ελληνική μουσική
    763 online   ·  210.833 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    GAD καλούν Κ.Βήτα

    Το The Perfect Crime, ο δεύτερος δίσκος των GAD, σηματοδοτεί την επόμενη μέρα μιας ανέλπιστα μεγάλης επιτυχίας και το ακλόνητο, σίγουρο ακόλουθο βήμα ενός συγκροτήματος που δεν επαναπαύεται στις δάφνες του και δεν φοβάται να επανεφεύρει τον ήχο με τον οποίο μας πρωτοσυστήθηκε.

    GAD καλούν Κ.Βήτα

    Δευτέρα 17 Μαΐ 2010

     

    Οι GAD έγιναν το συγκρότημα στα χείλη όλων χάρη στην τεράστια απήχηση του single τους “The End Of The Road”, της crossover ραδιοφωνικής επιτυχίας που αποτέλεσε τη σημαία του ντεμπούτου τους “System May Fall”, ενός δίσκου που αποδείχθηκε πολύ περισσότερος από αυτό το ένα κομμάτι και έβαλε τους GAD στο χάρτη των πιο πολλά υποσχόμενων ανερχόμενων σχημάτων.

     

     

     

     


    Ο ηλεκτρονικός με στοιχεία brit Rock ήχος που διέπνεε το ντεμπούτο τους εξελίσσεται και μεταλλάσσεται στο δεύτερο άλμπουμ τους “The Perfect Crime”. Αυτή τη φορά η έμφαση δίνεται στην κιθάρα που χρησιμοποιείται ως φίλτρο δημιουργίας μιας πιο σκοτεινής, intimate ατμόσφαιρας. Κι όμως, σε καμία στιγμή οι GAD δεν φαίνονται να χάνουν την ικανότητά τους να δημιουργήσουν μια μελωδία που αποτυπώνεται στον εγκέφαλο με χαρακτηριστική ευκολία.

    Με πολύ λιγότερες συνεργασίες από ότι στον πρώτο τους δίσκο, οι GAD βάζουν τη σφραγίδα τους σε μια προσεγμένη και σφιχτοδεμένη παραγωγή, με επιρροές από τη σύγχρονη βρετανική ποπ και ροκ, σαν συνάντηση κορυφής μεταξύ των Coldplay και τον Editors και με τον Κ. Βήτα σε ρόλο guest star: ο σπουδαίος δημιουργός ερμηνεύει με μοναδικό τρόπο το κομμάτι “Οver The Moon”. Επιπλέον, ο Lego Boy έχει συνθέσει μαζί με τους GAD το “True Love”.

    Η παραγωγή του δίσκου, του οποίου η τελική επεξεργασία έγινε στο Λονδίνο μετά από μια διαδικασία ηχογράφησης που διήρκεσε από το Σεπτέμβριο του 2009 μέχρι το Μάρτιο του 2010, ανήκει στους ίδιους και το Θοδωρή Οικονόμου. Το “The Perfect Crime” είναι το στιγμιότυπο ενός συγκροτήματος στην πιο γενναιόδωρη φάση του.

    Track list:                           
    1.    Deep blue world
    2.    The perfect crime
    3.    True love
    4.    Parallel lines
    5.    Over the moon (feat. K BHTA)
    6.    Waves
    7.    Everyday I die in Rome
    8.    Separate ways
    9.    You know the way
    10.    Wise girl
    11.    Dead town

    (από το Δελτίο Τύπου)


    Tags
    Μουσικά Είδη:RockΜουσικά Όργανα:κιθάραΚαλλιτέχνες:Coldplay



    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε