ελληνική μουσική
254 online   ·  209.851 μέλη
αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

Ο Παύλος Παυλίδης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

Ο Παύλος Παυλίδης και οι B-Movies υποδέχονται το καλοκαίρι με δυο εμφανίσεις σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

Ο Παύλος Παυλίδης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

Τρίτη 08 Ιούν 2010

ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ & THE B-MOVIES LIVE

Πέμπτη 17 Ιουνίου – ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ ΜΥΛΟΥ

ΤΡΙΤΗ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ "ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ" - ΒΥΡΩΝΑΣ

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 21.00

Ο Παύλος Παυλίδης και οι B-Movies υποδέχονται το καλοκαίρι με δυο εμφανίσεις σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Την Τετάρτη 9 Ιουνίου στη Βαβυλωνία του Μύλου στη Θεσσαλονίκη και την Τρίτη 29 Ιουνίου στο Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη. Με φρέσκο υλικό από τον τελευταίο τους δίσκο με τίτλο «Αυτό Το Πλοίο Που Όλο Φτάνει» στις αποσκευές τους, ο Παύλος Παυλίδης και οι B-Movies θα παρουσιάσουν τα καινούργια, αλλά και τα κλασικά τους κομμάτια σε ένα μοναδικό live. Το «Αυτό Το Πλοίο Που Όλο Φτάνει» συγκαταλέγεται στις πιο φωτεινές και αισιόδοξες στιγμές του Παύλου Παυλίδη και ακούγεται σαν νοσταλγικό καλοκαιρινό ημερολόγιο με τις συναρπαστικές και μελωδικές ροκ συνθέσεις του. Εκτός από τα νέα αυτά τραγούδια, η βραδιά θα περιλαμβάνει και κλασικά αγαπημένα κομμάτια του Παύλου Παυλίδη όχι μόνο από την πορεία του με τους B-Movies, αλλά και από ακόμα πιο παλιά, από τις χρυσές ροκ μέρες των Ξύλινων Σπαθιών.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ:

ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΒΥΡΩΝΑ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ, ΤΑΜΕΙΑ ΘΕΑΤΡΩΝ ΒΥΡΩΝΑ, ΔΙΣΚΟΠΩΛΕΙΟ SALINA

PUBLIC, FNAC, IANOS, METROPOLIS, I-TICKET.GR, TICKETSERVICES.GR

 

 

Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Αν σου αρέσει να γράφεις, έλα στην ομάδα συντακτών του ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού του MusicHeaven και μοιράσου τις σκέψεις σου με τους πάνω από 4.000 καθημερινούς αναγνώστες του.

Στείλε μια δημοσίευση ή επικοινώνησε μαζί μας για απορίες!

σχολιάστε το άρθρο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

Administrator
#20301   /   10.06.2010, 12:09   /   Αναφορά
Λόγω κακών καιρικών συνθηκών η συναυλία της Τετάρτης 9 Ιουνίου του Παύλου Παυλίδη και των B-Movies στη Βαβυλωνία του Μύλου αναβλήθηκε και επαναπρογραμματίστηκε. Η νέα ημερομηνία είναι την Πέμπτη 17 Ιουνίου. Τα εισιτήρια που έχουν αγοραστεί ήδη εξακολουθούν να ισχύουν, ενώ η προπώληση συνεχίζεται στα ΜΕTROPOLIS και στο ΚΑΠΝΟΠΩΛΕΙΟ ΜΥΛΟΥ.