ελληνική μουσική
    477 online   ·  210.821 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    Διεθνής Διαγωνισμός Σύνθεσης 2009

    Ενημερωθείτε για έναν πολύ ενδιαφέροντα μουσικό διαγωνισμό! Συμμετοχές μέχρι 18 Σεπτεμβρίου.

    Διεθνής Διαγωνισμός Σύνθεσης 2009

    Γράφει ο Αχιλλέας Ιωαννίδης (axilleas23)
    2 άρθρα στο MusicHeaven
    Τετάρτη 26 Αύγ 2009

     

    Τα Δημοτικά Ωδεία Νεάπολης και Συκεών, σε συνεργασία με τη National Academy of Music των ΗΠΑ, ανακοινώνουν τη διοργάνωση του ετήσιου Διεθνούς Διαγωνισμού Σύνθεσης ‘International Music Prizes for Composition - 2009’. Σκοπός του Διαγωνισμού είναι να παρακινήσει συνθέτες κάθε ηλικίας και εθνικότητας να γράψουν νέα έργα με εκπαιδευτικό χαρακτήρα και να ωθήσει ταλαντούχους συνθέτες να οικοδομήσουν μια καριέρα στη σύνθεση ανταμείβοντάς τους με την παρουσίαση, προβολή και αναγνώριση του έργου τους.

    Οι βραβευμένες συνθέσεις θα παρουσιαστούν σε συναυλία (Gala Concert) που θα πραγματοποιηθεί στις 21 Νοεμβρίου 2009 και ώρα 7:30 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Συκεών. Στους βραβευμένους συνθέτες θα απονεμηθεί το ‘Certificate of Mastery in Music Composition’ και το Μετάλλιο Διάκρισης της National Academy of Music. Σε όλους τους συμμετέχοντες στο Διαγωνισμό θα απονεμηθεί το ‘Certificate of Participation’, ενώ σε όσους προκριθούν στην τελική φάση θα απονεμηθεί το ‘Certificate of Achievement in Music Composition’ της National Academy of Music.

    Ο Διαγωνισμός είναι ανοικτός σε συνθέτες κάθε ηλικίας και εθνικότητας. Τα έργα που θα υποβληθούν θα αξιολογηθούν από καλλιτεχνική επιτροπή που αποτελείται από συνθέτες, εκτελεστές, θεωρητικούς και μουσικολόγους. Οι φάκελοι υποψηφιότητας πρέπει να φτάσουν το αργότερο μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου 2009 στη Γραμματεία του Διαγωνισμού (Ελ. Βενιζέλου 72, 567 28 Νεάπολη, Θεσ/νίκη), ασχέτως της ημερομηνίας αποστολής τους.

    περισσότερα στο  http://www.musicprizes.gr/page1.html





    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

    #18851   /   26.08.2009, 10:15   /   Αναφορά
    Ειναι για κλασικη μουσικη ή για το οτιδηποτε ειδος;

    Ειναι για συνθεσεις με τραγουδι ή instrumental

    στην σελιδα τους δεν το ξεκαθαριζουν, και η υπαρξη καποιων

    επιπεδων βαση μουσικων γνωσεων ωδειου μου δινει

    την εντυπωση οτι ειναι μονο για κλασικη μουσικη.
    #19056   /   18.10.2009, 03:40   /   Αναφορά
    Πολύ ενδιαφέρον!!!