αρχική > e-Περιοδικό > Live Reviews

Ο Δημήτρης Μητροπάνος ταξιδεύει στην Ελλάδα

Πάνω από 37.000 εισιτήρια στις πρώτες 5 συναυλίες του. Δείτε φωτογραφίες!

Ο Δημήτρης Μητροπάνος ταξιδεύει στην Ελλάδα

Γράφει ο Γιώργος - Άγγελος (jorge)
299 άρθρα στο MusicHeaven
Τρίτη 14 Ιούλ 2009

Πολύ δυναμικά ξεκίνησε η καλοκαιρινή περιοδεία του Δημήτρη Μητροπάνου με πάνω από 37.000 κόσμου να έχουν παρακολουθήσει τις 5 πρώτες συναυλίες του σε 4 πόλεις.

Κάθε πόλη και μια συναυλία σταθμός, σε κατάμεστα θέατρα που σ’ όλες τις περιπτώσεις έχουν αποδειχθεί μικρότερα από την αγάπη του κόσμου.


Sold out η πρώτη συναυλία του Δημήτρη Μητροπάνου στην Αθήνα, στο Θέατρο Βράχων.  7000 κόσμου δημιούργησε μαζί με τον Δημήτρη Μητροπάνο μια μοναδική ατμόσφαιρα ενθουσιασμού και συγκίνησης με ένα πρόγραμμα που φώτισε στιγμές από ολόκληρη τη μέχρι σήμερα πορεία του.


Sold out και οι 2 συναυλίες στο Θέατρο Γης στην Θεσσαλονίκη. Αρχικά είχε προγραμματιστεί μία μόνο συναυλία, της οποίας όμως τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν πολύ γρήγορα και προστέθηκε και μία ακόμα που και αυτοί γέμισε ασφυκτικά το Θέατρο Γης.

Το κατάμεστο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη
Το κατάμεστο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη

Ο Δημήτρης Μητροπάνος στο Θέατρο Γης
Ο Δημήτρης Μητροπάνος στο Θέατρο Γης

Θέατρο Γης
Θέατρο Γης


Επόμενος σταθμός ήταν η Πάτρα, με πάνω από 10.000 κόσμου στο Πανπελοποννησιακό στάδιο να δημιουργεί μια μοναδική ατμόσφαιρα και να αποθεώνει τον μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή.

Πάτρα
Πάτρα


Και στις 7 Ιουλίου η συναυλία στην γενέτειρα του Δημήτρη Μητροπάνου, τα Τρίκαλα, με 5000 κόσμου να αποθεώνει «Το μεγάλο αστέρι των Τρικάλων» όπως έγραφαν τα πανό που αναρτήθηκαν στο στάδιο.

Από τα Τρίκαλα
Από τα Τρίκαλα

Ο Δημήτρης Μητροπάνος στα Τρίκαλα
Ο Δημήτρης Μητροπάνος στα ΤρίκαλαΚαι το ταξίδι συνεχίζεται.

15 Ιουλίου -  Γρεβενά
18 Ιουλίου  - Σίβηρη
20 Ιουλίου – Αλεξανδρούπολη
21 Ιουλίου – Κομοτηνή
25 Ιουλίου – Δεσφίνα, Πάρκο Περιβάλλοντος
31 Ιουλίου – Αρχαία Ολυμπία
1 Αυγούστου  - Ναύπακτος
8 Αυγούστου – Πελέντρι Λεμεσού
10 Αυγούστου – Πάφος
12 Αυγούστου - Χίος
13 Αυγούστου – Μυτιλήνη

 

(οι φωτογραφίες από το Θέατρο Γης είναι του Νώντα Στυλιανίδη - www.photoreportage.gr)


Tags
Καλλιτέχνες:Δημήτρης Μητροπάνος


σχολιάστε το άρθρο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

#18735   /   14.07.2009, 10:05   /   Αναφορά
Ηταν φοβερός, τον παρακολούθησα απο κοντά στην Πάτρα...!!!!

Μια παρατήρηση:Οι θεατές στην Πάτρα ήταν 8,000 και όχι 10,000(αλλά τη σημασία έχει...)
#18736   /   14.07.2009, 10:44   /   Αναφορά
Τι συναυλία.. Να προσθέσω ότι δεν είναι η συναυλία του Μητροπάνου αλλά η συναυλία ενούς υπέροχου σχήματος Μητροπάνος - Ζουγανέλη - Καραδήμος - Θεοφίλου.Sold out και εδώ στο Ηράκλειο Κρήτης η συναυλία που κατάφερε να μαζέψει ένα τόσο μεγάλο και δυναμικό κοινό διαφόρων ηλικιών. Ο Μητροπάνος από τραγούδι σε τραγούδι ενίσχυε αρκετά τη συγκίνηση. Ιδιαίτερη ήταν η στιγμή που ακούστηκε το δυνατό γύρισμα του τραγουδιού "Πάντα γελαστοί". Τραγούδησε κομμάτια από τον τελευταίο του δίσκο "Στη διαπασών" αλλά και τραγούδια που όλοι μας έχουμε τραγουδήσει και δεν θα τα ξεχάσουμε ποτέ... Όπως επίσης μας αποχαιρέτησε με το "Ρόζα" όπου έριξε και τη στροφή του.. ;)Θερμό χειροκρότημα έλαβαν και οι καταξιωμένοι τραγουδιστές Ελεονώρα Ζουγανέλη, Γιώργος Καραδήμος και Ασπασία Θεοφίλου.Ωωω... δεν φανταζόμουν ποοοσο υπέροχη και απίστευτη μπορεί να είναι η Ελεονώρα Ζουγανέλη. Δυναμική, επικοινωνιακή, με μια φωνή με τόση έκταση και βάθος που όταν τραγουδούσε "Εεεελα" ακουγόταν ο αντιλαλος 2-3 φορές σε όλο το στάδιο.Γιώργος Καραδήμος... Δυναμικός και αυτός.. σε μια στιγμή στη σκηνή "πορώθηκε" πραγματικά... Φωνές και χειροκροτήματα στο τραγούδι του "Με πνίγει τούτη η σιωπή". Συγκινητικός και ρομαντικός στο τραγούδι "Να με προσέχεις", ντουέτο με την Ασπασία Θεοφίλου, ακόμα μία εκπληκτική παρουσία τη χθεσινή βραδιά. Είπε το "το μηδέν" της Αρβανιτάκη και το κοινό την αποθέωσε...Είχαν και οι 4 απίστευτη επικοινωνία με το κοινό, έπαιζαν με τις κάμερες που εστίαζαν πάνω τους. Μαγική στιγμή της βραδιάς επίσης όταν Ζουγανέλη - Καραδήμος - Θεοφίλου μας αποχαιρέτησαν με το τραγούδι του "Τρίφωνο" με τίτλο "Να μ'αγαπάς". 3 τραγουδιστές, ένας ήχος.Όσο για τα ντουέτα της Ζουγανέλη με Μητροπάνο και Καραδήμο... τα λόγια είναι περιττά... Η υπογραφή της στο τραγούδι "Δίδυμα Φεγγάρια" με τον Δημήτρη είναι πλέον χαρακτηριστική! "Σε θέλω εδώ" ( Vivo per lei) και "Είπα στους φίλους μου" ήταν τα ερωτικά τραγούδια που είπε με τον Καραδήμο και έλαβαν το πιο θερμό χειροκρότημα.Μαγική βραδιά για το Ηράκλειο... "Η τυχερή βραδιά" και για τη Ζουγανελη καθώς της ανακοινώθηκε από την εταιρία Minos Emi πάνω στη σκηνή ότι ο δίσκος της έγινε χρυσός..Ένα μεγαλο μπράβο στα παιδιά και ιδιαίτερα στο Δημήτρη Μητροπάνο που υποστήριξε με τόση όρεξη 3 καλλιτέχνες..