ελληνική μουσική
235 online   ·  209.863 μέλη
αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

Ο Γιάννης Μηλιώκας επιστρέφει!

Σύντομα και το πρόγραμμα της περιοδείας του!

Ο Γιάννης Μηλιώκας επιστρέφει!

Πέμπτη 17 Ιούν 2010

Πολλά χρόνια έχουμε να δούμε τον Γιάννη Μηλιώκα! Φέτος το καλοκαίρι όμως κάπου θα συναντηθούμε με τα καινούργια του τραγούδια αλλά και  με τα παλιά,  «Ροζ», «Γκρέκο Μασκαρά», «Για το καλό μου», «Το Σάββατο μπορείς», «Κακοσάλεσι», «Βουβάλες» και άλλα,  σε θέατρα και κάστρα στην Ελλάδα  και την Κύπρο.

Τα χρόνια που έλειψε από την μουσική σκηνή μοιράστηκαν ανάμεσα σε δύο μεγάλα όνειρα. Ένα βιβλίο που έγραψε για την αρχαία Ελλάδα, κυκλοφορεί  σύντομα από τις εκδόσεις Κάκτος  και την εξέλιξη του ήχου του, πάνω στην οποία πειραματίστηκε με τα νέα του τραγούδια μέσα στο στούντιο που έφτιαξε.

Βρισκόμαστε σε μια εποχή που χρειάζεται σκεπτόμενους καλλιτέχνες. Χρειάζεται τραγουδοποιούς.

Έτσι, για δυόμισι ώρες, ο Γιάννης Μηλιώκας και η Γεωργία Γραμματικού θα δώσουν μια ξεχωριστή συναυλία με δικά τους  και άλλα τραγούδια ελληνικά και ξένα. Δεν θα τραγουδήσουν  μόνο για στενάχωρα και ευτράπελα.  Ο συναυλιακός χώρος θα εξελιχθεί σε γυμναστήριο χορού, με διαλεχτά ελληνικά τραγούδια για να χαρεί και το σώμα!

Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Αν σου αρέσει να γράφεις, έλα στην ομάδα συντακτών του ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού του MusicHeaven και μοιράσου τις σκέψεις σου με τους πάνω από 4.000 καθημερινούς αναγνώστες του.

Στείλε μια δημοσίευση ή επικοινώνησε μαζί μας για απορίες!

σχολιάστε το άρθρο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

#20364   /   19.06.2010, 03:00   /   Αναφορά
When? Where? :p
CHE
#20373   /   20.06.2010, 20:10   /   Αναφορά
Πήρα τηλέφωνο τον Μηλιώκα στο σπίτι του. Λοιπόν, το πρόγραμμα δεν έχει βγει ακόμα. Προς το τέλος της άλλης εβδομάδας με αρχές της επόμενης θα έχουμε νεότερα. Μου υποσχέθηκε ότι θα με πάρει τηλέφωνο μόλις θα ξέρει κάτι (εξαρτάται από την εταιρία παραγωγής).
#20768   /   26.08.2010, 03:34   /   Αναφορά
Θα κατέβει Νότια;;Κρητη;
#20769   /   26.08.2010, 05:16   /   Αναφορά
Τελικά έκανε συναυλίες φέτος το Καλοκαίρι;

Το Καλοκαίρι σχεδόν τελίωσε και δεν ακούστικε κάτι για συναυλίες του...