ελληνική μουσική
168 online   ·  208.853 μέλη

αρχική > e-Περιοδικό > No_Music

Χαοτικός Έρωτας

Έτσι που λες, είναι πολύ όμορφο το χάος... Εμένα με γοητεύει, και μερικές φορές ίσως να χρειαστεί μαζί του να πλαγιάσω και να ξυπνήσω μόνος.
Γράφει ο Γιώργος (Nyxteridas)17 άρθρα στο MusicHeaven
Κυριακή 08 Ιούν 2008
Σε ένα έρημο σπίτι, σε ένα έρημο μπαλκόνι, στο παραπέντε για να πέσω... Και ακούγοντας γνώριμες μελωδίες να γυρίσω, να μπω στο σαλόνι και εκεί να σε δω, με μάτια από φωτιά, με βλέμμα από καμέλιες, και να χορέψουμε το τελευταίο Blues. Αυτό που πάντα θέλαμε... Έναν χορό μακριά από τη ζωή της πόλης. Να ο χορός, μα η ζωή της πόλης είναι εδώ... Κι αυτή θα μας απομακρύνει πάλι, όσο κι αν δε το θέλουμε... Και πάλι θα προσπαθήσουμε, και πάλι θα θελήσουμε, και πάλι θα πετύχουμε... Ένα πιάνο στο βάθος θα παίζει Andy Williams, και θα ξυπνάει μέσα μου κάτι που ποτέ δε πέθανε, που ποτέ δε σκότωσα... Και θα γυρίσω στο μπαλκόνι, και στην άκρη του θα πατήσω, και θα κάνω ένα τελευταίο βήμα ακόμα... Και στο χάος που με γοητεύει θα βρεθώ. Σε αυτό το χάος που ονομάζεται πόλη, σ’ αυτό που τρέχει και δε ρωτά... Κι εκεί μπροστά θα θυσιάσω την αθωότητα της ψυχής... Κι εκεί θα στάξει αίμα κόκκινο, και θα κυλίσει μέχρι να γεμίσει τους υπονόμους με αρρώστια... Μέχρι τα ποντίκια να φάνε όλα μας τα υπάρχοντα και να κυλιόμαστε σαν αυτά στο δρόμο... Μα θα ’χω εσένα; Θα ’χω γαλήνη; Θα ’χω αλήθεια; Θα ’χω εμένα; Τα πέντε λεπτά πέρασαν, ζω... ή πέθανα;

Tags
Μουσικά Είδη:BluesΚαλλιτέχνες:Andy Williamsσχόλια (5)

σχολιάστε το παραπάνω άρθρο:


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

paperino Chat
Σολίστ
#14424   /   08.06.2008, 13:52   /   Αναφορά
Ωραίο...Εκφράζεσαι πολύ ωραία...Αν και είναι λίγο πολύπλοκο...
PashalinaMakia Chat
Φθασμένος
#14429   /   08.06.2008, 18:49   /   Αναφορά
Ζεις....Εκεί με τα αίματα και τα ποντίκια ψιλοαηδίασα να σου πω την αλήθεια.Μόνο το τέλος με ξένισε.Όλο το άλλο μου άρεσε πολύ.

Πάντως το ψευδώνυμό σου ταιριάζει απόλυτα με αυτό που έγραψες!(λέγοντας τέλος εννοώ απο το σημείο : "Κι εκεί....."Vanna Chat
Σολίστ
#14432   /   09.06.2008, 00:11   /   Αναφορά
Ατμοσφαιρικότατο! Καταφέρεις να εκφράσεις τον χαοτικό έρωτα!
kamelia8 Chat
MusicHeaven Guru
#14503   /   10.06.2008, 11:46   /   Αναφορά
"με βλέμμα από καμέλιες". Αυτό το σημείο με τιμά ιδιαιτέρως...! :-)Συμφωνώ με την PashlinaMakia για το σημείο με τα αίματα... Ενώ μέχρι εκεί το απόλαυσα, κάπως μου τα χάλασε το τέλος. Κατά τ' άλλα, η περιγραφές είναι γλαφυρές, εκφραστικές και παραστατικές..

mitskinis Chat
Σολίστ
#17562   /   10.01.2009, 18:33   /   Αναφορά
Ωραίο το κείμενο σου.Ωραία ατμόσφαιρα πάντως στο μέρος που περιγράφεις ,αλλά πάνω από όλα ερωτικό.


Πρόσφατα σχόλια

Αυτά τα διάβασες;