ελληνική μουσική
    718 online   ·  210.848 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Μουσική Τεχνολογία

    Το πρώτο Online karaoke σύστημα στην Ελλάδα

    Το Musicways έχει δημιουργηθεί από μια μικρή ομάδα μουσικών που παράγουν όλα τα τραγούδια που ακούγονται στο site τα οποία και αποτελούν την  μουσική βιβλιοθήκη του Musicways.

    Το πρώτο Online karaoke σύστημα στην Ελλάδα

    Γράφει ο Jorge (jorge)
    300 άρθρα στο MusicHeaven
    Κυριακή 11 Απρ 2010

    Η μουσική αυτή  βιβλιοθήκη περιέχει τόσο ελληνικά όσο και ξένα τραγούδια διαφόρων ειδών για να καλύπτει τις προτιμήσεις των επισκεπτών του site.

    Οι χρήστες του musicways μπορούν να τραγουδήσουν και να ηχογραφήσουν την φωνή τους ακούγοντας μόνο την μουσική των τραγουδιών και βλέποντας τους στίχους. Η ηχογράφηση πραγματοποιείται με το πρόγραμμα KARAOKE STUDIO που βρίσκεται στο site  και αφού ολοκληρωθεί το τραγούδι η ηχογράφηση επεξεργάζεται και παράγεται αυτόματα από το σύστημα και ο χρήστης μπορεί:

    1)    να την δημοσιεύσει στο site όπου οι επισκέπτες ακούν, σχολιάζουν και βαθμολογούν,
    2)    να την δημοσιεύσει στο προφίλ του στο facebook, στο myspace, στο twitter,
    3)    να την στείλει με μήνυμα στους φίλους του στο facebook, στο myspace, στο twitter και τέλος
    4)    να την στείλει με e-mail στους φίλους του.

    Στο site υπάρχουν διαγωνισμοί τραγουδιού στους οποίους οι χρήστες μπορούν να συμμετέχουν με μία ή περισσότερες ηχογραφήσεις τους και να κερδίσουν διάφορα δώρα.

    Παράλληλα με το online karaoke, το Musicways υποστηρίζει και την υπηρεσία e-Studio. Μέσω αυτής της υπηρεσίας οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν το δικό τους προσωπικό CD DEMO. Για τη δημιουργία του CD DEMO οι ηχογραφήσεις των χρηστών πραγματοποιούνται μέσω του προγράμματος DEMO STUDIO που υπάρχει στο site. Αφού ο χρήστης ολοκληρώσει τις ηχογραφήσεις του μπορεί να παραγγείλει τη δημιουργία του CD DEMO από την ομάδα του Musicways.

    Η ομάδα επεξεργάζεται με μεγάλη λεπτομέρεια τις ηχογραφήσεις και παράγει το τελικό προϊόν. Όλες οι ηχογραφήσεις που παράγονται από αυτή την διαδικασία συμμετέχουν σε ένα σύστημα δημοσίευσης, σχολιασμού, βαθμολόγησης και διαγωνισμών όπως και στο online karaoke.

    www.musicways.gr





    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

    #19926   /   12.04.2010, 14:50   /   Αναφορά
    Από ότι αντελήφθηκα , παίζει μόνο η μουσική και ο καθένας τραγουδάει , πάνω σαυτή, το τραγούδι . Το Θέμα είναι σε τι τόνο παίζει η μουσική πχ ένας άνδρας τραγουδάει το συγκεκριμένο τραγούδι στη κλίμακα Ρε μινόρε μια γυναίκα όμως ή κάποιος άλλος, θα το ήθελε στη κλίμακα Φα , σολ ή λα μινόρε (που πιθανόν εκεί ταιριάζει η φωνή τους ). Μπορεί αυτό να γίνει ; Κι αν όχι θα πρέπει να καταβληθεί προσπάθεια ώστε να επιτευχθεί , καθόσον είναι πολύ σοβαρό . Πιστεύω πως θα κάνει «πάταγο» ένα τέτοιο επίτευγμα .

    #22094   /   10.03.2011, 21:49
    xwris na thelw na disfimisw apo oti eida to musicways pernei ta pio polla karaoke apo to greekkaraoketv kai ta parousiazei ws dika tou...vgazontas foini apo panw...den einai dikmaio kai swsto auto...elpizw na stamatisei auto gt einai apati

    #22428   /   09.05.2011, 15:44
    Αλήθεια εκεί στο greekkaraoketv φτιάχνετε τραγούδια, εννοώ έχετε κάποιο studio ηχογράφησης? Αρκετά κράτησε αυτή η κωμωδία με την δήθεν βιβλιοθήκη σας, ποια βιβλιοθήκη από δω και από κει τραγούδια παίρνετε και τα ανεβάζετε στο κανάλι σας στο youtube. Και μέχρις εδώ όλα οκ, δεν σας πείραξε κανένας. Αλλά όχι να βρεθούμε και κατηγορούμε που εδώ και 3 χρόνια παρουσιάζουμε μία δουλειά που αποτελεί πρότυπο για τα ελληνικά δεδομένα. Δεν ασχολήθηκε κανένας από το Musicways μαζί σας, αντιθέτως εσείς, προκαλείτε συνεχώς. Τι νομίζετε ότι με τα λόγια γίνεται η μουσική? Η μουσική παραγωγή απαιτεί κόπο, κόπο που εσείς δεν έχετε κάνει. Ντροπή λοιπόν και αίσχος για τις ανακρίβειες, πράγμα που δεν θα περάσει έτσι βέβαια.

    #24663   /   26.05.2012, 11:49

    μπορώ να ανεβάσω δικό μου mp3 αρχείο και να φτιάξω καραόκε; δηλαδή να μου παρέχει ένα περιβάλλον που να βάζω στους στίχους και να τους χρωματίζω ανάλογα την μουσική;