ελληνική μουσική
    637 online   ·  210.826 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    Φίλιππος Πλιάτσικας - Μύρωνας Στρατής μαζί στο Λυκαβηττό!

    Ο Φίλιππος Πλιάτσικας είναι ένας καλλιτέχνης που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Τόσο δισκογραφικά, όσο και συναυλιακά, έχει δώσει το δικό του προσωπικό στίγμα. Χρυσοί και πλατινένιοι δίσκοι και σειρά sold out συναυλιών τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

    Φίλιππος Πλιάτσικας - Μύρωνας Στρατής μαζί στο Λυκαβηττό!

    Κυριακή 20 Ιούν 2010

     

    Συνεργασίες με ιδιαίτερα σημαντικούς καλλιτέχνες , τόσο εντός όσο και εκτός των συνόρων, συμπληρώνουν ιδανικά αυτό το καλλιτεχνικό κάδρο του Φίλιππου Πλιάτσικα. R.E.M., Sting, Eric Burdon, Sinead O Connor, Marc Almond, Steve Wynn, Gordon Gano, Loop Guru, I Muvrini,  Γ. Νταλάρας, Χ. Αλεξίου, Ε. Αρβανιτάκη, Δ. Μητροπάνος, Β. Παπακωνσταντίνου, Λ. Μαχαιρίτσας, Δ. Τσάκνης, Β. Καζούλης είναι μερικές από τις ευτυχείς συμπράξεις.

    Φέτος το καλοκαίρι, τρία χρόνια μετά τις 3 συνεχόμενες sold out συναυλίες του, ο Φίλιππος Πλιάτσικας ξανασυναντάει τους φίλους του στο θέατρο του Λυκαβηττού στις 30 Ιουνίου έχοντας στο πλευρό του τον Μύρωνα Στρατή και τον Mc Yinka.

    Ο Μύρωνας Στρατής, ένας από τους σημαντικότερους τραγουδοποιούς της γενιάς του, εκανε μια απο τις πρώτες εμφανίσεις του στη σκηνή παίζοντας ηλεκτρική κιθάρα στους Πυξ Λαξ.  Συναντάει και πάλι στη σκηνή τον Φίλιππο Πλιάτσικα με την φόρα του ταλέντου του και της τεράστιας ραδιοφωνικής επιτυχίας (Πάνω απ’ όλα, Πριν μας δει κανείς, Όχι εγώ, Τι ζητάς) που έχει σημειώσει τα τελευταία δύο χρόνια.

    Ο Mc Yinka στενός συνεργάτης τα τελευταία χρόνια του Φίλιππου Πλιάτσικα, ένας ιδιαίτερος τραγουδοποιός με έντονη σκηνική παρουσία, που θα παρουσιάσει και τραγούδια από την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο Αλάνα.

    Ο Φίλιππος Πλιάτσικας θα μας θυμίσει τα τραγούδια που αγαπήσαμε από τους 4 προσωπικούς του δίσκους αλλά και μουσικά στιγμιότυπα της κοινής του πορείας με τους ΠΥΞ ΛΑΞ. Όπως σε κάθε περιοδεία του έτσι και σ’ αυτήν έχει δώσει ιδιαίτερα βαρύτητα στην παραγωγή και τον ήχο του.

     

    ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ

    μαζί του ο ΜΥΡΩΝΑΣ ΣΤΡΑΤΗΣ

    Συμμετέχει ο MC YINKA

    Θέατρο Λυκαβηττού

    30 Ιουνίου 2010

     

    Τιμή εισιτηρίου: 20 ευρώ γενική είσοδος - 18 ευρώ (μαθητικό/ φοιτητικό)

    Εισιτήρια προπωλούνται από 1 Ιουνίου στα FNAC και στα PUBLIC


    Tags
    Καλλιτέχνες:StingGordon GanoΠυξ ΛαξΦίλιππος ΠλιάτσικαςΜουσικά Όργανα:κιθάρα



    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε