ελληνική μουσική
382 online   ·  210.210 μέλη
αρχική > e-Περιοδικό > Aρθρα

Η γνώμη μου για το MusicHeaven

Η μικρή-μεγάλη χώρα μας δεν στερήθηκε ποτέ από ανθρώπους με άποψη.

Η γνώμη μου για το MusicHeaven

Γράφει ο Αχιλλέας Ιωαννίδης (axilleas23) / 2 άρθρα στο MusicHeaven
Τετάρτη 22 Ιούλ 2009

Όλοι μας ανεξαιρέτως έχουμε άποψη για τη ζωή, την πολιτική, την κοινωνία, τα αθλητικά... Κάποτε αυτή η άποψη είχε και αξία, αναγνωριζόταν, ασκούσε επιρροή, είχε μια κάποια επίδραση. Σιγά-σιγά όμως φθάρθηκε, εκχυδαϊστικέ, η άποψή μας κατέστη περιττή. Και όχι τυχαία. Ντυθήκαμε με τα κεκτημένα και χαλαρώσαμε, αφεθήκαμε μέσα στα προσχήματα και στις πανταχού συνέπειες.

Δυστυχώς αυτές οι συνέπειες μας εγκλωβίζουν όλους. Πως θα το πάρουν οι άλλοι, δεν είναι αργία είναι απεργία και το μεροκάματο που θα χαθεί, ποιος ασχολείται τώρα, τι επίδραση θα έχει στην προαγωγή μου, την ανέλιξή μου... και άλλες πολλές τέτοιες σκέψεις που μας καθηλώνουν.

Γίναμε παιδιά του ανέμου και έρμαια των καιρών. Έχουμε ξεχάσει ότι το να ακούμε την ψυχή μας, και να κρίνουμε ότι ακούμε, δεν είναι κάτι που διαβάσαμε παλιά σε κάποιο βιβλίο. Η αξιοπρέπεια δεν είναι κάποιος τυχαίος όρος χωρίς περιεχόμενο... Οφείλουμε να είμαστε εδώ. Οφείλουμε να είμαστε εδώ για εμάς, για αυτούς, για την παρακαταθήκη της γενιάς μας... Και οι απόψεις πια δεν αρκούν. Χρειάζονται δεξαμενές σκέψεις, συμπεράσματα συγκεκριμένα, προτάσεις και αγώνες.

Εγώ θα συμμετέχω ενεργά... Εσείς;

Όλοι όσοι συμμετέχουμε στο MusicHeaven θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους συντελεστές για την δημιουργία αυτού του site, για τη συμβολή τους στην ανάπτυξη και παρουσίαση του διαδικτυακού μας μουσικού, ψυχαγωγικού και επικοινωνιακού αυτού δικτυακού τόπου.
σχολιάστε το άρθρο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

#18761   /   23.07.2009, 12:59   /   Αναφορά
Φίλτατε axilleas23,Σ'ευχαριστούμε για το χρόνο που δαπάνισες ώστε να δημοσιεύσεις αυτό το πραγματικά υπέροχο άρθρο.Μακάρι κάποια στιγμή να καταφέρουμε να απεγλοβιστούξε από την λίθη που έχουν επιβάλλει τα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης & Εκφοβισμού......να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε Ελευθερα, και τη σκέψη μας να την κάνουμε μοχλό κίνησης για ένα καλύτερο & ποιοτικότερο τρόπο ζωής, δημιουργίας & έκφρασης."Η αξιοπρέπεια δεν είναι κάποιος τυχαίος όρος χωρίς περιεχόμενο..."Αν θα μπορούσαμε να μεταφράσουμε τα ανθρώπινα αγαθά με αριθμούς(με δεδομένο το υπέρτατο αγαθό της Υγείας), σε δυαδικό κώδικα, τότε θα ήταν κάπως έτσι:Αξιοπρέπεια:1

Πνευματικό επίπεδο:0

Μόρφωση:0

Κοινωνική Καταξίωση:0

Οικονομική Κατάσταση:0

.

.

κ.α.Θα έχουμε σαν αποτέλεσμα: 10000

Αν, λείψει η Αξιοπρέπεια, θα έχουμε ένα μεγάλο Μηδενικό...Συμπληρώνοντας, θα ήθελα να υπενθυμίσω πως η λέξη "φιλότιμο" υπάρχει μόνο στο Ελληνικό λεξικό...Πάμε γερά...Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,Π.Σ.#18763   /   23.07.2009, 18:32   /   Αναφορά
Να ευχαριστήσω κι εγώ τον axilleas23 για το άρθρο του που χάρισε μια αίσθηση αισιοδοξίας με τις σκέψεις του.Ας αρνηθούμε λοιπόν τον εφησυχασμό, την απάθεια και την μεμψιμοιρία για ότι συμβαίνει γύρω και μέσα μας.

Ας σταματήσουμε την μίζερη γκρίνια για όσα κληρονομήσαμε απο τις προηγούμενες γενιές και ας σκεφτούμε ποιά στάση έχουμε εμείς σαν γενιά και τι καλύτερο μπορούμε να κληροδοτήσουμε στις επόμενες.

Δεν έχει νόημα να "πετροβολάμε" φραστικά το όποιο κακό κατεστημένο όντας αγκυλωμένοι στο βόλεμά μας.

Μπορούμε να έχουμε επιλογές δημιουργικές, παρεμβαίνοντας δυναμικά στην ζωή μας και στην ζωή μικρών ή μεγαλύτερων ομάδων γύρω μας.Μια τέτοια "ομάδα" είναι και το site του MusicHeaven που μας φιλοξενεί και δίνει δυνατότητα για ανταλλαγή, γνώση, ψυχαγωγία, ανάταση ψυχής και νου.

Να ευχαριστήσω με την σειρά μου τους συντελεστές για το πλούσιο περιεχόμενο, το αξιόλογο επίπεδο και την ενημέρωση.Με φιλικούς χαιρετισμούςsonia7

#19055   /   18.10.2009, 03:31   /   Αναφορά
Σας ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια!
#22711   /   30.05.2011, 00:08
Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια.
Πραγματικά σας ευχαριστώ!


Καλή συνέχεια ότι και αν κάνετε στην ζωή σας!!!