της ζωής μας αυτό δε συμβαίνει; Παντού υπάρχει το καλό και το κακό.....


#9448   /   16.09.2007, 17:33
Μπάμπη,νά σού θυμίσω οτι ούκ ολίγοι εξέχοντες αξιωματούχοι τών Ναζί ήταν φανατικοί λάτρεις τής κλασσικής μουσικής;Κάποιοι δέ εξ αυτών ήταν και μουσικοί.(Εννοείται,βέβαια,οτι άκουγαν συνθέτες "εγκεκριμένους" από το κόμμα,αλλά πάντως κλασσική μουσική ήταν).Νά σού θυμίσω οτι η Φάνια Φενελόν (που έγραψε και σχετικό βιβλίο) ήταν μιά από τίς μουσικούς-κρατούμενες που οι "αξιότιμοι" αυτοί "κύριοι" υποχρέωναν να παίζουν εύθυμες κλασσικές μελωδίες έξω από τά κρεματόρια καί τους θαλάμους αερίων,την ώρα που μέσα δολοφονούσαν κατά χιλιάδες ημερησίως αθώους ανθρώπους;Ομως,ΚΑΝΕΝΑΣ,μά ΚΑΝΕΝΑΣ,και ΠΟΤΕ δέν συνέδεσε την κλασσική μουσική μέ τον ναζισμό,έστω και γιά να πή οτι "μερίδα όσων ακούνε κλασσική μουσική είναι ναζί" (ή έστω,νεοναζί).Γιατί λοιπόν γίνεται αυτή η σύνδεση μόνο -καί ειδικά-γιά την ρόκ;Καί γιατί να ΜΗΝ θεωρήται σκοταδιστής κάποιος που πιστεύει οτι ΟΛΟΙ,μά ΟΛΟΙ όσοι ακούνε ρόκ είναι σατανιστές και δαιμονισμένοι;Οσο γιά το οτι "Ολα αυτά ισχύουν για ένα μικρό μέρος της ροκ μουσικής, το οποίο αποτελεί την εξαίρεση",ακόμα κι'εκεί πολλές περιπτώσεις είναι απλά άνθρωποι που "το παίζουν" σατανιστές καί δαιμονισμένοι κλπ απλά γιά να πουλήσουν (καί μετά τη συναυλία μπορεί να πηγαίνουν και στην εκκλησία να ευχαριστήσουν τον Θεό που τούς βοήθησε ακόμα μιά φορά να κοροϊδέψουν το κοινό που τρώγει το δήθεν σατανιστικό κουτόχορτό τους....)

#9439   /   16.09.2007, 11:08   /   Αναφορά
Αγαπημένα Μουσικά Είδη :

Ελληνική Μουσική: Κλασικό Ροκ Σύγχρονο Ροκ Hip Hop R & B Έντεχνο Ροκ

Ξένη Μουσική: Classic Rock Hard Rock Rock Ballads Hip-HopΑυτα ειναι καποια απο τ'αγαπημενα σου μουσικα ειδη απο το Προφιλ σου....Δε θα πω πολλα...Νομιζω με εχουν καλυψει....αλλα...ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ? ? ? ! ! !

#9444   /   16.09.2007, 13:14   /   Αναφορά
Προσωπικά.είπα ότι ΔΕΝ ασπάζομαι αυτή την άποψη,ΔΕΝ πιστεύω ότι όποιος κάνει το "σήμα του Σατανά" είναι σατανιστής,ΔΕΝ πιστεύω ότι όποιος ακούει rock είναι σατανιστής!!!Προς Θεού!!!Αυτό που είπα ήταν ότι ΜΠΟΡΕΙ να ισχύει,αλλά ΔΕΝ μπορούμε να είμαστε και σίγουροι!!Πριν από αρκετά χρόνια είχαν πει ότι η Δέσποινα Βανδή(του είδους μου)έβγαλε δίσκο που πέρναγε σατανιστικά μηνύματα!Έγινε μεγάλο σούσουρο τότε...Επιπλέον,ο κολλητός μου από το Λύκειο είναι ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ rockας!!!!!!!!!!Είναι πολύ καλό παιδί,απουσιολόγος & το καλύτερο.....πιστεύει περισσότερο από εμένα!!!Τα παιδιά της rock και metal μουσικής ΔΕΝ σημαίνει ότι είναι σατανιστές,ΔΕΝ σημαίνει ότι είναι παράδειγμα προς αποφυγήν!!!!!!!!!!!!Προς Θεού!!!Γι' αυτό αν έθιξα κάποιον με τα λεγόμενά μου,όπως τον seras,πραγματικά ζητάω ειλικρινά ΣΥΓΓΝΩΜΗ!Δεν είχα αυτή την πρόθεση!!!Συμπερασματικά,προκύπτει ύστερα από όσα ανέφερα ότι ΔΕΝ ΑΣΠΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
#9450   /   16.09.2007, 17:52
Ο τρόπος όμως που έγραψες το άρθρο είναι παραπλανητικός.Δέν λές από την αρχή,π.χ. "υπάρχουν συγγραφείς,όπως ο παρακάτω αναφερόμενος,που εννοούν να συνδέουν το ρόκ μέ τόν σατανισμό".Απλά παραθέτεις το κείμενο τού συγγραφέα,σάν να υιοθετής κι'έσύ τίς απόψεις του.Και χρειάστηκε να γίνη όλος αυτός ο ντόρος γιά να βγής και να διευκρινίσης οτι απλά παρέθεσες ένα κείμενο.Καί παρ'όλα αυτά,πρόσεξε τί γράφεις στο (εις διπλούν) μήνυμά σου:"ΔΕΝ πιστεύω ότι όποιος ακούει rock είναι σατανιστής!!!Προς Θεού!!!Αυτό που είπα ήταν ότι ΜΠΟΡΕΙ να ισχύει,αλλά ΔΕΝ μπορούμε να είμαστε και σίγουροι!"Κατ'εσένα,λοιπόν,"μπορεί να ισχύη" ότι "όποιος ακούει ρόκ είναι σατανιστής".Συνεπώς εσύ δέν το αποκλείεις,έτσι;Τότε λοιπόν,τό γεγονός οτι ο κολλητός σου είναι φανατικός ροκάς αλλά πολύ καλό παιδί και θρήσκος,αναιρεί "αυτό που είπες".Διότι άν ίσχυε (αφού λές οτι "μπορεί να ισχύη") οτι όποιος ακούει ρόκ είναι σατανιστής,τότε ο κολλητός σου,ώς φανατικός ροκάς,δέν θα ήταν καλό παιδί......Συνεπώς,άλλη φορά,πρόσεχε τί και πώς το γράφεις ώστε να μήν έχουμε παρανοήσεις.


#9451   /   16.09.2007, 20:30
Παιδιά νομίζω ότι το θέμα έχει εξαντληθεί. Καταντήσαμε και κάναμε (Και εγώ) forum τα σχόλια. Αν δεν κάνω λάθος υπάρχει αντίστοιχο θέμα, ας γράψουμε εκεί.

#9459   /   17.09.2007, 12:25
Μάλλον δεν κατάλαβες καλά!!!Δεν έγραψα εγώ το άρθρο!!!Απλά έκανα σχόλιο πάνω σε αυτό το θέμα!Δεν ακούω αυτή τη μουσική και δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με τη rock και metal μουσική!Έτσι,δεν ξέρω τί κρύβεται πίσω από αυτό!Στο πρώτο σχόλιο που έκανα είπα ότι έχω ακούσει από πολλά άτομα αυτό το πράγμα!(ότι και καλά η rock μουσική παραπέμπει στο Σατανισμό)!Μπορεί κάλλιστα πίσω από το δικό μου μουσικό είδος να κρύβεται ο Σατανισμός,κανείς δεν ξέρει!Απλά είπα,ότι αφού οι ίδιοι οι τραγουδιστές αυτών των συγκροτημάτων το έχουν παραδεχτεί,τότε ίσως ισχύει!Δεν είπα ότι ισχύει 100%,μπορεί να είναι οι εξαιρέσεις!Άλλο μέλος είπε-και θα συμφωνήσω μαζί του-ότι ίσως οι τραγουδιστές το είπαν για καθαρά διαφημιστικούς σκοπούς,για να γίνει αυτό το σούσουρο....Το ξαναλέω λοιπον,ΔΕΝ ασπάζομαι τη γνώμη του συγγραφέα,απλά ψάχνω!!!ΥΓ1.Έχασα ένα φίλο από τα σχόλια μου,επειδή τα παρερμήνευσε!Δεν θέλω να γίνει πάλι αυτό!Ελπίζω αυτή τη φορά να ξεκαθάρισα τη θέση μου και να μην σας κούρασα!

ΥΓ2.Συγγνώμη που έστειλα πριν το ίδιο μήνυμα 2 φορές!

#9463   /   17.09.2007, 15:45
Τα παρερμήνευσε η τα έγραψες λάθος??Έχει διαφορά νομίζω...

#9464   /   17.09.2007, 16:02
Έστω....τα έγραψα λάθος!!!!!!!

#9465   /   17.09.2007, 16:16
Έχει διαφορά...

#9469   /   17.09.2007, 22:18   /   Αναφορά
Που'σου με καταλαβανε ρε γαμωτο.

Υπογραφη

Σατανας.
#9470   /   18.09.2007, 09:00   /   Αναφορά
Το άρθρο είναι απόλυτα σωστό σε όσα γράφει.Εγώ προσωπικά είμαι σατανιστής, και όποιος τραβάει ζόρι ας έρθει να μου το πει προσωπικά. Τα καζάνια της κολάσεως τον περιμένουν...
#9501   /   20.09.2007, 10:44
μια και αναψες φωτια στα καζανια εκει κατω ,,δεν βαζεις και καμια καλη ψαροσουπα για εμας τους πουροκ σατανιστες ,,,

#9510   /   20.09.2007, 14:09
Μπλιάχ...

Σατανιστής σατανιστής, αλλά την ψαρόσουπα δεν την αντέχει ούτε ο διάολος! lol

#9523   /   21.09.2007, 16:02
Paidia hremia!Prwta apo ola osa grafw einai apo auto to biblio tou k Basileiadh. Akomi thelw na pw oti egw proswpika dn eksefrasa gnwmi. Pws kanete etsi? Ti diladi. Pou xerete eseis oti den einai alitheia ola auta. Pou steirizeste? Ki an esto kati alitheuei? Den prepei amesws ola na ta aporriptoume. Sunexizoume na psaxnoume. Fisika kai dn epanapafthika se osa diabasa se auto to biblio. Kai kati allo. Nai eimai 16, akouw kuriws Metallica alla auto pou kanw einai isws kai xeirotero. Dn eimai stenomuali oute kai skotadistiki. Ti?Epeidi metaferw auta pou diabasa? Eleos! Auta ithela na pw. Sunexiste na psaxnete.

#9533   /   21.09.2007, 23:41
alskdjfhg,

- Πρώτα πρώτα το αλμπουμ των Beatles λέγεται απλά White Album. Τα "μηνύματα" υπέρ του Σατανά είναι απλά ομιλίες από τηλεόραση αν δεν κάνω λάθος, και δεν βλέπω πως οι φράσεις "Could be difficult thing" ή "I've missed all of that" είναι από το ευαγγέλιο του Σατανά, εκτός αν δεν το διάβασα σωστά.

- Oι Rolling Stones ήθελαν πολύ δημοσιότητα και γι'αυτό έβγαλαν και τραγούδι Sympathy For The Devil, γιατί λόγω του προκλητικού τίτλου θα πουλούσε (όπως και έκανε).

- Όσω για τους κεραυνούς σε άλμπουμ των Black Sabbath... Ξέρω ένα παιδί που το χτύπησε κεραυνός και τώρα λέει συνέχεια "Τρίτη και Παρασκευή είναι δυό φορές το χρόνο" σημαίνει ότι το κατέλαβαν δαιμόνια; Αν είναι πες μου, να μην του μιλάω.

- Επίσης όλοι νομίζω ξέρουμε πως δεν υπάρχει το αποκαλούμενο "Satan Rock"(!).

- AC/DC σημαίνει Alternating Current / Direct Current δηλαδή εναλλασόμενο / συνεχές ρεύμα, αλλά μάλλον ο Κος Βασιλειάδης δεν πέρασε το Γυμνάσιο. Oι AC/DC διάλεξαν το όνομα για να δείξουν πως τα τραγούδια τους ταιριάζουν παντού.

- Τα άλλα πέρι των κακόμοιρων των Iron Maiden (έχω γνωρίσει προσωπικά τον τραγουδιστή τους, καθώς ήταν πιλότος σε μια πτήση που πήρα προς Λονδίνο και δεν προσπάθησε να με δαγκώσει), των Alice Cooper (συγκρότημα και ΟΧΙ όνομα), WASP, Doors (έρημε Jim Morrison θα γυρίζεις στον τάφο σου) δεν τα σχολιάζω άλλο.

- Λόγω σπουδών, έχω επισκεφτεί πολλά studio, κ σε κανα-δυο από αυτά ηχογραφούσαν καποια ΡΟΚ συγκροτήματα. Έλεγξα τους χώρους, αλλά πουθενα γύρω δεν βρήκα μάγισσες, μάγους, φυλακτά ή νεκροκεφαλές.Αυτά τα λίγα, για ζέσταμα. Ελπίζω να καταλαβαίνεις που κάνει λάθος ο Κος Βασιλειάδης.Α, και ευχαριστώ για το άρθρο αυτό. Γελάσαμε με την ψυχή μας. Πις!

#9534   /   21.09.2007, 23:51
xaxaxax! kala gelasame kai apopse !!!!! geia soy re vasileiadi .. wsy kai o xardavelas !!!!!!!

#9535   /   22.09.2007, 00:12
Και όλα αυτά τα λέει για Rolling Stones, AC/DC, Zeppelin. Που να ακούσει Burzum, Cradle Of Filth, Dimmu Borgir, και λοιπους black/death μεταλάδες!

#10888   /   23.12.2007, 14:36
Συμφωνώ μαζί σου. Ακούω ροκ από μικρή κι εξακολουθώ φυσικά αλλά και δε μπορώ να μην αγανακτώ βλέποντας τα φρικτά πολλές φορές εξώφυλλα των δίσκων.

Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια όλα αυτά που διάβασες, μας μετέφερες και πολύ καλά έκανες αλλά σίγουρα με έχουν βάλει πολλές φορές σε σκέψεις...

#10878   /   22.12.2007, 01:09
??

#9649   /   28.09.2007, 21:53   /   Αναφορά
αρχικά θά θελα να μάθω για ποιό λόγο έλαβα αυτή την αντιπαράθεση ως link στην ενημέρωση μελών. Με ποιο κριτήριο άραγε. Επί της ουσίας ουδέν σχόλιο,γιατί δεν υπάρχει ουσία.
#9713   /   02.10.2007, 01:17   /   Αναφορά
Ωραία..σατανιστικά τραγούδια...ε, και?Δεν νομιζω ότι θα στερήσω από τον εαυτό μου το πανέμορφο κατά την γνώμη μου Sleeping in the fire (WASP) ή το Starway to heaven επειδή υποτείθεται πως μιλούν για τον σατανά (οι WASP όντως μιλούν για τον σατανά). Οι σατανάδες και οι άγγελοι της ζωής μας είμαστε εμείς και όσοι μας περιτριγυρίζουν. Ας μην τους ψάχνουμε στους ουρανούς, λοιπόν και ας τους αντιμετωπίσουμε εδώ, στη γη.
#10533   /   28.11.2007, 16:34   /   Αναφορά
Πιστευω σε ολα οσα λες .Θα μπορουσα να προσθεσω κι αλλα. Αλλα κανενα παιδακι δεν μπορει να μου επιβαλει την πιστη του ειτε τον λενε Οζζυ ή Μικ Τζαγκερ.Παιρνω απο τα ακουσματα αυτα που θελω και τα αλλα τα πετω στον καλαθο των αχρηστων οπως με τη σοκολατα.Τρως το περιεχομενο και πετας το fancy περιτυλιγμα. Ε ναι! Η ροκ συνδεεται με την λατρεια του Σατανα-μεγαλη ανακαλυψη...μηπως ανακαλυψε και την Αμερικη ο συμπαθεστατος κ.Βασιλειαδης; Εγω θα το παω και παραπερα. Ολοι αυτοι οι ροκ σταρς ειναι επηρεασμενοι απο τον "ρομαντικο σατανισμο" των 70s-ιδεολογια που αποθεωνει τον αλλο προμηθεα εωσφορο ο οποιος αντιπροσωπευει τις ανατρεπτικες προοδευτικες δυναμεις που επαναστατουν εναντια στον Γιεχωβα-εικονα του συντηρητισμου. Ολοι ξερουμε πως οι δεκαετιες 60 και 70 ηταν δεκαετιες εντονης αμφισβητησης και ανατροπης. Προσθεσε και ενα δυο εμπορικα κολπακια με νεκροκεφαλες ξορκια και αλλα τινα που γοητευουν τους ανοητους, συνυπολογισε και το γεγονος οτι μασουσαν αντι για τσιχλες LSD και θα εχεις μια πληρη εικονα του σατανιστικου τους προφιλ. Επειτα μολις καψουν εγκεφαλους και διψασμενοι για χρημα καλουν και κανα δυο τσαρλατανους για καταναλωση φολκλορ και φτιαχνουν τον ολο μυθο.

Και οχι η ροκ δεν οδηγησε κανενα στο λαθος δρομο. Αλλα μουσικα ρευματα ναι! Και επειτα θεωρεις κατι pop σαχλοτραγουδα που ανυμνουν τη μοιχεια τη αμφισεξουαλικοτητα και τον ευκολο πλουτισμο ηθικοτερα των ροκ μηνυματων; Στη ροκ υπαρχουν και ψηγματα φιλοσοφιας τουλαχιστον.

Για να τελειωνουμε ακουω ροκ απο τα 12 ως τα σημερα και δεν με επηρεασε ποτε οσον αφορα την πιστη μου ή την χριστιανικη μου ζωη. Δεν ειδωλοποιω κανενα μπιπ Τζαγκερ αλλα τρελαινομαι για Paint it Black.

Σημερα postαρα και κατι για το Stairway to Ηeaven....διαβολικη συμπτωσις ε;

#11125   /   07.01.2008, 12:03   /   Αναφορά
re pedia ti mlkies grafei! pio akrodexia apopasi den exo akoysei! merikoi kanoyn toys satanistes eno den einai gia na prokalesoyn toso diskolo einai na to katalabei ! akoys ekei oi doors satanistes diko toy einai afto den prokiptei apo poythena! kai opoios nomizei oti to stairway to heaven einai ymnos toy satana kai oi led zepelin satanistes kalitera na diabasei ta antistoixa arthra toy oferus!

#12420   /   15.03.2008, 00:41   /   Αναφορά
eipes oti akoma to psaxneis kai parola auta fainesai pepoismenos gia osa aneferes... skepsou kai auto:akoma kai an ontws einai mplegmena polla sygkrothmata me satanisthkes(kai oxi mono)8rhskeies, einai dynaton, apla kai mono na nomizoun oti sthrizontai apo autes...skepsou ligo thn periptwsh na mhn yparxei oute 8eos, oute diavolos kai genikotera kamia yperfysikh dynamh ston kosmo auton...skepsou na yparxoun mono an8rwpoi pou exoun plasei paramy8ia eite giati tous volevei, eite giati 8eloun na kyriarxhsoun stous allous, eite giati exoun apogohteutei toso apo th zwh pou xreiazontai se kati na elpizoun....se authn thn periptwsh ka8e mousikos(pisteuontas h oxi ston satana) petyxe me thn aksia toy giati egrapse kommatia pou h8elan oi alloi na akousoun...apo ekei kai mpros paizei kai to xrhma to opoio mporei na epese se ka8e periptwsh prokeimenou na prow8h8ei swsta ena kommati kai xilioi alloi paragontes
#12801   /   03.04.2008, 18:56   /   Αναφορά
Οφείλω να συγχαρώ τη συγγραφέα του άρθρου!

Ακριβείς αναφορές σε ονόματα καλλιτεχνών, δίσκων, τραγουδιών!

Και να προσθέσω ότι συμφωνώ με την άποψη αυτή. Η αναφορά του ονόματος του διαβόλου σε τόσα ροκ τραγούδια δεν είναι σύμπτωση.Πολύ ενδιαφέρον άρθρο! Μπράβο!
#13847   /   20.05.2008, 15:50
τα ιδια καικαι η γιαγια μου! εσεις που τα πιστευετε αυτα στο μεσαιονα θα καιγατε ανθροπους! Living easy, livin' free

Season ticket, on a one - way ride

Asking nothing, leave me be

Taking everything in my stride

Don't need reason, don't need rhyme

Ain't nothing I would rather do

Going down, party time

My friends are gonna be there tooI'm on the highway to hell

Highway to hell

I'm on the highway to hell

Highway to hellNo stop signs, speedin' limit

Nobody's gonna slow me down

Like a wheel, gonna spin it

Nobody's gonna mess me 'round

Hey Satan! Paid my dues.

Playin' in a rockin' band

Hey Mama! Look at me

I'm on my way to the promise landI'm on the highway to hell

Highway to hell

I'm on the highway to hell

Highway to hellDont stop me!

#14460   /   09.06.2008, 17:55   /   Αναφορά
Εχω ξανακούσει παρόμοια πράγματα και έχω διαβάσει πολλά σχετικά κείμενα γιατί αυτές όλες οι θεωρίες με επηρέαζαν. Τώρα πια όμως, ποσώς μ' ενδιαφέρει αν ένα τραγούδι κατηγορείται για σατανιστικά μηνύματα ή όχι!Γιατί έχω μάθει να ακούω ενα τραγούδι "επιφανειακά". Ακούγοντας την μουσική, τραγουδώντας τους στίχους, ίσως και προσπαθώντας να βρω κρυμμένα νοήματα.... Αλλά σίγουρα δεν θα άκουγα τον δίσκο ανάποδα (δεν ξέρω καν πώς γίνεται αυτό)! Συνέλθετε πια! Όλα κόλπα του μάρκετινγκ είναι!Α, και αυτό το image του ροκά που παρουσιάζει ο κ. Βασιλειάδης οπωσδήποτε δεν με εκφράζει! Δεν ξέρω για τους άλλους....
#14461   /   09.06.2008, 17:56   /   Αναφορά
Έλεος ρε, έλεος πια με τις βλακείες! Η βλακεία είναι πιο δυνατή και απο το Σατανά...
#14464   /   09.06.2008, 18:23   /   Αναφορά
Ελεος πια!Ποτε επιτελους θα ξεκολησουμε απο το μεσαιωνα και τις προκαταληψεις για τη rock μουσικη!Μα καλα ειμαστε σοβαροι τωρα?Ξεκοληστε απο ανοητες προκαταληψεις και ελατε στο σημερα!!!Και κατι αλλο για το τραγουδι των LED ZEPPELLIN-STARWAY TO HEAVEN .Εχουν γραφτει κατα καιρους διαφοραα) το τραγουδι αναφαιρεται στα ναρκωτικα

β0το τραγουδι αναφαιρεται στο θεο

γ)το τραγουδι αναφαιρεται στο διαβολοΟλα αυτα ειναι εικασιες θαυμαστων η κατακριτων.Η αληθινη ιστορια του τραγουδιου ειναι η καταστροφη ενως πυργου απο μια ασχετη και υποτιθεμενη συντηριτρια παλαιων κτιριων,ο ππυργος ο οποιος κατεστρεψε ανηκε στον τραγουδιστη του συγροτηματος.Η πραγματικη ιστορια του κομματιου ειναι αυτη.....

#14471   /   09.06.2008, 20:11   /   Αναφορά
χαχαχαχα πεσ'τα κυριε Νικο.....
#14475   /   09.06.2008, 21:14   /   Αναφορά
Γιατί εγώ όλα αυτά δεν τα πιστεύω?
#14487   /   10.06.2008, 03:14
Katarxas geia xara se olous meta apo xronia apousias!!!To mono pou 8a pw giati (ola exoune eipw8ei) einai apla na mhn parekshghte thn kopelitsa giati einai mikrh akoma kai 8elei na psaxtei....Mhn thn katakeraynwnete omws me vrisies kai xarakthrismous, peiste thn mono me apla epixeirhmata! Allwste emeis oi rockades eimastan, eimaste kai 8a eimaste panta eley8era kai anhsyxa pneymata anexarthtws politikhs, 8rhskeias kai koinwnikhs takshs.PS : Mou leipsate re!PS2 : Pou einai o termite oeo????!!!

#14506   /   10.06.2008, 12:56   /   Αναφορά
papa was a rolling stone..............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kaiiiiiiiii na min ksexniomasteee.......HIGHWAY TO HELL!!!!!!!!!!!!!!:))
#14529   /   10.06.2008, 20:02   /   Αναφορά
Ανατρίχιασα.
#14531   /   10.06.2008, 20:26   /   Αναφορά
Αποκλείετε η ροκ μουσική να έχει σχέση με σατσνισμό...
#14994   /   30.06.2008, 14:51
jesus christ superstar!Πού πάμε ωρέ?

Μου φαίνεται μας πείραξε η αστακιμακαρονάδα

#18023   /   18.03.2009, 15:24
πρωτα διαβασα την απαντηση του παληκαριου σε αυτο το αρθρο και μετα ηρθα εδω.ευτυχως δηλαδη γιατι τωρα το σκεφτομαι πιο χιουμοριστικα!κοιτα,αν εσυ δεν μπορεις να κοιταξεις περα απο την μυτη σου δεν φταιμε εμεις.επιχειρηματα δεν εχεις για ολα οσα ανεφερες και ετσι μαλλον δεν ειναι και τοσο πειστικο το αρθρο.εκτος και αν το εκανες απλα για να δημιουργησεις εκνευρισμο.ενταξει κατανοω οτι υπαρχουν και σατανιστικα συγκροτηματα,αυτο ομως δεν σημαινει οτι συμβαινει σε ολα ειδικα στα ροκ συγκροτηματα.να μου λεγες για τιποτα καφριλες μεταλ πχ death metal/black να πω οκ,αλλα και παλι επειδη εχουν αυτον τον τροπο τραγουδιου δεν τους κανει σατανιστες.

#20642   /   29.07.2010, 13:08   /   Αναφορά
Ρε μάγκες που μπορώ να βρώ το βιβλίο???????
#21314   /   14.12.2010, 23:00   /   Αναφορά
Καλά εντάξει, εγώ νόμιζα ότι έκανες πλάκα σ' όλο το κείμενο!...

Θα έγραφα πολλά σχόλια τώρα αλλά βαριέμαι λίγο γιατί είναι που πλησιάζει και η πανσέληνος. Ε, τι έτσι θα την βγάλω? Πρέπει να προμηθευτώ μερικά κεριά, ένα μαχαίρι, μια μαύρη κουκούλα κι ένα πεντάλφα για την τελετή που ετοιμάζω. Εθελοντές για θύματα ψάχνω όμως... Καμιά ιδέα? Α, και εννοείται ότι θα παίζουν στο play-list όλα τα αγαπημένα μου σιντάκια... Τη στιγμή της θυσίας θα ακούγεται φυσικά το The End των Doors...επιλεγμένο απ' όλη την αδελφότητα παμψηφεί! Ροκάδες όλου του κόσμου ετοιμαστείτε! Έρχεται η αυγή της νέας εποχής! 666!!!!!#21316   /   14.12.2010, 23:40
Ναί μέν αλλά κάποιοι θεολόγοι ισχυρίζονται ότι ο αναφερόμενος ώς "αριθμός τού θηρίου" είναι το 616 και όχι το 666.Οπότε τί γίνεται;ΥΓ.Δέν πάω να φάω κανένα γιαούρτι καλύτερα....


#21415   /   31.12.2010, 00:58   /   Αναφορά
Μα καλα ειστε σοβαροι? ποιος λογικος ανθρωπος πιστευει κατι τετοιο?

για συνελθετε λιγο........ Σας πειραξε το Devil's White Album και το Sympathy for the Devil..... Ενω αν εγραφε για τον Αγιο Σπυριδωνα(οπως λεει και ο φιλτατος Τζιμακος) θα ηταν του Ιησου Χριστου και της Μαριας το γενος Μαγδαληνου....... Μαγειες και κουραφεξαλα........
#21416   /   31.12.2010, 02:21   /   Αναφορά
αποκλειστηκο.η λιτσα γιακουση ειναι σατανιστρια.
#21418   /   31.12.2010, 13:10   /   Αναφορά
Ως άρθρο, βέβαια, υπηρετεί το σκοπό του, την ενημέρωση δηλαδή, περί όλων αυτών που ακούγονται.

Ως προς την ουσία τώρα του περιεχομένου, θα παραθέσω, την΄, αειμνήστου Κωνσταντάρα, φράση, "τρίχες... θα πάμε στην αφρική και θα ισιώνουμε τρίχες κατσαρές"... και μην κάνει κανείς τίποτα περίεργες συνειρμικές συνωμοτικές προσεγγίσεις... "τριχες" "κατσαρες" "αφρική" "μαυροι" "ισιωνουμε" άρα βουντού... (ΕΝΤΑΞΕΙ;;;)

ΟΧΙ - ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΧΙ - ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΡΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ...Τώρα σχετικά με την Κα Γιαγκούση ένα έχω να πω: Κοιμήσου εσύ κ' η τύχη σου δουλεύει (αχ μωρ' έρημη...)ΚΑΛΗΜΕΡΑ alskdjfhg !!! ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !!!

#21420   /   31.12.2010, 14:06   /   Αναφορά
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ν αγίνεται τόσο επιφανειακός διαχωρισμός μεταξύ καλού και κακού...Σίγουρα όποιος δέχεται το Θεό ως υπαρκτό,είναι υποχρεωμένος να δεχτεί και το σατανά...Όμως είναι λάθος να αναζητήσουμε την παρουσία τους στη μουσική αυτή καθεαυτή...Το ροκ δεν μπορεί να ταυτιστεί με το σατανισμό...πολλές φορές όλο αυτό το σούσσουρο που γίνεται γύρω από ενα άλμπουμ είναι ένα είδος πολύ πετυχημένης διαφήμισης...Ας μην είμαστε στενοκέφαλοι...τη σήμερον ημέρα ο σατανάς ακούει κλασσική μουσική,έχει αγγελικό πρόσωπο,είναι ήρεμος,καθόλου βίαιος η επιθετικός(όπως τα μηνύματα των χεβυ μεταλ κομματιων και της χαρντ ροκ μουσικης)και το στομα του σταζει μελι,μηνυματα ειρηνης και συναδελφωσης...Ειναι τοσο ομορφα αυτα που λεει που δεν μπορεις με τιποτα να τον χαρακτηρισεις ως σατανικο...γελαει πισω απο τη μασκα του με τα ανθρωπακια που στρεφονται εναντιον μασκαραδων με ηλεκτρικες κιθαρες που τραγουδουν βριζοντας τα θεια η προβαλλοντας μυθολογικες εικονες του μεσω επιφανειακων ανουσιων στιχων...