ελληνική μουσική
406 online   ·  207.868 μέλη

Το Σάββατο της 12ης Ιουλίου του 2008 δεν ήταν ένα τυχαίο Σάββατο.

Sunset and Sunrise 8

Γράφει ο deathminor882 άρθρα στο MusicHeaven
Σάββατο 08 Νοεμβρίου 2008

Δίπλα στη θάλασσα, λίγη ώρα μετά τη δύση του ηλίου στο Westin (Astir Palace) έγινε η παρουσίαση της καινούριας δουλειάς ενός από τους πιο επιτυχημένους παραγωγούς (Best Radio) και dj’s στην Ελλάδα, του Αλέξανδρου Χριστόπουλου. Τίτλος της: Sunset and Sunrise 8. Όσοι τον παρακολουθούν όλα αυτά τα χρόνια (μέσα από το ραδιώφονο, τα tours σε Ελλάδα και εξωτερικό και τα cds του) φυσικά θυμούνται και τα υπόλοιπα compilations με το ίδιο όνομα, καθώς και άλλες συλλογές του ιδίου, που πραγματικά ήταν πολύ όμορφα και δικαιολογημένα τον έφεραν εκεί που βρίσκεται. Έτσι μετά το πολύ επιτυχημένο Sunset and Sunrise 7 (με εκείνη την εκπληκτική chill διασκευή του Stairway to heaven των Led Zeppelin) έρχεται η συνέχεια της…

Πρόκειται για ένα compilation που πραγματικά δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο, πρόκειται για μια πολύ καλοκαιρινή εμπειρία, πρόκειται για μια απελευθέρωση των αισθήσεων μεταξύ των ωρών που μας κρύβεται ο ήλιος. Φυσικοί και ηλεκτρονικοί ήχοι γίνονται ένα.

Κομμάτια ονειρεμένα που κινούνται στο χώρο του Chill out/ Lounge/ Lo – Fi/ Deep House/ House… Στη συγκεκριμένη συλλογή βρίσκει κανείς ονόματα όπως: Bioground, Dennis Ferrer, Doris Day, Eric Prydz, Federico Aubelle, Flunk, Hippsoul, John Key & Healer, Jon Silva, Jose Padilla, Minus 8, Montefiori Cocktail, Quentin Harris, Reeves, Rocco, Satin Souls Suges, Zac F και πολλούς άλλους.

Δεν θα ξεχωρίσω κανένα κομμάτι καθώς μετά από πολλές ακροάσεις τα ακούω όλα με την ίδια ευχαρίστηση που τα άκουσα την πρώτη φορά. Συνιστώ αυτή τη συλλογή ανεπιφύλαχτα σε όλους τους φίλους της μουσικής γενικότερα, είτε είναι φανς του μέταλ, είτε του ροκ, είτε του hip hop είτε οποιουδήποτε άλλου είδους μουσικής. Πιστεύω ότι στη μουσική δεν πρέπει να μπαίνουν ταμπέλες και για το λόγο αυτό επιμένω.


Tags
Καλλιτέχνες:Doris DayΓίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Αν σου αρέσει να γράφεις, έλα στην ομάδα συντακτών του ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού του MusicHeaven και μοιράσου τις σκέψεις σου με τους πάνω από 4.000 καθημερινούς αναγνώστες του.

Στείλε μια δημοσίευση ή επικοινώνησε μαζί μας για απορίες!


σχόλια (5)

σχολιάστε το παραπάνω άρθρο:


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

deathminor88 Chat
Φθασμένος
#17028   /   08.11.2008, 22:01   /   Αναφορά
Να πώ όμως το παράπονο μου..Το άρθρο στάλθηκε Αύγουστο αν θυμάμαι καλά.. Ακόμα και 1 μήα μετά θα είχε πιο πολύ νόημα απ' ότι έχει τώρα που είναι Νοέμβρης. Το ξέρω ότι υπάρει πολλή δουλειά αλλά πιστεύω ότι θα έπρεπε να είχε δημοσιευθεί νωρίτερα. :-)
tsibitos Chat
Φθασμένος
#17032   /   09.11.2008, 04:10
Φίλε Death,

Αρκετα όμορφη η παρούσιαση μιας τετοιάς συλλογής (μπορεις να βρείς πραγματίκα διαμάντια μεσα σε τέτοια album),τώρα όσον αφόρα το τελευταίο, το musicheaven μας δίνει την δύνατοτητα να δημοσιεύσουμε το άρθρο μας και μας προειδοποιει ότι θα αργήσει να ανέβει..Π.χ πριν κάνα μήνα έστειλα μια δημοσίευση και ξέρω ότι δεν πρόκειτε να ανέβεί μεσα στο 2008...Πάντως αυτος δεν είναι λόγος να σταματήσουμε να στέλνουμε στο "δικό μας" περιοδικο..

deathminor88 Chat
Φθασμένος
#17033   /   09.11.2008, 04:42
Οτι θα αργούσε το ήξερα. Όμως στάλθηκε πολύ πιο πρίν από παρουσιάσεις δίσκων που προβλήθηκαν εδώ και πριν από συναυλίες (βλέπε Madonna, αν και προφανώς δεν πιστεύω ότι είναι της ίδιας σπουδαιότητας)

Αν ήταν μια βιογραφία ή κάτι άλλο δεν θα με πείραζε, αλλά είναι μια παρουσίαση ενός καλοκαιρινού δίσκου που δημοσιεύεται εναν μήνα προν τα χριστούγεννα.

emmanuella Chat
MusicHeaven Guru
#17034   /   09.11.2008, 11:00   /   Αναφορά
Η δουλειά του Αλέξανδρου Χριστόπουλου είναι φανταστική.

Όπως προείπαν ... μπορείς να βρεις διαμάντια σε τέτοιες δουλειές ...Όσο για τα υπόλοιπα που είπατε ... πιστεύω έχουμε καταλάβει ότι θέλει το χρόνο της μια δημοσίευση. π.χ. έχει προγραμματιστεί μία δικιά μου που εγώ η ίδια είχα ξεχάσει ότι την έστειλα ... και ακόμα αμφιβάλω ...

Όσο για τη Madonna θα παρατήρησες ότι ήταν στη κατηγορία "νέα". Νέα τα είπαμε ... μετά από 4 και 5 μήνες να δημοσιευτεί ?Ωραία δημοσίευση Deathminor88 αν και αργά ...
sea_like_eyes Chat
MusicHeaven Guru
#17087   /   14.11.2008, 23:32   /   Αναφορά
απολαυστικες ολες οι σειρες των Album αυτων . . . το stairway ειναι πραγματικα heaven . . .

Φιλε και bro seaΝονοματε . . .'' πρόκειται για μια απελευθέρωση των αισθήσεων μεταξύ των ωρών που μας κρύβεται ο ήλιος. Φυσικοί και ηλεκτρονικοί ήχοι γίνονται ένα. . . ''Με αυτο τα ειπες ολα . . . ΟΛΑ ΟΜΩΣ . . . take care . . . chill away . . .


Σχόλια από άλλες δημοσιεύσεις

Αυτά τα διάβασες;