αρχική > e-Περιοδικό > Live Reviews

Review: Ελένη Πέτα - Πέμη Ζούνη

Κυριακή βράδυ κατηφόρισα προς την Λεωφόρο Συγγρού και το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.

Review: Ελένη Πέτα - Πέμη Ζούνη

Γράφει ο philippossm
24 άρθρα στο MusicHeaven
Σάββατο 30 Ιαν 2010

Είχα ακούσει πάρα πολύ καλά λόγια γι’αυτην την παράσταση και περίμενα να τα διαπιστώσω και ο ίδιος.

Ο λόγος για το Cargo με την Πεμη Ζουνη και την Ελένη Πέτα, κάθε Κυριακή στο Γυάλινο.

Η παράσταση ξεκινά περίπου στις  22.00 και από την αρχή σε καθηλώνει η σιλουέτα μιας γυναίκας, η φωνή μια κιθάρας και το αέρινο σκηνικό που σε συνδυασμό με τον φωτισμό σε αφήνουν να φτιάξεις της δικές σου εικόνες για ένα ταξίδι στον κόσμο ξεκινώντας από την Λατινική Αμερική και μέσω Ευρώπης τερματίζει κάπου στην Άπω Ανατολή.

Η σκηνική παρουσία της  κύριας  Ζουνη και η βελούδινη φωνή της κύριας Πέτα ζωντανεύουν εικόνες με ήχους  από όλο τον κόσμο, αρχίζοντας με κλασικά Λατινικά τραγούδια.

Με  ήχους  Τζαζ  σαν να είσαι σε κάποιο bar στην Ν.Ορλεάνη.

Χορεύουν σε ανατολίτικους ρυθμούς .

Μας ταξιδεύουν μέχρι το  Λονδίνο και το Παρίσι και μετά μετά για έναν γρήγορο καφέ στην Ιταλία, για να καταλήξει η βραδιά με τραγούδια από τον Ελληνικό κινηματογράφο από το Θέατρο.

Συν όλων αυτών οι δυο κύριες  συνομιλούν με τους θεατές ανταλλάσσουν σχόλια, λένε ανέκδοτα, χορεύουν, γελάνε και γενικά κάνουν ένα είδος  stand up comedy.

Η παράσταση  τελειώνει αργά μέσα στην νύχτα και το αποτέλεσμα δικαιώνει όσους /όσες επιλέξουν την παράσταση cargo για να τελείωση η εβδομάδα τους.

Review: Ελένη Πέτα - Πέμη Ζούνη


Tags


σχολιάστε το άρθρο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

#19578   /   30.01.2010, 14:18   /   Αναφορά
Πολύ ωραίες photo . Μία γεύση από Πέτα έχω πάρει και όντως είναι ΠΟΛΥ καλή!!! Τη Ζούνη δεν έτυχε να τη δω ποτέ αλλά φαντάζομαι ότι δένουν μαζί και φαίνεται από την περιγραφή σου !